if i was a rish girl nananananan

Efter många om och men så blir det så att jag stannar i Malå imorgon. Har ju inte hunnit fixat med min utklädnad eller något annat, men det för lösa sig i alla fall :) Känns faktiskt lite tråkigt att inte träffa släkten, men jag vill verkligen fara på den här festen så det känns ändå helt rätt. Kommer väl inte riktigt kunna se ut som en catwoman när mina planer inte är fulländade, men jag får göra det bästa av situationen.



det vackraste som finns är att se dig när du sover

Vill ni veta en sak? - idag är det ett år sen jag blev singel


Jag brottas med tanken att det faktiskt redan har gått ett helt år sen jag lämnades ensam kvar. Miss förstå mig inte nu, jag saknar inte det jag hade, för jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde då. Jag saknar kärleken! Att bara ha någon att luta sitt huvud mot, någon som jag vet älskar mig för den jag är trots mina misstag och mina dåliga sidor, någon som jag kan säga orden ”jag älskar dig” och mena det, någon att dela allt med, någon man kan skratta och gråta med, någon man kan ringa till hur lite man än har att prata om och någon som får mig att må bra. På det här året har jag inte känt så med någon och har nog inte riktigt leta efter det heller. Jag har otroligt svårt för att bli kär. Men blir jag det så blir jag det snabbt och då är jag fast, jag faller helt enkelt pladask. Jag önskar att jag kunde få hitta kärleken nu, men jag vet att det är svårt, jag vill hitta någon att dela mitt liv med och om så tillåter resten av mitt liv. Jag vet att det låter hårt att säga att man skulle vilja vara knyten till någon annan människa livet ut när man är 17år gammal, men det vill jag verkligen.  Jag tror på evig kärlek, jag tror att man faktiskt kan finna någon som man älskar och faktiskt vill vara med för alltid. Men jag vet också att man måste vända på många stenar innan man hittar den finaste. Det känns inte lika bra för jag har inte det tålamodet och jag är riktigt dålig på att leta saker, vad det än handlar om. Men en dag finner jag kärleken, jag vet inte hur långt bort den ligger och hur många jag måste titta igenom innan jag finner den rätta för mig. Den jag ska få dela mina barn med och den som jag alltid har letat efter, men en dag kommer den människan det vet jag. Jag har dragit nitlotter förut och tyckt om fel personer och jag är nästan säker på att jag kommer att göra samma misstag igen. Jag kommer antagligen att välja fel pusselbitar, men man lär sig av sina misstag och jag har redan börjat lära mig av mina som jag redan gjort.  Men en dag blir jag kär på riktigt och jag längtar! 



down down down down everybody falling down down down down everybody

JAG VILL INTE FARA BORT PÅ LÖRDAG!!!!!!!

Igår var jag hos Simon där en massa killar var och vi pratade en massa om Halloween och vad folk ska klä ut sig till. Den här festen kommer nog bli bland det roligare tror jag när bland annat en raggare och michael jackson ska komma. Allvarligt så vill jag inget hellre än att stanna i Malå och vara med på det här, men då är man väl världens svikare som inte far och träffar dom man träffar så sällan. Dålig dag att bestämma att alla ska komma på måste jag säga. :( Fyfan.....


you can never say never

godmorgon världen.
igår spenderade jag kvällen tillsammans med gabban, simone, jonas, linda och maja. vi satt i en tom lägenhet och chilla... hahah! Snart hade jag tänkt stiga upp efter att jag har legat här vaken i en timme snart. I kväll vet jag inte vad som händer, men jag har gode mycket ångest för att lovet snart är slut.

I alla fall ringde mamma igår och hon jag köpte mina monkiskor hade kollat upp posten och det hade blivit något fel så idag skulle hon få hem skorna och skicka dom igen, så då får jag dom snart. :)


life is a road and i wanna keep goning, love is a river i wanna keep flowing

hej, har jobbat hela dagen. skulle egentligen bara jobba 1-2 timmar men jag då fick mamma vara ledig så jag fick jobba istället :) Var mycket folk så det blev mycket kassa idag, tiden gick fort och lättförtjänta pengar rullar nu in! Snart ska jag äta och sen får vi se var kvällen leder. :)

trick or treet smell my feet

Hejhej. Ska snart dra till mamma och vara barnvakt i en timme, måste erkänna att jag mycket hellre hade varit med gabban och simone en stund. Men ikväll ska jag väl säkert hitta på något i alla fall. Känner hur jag mer och mer vill gråta blod över att jag inte kan vara med på någon halloween fest i år och klä ut mig och bara ha allmänt roligt! Blir inte bättre av att gabban och maja hade fått med sig simon, oscar, sebastian och gänget på att klä ut sig dom me :/ Åh jag vill vill vill vill...! Men det kommer ju en halloween nästa år också... böl!


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

Har just haft en finfin pratstund med min vän Sandra över sms. Känns hårt att inte ha någon att trakasera nu när det är lov, för Sandra är mitt neggobjekt och jag är hennes. Men det är bara för vi tycker om varandra, elleeeer? ;) Nej men tråkigt att jag inte kan komma till Piteå på fredag snygging, för du har ju fina drag (?) =D hahaha! Missar ju er coolingar, om det är det man ska kalla dig, lisa och linn?




i'm comming up so you better get this party started

Nu har jag sålt mina och jackis biljetter till Pink på tradera, vi fick 1625kronor för dom. Vi tjänade någon hundring på att sälja dom, men hade jag åkt till stockholm hade ju ännu mer pengar rykt. Kommer typ gråta blod den dagen Pink är live i globen, men nu får jag tröst shoppa istället =D


"tonight's gonna be a good night"

Tjuvade några bilder från majsan. men många bilder var väl för hemska så dom fick ryka, men här har ni då några bilder på "förfesten" hos Maja. Ni är klån de beeesta!


maja sminkade mig finfint

sötaste

Hahah jag och maja hade en jätte fin dans på g

Min fina bild på två glas och gabbans hand... haha ;)

Systrar

Kärlek

we are the world we are the children

Känner mig som om jag just blivit begrav, som om jag var dödssjuk, känner mig som ett levande lik. Blev fest igår, jag har ju inte festat på ett tag och jag kan ju inte festa halloween så. I alla fall så började vi hos Maja och hade n rolig stund med mycket skratt och prat. Sen skulle vi dra vidare till Ziggo men när vi kom dit var alla påväg till hotellet, men vi fick dom att vända om och dricka lite med oss. Sen när dom for fick vi vara kvar i lägenheten själv :) Så jag, maja, gabban och sofie spårade totalt med våran dans och singstar hahah, men kul hade jag i alla fall! Sen drog vi ut och hamnade utanför hotellet där jag bland annat sladdade runt med patrik i en rullstol. Han hade tydligen fakea att han hade ont i benen hela kvällen så vi sladdade runt och tippade även några gånger. Hahahah! Idag mår jag dock inte prima men ska väl snart gå upp och äta något. Pusshej!

har tyvärr inga bilder eftersom att jag glömde kameran hemma, får jag tag i några lägger jag ut dom sen :)

cover up with makeup in the mirror

Ett snabbt inlägg, jag ska göra några små saker innan jag tar mig till bussen och åker in till stan där träffar jag Hanna Åhman som har mina och jackis pinkbiljetter som vi håller på att sälja på tradera. Tre bud har redan kommit in! =D Sen träffar jag väl Jacki tror jag och vi åker in till Malå och då är det LOOOOOV! Så jävla skönt! Hoppas på att höstlovet blir bra =)


Förra höstlovet såg jag ut såhär, finns vissa drastiska förändringar!

my friends keep telling me that something's wrong

Hejsan, idag hade vi svenska på skolan.. trist? JA! Men sen åt vi apgoda potatisbullar med bacon :) Efter lunch åkte jag ner till stan och gick runt en stund med Jenny, hittade några saker men vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder till tillfället jag behöver det. Sen har jag åkt hem och ska snart städa och packa för imorgon är det lov! :D Jag kommer att vara i Malå största delarna av lovet, så om någon vill hitta på nåt så kan ni ju höra av er!

Btw, idag fyller Hanna 17år och Malin & Oskar fyller 18! :D Grattis på er =)

I know it seems all hope is gone I know you feel you can't be strong

hej alla sköna.
Har just suttit och gjort ett matte prov, provet var om andragradsekvationer, kvadreringsregen, konjugatregeln och annat sånt roligt... (?) i alla fall fick vi göra provet hemma eftersom att vår lärare var sjuk förra lektionen. Men eftersom att jag inte lär mig nåt av att fuska och det går inte bättre på nationella då så gjorde jag det som en helt vanligt prov. Jag är ett snällt barn! Kändes hyffsat bra i alla fall tyckte att en av dom enklaste var svårast eftersom att jag inte orkat lära mig det typ. Sen fassnade jag på en svår också men får bara hoppas på att jag gjorde det rätt. Man fick inte ha mer än 2 fel för MVG och den svåraste gav 3 poäng. Men får väl se hur långt man lyckas helt enkelt! :) Nu ska jag vila hjärnan en stund sen börja städa lite smått. Hejjjjjj

Ja, jag kan vara en pluggis inom matten ibland. Men trots att alla hatar det tycker jag att det är rätt kul ibland när det är lagom svårt, hatade matte A för att det var förlätt. Tyckte att det här vi gjort nu var lagom svårt, vissa saker hatade jag men när Tanja förklarat föll allt på plats. ja gillare; eller krona, eller klave

don't stop, stop the music

Idag på skolan har vi haft egen hårvård och på eftermiddagen ett tema som handlade om livsviktiga relationer, alltså typ kärlek och allt som kan falla in där ;)
I alla fall på den egna hårvården skulle Emma färga mitt hår och vi blandade två delar brun färg och en del röd färg och det resulterade i att jag har LILA HÅR!! Kändes väl sådär...

känn en doft av kärleken, den sveper tyst förbi

Känns som om jag har en del att göra i veckan. Måste kolla runt stan en del, stor städa, plugga och packa. Känns inte så kul när jag känner hur febern börjar komma närmare och närmare, men det är bara att ta sig i kragen med tanke på att jag var sjuk förra veckan. Det är i alla fall lov nästa vecka, kung!

vårat klasskort har kommit nu så jag bjuder på denna bild, syns inte så bra men ändå. puss tjejer!


Viktoria Norling, Emma Nilsson, Lisa Håkansson, Linn Samuelsson, Moa Hollström, Camilla Ingelsson, Jenny Johansson, Emma Tellström.
Sandra Nordsvahn, Sarah Åkerström, Malin Nilsson, Evelina Lundgren, Linn Hillstad, Sandra Tornberg, Stephanie Johansson, Fanny Lövbom, Tina Lundmark Wacker.
Hanna Åhman, Caroline Sundqvist, Malin Larsson, Matilda Larsson, Caroline Elvin, Lisa Gustavsson.
Hanna Westerlund, Jacqueline Selegran.


when love takes over

Dålig uppdatering i helgen, vet!
Lördag morgon åkte jag med mina två systrar iväg till Malå där vi tog med oss Alma och Elin och såg på innebandyn där jag träffade lite folk, kul. Sen så var jag väl hemma och vi for till pappa och såg någon film och så. Söndagen var väl slö som vanligt och carro och maggi for efter maten, själv stannde jag och åkte med bussen till skellet i morse.

Idag blev det en lååång dag, började ju som sagt med att kliva upp klockan fem för att åka med bussen före sex. Sen gjorde vi uppsättningar i grupper utan att prata. Man fick bara använda kroppsspråket till att förklara vad man tänkt. Jag var med Linn S, Steffi och Emma N. Vi fick VG+ på våran uppsättning och det var väl bra tycker jag. Sen hade vi färg kurs med lite teori och sedan praktiskt där jag, jacki, emma & matilda färgade natta. Blev jätte snyggt :)

jag och alma i helgen.


i wonder how i wonder why

är i umeå och har i panik försökt hitta praktik plats idag, känns inget kul när det spö regnar ute så när man sliter av sig luvan ser man ju ut som ett tap i håret :S Men i alla fall så har jag sprungit runt runt på alla salonger som jag har varit i närheten av och kunnat gå till, tror det var runt tio salonger och alla sa nej, dom flesta hade redan och vissa tog inte emot. Känns aningen surt!

Även om jag vet att man inte ska ringa till salonger, för att det ser bättre ut att gå in, så ska jag nog göra ett försök och ringa till dom som jag inte kunnat ta mig till idag. Min syster jobbar, så hon kan inte köra runt mig. Jag har en idé på en salong jag ska ringa till och hoppas på att det är en salong som alla kanske inte tänker direkt på att söka till :)


känn ingen sorg för mig göteborg

Kan inte sova, har just torkat tårarna.
Tårarna som kommer från den otroliga smärtan,
smärtan som jag har i min rygg,
vet inte ens hur jag skulle kunna beskriva den.
 Kan det här aldrig ge med sig? Kan det aldrig bara ta stopp?


jag har en kompis han har, han har väldigt korta ben. Hans kropp den är lång och huden känns som sten. Han trivs bäst i vatten, kan simma flera mil, för han är en krokodil

hallå. har inte riktigt bestämt mig om jag ska fara på skolan imorgon eller inte, får väl helt enkelt se hur jag mår imorgon. det dåliga med att vara sjuk när man går på jb är att man missar så otoligt mycket och man får ju också mycket frånvaro om man inte sjukanmäler sig, vilket inte jag kan göra förän jag fyllt 18år.

Ahja, morgondagen får väl visa om jag kommer orka fara på skolan eller inte, måste ju i alla fall väg till umeå. men jag får inte tag på min syster, som vägrar svara när man ringer!! Måste ju liksom ha tag i henne. Ahja ska prova ringa henne igen nu.

är även rätt sugen på att shoppa
 

pretty woman walking down the street

hej är sjuk idag också, men jag börjar må lite bättre nu i alla fall.
Kollade på klockan och upptäckte att det är middags tid, jag är inte alls hungrig även om jag inte har ätit något idag. Men så blir det ju när man är sjuk, ingen matlust. Sen ska jag nog packa och sånt för att sen lägga mig och se en film. Imorgon måste jag vara frisk! Jag åker nämligen till Umeå efter skolan för att söka praktikplats på fredag, sen åker jag nog till malå på fredag också :) Hoppas på att jag är frisk till helgen i alla fall.


Man säger den tiden är förbi, snart är det för sent, livet det går fort och det är svårt att hinna med

idag är jag sjuk och har varit hemma från skolan. jag vaknade upp med huvudvärk och jag kände att jag inte orkade fara på skolan när jag har haft ont i huvudet i tre dagar, då känns det bättre att vila upp sig en dag och hoppas på att det germer sig till imorgon. Vill ju inte smitta någon om jag skulle ha dragit på mig svinis ;) Nu sitter jag här äckligare än någonsin -nästan- och mår illa. Ska lägga mig och se en film, men min soffa är hård och jag har ont i ryggen. Så fort jag får ett fast jobb med tillräcklig lön ska jag införskaffa mig i en ny soffa. Jag tycker min soffa är fin men allt utom skön!
Aja i alla fall så ska jag se film nu, tror det får bli "she's the man" bara för att jag ska få dregla över Channing Tatum! ;)


You're on your way no looking back

Hej, ligger hemma i soffan med en sjuk huvudvärk och ser på film samtidigt som jag sitter vid datorn. Denna dag har det väl inte hänt så mycket, buss tidigt till skellefteå, produkt information, sen typ gjort ingenting. kom hem från skolan och gjort ingenting.

Dock har vi kollat väldigt mycket på halloweenutklädnader till halloween, om det blir något sånt roligt! Men det hoppas jag på, skulle vara sjukt kul alltså! Jag och Matilda vet ju redan vad vi ska kläut oss till så ;) Sen har jag börjat tagga skoter vm också, det har ju varit kul två år irad så det kan ju inte bli dåligt 2010 heller då jag dessutom är 18. Kung!


Tycker det här är en fin dräkt ifall ett svart linne skulle åka på under skjortan. Men dock blir jag nog inte någon polis på halloween jag inte!

make it last forever friendship never ends

Hejjjs.
igår så åt jag god plankstek och glass till efterrätt med pappa, ulrika och två kompisar till pappa. Dom snackade på en hel del så när jag blev less begav jag mig till gabban där vi började på att se fotboll, gick sen ner på statoil och sen vidare till Johan där vi hängde under kvällen. Några av killarna där dräck några öl medan man själv var nykter, som börjar bli en vana nu. Sen ville tydligen inte johan ha kvar oss i lägenheten så jag och gabban åkte bil med jocke runt i malå till klockan var halv fyra. :) Skön kväll!
Idag är det helvetets dag och jäg känner mig smått sjuk. :S menmen, får väl genomlida dagen och förhoppningsvis morgondagen också. Är även rätt sugen på en myskväll, men orkar typ inte de heller :P bilden snodde jag på google.


om du har näsan på sne elller arm under led om din tå är gul och blå

hejjj.
vaknade vid tolv tiden och följde pappa och ulrika ut på byn för att kolla runt på olika butiker. Jag hittade ingenting, men det är ju bra att jag kan spara en slant. Sen hoppade jag in i bilen och övningskörde lite och det gick ju bra som vanligt. Snart ska jag trippa iväg till mamma så hon kan hjälpa mig med matten, usch för att plugga på helgen, men lika bra att göra bort det! Sen ikväll har jag inte en blekaste om vad som händer ;S men ni kan ju ringa eller sms'a om ni känner för det 0730911485 :)

blogg.se är segast i världen och det går inte att ladda upp en bild.

Sol vind och vatten höga berg och djupa hav

hej bloggis.
helgen är äntligen här och nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta gott och så småningom se idol med pappa och ulrika. Så min fredagskväll spenderas hemma, blir nog skönt. Imorgon är jag öppen för förslag, så är du i malå kan du ju höra av dig. :) 


ge mig ge mig ge mig något mer något att jobba med

Nu har jag vunnit hem ett par kängor/boots på tradera. Skorna är från Monki och har som känt tagit slut i alla Monkibutiker. Jag fick dom för 633kronor plus frakt i storlek 36. Nu hoppas jag bara på att jag kan ha dom, annars får jag väl sälja dom vidare. :) Har även lånat hem ett par snygga skor av Sandra som jag behöver fundera en stund på. Ge mig lite mer!


dear mr.president

Hej, sitter och tänker på dilemat om jag ska sälja min pink-biljett eller inte. Det svider verkligen i hjärtat, för jag har verkligen sett fram emot det här, men innerstinne vet jag att jag inte har råd. :( Det är runt jul och julklappar ska inhandlas, och ja jag köper rätt mycket julklappar. Och jag måste ju köpa en ny mobiltelefon plus att mitt vardagsrum är långt ifrån klart och jag vill ha för mycket kläder och skor just nu. Sen känns allting jätte oplanerat och Jacki pratade även om att sälja sin också.. åhhh, jag vill så gärna se henne. Jag vill!!

Låt mig vinna på lotto eller nånting!

Det va så mörkt den kvällen jag gick hem jag hade hoppats på något, hoppats på någooot

Hola
pappa är här idag, vi har varit runt på lite olika ställen, i stan, möbelaffärer, bilaffär, jula, öb osv. Sen var vi även och åt jätte god mat på coop, wookad fläskkaré med klyftpotatis. mmmm! I alla fall så har han lagat min dusch nu, skönt! Snart ska vi nog i väg och hälsa på min farbror i ursviken tror jag. Blir nog bra! Tycker det är kul med besök. OCH när jag kommer hem på fredag ska vi äta plankstek! hihi :)

Min super pappa. Jag uppskattar det du gör, jag vet att du alltid vill mitt bästa och jag vet att jag är dålig på att visa tacksamhet. Men jag älskar dig!


if i could then i would i'll going wherever you will go

Den här veckan känns det som om jag har ap-mycket att göra! Idag har jag hunnit med att hämta min cykel hos Jacki plus handlat. Har även börjat städa lite, kände att det var dags för en stor städning med allt vad nu det innebär, skurning, damtorkning osv. Får se om jag hinner klart med den idag eller om jag får lov att fortsätta senare i veckan.
Imorgon kommer pappa hit och då ska vi fixa min dusch och han ska kolla på min cykel litegran. Så det blir säkert att åka upp på solbacken och kolla lite tror jag väl. Kul att han kommer hit i alla fall, får ju inte allt för ofta besök av min familj. :/ Sen innan torsdag ska min egna kärleksdikt och min diktanalys vara klar. Skkiiiiit jag är sämst på att skriva dikter. Om någon snäll själ har en kärleksdikt över eller bra på att skriva. HÖR AV EEEEER! Dikten behöver inte vara bra, bara jag har en!
Sen ska jag också hinna städa ur min garderob, rensa bort en massa kläder.
Aja nu måste jag kanske göra någon middag, har inte hunnit det. SSTREEESS!!


Vad tror ni klädsen till haloween eller, städaren som jag är ;)

Jag gick i ett kvarter idag som en gång var min egna värld, ja. Men allting var ju enklare då men ingenting kan bli vad det var, nej

ssshabba.
i morse blev det en tidig morgon, som dom flesta andra måndagar, men imorse var jag ovanligt trött och sov sten hårt på bussen mellan norsjö och skellefteå - jag som brukar sova dålig på buss och i bil. Skönt i alla fall, sen har vi gått igenom lite färg och rullat permanent idag. Känner att det börjar krisa med min killmodell också, senaste dagen att ta en var tydligen på måndag. shitdå. Men Jacki skulle kolla med adam och kolla om inte tobbe också ville följa. hoppas på det, annars vet jag inte vad jag gör!
Sen har jag kommit hem och bara försökt hålla ögonen öppna. så blir nog en tidig kväll ikväll :) pusshejdååå

HAR TYP INGEN NY BILD SOM VANLIGT!


I wanna know what love is, i wan't you to show me

I've gotta take a little time.
A little time to think things over,
I better read between the lines.
In case I need it when I'm colder

In my life there's been heartache and pain,
I don't know if I can face it again,
can't stop now,
I've travelled so far to change this lonely life...


baby give me one more chance

Kort om gårdagen.
- följde med gabban på innebandyn, träffade några andra tjejer och malå vann stort.
- hängde med gabban, åt bullar.
- hem och åt god kycklinglasagne
- till gabban igen, träffade matilda och jonas på vägen.
- for upp till tobbe, chillade med han, gabban, simon, oscar.g, sebastian, niklas och oskar.h
- gick utanför malåborg med gabban, niklas och oskar. träffade härligt folk som hade kul på festen.
- gick hem, åt, sov.

Idag är det söndag, haaatar söndagar.

Tack gäbie för helgen föresten.. vi försökte i alla fall göra den till det bättre, utan dig hade den nog varit bajs-äckel-dålig.

hit me baby one more time

Jag har jävligt tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska hitta på att göra. Klockan är alldeles för lite och jag har varit vaken i flera timmar. åh vad tråkigt!
önskar att jag kunde ha så här roligt nu :)

is it true is it over did i throw it away

en tjej om with you with you with you with you:
vem är killen? Rabih?

Svar: svaret på frågan är lite för långt och lite för pinsamt så jag orkar inte dra upp vad som egentligen hände. Men nej det är inte rabih, det är .. hans lillebror :P haha

i'm falling in love with you falling in love with you

tjäbbää. ligger i min stora sköna säng i malå nu, jag fick nämligen helg idag. sweeeet!
vet i alla fall inte vad jag ska göra i helgen. men inget festande i alla fall, tare lungt vore ruskigt skönt.. om någon i närheten känner samma sak kan ni ju plinga eller så i helgen. puss

har ingen ny bild så jag plockar fram en gammal som gör mig glad!

RSS 2.0