Maybe I'm a girl and maybe you're the only man who could ever help me

Ledig dag idag, otroligt skönt! Vaknade vid tio tiden får hopp om att jag har börjat vända tillbaka dygnet. Hoppade upp ur sängen för lite intag av mat innan jag återgick till sängläge en kort stund innan Maggi och Björn kom på besök för en fika i solen. Sen blev det dusch, skrubba kroppen, raka benen, fila fötterna, hårinpackning och lite andra sköna saker. Länge sen jag hade tid att verkligen ta hand om mig själv. Efter det tog jag med mig pappa hem till mammas hus för att plocka ut alla mina grejer. Mamma har ju sålt vårt hus, känns konstigt, konstigt att någon annan ska bo där jag har växt upp och bott i hela mitt liv. Tråkigt. Trodde faktiskt aldrig att mamma skulle sälja de huset, och det trodde nog inte hon själv heller. Men de var väl nödvändigt, dom har ju hela sitt liv i Norsjö nu så det är klart att dom ska flytta dit! Blev även bjuden på middag hos mamma också, grillat, man tackar och bockar. Sen följde jag med hem till Jill eftersom att några släktingar var där och hälsade på, trevligt.
Nu ska jag lägga mig i soffan och se de två sista avsnitten på tredje säsongen av O.C. Vill ju inte att det ska ta slut, nog för att en säsong återstår, men eftersom att jag sett serien ett antal gånger vet jag att sista säsongen är värdelös. ååååh. aja, vet ju vilka floder jag kommer gråta om ca: 80 minuter, det vill säga i slutet av sista avsnittet. huhu! Pöss!


Would you cry if you saw me crying

Ska strax sticka iväg på jobbet, har stängning ikväll, får hoppas på att timmarna går fort. Min dygnsrytm är helt fuckad. Jag är trött ungefär hela dagarna och kvällarna, pigg på nätterna. Får mig inte upp på morgonen, har börjat stänga av väckaren i sömnen osv. Sjukt jobbigt. Min rygg är paj, även halsen och magen. Ska inte klaga men det är rätt irriterande. Nä, iväg till jobbet, har en ledig dag imorgon att se framemot.

Baby you light up my world like nobody else

Tjäääna!
Världens mest värdelösa dag är kommen. jag orkar inte. skulle städa. orkar inte. skulle tvätta. orkar inte. Inte nog med det är jag ledig idag och imorgon, och ingenting händer, inget alls. Har spenderat alldeles för mycket pengar på lotter och inte vunnit ett öre. tycker synd om mig själv. vill typ göra något roligt av denna kväll. så vem som helst, nån som känner mig eller inte känner mig kan ju bara plocka upp mig och göra något roligt, eller inte roligt. bryr mig inte, bara något. eller så fortsätter jag tycka synd om mig själv kanske, hatar dagar som dessa! Vädret gör inte livet bättre.

You're the meaning in my life, you're the inspiration


Hoping for the best but expecting the worst, are you gonna drop the bomb or not?

Ligger hemma helt själv medan i stort sett hela jävla malå är ute på festligheternas festlighet, musik vid malån, okej inte riktigt men just nu känns det så. Själv jobbar jag ju hela helgen, känner för att typ torka tårar över att inte jag också kan få ha roligt, men sånt är livet, jag får skratta på söndag istället? Skrattar bäst som skrattar sist, eller hur var det?

Jag var ju trots allt på stadsfesten förra helgen och mådde röv söndag, måndag, tisdag... Årets bakfylla med andra ord. Men roligt hade jag!!

Känner mig små sugen på dessa, vänner och bekanta, musik och ett öltält, huhu:(


RSS 2.0