with you with you with you with you

ahh men hej.
efter skolan så åkte jag till stan med några hvfr'are och en timme senare var vi på e4'an och åt tacos för alla inackorderade. Sen blev det tjejkväll, jag fyndade en foundation i puderform och två vax från make up store samt ett par dansbyxor från cubus. Sen slängde dom ju även ut pressentkort utanför vintergatan. Men det är inte så lätt att få något som dalar ner när man själv är under 160cm lång :( åh, hatar livet ibland!

Har även sett idol och om jag skulle vara rik och rösta skulle mina röster falla på Erik & Rabih, hoppas på dom. Igår gick ju dom två jag ville vidare, men från måndagens program skulle jag gärna byta ut Calle mot Eddie. Men ska väl inte säga något när jag själv inte röstar. Känner att det blev lite mycket idol snack nu...

....på tal om "idol". HAHAHAHAHAHHAHAHHA!

Glada tjejer och A

växel hallå hallå hallå hallå koppla mig till tjutvå

hallåww.
igår efterskolan så for jag och åt på frasses med linn, lisa och sandra och därefter for vi hem till linn och lisa. Vi nördade vi varsin dator och gick sen vidare till expolaris och hade en kurs som var helt okej och intressant. Sen blev det att skynda sig hem för att inte missa för mycket av idol.

Imorse trodde jag att jag hade försovit mig och missat matrixsbussen som kom till skolan idag. Så jag ringde matilda för att be henne köpa saker till mig, men hon förstod inte riktigt vad jag menade eftersom att klockan inte alls var kvart i nio som jag trodde utan kvart i åtta! HAhah, så jag fick klä mig och gå ner till bussen lite senare. Köpte i alla fall två tuber färg (4N), ett schampo och värmeskydd till Carro och ett nytt dust it och plastvantar till mig själv.

Så Carro kommer alltså bli mörkare, kommer bli bra!


oh mama mia

En bra kväll, vissa stunder. mindre bra andra. bilderna får tala.


I've been looking for freedom since i left my home town I've been looking for freedom still it can't be found

Hejss.
imorse åkte jag och jacki med l-g till norsjö och tog där ifrån bussen till skellefteå medan jag sussade sött på jackis axel. när vi var framme i skellefteå och gått ut ur bussen kom jag på att jag glömt börsen i bussen och den hade redan åkt vidare till anderstorp så jag fick ringa några samtal innan dom sa att dom lämnat den vid bussgaragen. så jag for på skolan och klippte evelina, det gick bra men tog sin tid. sen har jag varit superslö slutet av dagen.
Men när skolan var slut och jag äntligen fick fara hem var jag ju tvungen att gå och hämta min börs, yrade runt där ett bra tag innan en gubbe kom ut ur dörren så jag haffade honom och frågade var jag skulle gå. Sen gick jag vidare till statiol och köpte lite saker innan jag gick hem. men det var skönt med promenad och nu känner jag mig ungefär lika uppspelt som den äckligt skabbiga bilden nedanför som är ungefär ett år gammal nu.


we are not what you think we are, we are golden, we are golden

Halloj.
igår morse så tog jag mitt pick och pack och åkte med l-g till bäverhult där min pappa hämtade upp mig från norsjö. vi körde till norsjö och fikade lite innan jag, pappa, ulrika och mikaela åkte till lycksele. Väl framme gick jag med dom en liten stund innan jag mötte upp gabriell och gick med henne till olle. där det börjades grubbla över vilka kläder som egentligen skulle åka på men tillsist hittade vi något och åt lite makaroner och korv :) Senare kom även plopp och bp till olle och sen också lite klasskompisar till olle.
senare underkvällen skulle vi dra ut med vi gick in till jocke för att dom skulle åka taxi, men jag och maja bestämde oss för att hitta en cykel och cykla till stan, men vi hittade ingen så vi gick och öndehöll oss ordentligt. inne i stan började det bli kallt, så vi sprang runt lite var stans. tillslut gick min telefon också sönder av en olyckshändelse. så i slutet av kvällen frös jag, var trött, hade en trasig mobil, hungrig, inga pengar och på allmänt dåligt humör. så jag fixade mig hem till kassim och sov där.
På morgonen for jag till olle och gick senare ner på Golden och åt, jag fick gratis mat eftersom att kassim jobbade där, tack! Sen åkte jag med oscar hem till malå igen. Är gode slut me nu !

Bilder kommer imorgon!

ta det lugnt ta ta ta det lugnt

Hej alla glada.
själv är jag inte glad med en väldarns huvudvärk, trött, irriterad, har packat världens tyngsta väska, måste köpa kläder, vet att jag ska åka buss i 100år och vill bara döda nån just nu. ska snart ner på stan i alla fall, passa er för mig ;)

ska då träffa dessa busfrön idag, hoppas bara att dom är lugna, inget tjat eller grin. lagom mycket kramar och inget spring. - om det nu går.

du måste ge mig mer

hej bitches!
nu har mina besökare farit hem, kvällen bjöd på. färgning, klippning, idol, glass, en trasig dusch, stökig lägenhet och en hemlånad tarzan film ;)

if you have to lie a little i let it be true

Schhaa. Har börjat städa lite här i min världigt stökiga lägenhet. Ska nu springa iväg och starta igång några tvättmaskinter och sen ska jag diska och möjligvis städa lite mer om jag hinner. Sen kommer i alla fall dom här brudarna hit för att umgås. Hade ju tänkt köpa glass men hinner inte det, får hoppas att matilda har moppen så vi kan åka på ica och köpa ;)


once upon a time

Nu löd jag inte mig själv och stannade uppe allt för länge! G-NIGHT!!


Det finns dagar som idag, hopplösa mornar, då jag vaknar som ett vrak

Jag är ungefär så här trött <-------------------------------------------> Ja ni kanske fattar, blev väl inte så mycket städning idag och det betyder att jag måste göra det imorgon. Jag slutar vid tolv imorgon, sen blir det att fara hem städa och sen vid två börja tvätta och efter det kommer nog Emma, Matilda & Jacqueline hit så ska vi nog ha det lite mysigt och se Tarzan, idol, färga Matildas hår och toppa mig och emma. Mys ! Nu ska jag i alla fall följa min instinkt och gå å sova! Godnatt.

föresten, ser ut att bli lycksele och marknaden i helgen. Har faktiskt bara varit på den en gång, då gick jag i åttan och det såg ut så här.

when it's good then it's good it's so good 'till it goes bad

Kanske varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden, men det är inte lika roligt när man inte ha några nya bilder att bjuda på. Idag har jag i alla fall stått ut med matte och engelska på skolan. Matten gick bra, ekvationer är det nya kapitlet och jag tycker att ekvationer är rätt enkelt så det gick ju som en dans. Fick även veta vad jag fick på det förra matteprovet, VG, kändes lite surt eftesom att jag hade alla rätt men tydligen hade jag klottrat för mycket i papperna med att stryka över tal och sånt så att jag inte fick ett mvg. Lite trist eftersom att det är mvg jag satsar på i matte. Men bara att ta nya tag och lära sig av sina misstag. Sen på engelskan fortsatte vi med kärlekstemat och det gick rätt bra det med. Ikväll blire idol och ska börja städa lite här i lägenheten.


Några brudar jag umgåtts med idag! Bild från skoter vm förra året, längtar redan till nästa

hey hey you you I don't like your girlfriend

hej alla glada.
idag har jag klippt klart mitt klippkörkort, vilken innebär att det är dags för modell. Har ju fixat fram en tjej men behöver en kille också och då vare ju himla typiskt att min pappa just klippt sig. Men får ta honom senare och försöka hitta någon annan! Ikväll äre idol btw, soft :)

gamal bild på mig och stephanie som färgar ögonbrynen på varandra i salongen.

We are the champions, Ole Ole Ole!

Idag har vi haft utförsäljning av Lóreals produkter på skolan eftersom att vi ska sluta använda det på salongen. Så idag har jag shoppat! =D Mest nöjd är jag över mitt färgförkläde eftersom att det bara fanns 19stycken och det var tre klasser med ca: 25 elever i varje som skulle dela på allt! Oj så värt allting känns med tanke på vad allt kostar egentligen! Maggis produkter var även mycket värda eftersom att dom knappt är använda. Bara synd att jag inte fick tag i Carro, men jag vet att allt hon ville ha inte fanns och att vissa har köpt upp det hon skulle vilja ha.

Volym spray mousse (nästan full) 20:-
Volym föningslotion för fint hår (halv full) 20:-
Creamy smooth fram häv lockar eller ett mjukt slätt resultat ca: 90:-
Pump hårspray fix design ca: 70:-
10st engångs snabbinpackningar för irriterad hårbotten 50:-
Färgförkläde 10:-
Herrschampo (använd 1/4 ur av 750ml) 50:-

Till Maggi:
Anti friss och glans spray (ny öppnad) 20:-
Gel-wax (nästan full) 20:-
Värmeskydd (använd ¼ av 150ml) 20:-


hoppas att den aldrig går ifrån dig och mig och vår familj

Sitter i mitt rum hos pappa nu och ska snart gå isäng, väntar bara på att håret ska torka. Imorgon blir det tidig buss som vanligt, aningen jobbigt ! Aja nu ska jag borsta tänderna. hejss

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately

Har kommit hem från Norsjö för ett bra tag sen nu. Igår såg jag då bio med Simone och Fredrik. Efter bion gick vi runt norsjö ett antal gånger och pratade om allt mellan himmel och jord, trevligt i alla fall :) Sen gick jag hem till Ulrika och sovde där och idag satte jag mig i förarsätet och körde hem, gick bra. Förutom att jag fick motorstopp i en korsning i norsjö men snabbt fixade jag det igen och körde vidare. Har lite tråkigt nu, men det är väl så det ska vara på söndagar. Snart ska vi äta och sen är det väl teve kväll, oth först =D Senare blir det ensam mamma söker - ja jag vet att jag är lite töntig som ser det, men ja gillare ;) Nu ska jag äta!


on and on

Nu åker jag snart iväg till norsjö, jag ska övningsköra dit. Sen möter jag upp Simone och Fredrik så går vi på bio :) Blir nog nice, tror att filmen kan vara riktigt bra också.


baby we can run away

Hejhej, är rätt trött och ska snart gå isäng. Kvällen har spenderats med min pappa, ulrika och mikaela, en hemma kväll framför teven helt enkelt. Imorgon försöker pappa lura med mig till Norsjö för att se "flickan som lekte med elden" på bio, då skulle jag köra bil dit hade han tänkt. Men det kändes väl inte så vidare kul att se bio med pappa och ullis och i norsjö av alla ställen? Om någon vill följa så stänger jag inga dörrar! HÖR AV DIG! Plus att den som följer får åka bil med mig, och vem vill inte det? :P Annars så får vi ser vad jag hittar på om jag stannar i Malåtown ;D


säger godnatt med en bild från början av förra vintern då jag var vit som snö, kommer förmodligen att vara lika vit vintern som kommer. Dock fin bild även om jag inte är lik mig alls där, fina människor . Men nickeboy, har du en fläskläpp eller? ;)


allting kan gå i tu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

Imorse vaknade jag upp med träningvärk i ben och rumpa mest på högra baksida lår, vilket är lite underligt när jag inte tränat. Kanske har legat och spänt mig hela natten, vem vet. I alla fall är helgen här nu, jag är i Malå och jag och pappa ska äta lasagne på en timme typ, gott :) Men vaaaaaad ska jag göra i helgen? Usch vad tråkigt det känns attt inte veta det än ;P 


the phone rings in the middle of the night my father yells "what you gonna do with your life"

Måste bara vara lite efter och lägga in klippet på Robin Bengtsson när han gör en audition på idol i år, han var riktigt bra och jag har nött det flera gånger för jag blir så himla glad av att titta på det bara :)

Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt.Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann

Filmen jag skulle se blev inte av eller ja jag startade filmen men somnade sen och vaknade när den var slut, kulkul! Imorgon är det fredag och precis som allla andra torsdagar så vet jag inte riktigt var jag ska tavägen över helgen men kanske åker till Malå i alla fall, jag menar vad ska jag göra här? Så hoppas på att pappa är hemma så jag får köra lite bil i helgen annars så kan ju någon trevlig själ höra av sig så kan vi hitta på något? :)

Lycksele marknaden är det ju i helgen också, hade varit kul att fara dit men var ska jag sova och var ska jag va.. osv? Plus att jag och Matilda har kommit överens om att vara nykter ett bra tag så duktiga som vi är :) Aja borde kanske packa snart. pusshej

Haha, hittade en bild på Sebastian och Olle som snart är ett år gammal och jag var tvungen att skratta lite;D


så sagolikt det är att se morgondimman lätta när mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr

Hej alla vänner och ovänner, ännu en skoldag har rusat förbi och jag ska nu tina upp lite bullar och sätta mig och se en film. Blir nog någon gammal klassiker tror jag som kanske, Tsatsiki? eller Greveholm eller så kanske jag slår på herkules? Aja vet inte riktigt än, men något bra blir det i alla fall. Men en film så jag länge velat se, igen, är Tarzan, det var länge sen. Tyvärr har jag inte den så det får bli något annat :)


Monday you could fall apart Tuesday Wednesday break my heart

Hej allihopa, idag har jag haft matteprov på skolan. Antingen gick det jätte bra eller jätte dåligt, vet faktiskt inte. Sen hade vi glosförhör som nog gick hyffast bra och efter det så såg vi en film; he's not that into you och den var väl rätt bra. Snart är det idol som är i Umeå ikväll, blir  kul att se :)

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Vet inte rikitigt vad jag ska skriva, men känner ändå att ett inlägg måste produceras. Kan ju berätta att min cykel tydligen är något fel på, måste prata med pappa. Eller ja, eftersom att jag kommit på att min pappa läser min blogg så vet du ju att jag behöver hjälp nu! Sen så är jag snart klar med klippkörkortet och jag behöver hårmodeller till skolan att trixa och fixa på snart, både killar och tjejer :) Sen fick jag lön idag på drygt 6000kronor, mer än halva den går till min pappa för pengar jag har lånat av honom. Vill även beställa lite kläder och sånt, har klickat ihop lite saker men får se vad jag har råd med. För jag vill även köpa nya frisör saxar efter saxkursen vi hade igår, tre stycken ska inhandlas :) Ikväll ska jag plugga lite och se teve pösshej:)

Mallan, typ 10år. Där hade jag min riktiga hårfärg, konstigt att jag inte haft den sen jag var 12-13. Ljus, dock sommar så lite ljusare än vanligt, och guldig råtta! RÅTTAN, RÅTTAN!

you don't know what you got till you missing it alot. I have to go throw it away. I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize

Tisdag idag, vill redan ha helg. Helgen som gått innehöll:



Idol, fint sällskap, familj, moppe, kycklingsallad med curry, släppen, två kladdkakor till fyra personer, fotbollstittande i 20min, kyla, korvgrillning, skrattande åt cykelturken, glädje, övningskörning, tråkande, tankar, bussåkande, sovit, ensam mamma söker, one tree hill, ostkrokar, roligt med plastmuggar tändstickor & glasflaskor, kramar, m.m.


fell in love with an alien I fall in love her eyes

Hallå, har ni saknat mig?
Nu sitter jag hemma, har Jacki här, vi har just ätit makaroner och köttbullar som var hyffsat gott! Ikväll vet jag inte riktigt vad vi hittar på, vi sitter i alla fall vid varsin dator men tycker det är dags för att gå för att köpa godis snart! Hade varit gott! Skriver lite mer senare :)



Girls just want to have fun

Kvällen började som sagt med att vi for på pizzan där jag och Simone tryckte varsin kyckling sallad, medan Linda inte orkade slösa pengar och tog en cola :S Efter det for vi på kiosken och köpte med oss massa gott för att sedan fara till min pappa och se idol, vi satt där, skrattade, skrek, grät och hade allmänt mysigt framför teven :) Sen så hoppade vi på mopparna och for ut. Sen kom vi på att vi kunde fara och prata lite med Jonas, så vi körde till släppen(?) och stod med han ett bra tag och på vägen hem for vi förbi en snabbis i fårträsk för att träffa fredde som var hos jim. Svinigt kallt var det på mopparna i alla fall! När vi kom tillbaka till Malå for vi till Peder, som egentligen var tänkt att vi skulle göra i början av kvällen, men alla hade redan farit hem så vi satt bara en stund och for sen hem. Toppen kväll i kväll, mys! Morgondagen blir lika bra hoppas jag. Puss brudar :)


hahah, linda&simone fattar vad jag menar


Nu är det slut på veckan det är dags för fredasmyyyys

Nu är jag i Malå :) Carro är hemma, men ska snart fara tillbaka till Umeå. Vi ska tvär fika lite nu tror jag, en bulle kanske. Sen på ett tag ska jag följa Simone och Linda på pizzan och äta. Gott! Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, se idol eller nåt kanske? ;D Det blir nog bra tror jag :) Känns som det kommer att bli en myshelg :)


Fina tjejer, Simone&Linda


i'm a barbie girl in the barbie world, life in plastic it's fantastic

Hejhej, idol är slut för idag och helgen närmar sig mer och mer. Ikväll har jag haft besök av Johan och John som var i Skellefteå så dom kom förbi för att få kaffe, trevligt trevligt. :) Måste snart börja packa min väska för imorgon åker jag till Malå och umgås med världens bästa Simone och några till kanske? Blir najjjjs :)

oj så fint ställe man kommer ifrån ;)


jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö

Idag tog jag mig i kragen och cyklade iväg på ica för att handla lite mat, det behövdes med tanke på att jag hade börjat leva på saft. Sen har jag bokat en tvätt tid som blir om två veckor också :) Och jag tog mig till och med tid att laga mat idag, jag känner mig så duktig. :) Det är fint här nu, polerat jävlar överallt - speciellt toan fick en rengöring igår då jag jävlar skrubbade alla hörn och kanter. När det är fint känner jag med typ vuxen och tar mer ansvar, för det blir roligare att göra det när man är i en städad miljö. Dock är det trist att det inte alltid får se ut så här ;P Nästa vecka tar jag garderoben, jag svär!!! =D

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.

Hej igen, idag är det torsdag- men det känns som fredag. I alla fall så har jag varit på skolan idag, en lektion-svenska där vi inte gjorde någonting som kändes speciellt värt att göra. Sen blev det lunch, potatisbullar & bacon. Hur gott?!! Sen åkte jag hem och vet inte riktigt vad jag ska hitta på? :) finns säker mycket att göra men jag kan inte komma på något kul :)

I belive in miracles where you frome you sexy thing

Hejsan! Blev inte så att jag var med Matilda ikväll, av vissa anledningar;), men imorgon kanske. Istället har jag städat lite i min lägenhet, väl behövt men dock har jag inte städat i min garderob som är nästa stora behov-måste årdna det snart! Men känner att jag har gjort nog för idag, nu har jag varit duktigt. :)


Kolla sicken fin bild jag tog på Matilda & Emma idag! :)


you spin my head right round right round

Idag (09.09.09) har jag fått ett kusin barn. En pojke, jag visste att det skulle vara det. Grattis till din son i alla fall Jessica. :)


Prins Ali vilken magi aliababa

Hej allihopen, sitter här på skolan och har haft matte och sen lunch, efter maten gick vi till shell där jag köpte en krämbulle och två bananaskids :) Nu ösregnar det tydligen ute ;/ Kändes inte helt ok! Vill ju att det ska vara sol, tur att jag inte cyklade till skolan idag i alla fall.
Ikväll tror jag att jag skulle vara med Matilda.J kanske, sen får vil väl se vad vi hittar på för skoj! I helgen vet jag inte riktigt om jag skulle till Malå eller vara kvar i Skellefteå, Simone(!) visst skulle vi göra nåt i helgen? Men när, var, hur?

Malin, jag & Simone på stadsfesten :*


ont det gör ont men det går det gör ont en stund på natten men inget på dan. Du vet att det gör ont det gör ont men ändå jag har klarat mig rätt länge jag börjar bli van.

Det blev inget godis, eftersom att jag är sååå nyttig nu för tiden. ;) I alla fall så känner jag att min ryggvärk bara blir värre, jag känner av min rygg varje dag - men nu är det mycket värre än vad det brukar vara, fyfan säger jag bara. TA DEN I FRÅN MIG!!! Måste typ gå i säng snart så jag får vila upp den ordentligt inför imorgon när vi ska sitta ner hela dagen, eller ja matte & engelska står på schemat!



Så här ser min rygg ut just nu, känns det som, tror ni det är skönt?!!

 

 

 


I'll take you to the candy shop, I'll let you lick the lollypop

Snart börjar idol och det kändes riktigt bra, funderade på att ta cykeln och köpa något gott till kvällen. Men det är jobbigt att cykla dit, mindre jobbigt att cykla hem och jag kommer att känna mig lite väl onyttig när jag proppar i mig alla godsaker. Måste skynda med att bestämma mig,.. men det vore bra gott!


S.O.S please someone help me

Hej älskade bloggiii :) Sitter här mätt som bara den efter att ha proppat i mig en fet tallrik med makaroner och köttbullar! Idag har jag varit på skolan och vi klippte hela förmiddagen och sen så har vi haft företag och service på eftermiddagen. Känner hur mycket roligare det är att vara i salongen i år än förra året, kan bero på att vi har fått nya lärare som värkar superduktiga. Plus att eftersom att en annan försvann så slipper man bli dömd hela tiden. Synd att det inte fick kännas lika kul förra året, då kanske man hade kommit längre. Men men, snart är det i alla fall dags att ta med sig lite nära och kära till salongen för att klippa dom, helt gratis. Men dom måste ju ta sig till Skellefteå också, så om ni känner er manade så kan ni ju säga till. :)


Personligen tycker jag att det är absolut snyggast med kortklippta frisyrer, så jävla snyggt alltså! Men eftersom att jag är en mes och aldrig skulle klippa av mig håret funderar jag på att göra hårförlägning för att få kanske en decimeter längre och tjockare hår(för jag har super tunt). Vad tror ni om det?


knock knock knocking on heavens door

Ska snart krypa isäng, det är en ny dag imorgon. Har fantastiskt jävla ont i ryggen, känns inget bra, måste nog ta tag i det och gå till läkaren snart eftersom att det inte blir bättre - vilket dom sa redan i 5'an att det skulle bli. Imorgon börjar i alla fall idol om och det känns ju alltid lika kul med auditions, så det ska jag nog bänka mig framför imorgonkväll! :)


Du tror du äger jorden som du står på, att allt blir ditt där du har gått i hamn

Nu ska jag lägga mig och se Pocahontas, hon var min stora idol när jag var yngre, jag ville alltid vara henne :) Hon var ju så fin, sjöng så fint, orädd och sprang väldigt fort. Hahah, nej nu ska jag börja se, det var inte igår!


du ser mig gå förbi, dina tankar börjar snurra. jag ger dig en sekund, så ge mig lite mer än blickar

Morgonen började med att jag försovde mig, eller min klocka ringde inget för det var något fel på telefonen så jag vaknade 20 i 9 och då blev det stress!! Snörde på mig kläderna och packade ihop datorn och sprang ner till bussen. Missade dock den så jag fick cykla, kom 10minuter sent men helt ok. Sen har vi klippt hela dagen innan jag fick cykla hem igen, är gode slut me :) Men snart ska jag äta den goda matlådan som min syster har skickat med mig!


mina nya uggs som är ursköna,
nu kan man ju nästan längta till vintern


allt mitt hjärta kom ihåg alla skuggor försvinner som en sång någon sjöng längesen i december

Hej, tillbaka i skellefteå igen :)
Dagen började med att vi for ner till stan och gick på dom få butiker som var öppna, sen strömpilen och gick där och tog även en fika. Jag fick då i alla fall med mig ett par uggs till vintern samt en mössa och lite smycken från HM, skulle väl kanske ha velat ha mer. Men bättre än ingenting, nu är jag redo för vintern i alla fall :)  Sen blev det att äta middag och tvär for förbi hos Maggi innan jag var tvungen att sätta mig på bussen för att åka hem och sen ta cykeln till lägenheten, riktigt skönt att jag slapp gå =D


Bild från förra vintern


When i lost hope, you were there to remind me, this is the start

Godmorgon, just vaknat och ligger fortfaranade i sängen :) snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi fara på stan och gå på dom affärer som är öppen idag. Kassim är här och hälsar på också :)

Igår var jag, Carro och Maggi och åt en skitgod tacobuffé, inte dåigt! Sen såg vi bio, Beck! Om filmen lät det delade meningar, Carro tyckte den var jätte dålig och somnade, Maggi tyckte det var den bästa Beck filmen och jag tycker den var bra men skulle inte kunna jämföra det med en Beck film för det hade helt annan handling. Men jaG tycker den var värd att se, men nu ska jag nog gå, hare bra :)


Jag och Carro en morgon för ett antal år sen.

 


There's a place in your heart and i know that it is love and this place could be much brighter than tomorrow

Nee, inte blev det stan idag inte! :( :( :( :( Griiiin! känns ungefär som om jag skulle kunna dränka mig nu, jag vill ha nya kläder nununu. Och inte från skellefteås utbud! Får väl tröst shoppa på nätet då, men jag kände hur skönt det skulle vara att gå om kring med en massa påsar i händerna av allt man köpt! :(

Orkar inte ge er någon bild pågrund av att jag är på dåligt humör! MORRRR

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt såkallade rum vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

Jag känner att jag får panik! Jag får nämligen inte tag i Maggi av någon underlig andedning. Och eftersom att Carro har flyttat och jag har aldrig varit här förut så hittar jag inte in till stan själv, jag vet att det är långt, men jag hittar då inte. Sen så kan man ju inte betala kontat i bussarna här längre heller, och även om jag har ett visa kort så kan man tydligen inte betala med just mitt kort! AHhhhhhhhh, jag få fan ångest nu. Jag kommer inte att hinna shoppa, klockan är halv ett och Maggi vägrar svara!!!


Snart börjar jag böla!


You used to be the one that everybody wanted to be, you used to be the one and only for those girls

Hej alla fans, eller ja.. alla mina idoler :)
Ligger nu i Carros säng med en godisskål i högsta hugg, det blev alltså så att jag tog mitt pick och pack och for till Umeå igår. Carro är på sin praktikplats så jag ska snart kliva upp, göra mig klar och ringa Maggi med förhoppningar på att hon vill följa mig till stan. Hoppas på att det blir lite nya inköp till garderoben :) Ahja, nu ska jag väl sluta äta godis och kliva upp kanske!

bjuder på en bild på Gabban, jag och Vickan från i åttan. Tider det!


tonårsgraviditet, ångesten ingen vet

Kollade just på klockan och såg att den var 13.37, eliiiiiit! :) Har i alla fall just kommit ur duschen och det var gode skönt. Plus att min bön gick  uppfyllelse och vädret har rättat till sig en aning ;) Snart ska jag börja packa väskan och sen cykla ner till stan och sätta mig på en buss !

en bild på delar av min fina klass, stephanie såg inte nöjd ut ;D

Se på mig, jag kan aldrig bli så perfekt och fin, som dom nog vill ha mig.

Hej mina kära läsare :) Hur mår ni idag? Själv så mår jag prima och vaknade upp med glatt humör, klockan ringde kvart i sju men då fick jag bara stänga av den och somna om. HUR SKÖNT?! Det som är mindre skönt är att det är pissigt väder ute, får hoppas på att det går över snart. Själv så ska jag nog försöka städa lägenheten snart. Skulle behövas :)



För jag är starkare än du, jag är så mycket starkare än du, det har jag lärt mig nu!

Känner mig på blogghumör, eller hela mitt humör är påtopp. Spruuudlar av glädje liksom :) Niklas, vad manar du med att våran klass i nian inte var snygg?? Vi var väl skitsnygga?! ;D Och den anonyma personen som skrev att jag hade snygg header, tackar! Det ligger ingen tid bakom den så det var ju kul att höra :)

Har glömt att lägga in en bild på kylskåpet som kommit in i vårat klassrum!
Ja, vi gillar mat :) 4snygga tjejer för niklas att dreggla över! :)


Ja då ses vi på lördag, ja då ses vi på lördag nååånstaaans.

wohooooo, två kommentarer. Händer inte ofta, men klart jag svarar då. Gillar kommentarer, mer av det ;;))))

Börjar med Gabban, svaret på din fråga är JAG VET INTEE! Har typ panik över att jag inte vet var jag ska ta vägen, men ödet lär väl visa mig ;) hahah
Jacki, hon saknade bilderna som togs med min suuper telefon utanför ica när vi satt och snacka&åt glass. Jag förvarnar för att bilderna inte är typ dom vackraste jag sett, men eftersom att jag inte är speciellt brydd så får ni dom ändå. Akta att mina ögon är sträck av att solen bländar mig, men det gillas. Älskar soolen!


Saknar dig men hatar dig, snälla väck mig ur mardrömmen

Jag har ååååååååååååångest!! Som sagt har jag helg nu, men jag vet inte var jag ska va i helgen, Malå? Skellefteå? Umeå? Kändes lite lockande med Umeå och fara till Carros nya lägenhet och hälsa på Maggi, men jag får inte tag i Carrobarro :P Jag veeet inte vad jag ska göra :P

Pusshej

Visst är vi stenhårda? ;);););)


i will always love you, i will always love you


Det togs en bild på vår klass med Sarahs kamera, så här är en liten preliminär(stavning?) bild på vårt klassfoto. Älskar er tjejer ni är bara för heeeeeeeeeeetaaaa!


Well i tell you my friend, one day this world's going to end as your lies crumble down, a new life she has found

Hej har just kommit hem... klassfotot gick väl sådär, blev väl inte så nöjd - men det hade jag inte förväntat mig heller :) Sen for jag och Jacki och delade ut dom där bladen, gick fortare än förväntat så vi satte oss ute i det fina vädret och tog en mjukglass, pratade om allt mellan himmel och jord och tiden bara rann iväg. Det blev middags tid så vi gick på frasses också :) Sen gick jag hem, inte dåligt väder?!!


Jag och Jacki på skolan idag :)


jag lever mitt liv, jag lever min dröm jag har tagit mig hit utan nån rast eller sömn

Sitter på skolan nu, tydligen så skulle vi få hål efter första rasten. DÅLIGT?!!! Det betyder att vi typ har helg nu, klassfoto runt ett och sen dela ut flyblad, men det är ju på våran "fritid" ! Känndes inte dåligt skönt!

Titta bara så glad Jacki och Hanna är idag :)



do you feel the same, am i only dreaming is this burning an eternal flame

Hej bloggen :) Ska snart springa iväg till bussen och fara på skolan för att ha svenska, sen blir det lunch och skolfoto efter det ska vi dela ut en massa lappar i brevlådor(reklam för vår salong, skönheten) Sen är det helg, KUNG!

Sitter nu med en drickyoghurt, goern! :) Har ingen bild att bjuda på tyvärr! pusssarrrr

standing in the front yard telling me how i'm such a fool

Har just sett the bachelorette och som vanligt väljer dom fel kille, blir så irrrrriiii! haha, ja jag är en nörd! Ska i alla fall snart krypa isäng, imorgon är det skolfoto. Kändes väl kanske inte så bra men, tycker inte riktigt om det där eftersom att man aldrig någonsin blir bra :) Men.. här får ni då i alla fall ta en titt på mina skolfoton dom två senaste åren :)

9A, saknar er!
samuel, jonte, oskar, christer, bea, kikki, chroffe, robin, niklas, alex, anton
vanja, olov, maja, jag, julia, gabban, linn, emelie
cissi, olle, simon & evelina

Hvfr1, ni är bäst!
linn, matilda, jenny, emma, lisa, sarah, carro, tina, camilla, hanna
fanny, sara, jag, linn, ewe, stephanie, sandra
sandra, moa, emma, malin, jacki & hanna


would you dance, if i asked you to dance...

Oj, vad jag bara vill gråta till det här videoklippet ihop klippt från One tree hill. Jag vill bli kär, nuu!! Lika så vet jag att man inte kan tvinga på sig själv något sånt, det kommer när man minst annar det - liksom det gjorde just för dom två i videon; Haley & Nathan. Vill bli kär på riktigt, underbar känsla som jag inte känt så ofta eftersom att jag ofta hellre vill vara vänner med personer. Men jag saknar kärleken! :]


Have you ever loved someone so much you'd give an arm for? No, not the expression, literally give an arm for?

Hej igen :) Har ätit lite middag nu, blev gräddstuvad pyttipanna och gurka till det. Funkar, enkelt & lätt ! Plus att jag har ätit upp fem risen bitar, råkade liksom lägga den i korgen när jag var inne på ica :) Ojdå! God var den i alla fall! Ikväll ska jag ta en mys-kväll för mig själv och bara ta det lugnt, se lite teve och sådär. Skulle väl egentligen ha behövt städa lite men det får bli senare tror jag, har då i alla fall diskat :)

En bild som jag tjuvtog på Engelska lektionen, vår lärare Malin som vi tydligen skulle ha i engelska i år. Inget illa mot henne, hon verkar bra, men jag vill ha Ola! Typ en av dom bästa lärarna jag någonsin haft, saknar Olaaa! Många håller nog med :)


It's nice to know we had it all, thanks for watching as i fall.

Hej, hemma från skolan nu. Matten & Engelskan idag gick väl hyffsat bra. Soppa med gott bröd till mat idag :) Tog en sväng förbi ica på vägen hem och inhandlade lite mat :) Har väl som inte så mycket att säga, skriver senare :)

Är vi lik oss? Puss Simone :)


växel hallå hallå hallå koppla mig till tjutvå

Hej, godmorgon, sovitgott? Jag har sovit kanon och känner att jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Härligt! Idag börjar mina till-val för höstterminen igång, engelska B och matte B. Känns så där, speciellt engelskan. Usch! Matten är dock bara en 50poängs kurs, så efter jul så är det slut och jag börjar med psykologi istället. På 20min så jag sätta mig på cykeln och fara på skolan alltså. Hoppas dagen går fort och att det är god mat. Hejdaaa :)


Matilda läser tidningen på skolan :)


Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time hung on a line, maybe I'm amazed at the way i really need you

Snart ska jag stoppa något i magen och krypa isäng för att få mig upp i tid imorgon. Kollade min statistik och upptäckte att mina läsare har halverats under sommaren, duktigt mallan. :) Inte för jag brydde mig speciellt mycket, jag är inte ute efter att ha en stor blogg heller. Funderar ibland över vilka det är som läser min blogg, det är bara dom jag känner bäst som kan slinka in med en kommentar ibland men det händer ju att man träffar folk på fest som säger att dom läst min blogg. Ni får gärna också börja kommentera, skulle vara kul att veta vem ni var och för att få en bättre blogg :)


Godnatt säger jag med en bild på min fina vän Emma, väldigt seriös. jatyckomdä!



hejhej sommar, hejhej sommar

Eller kanske borde säga hejdå sommar... har tvär dragit ihop en ny design till bloggen, lite less på den förra. Får väl se hur länge den här desigenen håller eftersom den bara är tvär gjord. Blir dock sugen på sommaren av bilderna jag klippt ihop, känns skit att erkänna att den är slut och att hösten är här.


Where, oh where have the smart people gone? Oh where, oh where could they be

Tänkte bjuda på ett videoklipp som åtminstonde gör mig ett gått skratt även om jag sett det en miljon gånger. Haha, vår käre vän Hinken ska åka vattenskidor.


grannarna klagar när volymen den maxar

Idag är jag sjuk, mår riktigt illa. Men sånt händer, hoppas det inte är svininfluensan som spökar bara. Aja, testade i alla fall min gamla telefon idag. Den som var helt knäpp och fyrkanten inte funkade eller ja, den tryckte in fyrkanten av sig själv hela tiden. Nu ser det tydligen ut som om telefonen funkar helt normalt igen, känns ju bra när man inte ens behöver den längre. Får väl skänka den till rädda barnen eller nåt. Dom blir ju säkert glad över den :S


RSS 2.0