If i should stay, I would only be in your way

Hela helgen lång har jag vart barnvakt till två små troll, tror inte jag missade så mycket faktiskt, så de var skönt med en lugn helg. Från och med idag så börjar dessutom mitt liv igen, rutiner kommer tillbaka och jag har saknat dom till viss del. Idag började jag och pappa gå på lchf, behövligt inför sommaren. Tränade idag också i vanlig ordning, har ju hållt på ett tag nu så de är väl inga konstigheter. Vet dock med erfarenhet att jag brukar må riktigt illa de 2-3 första mornarna när jag börjat med lchf, är van med att äta alldeles för mycket kolhydrater, hoppas på att jag känner mig kry imorgon. Det är nämligen min första jobbar dag imorgon, eller ja inskolning, börjar med ett delat skift. 8-13 med Suss och sen 16-20 med Simon på grillen. Känns bra! Så kom och käka hos mig imorgon, kommer självklart vara kingen på att flippa burgare ;)

Räddaren i nöden, jag ska göra allt jag kan. Enda in i döden, jag ska aldrig gå nånstans. Räddaren i nöden, jag är här och slåss för dig. Enda in i döden, de ordnar sig du kommer få se.

Missade kvällens, och sista för säsongen, av Livet blir bättre. Såg de därför just på tv3play, och som jag gråtit! Vilket program, de stärker med säkerhet så många människor. Kolla på det, se alla avsnitt om ni inte redan gjort det, jag gråter fortfarande.

Länk till kvällens avsnitt - http://www.tv3play.se/play/262305/?autostart=true

I'm addicted and I just can't get enough

Tydligen får man ju dejta ikväll trots allt, woop wooooop ;)


And I don't even need your love but you treat me like a stranger and that feels so rough

Idag gick jag förbi och pratade med chefen på mitt nya jobb, ja jag har faktiskt fått jobb 75%. Känns riktigt bra, ännu bättre känns det att jag inte ens har sökt utan att dem tog kontakt med mig. Alltid roligt att höra att folk pratar gott om en. Så nästa vecka börjar jag min inskolning på Dungers (ett fik) och Sibylla, de är ett och samma företag så man jobbar på båda, ser väl mest fram emot Dungers men ett jobb är ett jobb och jag tar de jag får. Ännu bättre känns det att jag bara jobbar en lördag på fyra veckor vilket innebär att jag ändå kan jobba helger på Konsum. Livet leker!

image description

Everything I do, I do it for you.................

Alla-hjärtans-dag-dagen, usch gillar inte att se all kärlek överallt var jag än går. Hatar allt tjat om att man ska "fira" men sina vänner om man är singel, alla vet att de inte är så, alla hjärtans dag är till för alla förälskade par där ute. Känns bara allmänt uselt om man får en nalle av mamma, typ tröst för att man misslyckats ännu ett år. Nej fy, jag som typ inte ens vill ha nån pojkvän, okej på mörkaste vintern vill jag väl de då, mår dåligt på såna här dagar. Bara för att påminna mig själv om att kärlek inte är en dans på rosor så bjuder jag på två låtar jag har nött en hel del, kärleksfulla, är övertygad om att (nästan) alla har känt så här någon gång.

Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar

Idag tog jag ut mitt löshår, jaaa jag har löshår, håret växer nämligen inte 3-4 dm på nolltid haha. Känns ju lite sådär att ha tre hårstrån på huvudet men har trots allt haft i håret i 6 månader, vilket är dubbelt så lång tid som förra gången, så de var verkligen på tiden att ta ut det. Sätter in nytt om 10 dagar och jag längtar så sjukt mycket.

Här har ni mitt tjocka svall. Nött och om så möjligt ännu tunnare än vad de i vanliga fall är.


Da da da da daaa it's tha motha fuckin' D O double G

Har haft en riktigt bra helg måste jag säga, den har innehållit det mesta som är bra.

I fredags gick jag en sväng på den lilla marknaden med papps och på kvällen tog jag det lugnt hemma hos min mamma, blev bjuden på mat och slängde i mig chips framför något tvprogram.

På lördag klev jag upp och drog mig ner på Konsum för jobb mellan 10-15 och det var riktigt mycket folk vilket alltid är väldigt roligt. Fixade mig för en utekväll efter jobbet och körde sen till farmor för att bli bjuden på lax, mums!! Efter mitt besök hos farmor kom gabban och Linn hit för att ta igen lite missad tid, vi pratade om allt och inget, klockan tickade på och vi sket helt och hållet i att bege oss till någon förfest. Drog till borgen, träffade en massa folk och hade de trevligt. Sen blev de efterfest av någon dum anledning.

Bakis som attan på söndag drog jag på pizzan och käkade med en massa folk, åt två bitar från min barnpizza och drack en massa cola. Sen åkte jag, gabban, Linn, Olle, oscar, och Sebastian upp i backen och åkte stjärtlapp, hur roligt som helst. På kvällen blev de en sväng till isladan och sen paranormal 3 hos Olle, tyckte att den sög, inte alls lika hemsk som ettan, efter den kunde jag nämligen inte sova på en vecka! Tack för en bra helg alla inblandade! :)


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Så här ser kvällens outfit ut, grön skjorta. Även om fredag kväll är den tiden på veckan jag minst av allt vill jobba känns det kul att strax dra iväg på jobb :)


RSS 2.0