happy new year, happy new year

Lite kort om mitt 2009.

Jag inledde året med många härliga personer och med en nyårskyss av denna tjej

I Januari måndad var jag sjuk mycket och fick en dag åka ambulans från skolan på grund av vissa andningssvårigheter. Jag fyllde även 17år och hade en lite fest som blev större än tänkt och det slutade illa.

Februari var månaden då jag och många andra tjejer fick tårar i ögonen av den svenska filmen "I taket lyser stjärnorna" på bio. Det var även denna månad som några brudar hyrde en stuga och besökte mitt hem, Malå!

I Mars skämde jag bort mig mer än vad jag gjort under ett helt år när jag spydde ner en hel toa, på mig själv och på en annan person. Ber om ursäkt än en gång! Senare under månaden var det skoter vm i Malå och det är ju alltid en höjdpunkt.

April bjöd på ett riktigt stort och fint påskägg, jag övningskörde för första gången och vi alla förlorade en mycket fin person som lämnade oss på ett riktigt tragist sätt. Vila i frid Josefine!

I Maj tog vi farväl av Josefine på hennes fina begravning, jag fick besök av Niklas och Henrik i Skellefteå och en klassfest anårdnades av mina underbara tjejer i hvfr!

I Juni dog min största idol Michael Jackson och jag tog ledigt dom sista skoldagarna och drog i väg till Mallorca med min mamma och lillasyster som även täffade en kompis som var från Tyskland

Juli, då hade jag min första arbetsdag för sommaren där jag skulle härda ut i fem veckors tid. Stadsfesten i Skellefteå höll hus och jag fick lägenheten full med killar som skulle sova där och även musik vid malån var i gång, Julia sovde hos mig och jag återsåg gamla bekanta jag inte träffat på länge!

I Augusti börjar som känt skolan om, men innan det hann min fyra åriga lillasyster bryta armen på värsta tänkbara ställe och jag tvingade min syster att köra mig och några vänner till Norsjö för att vara på norsjöbeach trevligt vare väl där med där jag också återsåg några bekanta ansikten.

I September började Idolsäsogen igång och jag åkte till Lycksele på marknaden och det kunde ju ha varit roligare, vi frös väldigt mycket, min mobil gick sönder, vissa grät, andra var arga och nej det var inte lyckat!

I Oktober hade jag Maja och Gabban en liten egen fest då vi hade det roligt tillsammans och månaden avslutades med att jag förvandlades till catwoman andra till jultomte, raggare, kock, michael jackson, pirat och mycket annat. Sen hade vi en halloween fest tillsammans

November var månaden då jag och några killar rövade bort födelsedagsbarnen Simon och Henrik till Skellefteå utklädda till raggare. Månaden då mina systrar hälsade på mig i Skellet och månaden, månaden då jag såg den efterlängtade new moop på bio och då jag inledde min praktik på Konsum, tydligen var det också månaden jag inte tog några bilder! Så sorry ingen bild!

Slutligen har vi December, julmånaden! Jag har jobbat rätt mycket samt firat två julaftnonar med mina familjer samt en mini julafton med mina vänner och jag har sett mina småsystrar gå luciatåg och året avslutar jag i Umeå med några andra personer, bio, mat och dryck kommer min nyårsafton att bestå av.



GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!


would you dance if i asked you to dance

hej lovers!
jobb som vanligt idag, har förbaskat ont i ryggen, bör uppsöka läkare, åt kalla delen av julbordet till middag, hundra minusgradet ute och var uppe före tuppen imorse. Ingen kanon dag kanske. Ska fråga pappa om vi inte kan fara till farmor och fika gooofika nu ! =) Föresten så har jag bestämt mig för att åka till Umeå över nyår nu, orkar inte frysa röven av mig i Malå när man traskar runt på gatorna.... Skulle vara hur kallt som helst på nyår ju! Så jag åker 07.55 på nyårsaftonsmorgonen.. chill!

i'm so happy, i'm so glad

Har jobbat hela dagen idag, mellan 10 och 20.15 är gode trött nu. Efter jobbet for jag och pappa till lindenäs eftersom att några släktingar hade anlänt till Malå. Har även beställt en ny telefon nu, men tar nog ett tag innan jag får den eftersom att jag måste hämta ut den i skellefteå. Vill inte ha en touch utan bara en vanlig enkel typ, så det fick bli en rosa w715 =)


and you look for things to hide

Idag for Carro och Maggi hem, tråkigt att jag inte kunde följa med eftersom att jag jobbar mellandagarna. Vill gå på mellandagsrean! Men inte så mycket att göra, bara att stå ut på jobbet istället. Har inte så mycket att säga mer än vad fan gör jag uppe nu? Jobb imorgon ju....

puss & godnatt


vi sitter i samma bil, vi sitter i samma bil

Hoppas alla har haft en god jul, själv har jag haft två julaftononar -som vanligt-. Fick fin fina julklappar så som Rumsbord, väggstativ för 50" teve och hemmabio system. Fick även en massa filmer och lite michael jacksons saker, Fyrkantiga tallrikar, nya bestick, totalt 2200 kronor i handen och en massa andra saker. Kanon! Nu måste jag bara skaffa några små saker till mitt vardags/sovrum för att det ska bli klart. Måste också köpa en ny mobil! Snart är det nyår och jag vill spy på det eftersom att jag inte har en aning om vad jag ska göra och är inte sugen på det heller. Men men... 

här får ni en bild på mig osminkad och jävlig och dåligt ljus, men en julklapp har jag på mig. Gissa vad?
Bruna linser! wihhh :D


when i lost hope you where there to remind me - this is the start

hej igen då.
idag har jag ju varit ledig dock har jag bärt upp julklapparna och städat och det var ju rätt drygt det med. Men nu är då i alla fall maggi & carro påväg hit och det känns bra! Imorgon ska jag jobba och försöka hitta något litet till två personer som jag har kvar att köpa julklappar till. Sen på kvällen så blir det mys hos pappa med maggi och carro och ulrika skulle typ också komma. Kanske bingolotto och massa god saker åsså ska jag hinna färga carros hår. Blir fullt upp med andra ord men sen är det i alla fall jul!

Prata lite med Ida idag också om nyår och så, klart jag skulle vilja vara i malå och festa med nära och kära men jag är faktiskt inte så där jätte sugen. Men folk kan ju komma med förslag på saker som händer på nyår så kanske jag stannar ändå. får se .=)


hade bara en bild från nyår förra året. Hinken stod för den...

we're right we're wrong

Jaha, det vanliga nattinlägget här igen då. Dagen spenderades även idag på mitt kära jobb där jag gick runt och luktade öl eftersom att jag fått kanske två lite på mina kläder. Niccccce ! Imorgon är jag ledig för första gången på ett tag och det känns skönt. Dock ska jag städa mitt rum och resten av källaren samt damsuga och skura i teve rummet för att sen bära upp alla miljoners julklappar. Ska också hinna förbi pappa hade jag tänkt med lite kläder inför jul och så. Imorgon kväll kommer även mina systar hem och det känns bra. Har två små julklappar kvar och har ingen aning om vad jag ska köpa. jobbigt läge?!

ni får en bild som jag lyckades framställa under nån tråkig stund för ett tag sen



måste bara säga att jag tänkte på dig idag josefine. 17år idag, en ålder du aldrig får uppleva...




And your left with yesterday, left with the memories

hej, snart är julen här. glädjer det mig? nja, älskar julklapps delen. köpa julklappar, ge bort julklappar och få julklappar men resten kan jag skippa. Dock har jag kollat igenom lite sommar bilder och sommaren glädjer mig här får ni några härlig bilder från sommaren hoppar att sommaren -10 blir ännu bättre även om jag gissar att jobb kommer att pryda nästan hela sommaren.

jag saknare

There's still a little bit of your taste in my mouth

hej alla snygga... och fula.
idag har jag jobbat röven av mig när hur mycket kunder som helst skulle handla samtidigt och alla skulle ha hjälp med att hitta varor samtidigt som jag skulle försöka hinna få upp så mycket som möjligt på hyllorna. men tiden går då himla fort när man har mycket att göra.

har suttit och pratat med min mamma om livet i allmänhet, hur jag känner för mina syskon, hur jag känner för mina föräldrar och hur rädd jag faktiskt är för hur mitt liv ska utveckla sig. var kommer jag att bo och vad kommer jag att jobba med? hur kommer min kontakt att vara med min familj och hur kommer min nya familj att se ut. måste bara påpeka hur mycket jag älskar min familj, eller mina familjer, dom betyder så himla mycket för mig även om jag är sämst på att visa det. framför allt mina storasystrar, dom jag växt upp med, dom som plågat mig, mobbat mig, fått mig att gråta, skrattat åt mig och slagit mig. oj vad jag tycker om er! ni är mina bästa vänner, utan tvekan. jag hoppas att vi alltid kommer att stå vid varandras sidor för ni är en stor del av mig.

här bjuder jag på bilder från mina småsyskons luciatåg.

where' do you go when you're lonley

dålig uppdatering, vet. men har inte riktigt haft tid på sistone...

i tisdags efter min shoppingrunda så pluggade jag hela kvällen och ställde även klockan på sex för att gå igenom allt en sista gång och sen hinna packa lite saker som mamma kunde ta hem till malå. Onsdag hade jag nationella och satt själv med provet i över fyra timmar. drygt! Efter skola for jag hem för att snabb städa och sen kom brudarna för lilla julafton. Skit kul hade jag även och Sandra stannade för att sova hos mig och vi pratade så vi somnade typ halv 3 och sen upp för att göra klart en uppgift. Sen till malå och frös sönder hela dagen. Idag har jag jobbat och ska även göra det hela helgen.

* 6 dagar till julafton
* 13 dagar till nyårsafton
* 40 dagar till min 18års dag

Bjuder på en ful bild på mig och Sandra. Lövya!

i never ment to hurt you

hej bloggen... har haft en helg istortsätt utan internet, i torsdags åkte jag ju hem och såg alma och elin's lucia tåg. rätt gulligt, kan lägga in någon bild senare. Fredag var jag hemma med pappa och såg idol med lite godis och så och lördag blev det jobb på konsum och sen for jag till mamma för att titta på när hon bakade så jag kunde provsmaka =) Söndag blev det lugna pucka och jag lyckades sy upp en skjorta, inte illa.

Idag åkte jag ju tillbaka till skellefteå och har nu hunnit göra en uppsättning på långhårsdocka och hålller nu på med permanent, typ det tråkigaste som finns. Hatahatahata!! Men nu sitter då jag i alla fall på rast och har lisa framför mig ;) HEJ LISA!

här har vi då lisa som sitter och röker på fett mycket eftersom att både jag och hon tycker att det är ungefär det coolaste och tuffaste som finns, älskar det ! Eller hur vare? .... =) (hon röker inte på för dom som inte förstod ironin)

Åh hum, vår sång är dum men det gör ingenting. Vad gör det om hundra år, när allting kommer kring.

Har just gjort klart nationella i svenska B, gick väl lite sisådär tycker jag... var ganska många uppgifter att välja mellan och det handlade om relationer till olika saker eller personer. Jag valde att skriva en krönika om att skämmas över sina föräldrar, eller jag gjorde den lite mer om att man inte bör skämmas. Ska jag vara riktigt ärlig tror jag att min kommer att få en G stämpel på mig, men lika glad för det är jag. Nu sitter jag i alla fall kvar på skolan, jag och matilda åker till malå idag och nästa buss går ju inte förän klockan kvart över fyra, inte kul! Men men, kommer då i alla fall hem och ikväll ska jag fara och se alma och elins luciatåg och äta massa fika medan barnen får julklappar =)

Grattis till Evelina som fyller år idag och jag som har namnsdag ;)


sent i december och luften är klar

Är äckligt trött! Klev upp tidigt imorse för att hinna till dahlsbussen som var på skolan idag, men mitt efterlängtade torrschampo var slut! Sen matte och engelska som kändes ovanligt jobbit. Efter skolan gick jag på stan med Sandra och har nu köpt klart nästan alla julklappar och det blir inte billigt ska ni veta, speciellt inte när Carro & Maggi får för mer än beräknat, 450 kronor var närmare bestämt. Usch! Men man måste väl vara snäll till jul. Nu ska jag snart packa eftersom att jag åker hem imorgon och sen lägga mig i sängen och läsa lite svenska efter som att vi har nationella imorgon, har ingen bra känsla just nu, det känns verkligen som om det kommer gå dåligt. Håll tummarna för mig!

Och ett stort grattis till världens bästa Olle, grattis grattis grattis på dig gubben!


no one told me, i was going to find you

Hej =)

idag åkte jag bil till skolan med min pappa, jacki och matilda fick också åka med. på eftermiddagen klippte jag även pappa och det gick ju bra även om jag blev lite nervös när jag satte apparaten mot nacken och såg hur mycket som försvann. Malin - min lärare - fick stå bevid under den prosessen... ;) Men det gick då bra och han blev fin i håret. Sen åkte vi och handlade och han bjöd även på pizza, bra när föräldrar hälsar på!

Sen funderar jag över mitt hår, det är inte vackert. Det är riktigt tunt och nu när jag har så långt hår är det som det inte händer något alls med håret, det blir för tungt, samtidigt som det inte syns att det är så långt som det är pga tunheten... så jag funderar på att klippa bort en bra bit.

till vänster här är jag i 7'de klass, när jag har kort hår har jag lite mer självfall också. men ändå hyffsat långt här!


eller så kör jag en Brook kanske



vad tror ni ska jag ha kvar det långa eller klippa av?!

 


handens fem fingrar vaggar dig till ro

Hej och sorry för att jag har haft världens dåligaste uppdatering, närmare tre veckor sedan jag sist skrev något. Men jag har liksom inte haft orken till att skriva något heller. På tre veckor har jag hunnit haft praktik, ätit super god mat på skolan i malå samt träffat en massa folk som man inte träffar varje dag i vanliga fall. :) Jag har varit i umeå, på dollar i arvidsjaur, sett en efter en åkt ut i idol. Och jag är faktiskt lite sur över att det inte blev Tove och Erik i finalen som jag hade önskat. menmen. Jag har även varit barnvakt, gått på skylltsönda', träffat mina familjer, fikat hos farmor, slått in massa julklappar och massa mer. Nu ska jag ägna mig åt att städa och packa väskan för imorgon åker jag tillbaka till Skellefteå efter tre sköna veckor i Malå. Jag längtar inte efter att behöva laga min egen mat, ta tag i skolarbetet som jag helt skitit i under dessa veckor, handla mat och städa lite mer. Behöver också köpa dom sista julklapparna samt få lite julfint i lägenheten, åtminstone lite gran... Men imorgon ska jag i alla fall klippa pappa på skolan :) även om jag inte längtar tillbaka till skellefteå som stad och allt annat som måste göras så saknar jag mina tjejer och jag är helt säker på att ni vet vilka ni är tjejer. Jag älskar er!


och simone jag älskar dig me, puss för kommentaren du är så söt!

Ska bjuda på en låt som jag för tillfället lyssnar på hela tiden, vet inte varför, men den har liksom bara kommit upp i hjärnan och jag känner ett behov av att höra den.

RSS 2.0