I'm a big big girl in a big big world.

Jag lovade ju att jag skulle berätta om mitt möte på skolan så tänkte att jag kunde göra det nu.
Som kanske alla ni som läser min blogg vet så går jag frisör i skellefteå, andra året. Jag tycker det är roligt och jag har världens bästa klass och skulle aldrig någonsin ångra att jag valt att gå den vägen jag gått. Dock så har jag problem med min rygg som bara blir värre för varje dag och som ni förstår så är inte frisör det optimala yrket för mig. Jag medger också att jag inte brinner för yrket, inte på samma sätt som många av mina klasskompisar gör vilket jag tror är viktigt ifall man ska ta sig en plats på frisörsalongerna runt om i Sverige. Därför har jag valt att plocka bort frisören helt och hållet nästa år för att istället kunna förbereda mig för att läsa vidare till något annat senare i livet. Det är nästan med sorg i hjärtat jag säger det, för jag önskar att jag hade kunnat och att jag hade lyckats bättre med det här eftersom att jag tror att det är ett av dom roligare yrken som finns. Man får träffa så mycket människor och göra folk glada. Men som sagt tyvärr. Så jag fick plocka bort dom frisör kurserna som var obligatoriska och dom motsvarade 200 poäng. Istället fick jag lägga till det som skulle kunna passa in i mitt schema. Jag hade sen tidigare valt tillvalen historia A och matte C och nu kunde jag också lägga in naturkunskap B som är väldigt bra att ha. Sen blev det lite knivigare med vad mer jag skulle lägga in i schemat så efter mycket mixande fram och tillbaka blir det så att jag läser matte D samtidigt som matte C. Känns lite jobbigt faktiskt men dom tror att jag skulle kunna klara av det och matte har jag ju ändå lätt för så det fick bli den bästa lösningen på problemet. Sen så sa rektorn att jag nu får en väldigt bred utbildnind som ger mig möjligheten att gå vilken utbildning jag vill förutom civilingenjör. Så nu vet ni det, frisör är inte min framtid längre återkommer om jag kommer underfund med vad jag ska bli istället.......

Everything I do, I do it for you

Så var lovet här! Känns hur skönt som helst att veta att man får sova ut på mornarna i en och en halv vecka fram över, ännu skönare känns det att solen lyckades krypa fram idag. Det var visst ingen teorikurs idag, sista var igår så nu är jag hemma i lägenheten där jag hade tänkt spendera kvällen med att städa, packa och försöka betala min räkning som ska vara betald senast idag - men jag lyckas inte finna något jävla nummer på den eller nått. Sen ska jag i alla fall tillslut avsluta kvällen mid chips, dricka och film. Kändes rätt skönt! :) Imorgon åker jag till Umeå, också rätt skönt!

Denna oatraktiva kyckling hälsar GLAD PÅSK!

det är för oss solen går upp

Imorgon har jag sovmorgon, sen får vi se om jag orkar ta mig till skolan innan lunchen...det är ju trots allt super god kycklingsallad! Sen är det Engelska och sen LOV ♥  vilket gör mig otroligt lycklig i hela kroppen. Efter skolan drar jag mig till den sista teori lektionen, vilket också kändes helt OK! :) Älskar livet!

så ge mig min styrka, ge mig kraft att försvara mitt land, ge mig en väg, att gå, jag ser yxan i krigarens hand

Har haft en okej dag på skolan, gick rätt fort även om jag är skoltrött. Dom ringde från Polisen idag också, mitt leg är åtefunnit och det kändes rätt guld, ska få tag i mamma imorgon så hon kan hämta ut det där på dagen någon gång. Nu är jag i alla fall riktigt trött och ska sova så snart som möjligt två dagar kvar till påsklov, känns hur skönt som helst!! :)

tackar den underbara människa som hittat åt mitt id någonstans här inne!! :)

bad boys bad boys

Har haft en helt underbar helg. fest fredag-lördag, mycket folk, skoter tävling, dans, nattmat och mycket mer. Ligger dock i min säng nu och surar lite över att mitt leg är spårlöst försvunnet, inte kul. tackar alla för helgen, den var kunggggg! Några bilder från helgen..

vi är på gång, vi är laddade vi är tända

Lisa är här, Sandra kommer på mindre än en timme, vi ger allt ikväll! Skååååååål!!!

min life goes on så jag lägger dig åt vänster

Har äntligen blivit klar med mitt 90-tals arbete, inte något jag älskar att göra att läsa om spice girls, dom fina platåskorna, magtröjorna osv. Nog för att det är lite kul att man minns allt det där och är ruskigt glad att jag inte fick typ 20 talet eller nåt... Men som sagt äntligen klart. Kvart över fyra går min buss till Malå!!

if tomorrow never comes will she know how much i loved her

har varit på körskolan idag och bokat halken samt suttit drygt en timme på teorilektionen. sen åkte jag hem för att plugga och har suttit med det till nu. Är sjukt trött i huvudet så jag ska gå i säng nu och sen upp imorgon bitti tidigt så får jag packa då istället! Sen iväg på skolan för att göra min annons och sen sminkkurs innan det bär av till Malå för vm. feeeeeeeeeeeeeeest elleeeerrr?????????


There's a place in your heart and I know that it is love

Igår var pappa här på mötet på skolan som gick bra. Som sagt, berättar om det när jag har mer tid. Efter skolan for jag på teorin kursen och sen bjöd pappa mig på pizza. Efter maten for vi hem till mig och skurvade äntligen upp min säng på ben och skruvade isär den gamla så den kunde rymmas i förådet. Vi satt oss vid teven en stund innan han for hem.

Känner hur jag har kommit in i en rytm att jag är trött på kvällen och pigg på morgonen vilket är hus skönt som helst! Har sovmorgon idag och börjar kvart i ett. Jag vaknade av mig själv tio över sex imorse och var pigg! Men jag lyckades somna om och vaknade halv åtta. Läste på min bok och klev sen upp halv nio. Hur skönt som helst att bara få sitta och tare lugnt såhär på morgonen :) Nu ska jag borsta tänderna och fara till världens bästa klass i alla fall. Hörs senare :)


bamse och lilleskutt hoppa ut i skogen då kan skalman.....

Hejjjjj. uppdaterar nu igen..........ja jag vet att jag är dålig på det. Igår så följde i alla fall Linn, Jacki och Matilda mig hem efter skolan. Jacki klippte matilda medans jag lagade mat som jag bjöd dom på. Efter det så for matilda hem och jacki fick färga mitt hår under tiden vi såg svanprinsessan :) Linn och Jacki for hem vid nio tiden då jag var rätt så trött och nästan gick i säng på en gång. Idag kommer pappa till skellefteå och vi ska ha möte med rektorn, min mentor och syon om min framtida skolgång. Berättar mer om det sen :) nu ska jag packa ihop datorn och fara på skolan. Tjing...

bild på jag och linn i nåda

ska jag stå ut i sommar med den fröken, hur kan man boxas i den klänningen

haloo. Sitter hemma hos pappa och väntar på att Matilda och Rasmus ska komma hit så vi senare kan dra till Nåda, kommer nog bli roligt. Bara inte skotern jag och Matilda ska köra sprängs i luften som det ungefär lär på min pappa att den skulle göra :) Ska tvär springa till mamma och hämta mina solglasögon om jag hinner nu. tjaaaa.

hon vill att vi ska leka kung och drottning, står sen och flörtar vid palatsets port

Idag har jag haft en helt okej dag på skolan och gjort klart mitt svenska arbete med ewe så imorgon är jag faktiskt ledig och tar den tidigare bussen till Malå! Kändes skönt! Och på lördag är det jag och matilda som drar på en gammskoter till nåda och nådastöten, blir nog roligt tror jag! :)

Kunde inte lägga in en bild så kom på att jag kunde bjuda på den här som vi lyssna på idag på skolan. hihi =)

You're a rockstar, everybody wants you. Player who could really blame you, we're the ones who made you

Hej, gick hyffsat bra att köra idag. igen dog, jag höll mig på vägen, inget motorstopp och jag blev inte strypt. Efter en timme i bilen for jag ner på stan och traskade runt där en stund innan teori lektionen började och slutade så jag fick fara hem. Nu ska jag snart lägga mig och sova, ny dag väntar imorgon. Torsdag - snart är den här veckan över, skööönt :)

för övrigt så är det bra väder ute nu och snön smälter, känner mig sugen på en utlandsresa, någon annan som känner sig manad och vill följa så man slipper blända andra av den vita hyn hela sommaren....

jag kan diska laga mat är i tid och aldrig sen och jag tycker det är jätte kul att lyssna på problem

Ska snart ta bussen till stan och fara på körskolan. Är fett nervös, men vad är det värsta som kan hända. Jag kör på en barnvagn, får motorstopp hela timmen, glömmer bort vad som är gas, broms och koppling, körskolläraren bli så arg på mitt beteende i trafiken så han försöker strypa mig eller kör mot rött så alla bilar måste bromsa och jag förstör hela trafiken i den fyrvägskorsningen.. huhu jag är nervooooo.

aja, önska mig lycka till...

.............................

Har varit på körskolan idag, imorgon har jag min första körlektion. har inte mycket att skriva så nu lägger jag mig och läser min bok.

I was aiming for the sky ended up flat on the ground

hej !
åkte med bussen tidigare än satan till skellefteå idag, som alla andra normala måndagar. Kom till skolan och har nu schemabrytande i två veckor om olika årtal. Jag blev tilldelad 90'talet vilket jag tyckte kändes änkelt eftersom att jag ändå levt då, men nej det var inte enkelt och det står inte så där väldigt mycket om just 90'talet på internet och dom böckerna vi fått skrevs väl typ på 90-talet eller nått eftersom att det inte står något om det där. Menmen... Kom i alla fall hem från skolan och såg neew moon på datorn, oj vad jag längtar till eclipse kommer ut!!! imorgon har jag min första teroilektion på körskolan, fick veta idag att emma också ska göra teorin nu så det kändes inget annat än kung! :)

om det nu finns någon stackare där ute som inte sett trailern än så måste den ju får göra det!

keep on walking, keep on walking

Hej bloggen, saknat mig? Jag har inte dött bara inte orkat lägga ner en massa tid på bloggen när jag haft ett skönt lov :) Så vad har jag gjort under lovet då jo jag har; åkt skoter, grillat i backen, tagit en spruta, gått promenader, klippt mamma, sett film, spelat vattenpoker, träffat en massa folk, jobbat helg, varit på bilresa till finland och happaranda, gått på marknad i lycksele, varit med familjen, sovit och mycket mer :) Har ju jobbat idag och igår mellan 8.30-18.15 och 9.30-18.15 sjukt värt när man får cirka 2500 efter skatt på dom dagarna. sjuuuukt värt! =D Såg även melodifestivalen, kul att mina "favoriter" -om man kan kalla det de inom melodifestivalen- kom 2'a, 3'a och 4'a. Alltså darin på fjärde som jag tyckte hade en stark låt, tror dock den skulle ha varit ännu bättre med en annan artist. Eric Saade som hade det klart bästa framträdandet och var roligast att titta på och Salem Al Fakir på andra plats som jag trodde skulle vinna, han var ju faktiskt bra och kanske skulle kunna ha lyckats i europa också eftersom att den låten inte var typisk svensk. Men ne då ska anna bergendahl och hennes röda converse och ljus rosa klänning komma och förstöra min lycka. åhhhhh! ahja, borde inte ens bry mig.......Snart ska jag i alla fall sova så jag får mig upp tidigt på bussen till skolan imorgon.

fyra bilder från ikea och alko som jag snodde av jacki:)

Buffalo soldier, dreadlock rasta. There was a buffalo soldier in the heart of Amarica

Ännu en dag avklarad den här veckan. Engelska var den ända lektionen idag, vi lyssnade till några redovisningar, dansade, såg på snuttar från o.c och fick smaka på kiwi och ananas. Sen såg vi "My sisters keeper" kom några tårar, dock hade jag väl kanske tok bölat om jag hade sett den själv hemma :) Sen slutade vi och nu ska jag packa lite och plocka undan lite saker. Imorgon börjar jag halv tio, sen ska jag och sandra färga en kund tillsammans på färgkursen och sen är det looooooooooooooooooooooooooov ♥

finns det ett pris för verklig dumhet, då har jag jag redan vunnit

Hej, igår efter att jag kommit hem från skolan åt jag mat och somnade i soffan till teven vid fem tiden. Sovde ända till klockan åtta innan jag vaknade men bestämde mig att gå och lägga mig redan halv nio så jag inte skulle hinna vakna till och ja, jag somnade direkt och sovde till åtta imorse då jag steg upp. Guld var det!

Idag har jag haft skola och efter det for jag på staans körskola och skrev in mig, på tiden med tanke på att jag redan fyllt 18 och varit det i över en månad. Men nu är det i alla fall äntligen gjort. Skulle köpa ett startpaketet för 2800 men böcker, körlektioner och teorikurs. Så första kursen är den 16 mars och jag bokade in första körlektionen till den 17'de. Nervös? svar ja! Tror jag måste köra med pappa på lovet hemma! :) Men nu ska jag ha körkortet innan sommaren har jag bestämt!! =)

För övrigt så hittade jag ett paket på mitt golv, herkules låg där, tack kassim! :)

RSS 2.0