Good friends we have, oh, good friends we have lost

Mitt liv fortsätter med att jobba, i alla fall kvällar och helger, har inte mindre än fem stängningar denna veckan men vad gör man inte för pengar? Idag börjar jag jobba klockan tre och slutar då kvart över nio i vanlig ordning. Denna veckan har mitt liv alltså sett ut som så att jag vaknat på morgonen, legat i sängen vid datorn, gjort mig klar, ätit, farit och jobbat, kommit hem, sett tv/oth, avslutat kvällen vid datorn och somnat igen. Förutom lite andra smågrejer jag hunnit med. Inte speciellt händelserikt liv för tillfället alltså. Nu står min to do list på att göra mig klar och äta så det är precis vad jag ska göra nu. seeya!


To call for hands of above to lean on, wouldn't be good enough for me no


I don't want anybody else, when I think about you I touch myself

Inte för att skryta eller så men det känns väl helt ok att vara 75% lik Rachel Bilson! ;);)


Love will be hard and hearts will be faking

Inatt drömde jag något, något som jag inte drömt om på så otroligt länge. Jag drömde att Simon, som dog för 6år sen, ringde mig. Han ringde för att säga att han var sjuk och kunde dö, och som vanligt i drömmar så går allt inte alltid ihop, för jag förstod att han redan dött men ville inte att han skulle dö igen. Sen helt plötsligt dök han upp hemma i mitt hus, det var ett glatt återseénde och jag hade inte träffat honom på sex långa år. På något konstigt vis var det som om det var helt naturligt för mig att han typ återuppstått eller nånting. Men jag visste att jag drömde, det var som om jag sov och visste att jag snart skulle vakna upp men inte ville det, ville bara fråga en massa saker.

Konstigt tycker jag att jag drömmer en sån dröm nu när jag inte gjort det på väldigt lång tid...

And what am I supposed say when I'm all choked up and you're okay

I natt har jag verkligen sovit ut och det var förbannat jävla skönt! Jag somnade alltså före elva igår kväll och ska jag vara ärlig så minns jag inte när det hände sist, innan sommaren i alla fall, kanske i maj någon gång. Jag har haft stora sömnproblem på sista tiden och tog verkligen igen det i natt så nu känner jag mig utvilad och pigg!

Idag har jag några grejer inplanerade som jag ska hinna med att göra bort och sen väntas jobb 16-21.15. Efter jobbet ska jag hem och nöta teven och datorn i några timmar och hoppas innerligt på att jag ska kunna somna lika tidigt ikväll! :)


So raise your glass if you are wrong in all the right ways

Äntligen är den här jobbar dagen över, den har vart lång och dryg, jag har haft blodsprängda ögon av trött het, asont i ryggen och halv träningsvärk i vaderna(tur att man är vältränad) Ikväll ska jag sova så jävla gott så det finns inte, älskar när man kan uppskatta den lediga tid man har, det vill säga när man inte är ledig 24timmar om dygner sju dagar i veckan. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta, fyfån va gött!


Snälla bli min igen, nej låt det va som i en film. Snälla bli min igen, låt mig va kvar, ja låt det va

Två timmars sömn blev det i natt, var mäktigt trött när väckaren ringde, men jag fick mig upp och iväg på jobbet. Nu har jag lunch till klockan ett, ska sova bort resten av lunchen och det ska bli så jävla sköööööönt!


People keep talkin', they can say what they like, but all I know is everything's gonna be alright

Klockan är över två och jag kan verkligen inte sova, och det är inte allt för många timmar kvar tills jag ska kliva upp igen. Men när jag slår igen ögonen så ligger jag och tänker, tänker och tänker. Min absolut sämsta egenskap, enligt mig själv, är att jag grubblar för mycket. Ofta tänker jag på saker som hänt, saker jag skulle gjort, saker jag inte skulle gjort och om saker vart annorlunda ifall man agerat på ett annorlunda vis. Jag bryr mig ofta inte om vad andra gör, blir inte så lätt sur eller arg och om jag blir det så varar det inte speciellt länge. Det jag bryr mig om är vad jag själv gör och även om jag på senare tider försökt att tänka efter först, så att jag slipper ångra något sen, blir det ofta fel. Det känns så rätt för stunden, men så slutar det såhär... sömnlösa nätter! Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden, göra om göra rätt, och uppskatta det jag hade mer. Ska verkligen försöka uppskatta allt jag har nu och ta vara på det som är viktigt för mig!


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

Nu har jag tagit mig en varm, skön lång dusch och ikväll ska jag mysa med mig själv! Pappa har åkt till Umeå och jag är ensam hemma och imorgon jobbar jag hela dagen. Så ikväll ska jag bära min onepiece ligga i soffan se idol och äta chips ;) Blir antagligen en film efter det också, skön fredagskväll med andra ord.

You make me this, bring me up, bring me down, playing sweet, make me move like a freak, Mr. Saxobeat.

Satt precis och tänkt på vår studentresa till Alanya. hahah, jag får fan glädjefnatt av att bara tänka på den. Det var en så sjukt, sjukt, sjukt spårad resa och jag hade så fantastiskt jävla roligt hela resan rakt igen. Om det inte hade vart för alla måsten här i livet hade jag bokat en ny resa nu, men vafan det finns inga måsten. Vem är på?


Ni har skapat ett monster, som kommer å besöka er nattetid. Ni skulle aldrig gett han liv, nu får ni leva med en tragedi.

Kvällen har spenderats hos Hinken med Picco. Vi såg "Friends whit benefits", och ja av bara titeln skulle man ju kunna förutspå handlingen och slutet, men jag gillar det!

För övrig har jag hackat ner mig själv i att få en pojkvän nu, helst igår! Tjatar på alla om det, jag behöver lite kärlek eller ja ganska mycket kärlek. Jag vill mysa, kramas, bli omhållen och hålla om någon... men vem vill inte det? Ifall någon känner att dom inte behöver den kärleken dom får i höst kan ju den personen ösa över det till mig istället. Jag behöver den, jag vill ha den och jag vill ge den.. Äschh! slutpratat om all kärleksdrama, man vill bara ha den när man inte kan få den och när man har den uppskattar man inte den som man borde. true story!


I don't have to be anyone other than the birth of two souls in one, part of where I'm going is knowing where I'm coming from

Nu tänker jag börja om från säsong 1 avsnitt 1, One tree hill in my heart!♥♥


I never stopped believning, I know what I should do, just let the light guide me through

Det är inte okej att jag fortfarande ligger kvar i sängen, inte okej någonstans! Men jag har fortsatt mina ansökningar på jobb och hoppas på att jag inom en snar framtid i alla fall får gå på en intervju, jag menar söker jag 30jobb borde i alla fall en kunna nappa trots att jag inte har så mycket till utbildning eller så mycket yrkeserfarenhet. Nåja, nu ska jag kliva upp och göra middag, idag hade jag tänkt göra en pastasås med bacon och champinjoner. Ska bara se om pappa kan fara ner och handla lite mjukost så jag kan sätta igång. Later!

jag & mattis gummsan ♥



She rocks to the east she rolls to the west. She's the girl that I love the best.

Jag har inte dött, jag lever rätt ordentligt faktiskt. Tillbringade lite drygt en vecka i Oslo och det var väldigt behövligt för mig, som det vrak jag var, att få träffa jacki igen få lite kloka råd och några öl för mycket i kroppen. Tog mig till malå igen i fredagskväll och på lördagen väntade utgång på borgen i Malå med många gamla ansikten som var trevliga att återse.

Nu ligger jag i min säng ungefär 24 timmar om dygnet, kom på mig själv med att vara inloggad på facebook ungefär hela tiden, men nej jag nördar mig inte och väntar på att någon ska uppdatera sin status hela tiden. Nej faktum ät att facebook är uppe samtidigt som jag skickar in mitt cv till alla möjliga ställen runt om i Sverige, jag har ingen koll på hur många jag skickat in till längre. Men det är på platser mellan Umeå och Malmö i alla fall så nu är frågan var jag kommer att hamna, det får ödet bestämma.

Men just nu vill jag inte spendera en dag till i mitt flickrum i Malå. Nej nu vill jag flytta, jag vill ha ett jobb, jag vill bo i en stad, jag vill ha en pojkvän -känner att det är påtiden igen nu- och jag vill framför allt känna att jag lyckats med något. Allt detta kommer inte att serveras på ett silverfat om jag ligger kvar här och fryser fast där jag befinner mig just nu. Jag kommer ångra mig resten av mitt liv ifall jag inte provar på något så det är vad jag tänker göra, jag tänker prova mig fram. Så nu vill jag ha ett jävla jobb så jag kan påbörja min karriär någon gång.


För vi är vildare än djur när det gäller att ta och står någon i min väg ja då smäller det bra

Sådär ja, nu ska jag snart åka iväg till flygplatsen och sen vidare mot Oslo, mellanlandar på Arlanda och sen när jag kommer till Oslos flygplats ska jag åka tåg in till centrum.. känner att mitt lokalsinne kommer att svika mig, men det löser sig nog. Får ju träffa Jacki, Natthalie och William när jag kommer fram vilket gör det hela värt det.

And I know that he knows I'm unfaithful and it kills him inside to know that I am happy with some other guy

Efter att ha stressat sönder mig idag har jag äntligen packat klart och snart sätter jag mig på en buss till Umeå. Tog en liten mindre resväska, då det kändes jobbigt att dra runt på en stor i bussbyten osv. Jag har proppat och proppat, tagit bort kläder, fyllt mitt handbagage med kläder och nu har jag satt mig på väskan för att kunna stänga igen den, och det gick tillslut. Känner på mig att jag glömt något, men hoppas att jacki kan stå för dem delarna, typ som schampo som jag inte orkade trycka ner i väskan.

Fullproppade väskor, frågan är ju bara, var fan ska vinboxen rymmas?


With my arms out wide I open my eyes and now all I wannna see is a sky full of lighters, a sky full of lighters

Bokade just en flygstol till Oslo, så imorgon åker jag dit wihooo! Nu har jag massor som jag måste hinna göra, åker möjligen till Umeå redan ikväll så nu måste jag verkligen rappa på.

För jag ser gråten i din själ som väntar på att brista ut

Paketet innehöll ett par trosor och en bh i en underbar färg, älskar denna plommonröda nyans, planen är att hitta någon tröja i en liknande färg. Fick också hem två tröjor i samma modell, den ena en storleken större än den andra så de sitter lite olika i varje fall. Den ena är svart och den andra är senapsgul, vilket jag också tycker är en fin färg nu i höst. 


Jag försöker vara där för dig, vill bara ge dig lycka även om det är med nån annan

Lilla julafton, ett paket från H&M har hamnat hemma hos mig! Nu ska jag kika efter vad det kan innehålla för kul. Hihi, spännande!


Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Denna dag har jag spenderat på jobbet. Jobbade 13-21.15 idag. Jag är en morgontrött jävel som järna är vaken allt för länge och sover där efter på morgonen också. Ställde dock väckaren imorse så att jag skulle hinna vara vaken någon timme innan jobbet började. Tiden rann iväg där också och när det är dags att gå hem är det redan kväll, dags att gå i säng för de flesta men som sagt.. jag är kvällspigg, lär inte sova på några timmar till i alla fall!


Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace

Hade en jobbig dag idag, har tänkt och tänkt och tänkt och gjort ett val och ibland är det inte alltid roligt men sånt är livet. Grät lite, tog mod till mig. Jag hade inte hoppas på att få så mycket tillbaka, men när jag inte ens får ett svar så bekräftar det bara att jag tog rätt beslut. Nu pratar jag i gåtor, och sånt hatar jag själv när andra gör men har inte tänkt vara för öppen och personlig heller. Nu går jag vidare, livet är för kort för att gräva ner sig i saker.

Kvällen tillbringade jag med Olle & Henrik, vi såg idol och jag skulle kunna skjuta Alexander Bard, snacka om jobbig människa haha frågan är ju om man ens vill se idol i år när han är med. Nu ska jag se ytterligare en tjejfilm tror jag och sen ska jag väl försöka sova också.

Olltre & Hinken stadsfesten-09

We were meant to be, supposed to be but we lost it

Den jobbigaste dagen på mycket länge. Texten säger allt.

Let's talk this over, it's not like we're dead. Was it something I did? Was it something you said?

Denna kväll har min tv, pappa och carro hållt mig sällskap samt godisskålen då. Vi såg EM-kvalet Ungern-Sverige som sverige då tråkigt nog förlorade. Stoppade in datorn i teven och såg filmen Beastly istället efter matchens slut, och den var bra tycker jag. Men det tycker väl jag om de flesta filmer som innehåller kärlek, ja jag blev kär ... igen! Älskar kärlek på film, där är den som bäst och dem gör så fina saker för varandra... ja okej, jag är en nörd!


Tell your reasons, say it's not her fault, but you just met somebody new

Har haft telefondate med Jacki! Hur kul som helst att höra den rösten igen, ännu bättre att prata med någon som förstår mig och nån som kan hjälpa mig att lösa mina problem. Nu längtar jag bara hur mycket som helst tills jag beger mig till Oslo och hälsar på någon gång under nästa vecka! Ska bli så otroligt roligt!

Love you babiiii, saknar dig som fan!

Du får leva med dig resten av ditt liv


Come on now try and understand the way I feel when I'm in your hands take my hand come undercover

De personer som känner mig, vet att detta är bland det bästa jag vet! Två paket hemma hos mig, snacka om ren och skär lycka! Älskar, älskar, älskar livet!!

RSS 2.0