vi är på gång, vi är laddade, vi är tända

Måste bara berätta att jag hade en jätte trevlig kväll igår, verkligen super kul! Tack till alla som kom, dock inte lika kul med städningen ikväll men sånt man får ta. Bjuder på tre bilder från kvällen så får ni mer sen när lisa & hanna har skickat till mig. Dessa har jag i alla fall snott av lisa =)


vi har gått i samma klass i snart ett år jag har gömt mina kännslor så gått det går

Hej världen, är hemma i ett kallt Malå och Sandra är med mig. Vi har just färgat mitt hår, vilket förhoppningsvis blir bra även om hur jag än gör har en tendens till att bli alldeles för ljust i botten. Men får la se. Snart ska jag prova lite frisyrer och sen sooova =) Ses imorgon? Har inte fått en blekaste om vilka som kommer imorgon, får se då da =)

det jag säger är på riktigt

Har suttit och laddat ner musik i jag vet inte hur många timmar, men jag hittar inte svenska gamla godingar typ och det får jag sinne på, måste ha det nu!! Måste fixa det på något vis!



i'm gonna show you tonight i'm just fine

Tjejerna -Linn, Lisa, Sandra, Jacqueline, Emma, Matilda & Jenny, har varit här och ätit tårta! Dom kom även med presenter till mig som var jätte fina!! Nu har dom farit hem men Sandra sover här!! =) Här har ni dom fina presenterna som jag blev jätte glad över, tack tjejer!! =D


You are unique kort, för dom som inte ser så är det en massa spermier och den inringade är jag!


Parfymprov, bodybotter, ansiktsmask, örhängen och en två som var en bonus från matilda som hon gjort själv! =)


Och en jätte snygg Michael Jackson tavla! Tack så hemskt mycket tjejer ni är bara för bäst! PUSSSSSSS!


OCH JAG ÄR GRYMT TAGGAD FÖR HELGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då finns det ingen som tar en, man är kung kung kung i baren!

Hade sovmorgon imorse, vilket var riktigt skönt! Så mellan kvart i ett och kvart i fyra genomled jag en engelska lektion och for hem igen. Har ätit och om undefär en och en halv timme kommer brudarna hit =) Då blire tårta i stora lass!! Måste bara säga tack till alla dom som grattat mig idag och för den fina sången tjejerna i engelska B gav mig :) hihi tjing!

penna

Kolla vad jag fick av Linn, en av hennes fina pennor! Tack Linn, du är så givmild!! =D

be my lover, be my lover


jag ska ooa hela natten ooa hela dan ooa hela natten skrämma slag på halva stan

Mamma, L-G, Alma och Elin var som sagt här idag. Dom kom med en massa tårta och pressenter, jag fick 10.000 kronor till mitt körkort, Wii spelet, en klocka och en matta! Tack så mycket! :) Har även glömt berätta att min pappa har beställt en ny säng till mig som present, jag har fått pengar av farmor och av åke, två hundra kronor på Gina tricot av Ulrika, en vinflaska av therese samt dom fyra twilight böckerna av Carro. :) Jätte fina presenter som jag tackar alla mycket för som har gett mig i förskott då! Imorgon kommer mina brudar hit och äter tårta, jag har mer än två bananstubbar som väntar i kylskåpet, inte dåligt! :)

Nu har jag inte länge kvar av mitt omyndiga liv, känns inte så himla speciellt faktiskt, men det är klart att det är skönt att äntligen bli 18 när man har väntat på det i sisådär fyra år! :D


han är här han är där han är mister cool

Sitter på skolan, har gjort provet i frisör nu vilket är hur skönt som helst - var inte så svårt som jag trodde! Efter rasten är det dags för psykologi och sen kommer mamma med familj och hälsar på för att gratta mig i förskott! :) Så då blire en massa tårta och grejer! Måste hinna och handla idag också så jag har något att äta i veckan, får se om mamma hinner skjutsa mig någonstans! Tjing!

Du är här, jag är frusen, du är en av flera tusen. I en plastburk för oss unga, är du där med mun och tunga?

Bussen imorse var inte härlig, kände mig död på skolan och sov en och en halv timme när jag kom hem från skolan. Jag taggar helgen något fruktansvärt och lyssnar på en massa musik, bland annat en massa gamla godingar - låt veckan gå fort!! I alla fall så följer Sandra mig hem på fredag och Linn, Lisa & Jenny kommer på lördag, sen får vi väl se om hanna och någon mer kommer. vore ju kul! Hoppas på att det kommer blir fruktansvärt roligt - jag är taggad till tusen!

I alla fall ska jag ge stora grattis kramar till min lillasyster elin som fyller 2år idag


och min BB-kompis Robin, stor dag, 18år!! :D

Hahahahahahha, helt normal kille!


jag är så het så het, kan ingen svalka mig?

En hel jävla helg har sprungit iväg! Igen!! Helgen är allt för kort och veckorna för långa. I helgen har det varit en hemma kväll då carro har varit hemma, farmor och åke har hälsat på, ulrika och mikaela har varit här och har varit hos mamma och grattat elin som fyller år imorgon. Har även hämtat ut mitt paket och både klänningen och skorna satt bra! =) Imorgon åker jag till skellefteå, kändes drygt! Men men, ska gå och umgås med pappa nu. eller vänta, måste få skryta först, JAG FICK MVG I MATTE B!!!!!!!!! Jag är sjukt stolt över mig själv!!!


en sång för alla dom..

hej, sitter på skolan och skulle ungefär vilja somna nu.. är sjukt trött och inte taggad på att ha lektion till kvart i fyra sen . :S Pappa är i alla fall i stan, han sovde här i natt och är förhoppningsvis i min lägenhet nu för att fixa lite grejer i min lägenhet, typ få upp teven på väggen, upp med bioljudet, tavlor, hyllor osv. sen får vi göra dom sista sakerna innan vi rullar hem till Malå. Vill sluta nuuu!

jag å pappa, jag bjussar på hakan..

lät du henne komma närmre

hej alla. dagen började med sovmorgon och sen prov i engelska som gick bättre än förväntat bara en liten del som jag absolut inte kunde. efter skolan så gick jag på stan en snabbis och köpte den sista presenten till Elin som fyller år på måndag. Sen for jag hem och åt och följde sen Jenny på bio, "har du hört ryktet om Morgans". Hyffsat bra film! Sen har jag snabbstädat lite här och ska snart gå i säng så jag orkar stiga upp imorgon :)


sos please

Hejhej, idag hade jag frisör och psykologi på skolan och bokade även in min pappa på torsdag för att klippa sig hos mig. På psykologin fick vi se lite om katastrofen i Haiti och fick sen skriva om dom två olika kriserna och sen relatera det till sig själv eller någon annhörig. Vi hade kanske 50 minuter på oss att skriva och jag skrev mer än en och en halv data skriven sida och blev hyffsat nöjd med texten. Läraren är lite flummig typ men ändå jätte härlig tjej så jag tror psykologin kan bli rolig faktiskt! :) Har även beställt hem en klänning nu till min födelsedagsfest, temat är suit up och jag ville ha en ny klänning. Jag var yper modig och tog en rosa, den svarta var skit fin men kändes så tråkigt att lägga ut 500kronor på en helsvart vanlig klänning typ. Har också pratat med pappa och han sover här torsdag till fredag ! :) Blir jätte bra! Nu ska jag se paradise!

Klänningen

and that's the way it is

Hej, helgen spenderades till att umgås med några killar och se film och så, jobbat, pluggat, sovit, firat mamma osv. På tal om fira, snart fyller jag 18år och hade ju som tänkt ha en fest på grund av det. Jag har bokat lokal men jag är medveten om att flera inte kommer att kunna komma eftersom att lycksele har sin duvan cup då. Dock så blev det ju ingen borgen så. Det här är absolut ingen inbjudan till alla som vill komma. Kommer förmodligen att skriva till folk jag vill ska komma, kommer säkert inte skriva till alla men dom som jag inte har något emot eller är bekant med får ju titta in. Plus dom vänner jag glömmer bjuda men ni vet nog vilka ni är. Ifall man är osäker på om man får komma kan man ju i alla fall fråga. För det finns personer som jag inte vill ska komma dit också av olika anledningar! Har ju inte så många läsare på min blogg så alla kommer ju inte läsa det här precis. Jag hoppas att det kommer bli kul i alla fall och jag hoppas att några klasskompisar kommer =) Så hoppas inte allt för många av mina vänner nödvändigtvis kommer att vistas i lycksele då!  Ha en bra kväll, nu ska jag fortsätta titta på paradise!

Min "17års fest" förra året =)

mama mia

hej! =)
Har inte sktivit på ett tag, har mitt första prov av tre idag och jag tror det kommer gå hyfsat bra. Var inte så svårt typ! Idag efter den långa skoldagen så tar jag 16.15 bussen till Malå där jag tillbringar helgen. Får se vad som händer men fick ju utskällning av hinken igår om att jag aldrig hänger med dom längre. Så sant och jag sakanare ibland så får väl höra av mig till grabbarna grus och hitta på något kanske. Sen jobbar jag några timmar på lördag också och det är ju bra, annars ska jag nog spendera dagarna till att plugga, vilket är behövligt! Snart drar jag på skolan.. tjing! :)


Hinken, tillåt mig skratta!

la la la la la la la la la la

Hej, vaknade upp imorse för att gå och duscha. När jag duschat klart så fick jag samma illamående som igår alltså att jag skakade, svättades och ville kräkas. Men jag gjorde mig klar och drack min fruktdrink innan jag väckte sandra som aldrig verkade vilja vakna. Sen tog vi bussen till skolan för att få ett glatt besked om vårat underbara(!) schema. NOT! Usch jag hatar det! Vi fick även ett prov på fredan och vi har ett stort frisör prov på tisdag och ett stort i engelska på onsdag. Skjut mig någon!!

Gjorde ett snabbt eget schema..

För er som inte förstår så börjar jag 9.00 varje morgon utom onsdag då jag börjar 12.45 och jag slutar 15.45 ALLA dagar i veckan! Fan att vi inte slutar tidigt fredag alltså! Nu måste jag ta kvart över fyra bussen när jag åker hem och är då hemma vid sex istället för 14.20. INTE kung! 

so what i'm still a rockstar

Hej, sitter och väntar på sandra som är påväg hit nu. Ska bjuda henne på gi mat eftersom att hon har tagit samma steg som jag, skönt att ha någon med sig som gör samma sak. =) Tror jag ska bjuda på det jag åt igår eftersom att det är kvar en massa köttfärs, orkar inte ställa mig och göra någon svår mat och har inte tinat upp någon kyckling. Så det här får bli bra. =) Sen så sovar hon nog här också så vi får se vad vi hittar på ikväll.


hej Sandy Vagina

jag måste hinna hinna och måste göra det som alla andra gör

hej bloggish. har inte så mycket att säga men blir jävligt less på att jag liksom aldrig somnar oavsätt hur sent jag vaknar. aja, har kommit underfund med att man förändras hela tiden -eller det har jag väl alltid vetat- men när jag tittar på andra tycker jag att dom liksom har förändrats mer än mig när det känns som om jag ser likadan ut som i sexan typ. men både utseende och personlighet ändras ju faktiskt hela tiden, och hur jag inte märkt min egna förändring när folk faktiskt inte känner igen mig längre är väl konstigt. Nu får ni bilder på mig sen sjuan till nu typ.

my heart will go on and on

Imorse när jag vaknade gjorde jag mig klar och for ner på stan en snabbis. Köpte lite pressenter till mamma och elin, är klar till mamma och har lite kvar till elin. Hann även köpa en baströja till mig själv på gina, har en svart så jag köpte en grå för endast 49kr. Sen for jag på ica och inhandlade ännu mer mat. Mitt kylskåp är uppfyllt typ och har nog aldrig tidigare köpt så här mycket mat förut, men de äre värt =) Idag gjorde jag tacoköttfärs och åt det med sallad, gurka, tomat, lite ost och dressingar. Det var sjukt gott! Ikväll har jag sett robinsson och ätit färska hallon. Har inte pluggat nåt än, men vet som inte vad jag ska plugga på? kommer gå bajs. hoppas vi får det uppskjutet. ;P

man in the mirror

Konstigt att jag inte är trött än efter den gångna nattens sömn då jag inte hade många timmar att sova och dessutom vaknade av att jag trodde att min mamma och mina småsyskon var döda. Nu är jag pigg som en trött gris som for till england *hehe* dåligt skämt. I alla fall så EMMA såg att du ringt men jag stod i duschen då och har inga pengar på telefonen och tobbe jag förstod att det var ett skämt redan på första sms'et. haha, så lätt lurad är jag inte! Sen har det varit något konstigt med min toa, fick tag på pappa genom gratissms.se. haha! Men nu har det då äntligen slutat. Ska väl snart ge sängen ett försök, är ju trots allt inne på sista veckorna jag har den eftersom att jag ska få en ny =)

,

Jag har blivit lurad av min mamma. Hon sa att jag fick äta morötter, så nu har jag köpt hem hur mycket morötter som hellst och sitter här och dippar. Men jag får fan inte äta det, tack mamma, snällt av dig! Måste komma på något gått jag får äta nu när jag inte får äta morötter och inte ens frukt. Idé någon?!

you change your mind like a girl changes clothes

Hejhej. Har grinat till flera avsnitt av oth nu, alltid lika bra! Nu ska jag snart börja skala morötter, göra iordning en dipp och ta fram light läst till let's dance ikväll för allt det där får jag ju faktiskt äta när jag gi'ar och det är GÖTT! Taggar nu med att lyssna på rabih jaber, får se om han dansar skjortan av sig ikväll. Hahahah! Undrar vem man ska hålla på, Gudrun schyman kanske, eller kanske inte?! haha, Möjligen Elin kling, molly sandén eller kanske idol matthias, eller blire kanske rabih. vet inte, bryr mig inte. Jag hejjar på alla! Förutom Gudrun då! hahah. I övrigt så har jag typ tjugo plagg kläder på mig, det är ruskigt kallt i min lägenhet och här brukar det alltid vara varmt och skönt ju. Har även laddat klart mobilen nu och har pillat lite på den. Även om innehållet inte har så stor betydelse för mig bara den funkar, det är utsidan som räknas . haah =)

En annan fråga, Varför dansar alltid daniel da silvas med dom snyggaste tjejerna och sen dreglar och känner på deras kroppar medan jurryn delar ut poäng. Iår dansar han med Elin hoppas han håller ögon och händer borta från henne.

gör mig till en stjärna, gör mig till en stjärna

Hej idag steg jag upp tidigt som attan och åkte buss till skellefteå, kände mig ovanligt pigg och sovde inte på bussen. Så när jag kom fram hoppade jag på bussen och tog med mig min tunga väska hem. När jag kliver in genom dörren ringer telefonen, telia, "hej din mobil har kommit" Jaha tänkte jag så jag tinade upp framför ett program av oth och sen hoppade på bussen för att fara ner till stan och hämta den. Jag tog ut pengar och hade tusen kronor mer än jag trodde. Toppen! Sen när jag skulle betala phonen så kostade den 1000 kronor mindre än jag trodde från början. WOHO 2000 kronor extra ! ;)

Jag gick och handlade mat för idag börjar jag med GI i en månad. Jag vet att många kommer att klaga på det och för att kanske få höra lite minde klagomål skriver jag här att jag vet att jag inte är tjock och det är inte anledningen till varför jag ska göra det här. För mig har det ingen betydelse om vad som står på vågen, har inte ens vägt mig så kommer inte få veta hur många kilon jag förlorar. Det handlar om en känsla och när det har gått så långt att jag inte längre trivs med min kropp och undviker att ta på mig vissa kläder så tycker jag att det är lika bra att göra något åt det innan det blir ännu värre. Så nu hoppas jag för allt i världen att inte alla ska tjata på mig för det blir endast jobbigt. Mitt liv, mitt beslut liksom. Kommer försöka så gått det går men kommer förmodligen att fuska lite lätt imellanåt. Sen börjar jag ju träna så fort min förbaskade förkylning har försvunnit.



måste göra det som alla andra gör

Imorgon 08.25 åker jag tillbaka till skellet, hur ska jag orka stiga upp? Anledningen till att jag tar den bussen är för att malå inte är så väl bebussad, typ den ända bussen som går raka vägen till skellefteå utan att måsta köra hundratals omvägar och tar jag inte den bussen måste jag vänta till 15.20 och det kändes inte värt eftersom att jag kommer fram typ efter halv sex då. Nej jag åker tidigt istället så jag hinner med något! Min mobil har inte kommit än hoppas telia ringer imorgon när jag sitter i bussen och säger att jag kan hämta ut den :) hihi

She wears high heels, I wear sneakers

Hej min kära vänner.

Går dagen ägnade jag till att slita bort alla min tapeter från mitt rum och ska snart börja plocka bort allt som finns här inne typ. För ett och ett halvt år sen byggdes nämligen en vägg här och det har inte blivit färdigställt än så nu har jag pressat dom att göra det klart någon gång, ska tapetseras, in med garderober byggas en hylla/vägg för ett hål typ - lite svårt att förklara - sen mysa till det lite vid min öppnaspis. Blir säkert bra i slutändan.

Idag har jag varit nere på banken och beställt efter ett leg som kanske var på tiden efter som att jag fyller 18 om 20 DAGAR, fan inte länge kvar nu! Så när jag hämtar ut det så ska jag även få internetbaken och ett nytt visa kort. =) Tror att jag åker till stan imorgon eller på lördag för att börja plugga på teorin som jag fortfarande inte har gjort. Känns bajs att lovet snart är över, men jag taggar sommarlovet i stället oherre vad jag längtar dit, även om det känns en bit bort när det är närmare 30minus grader ute.


hejhej monika

Elin ligger i min säng och kan inte vara stilla, Alma tigger efter klubbor som hon inte får. mohahahah! Mamma är på dåligt humör vilket inte är speciellt ovanligt. Alla är i mitt rum så jag kan inte stiga upp och nu tog Alma Elins plats i sängen så hon slåss och skrålar samt kastar ner alla tapetrullar på govlet. Åh jag älskar verkligen att komma hem.... NOT

Elin ser typ ut så här nu...

palla rubriker?

Carro sover och jag har tråkigt!

Namn: Malin ida sofie Nilsson
Kallas för: Mallan ibland men oftast bara Malin
Stjärntecken: Vattuman
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Öronen och naveln
Tatueringar: Ingen alls
Längd: 159 cm
Skostorlek: 36
Hårfärg: Brunett, för tillfället i alla fall
Fräknar: Ja
Motto: Har fan inget, lev livet typ.
Kär? Tyvärr inte
Önskar du att du bodde någon annanstans? Det har jag önskat väldigt många gånger, ja!
Tycker du att du är attraktiv? Nej, tyvärr har jag inte det självförtroendet
Dricker du? Händer väl ibland
Röker du? Nej, det gör jag inte
Vilket schampo använder du? Matrix volym schampo
Vilken parfym använder du? Olika
Vad är du rädd för? Är fruktansvärt rädd för ormar, jag gråter om en orm finns i närheten av mig.
Gillar du att tvätta? Nja, städa är värre men tvätta är ju inte kul
Gillar du berg- och dalbanor? Älskar berg- och dalbanor

Senaste…
Filmen du hyrde? Oj, var fan länge sen jag hyrde film nu.. minns faktiskt inte.
Filmen du köpte? Ingen aning
Låten du hörde: Var nog nån låt då jag åkte bil för ett tag sen.
Låten du laddade ner? Låter störd men vet inte det heller
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Pappa tror jag
TV-program du såg? Ser CSI eller nåt nu
Person du tänkte på? Har inte tänkt på någon speciell idag tror jag

Favorit…
Låt: Finns många bra men dom jag alltid gillat är michael jacksons underbara låtar, kan inte välja av dom
Sak att göra: Umgås med härliga människor
Sport: öhm.... handboll är ju svin kul!
Dryck: Coca cola
Kläder: Tights och stor kofta är typ det skönaste som finns!
Film: Twilight
Bil: Vet inte
Serie: One tree hill

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
För många gånger
Gråtit över en flicka? En vän, ja!
Ljugit för någon? Har väl hänt, ja.
Varit i slagsmål? Har väl varit "den jobbiga tjejen" som sprungit imellan och försökt stoppa det.
Blivit arresterad? Typ inte? tror inte det i alla fall.
Träffat någon från internet IRL? Har jag säkert gjort, tänker inte så mycket på sånt.

Antal…
Gånger du varit kär? Tre tror jag, men endast en som blivit något bra av, eller bra och bra? haha
Gånger ditt hjärta brustit? För många gånger
Hjärtan brustet på grund av dig? Borde man veta sånt?
Tjejer du kysst? Några styckna
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Flera stycken, mer eller mindre. Dock träffar jag dom för sällan tycker jag själv.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet faktiskt inte, ett antal gånger i norran, ingen större tidning.

Senaste…
Boken du läste? Oj, jag läser inte böcker.
Personen du fick e-mail av? Skräppost endast
Personen du fick brev av? Brev, haha var väl säkert när jag var brevkompis med min "bästis" i lågstadiet som bodde en gata bort. HAHAHAH! nej men jag vet inte, brukar man skicka brev idag?
Personen du fick sms av? Simon Lindahl
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Alla alla? Har typ inte hänt.
Saken du köpte? Godis på hemma kväll
Vad har du gjort idag? Köpt tapeter åt mamma, en klocka till L-G, godis till mig och carro samt ätit middag och sett teve.
Brukar du svära mycket? För mycket.
När stiger du upp på morgonen? allra helst stiger jag upp mellan 11-12 men det brukar ju inte få hända så ofta
Vad har du på dig? Jeans med skin framtill, "svart baströja", grå stor kofta, stort kedjehalsband, svart diadem med paljettrosett på och en filt.
Vad ska du göra ikväll? Kvällen har redan varit och jag har spenderat den med min syster framför teven med godis och cola!
Vad är du allergisk mot? Jag är inte allergisk mot något vad jag vet.
Var har du ont? I min rygg
Använder du hårspray? Ja!
Kan du stå på händer? Har jag ju kunnat, men har inte provat på ett par år.
Håkan Hellström eller The Ark? Åh, svårt val. Skulle säga ingen av dom. Men jag gillar håkans texter så det får bli han.
Salt eller socker? Älskar allt sött men föredrar salta -eller sura- godisar framför söta. åh kan inte välja!
Gillar du ketchup? Ja, självklart
Är du glad nu? Inte ledsen i alla fall.
Var du glad igår? Var jag säkert
Vad dansar du till? Partymusik
Stockholm är… ? Sveriges huvudstad?
Göteborg är… ? Sveriges härligaste stad?
Kan du sjunga? Hahah verkligen inte, önskar att jag kunde.
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti tror jag nog.
Land du vill besöka? Finns väldigt många.


2010

Hoppas alla har haft en bra början på 2010!
själv är jag ju i umeå och har varit det sen nyårsafton. När jag kom hit fick jag beskedet att stan var stängd och fick därför inte köpa någon nyårsklänning, så julklänningen fick duga. Vi skyndade oss att göra oss klara för klockan tre skulle jag, carro, maggi, kassim, hisham, ismail, hussein, hassan & haidar(ursäkta fel stavningar på namnen) se bion avatar i 3d, inte dålig film men heller ingen höjdare tycker jag. Sen hem och fortsätta göra oss klara för att klockan halv åtta äta kinesiskbuffe. Efter det släppte vi av maggi för att hon skulle vara med sina kompisar. Så vi for hem spelade en massa spel och ja jag måste skryta med att jag vann twister när jag spelade, en av två gånger vann jag i poker och tillsammans med ismail vann vi ett ord spel =) dock var jag inte bra i geni menmen... Tre killar for ut och fem var vi kvar och for ut på stan för att se på raketerna sen tillbaka och äta lite gott och så. Halv åtta somnade jag efter en lugn och trevlig kväll. Skön nyår tycker jag :) Bilder kommer senare istället får ni en bild från jul.


RSS 2.0