Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful. Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul.

Sen sist jag skrev har jag haft en aktiv vecka, jobbat arslet av mig skulle jag vilja säga. Hade en ledig dag i tisdags men tog på mig ett åtta timmars kvälls pass på Konsum istället. Jobbade dubbla pass på onsdagen, först dungers och sen Konsum. Samma sak på torsdagen men dungers, grillen. På fredag jobbade jag bara tre snabba timmar och styrde sen vidare mot Umeå för ett snabbt besök och sen hem igen.

Lördagen spenderade jag med att äta familjemiddag med pappa, mona, Maggi, Björn och Carro. Sen styrde vi vidare till Therese innan det traskades vidare mot borgen. Kul!

Söndagen var jag, tack och lov, inte så bakis som jag förtjänade. Åt lunch på Sibylla, spelade kubb, åt glass, grillade och åkte till stan för bio med lite olika personer. Vi såg 21 jump street, garvade som fan och my man var liks snygg som vanligt!

Idag är det Valborg, men vem jobbar idag och imorgon om inte jag? Resten av veckans alla dagar också för den delen. Men ni andra får ha så roligt, vem fan är måtta? Drick för mig också!! :)


I can't stand another night alone in my bed

Den här helgen överraskade jag och Carro våra småsyskon med en helg i Umeå utformad efter saker dom inte gjort så ofta och saker dom skulle tycka var roligt. Jag hämtade upp dom i Norsjö efter jobbet och körde sen vidare till Umeå, lite tråkigt gick bilen sönder tre mil utanför Umeå och Carro fick hämta upp oss. Sen blev det middag ute innan vi köpte godis och hade fredagsmys.

På lördagen gick vi ut på stan en liten stund, några köp till oss själva och en ny tröja till Alma och Elin, en fika han vi också med innan bion väntade. Vi såg spegel spegel, en otecknad, dubbad, saga om Snövit. Sen hem för middag och senare vidare till konsert med Eric saade. Dem uppskattade verkligen lördagen, speciellt den äldre tjejen, så det var roligt. Dock väldigt krävande med barn, hur ska man själv orka ha barn själv någon gång?

Med en trasig bil blev det buss hem på söndagen, lite mobilbilder kan jag bjuda på.


För det ordnar sig, det gör det alltid

Har ont i hela koppen, det värker på riktigt! Var i stan igår och kom hem klockan fyra på natten, därför blev det inte alls många timmars sömn innan jag skulle upp och jobba idag. Ikväll var planen Lycksele, men tråkigt nog blev det inte så, dock behöver min kropp ta det lugnt en stund. Nu ska jag kika in i kylskåpet, hjälpa till med en sak, se en film och sen sova. Ha en bra lördag alla där ute

Sviiiiin


Skiter i om du är tjock, smal, fin eller ful

Klarade av ett delat pass dag, fick som salt i såret också börja en halvtimma tidigare, dem är så jävla dryga. Men nu är det gjort och som belöning för det är jag ledig imorgon, ska sova fett länge och njuta njuta njuta. Jobbar dessvärre hela jävla lördagen men ledig söndag. Så imorgon blir det säkert en hemma kväll, lördag vet jag inte får väl se om det dyker upp några spännande förslag!

Se vad jag fick tag i, finns i svart också, tycker den är så jävla snygg! Den tog slut rätt fort sist den kom in på hemsidan, men nu är den tillbaka och jag fick mig en. Risken är väl att alla går runt med en snart då den är inne för andra gången, men jag tar den smällen, gillar den skarpt!

You, your sex is on fire

Enligt mig är gina tricot bättre nu än vad dem vart på flera år, jag hittar hur mycket som helst där just nu och blir lika besviken varje gång något jag verkligen vill ha tar slut och försvinner ur sortimentet. Kliar i fingrarna just nu, speciellt eftersom att jag nästan inte köpt något på flera flera månader. klippte ihop lite i paint, alltså väldigt B, jag vet! men lite av allt jag vill ha just nu. I sommar vill jag ha vitt och pastell, converse, skinn kanske vitt skinn. m.m m.m. Är kär i mint grönt just nu, synd att det är den färgen av alla färger som jag klär sämst i, försvinner på något sett. Ska försöka hitta shorts i den färgen så inte ansiktet kommer direkt emot.


Today i don't feel like doing anything

Hade en riktigt bra kväll igår, påskmiddag hos farmor och sen en hyfsat lugn förfest hos Ann innan vi drog till Byblos discokväll. Det var proppat med folk, mycket bekanta och en del obekanta ansikten sågs till. Dansade till stängning och sen drog jag på någon slags efterfest där jag inte blev långvarig, kände för att gå hem och sova istället. Är så stolt över mig själv att jag inte drack en massa efter att det stängde på pizzan, är inte speciellt bakis idag vilket är jävligt skönt.
Idag ska jag hålla mig hemma hela kvällen, ska äta familjemiddag med pappa, maggi och björn och sen ska jag ta de lugnt hela kvällen lång. Att jag är ledig även imorgon gör inte dagen sämre!
kanske skulle jag ändå bege mig ut för att köpa lite söndagsgott, standard!

Ska vi göra nått äckligt, baby

Månaderna rullar på snabbare än någonsin, snart är det sommar och innan man hunnit med är den över, men än så länge har vi då bara hunnit till påsk och inget påskägg har jag hittat. Får hoppas på att någon sorts påskhare letar sig fram till min dörr också inom en snar framtid.
Jobbade idag och slutade redan klockan fyra! Nu är det helg för min del, ledig lördag-söndag-måndag -hallelujah- , ska sova ut som aldrig förr. Denna fredag njöt jag av kvällen till max, tog en härlig dusch, pappa gjorde en asgod lasagne och sen har jag bara varit hemma och mått bra. Det var allt för längesen jag var hemma en fredag kväll, skulle vara skönt att vara hemma imorgon med men det lutar nog åt att pimpla lite vin. Skönt att jag snart har fyra upptagna helger i rad, så att jag inte kan dricka någon stark dryck så jag slipper vara bakis. Men trots vinet blir det nog en lugn kväll, orkar inte med något annat. Nu ska jag stänga ögonlocken för att sen kunna njuta av en härlig sovmorgon och en ordentlig frukost. På återseende, ciao!
Jag och Rasmus långfredagen för tre år sen, hahahah!

Oh I swear to ya, I'll be there for ya, this is not a drive by

Hej min inte så händelserika blogg. Sen sist har jag hunnit med en del kan man säga! Förutom att jobba så var Jacki hemma en och en halv vecka, så jag spenderade den mesta av min lediga tid med henne och några andra personer. Vi åkte iväg till Björksele, av alla ställen på jorden, en kväll för att höra noice makers. Eller ja mest för att höra OXN OXN kanske ;) en annan kväll bar det av till lycksele och där fick jag en fet hjärnskakning, inte allt för trevligt. Hann också dricka en cider eller två på pizzan en kväll. Ja, vi drack ju inte bara. Var också på tårtkalas hos Ann som fyllde år, 22 om jag inte misstar mig. Fick äntligen nytt löshår också, tack Jacki och tack Linda för färgning. Åka lite skoter gjorde hann vi även med och en massa andra saker.

I helgen så var det maskerad på hotellet, vi hade förfest hos Rasmus och Matilda för att fira hennes 20 års dag, det var mycket trevligt tycker jag. Många var ute och många hade gått in för att klä ut sig, vann gjorde någon häxa och en varg. grattis till deras 1500 kronor på malå hotell, själv tyckte jag att mickis skulle vinna på grund av hennes kreativitet. Inte en köpt häxdräkt typ, men det är bara min åsikt. Bjuder på några riktigt vackra bilder från photoshootet inne på hotellet. Bilderna kommer från imala.se, där finns fler bilder att kolla in :)
Erik
Gabbe, en skidåkare
Jocke var utklädd till en väldigt hemsk dam, trodde jag skulle få mardrömmar
Mickis, hälften tjej, hälften kille, så jävla bra gjort!
Jag var mimmi, hade en musse på ingång men jag fick klara mig utan ;P
Oscar
John var Pippi och Natta en gravid nunna haha
Olov, Rasmus och Robin som pistvakt
haha, stekarna. Oscar och Simon
Therese var en student och Signe en fånge
Tobba och Anders

RSS 2.0