Lördag

Igår så hade jag tråkigt och följde då med pappa till Norsjö för att fara till Ulrika, där jag sitter nu. Pappa, Ulrika och Mikaela har farit till Skellefteå och jag sitter nu här ensam kvar. (stackars mig =P)
Jag ska då i alla fall gå till Johan snart tror jag och sen så åker vi hem med bussen för att vi ska på någon älgfest(?) men hans familj hemma i Malå.

Igår blev då i alla fall en rätt tråkig dag, var hemma och såg tv hela förmiddagen sen satt jag mig i bilen och åkte hit. Vi åt lite middag, gick ut en sväng och sen satte vi oss för att se först "Så ska det låta" och sen slutet på "Lets dance", toppen program!! NOT.

I natt ska man ställa om klockan till SOMMARTID! Inte att förglömma. Men tittar man ut genom fönstret så känns det ganska så långt kvar till sommaren, bajsbajsbajs!

ahja, ha en sista bra vinterdag puss å hej!


Torsdag

Idag har jag varit och klippt mig och sen varit hos Johan =)
Ikväll så blir det att umgås lite med min paapi, känner att det var ett tag sen sist. Så vi ska dra en sväng förbi farmora och förmodligen få lite go fika!

Det känns som om jag har hunnit göra rätt mycket under lovet, men när jag tänker efter så blir det typ ingenting. Skara borna var ju här i början och sen efter det så har jag i stort sätt bosatt mig hos min kära pojkvän. Vi har hyrt några filmer, varit med några tjejer nerifrån. Varit uppe i backen och kollat, men hans familj. Vi har ju varit i backen och grillat och sen så har vi ju även ätit en hel del, som vi alltid göra. En hemlighet men vi är faktiskt smygfeta.
Igår skulle vi äta trerätters middag men jag blev tyvär sjuk så jag kunde inte äta någon efterrätt "/ Vi åkte hem till mig och såg en film sen gick jag och la mig när Johan fortsatte att se.

Men nu säger pappa att vi ska fara till farmor så jag måste gå nu, hejdå


Onsdag

Oj, jag har upptäckt att jag verkligen inte sitter vid datorn ofta och inte vid denna blogg heller. Ska försöka förbättra mig, men datorn är rätt tråkig.

Nu har jag varit ledig från skolan i snart en vecka, känns skönt och jag är utvilad.
Igår var jag uppe i backen med en massa folk, riktigt kul! Men vi var typ 8 stycken eller nåt som skulle åka madrass och jag satt längst fram. Det kom ett litet hopp och sen ett till och alla flög åt olika håll, jag fick en rygg i höften och knäckte min nacke, gjorde svinigt ont men haha! Rasmus sa även nåt som jag för stunden tyckte var roligt =D haha, jag vred mig av skratt. "Ingens fel, inge s anklagad för mordbrand för inga lill var där" hah det var roligt ! ;D

Jag ska göra nåt annat nu tror jag, skriver mer en annan dag. hejsan!


Måndag

Nu har hela lovet gott och jag tycker att det var rätt tråkigt. Jag fick inte så mycket gjort och har mest varit hemma, lekt med Alma och Maggi, Carro och Kassim kom hem över helgen. C å K for hem igår och M stannar över veckan skulle jag tro (?)

Men nu var skolan här idag och vi beslutade oss för ett tryck till klasströjan, typ det sämsta trycket men ändå det första beslut min klass har lyckats fatta på tre långa år. Dagen var inte så jobbig med lite samling, slöjd, engelska och vollyboll med några från Norjsö. Jag hatar vollyboll och verkligen suger men det var en massa mycket roligare än vad jag trodde på grund av att vi hade dugliga bollar, skolan får man jävla blåmärken av att använda.
Plus att vi har fått lås idag och det suger riktigt mycket, jag kommer tappa bort nykeln, vilket kostar hundra kronor och man måste låsa skåpet annars måste vi typ betala ännu mer.
Skit på er!

Under lovet har jag också köpt en fin fin klänning på tradera ( =$ ) haha! Men den är ny, ett företag som lagt in den och kommer ändå från Hongkong! =O Jag fick betala 336 plus frakt på 49. Men jag la ett bud på 450 men ingen annan hann lägga när jag la i dom sista sekundera =) Den ska jag ha på bröloppet den 22 mars som jag mamma, L-G, Alma, Elin och Johan ska fara på i gruvkyrkan. Hoppas den hinner komma bara.

Michaela kommer om en vecka, undra vad vi då ska hitta på? Finns inte så mycket att göra i denna håla, eller jag har då inte kommit på nåt? men men , nu ska jag göra något av mitt liv och inte sitta här och skriva. Nog för att jag inte är inne så ofta, förra söndagen sist, men men 
Pusshej !

:'

pain
P A I N !

Fortfarande Söndag, ta mitt liv!

Den här dagen som började så bra verkar sluta riktigt illa.
Jag vaknade med lycka, visste att Johan skulle komma hem. (som han inte gjorde) Jag var bara glad efter en natts sömn och det kändes som om det skulle bli en bra dag, något som det inte blev.

Sen tre tiden har mina tårar forsat ner för kinderna, vad det hela handlar om vill jag inte skriva rakt ut när alla kan läsa. Jag vet inte hur det är för alla andra, men när mina tankebanor startar så kan man inte stoppa dom hur gärna man än skulle vilja.
Jag har legat och tänkt på hur jag vill ha det, egentligen vill jag ligga hemma i en månad och bara tänka på vad som är bäst för mig. Men alltid när jag har beslutat mig för att göra något så ångrar jag mig efteråt och jag få genomgå ännu en depretion, så som många gånger förr.
Men jag vill inte känna smärta längre, jag vet inte vad det är som är fel men jag kan bara inte sluta gråta.
Många som läser det här blir säkert förvånade, Malin är ju en tjej som skrattar så fort man säger ett ord. Men jag har lärt mig mycket hur man ska vara, ingen vill vara med en person som bara är lessen och sur hela tiden. Man måste vara glad, men varför måste man det? Man ska gå och hålla på sitt innre och dölja det genom sitt yttre.

Hur ska jag göra?
Jag vill ju inte såra, inte någon. Men mitt självförtroende är inte bra
och det sjunker bara mer och mer för varje dag.

mm

Jaha, fick ett samtal från sorsele, johan, han kommer inte hem idag heller. Kul ännu en dag och kväll ägnad till att göra absolut ingenting, känns ändå som om alla är borta så att. 
Detta har varit världens värdelösaste helg, och malin älskar ju att ligga hemma i sin säng hela tiden och bara vänta på att något ska hända som aldrig händer NOT!




bajs bajs bajs

Söndag

Nu är det Söndag än en gång, den tråkigaste dagen på hela veckan. Men det är ju faktiskt lov nu plus att Johan kommer hem idag, saknat honom =)




 
ÄLSKLING! =)


Igår
blev det att se Melodifestivalen med Pappa och Ulrika, första gången jag såg det för i år faktiskt, men precis som alla andra år så sög det riktigt hårt. Vet inte om jag tycker att någon låt var så bra och jag har även sett att Amy Diamond har kommit till globen och det förstår jag mig inte på, skulle vi skicka henne till det stora grejset (var det nu är) ? Aja, skit samma jag har inte så stor åsikt i vad som händer där, jag bryr mig inte!

Det är något som tär på mig just nu, det känns som om jag saknar nåt, även om jag vet att jag har allt som jag behöver.
Skolan känns åt helvete just nu, skönt att det äntligen är lov. Ska jag vara ärlig så kommer mina förvånadsvärt bra betyg att ryka. Jag känner inget behov att plugga, jag ligger faktiskt inte efter i något annat än språkvalet tror jag.
Men nu är det så att de lektionerna som jag förr hade som typ "favoriter", eller det jag kände att jag var rätt bra på om jag bara ville, har blivit hemska. Den läraren tyckte typ om mig förr men nu så vet jag inte vad som hänt?
När jag frågar om något så tittar han på mig, tittar snabbt bort igen och börjar prata med någon annan. Jag blir gaaalen! Sen så säger han saker till mig och typ påstår massa saker om mig och mitt liv, tack så mycket mr !
Allt det katastrofala just nu gör att jag blir stressad, men när jag blir det så kan jag lika gärna bara ligga och tänka på allt jag måste göra och sen skita i det.
Jag kommer absolut inte att ta mig in på mitt val, kommer att bli samhälls. Samhälls betyder Malå första året och Malå betyder min underbara lärare, jippiiiii!  Skär av mig halsen eller nåt!
                                                                                                                                                               
Jag vet inte hur jag ska göra för att förbättra mig, jag vet att jag måste,image1
på många
olika fronter. Det som pågår nu
kommer inte att funka i längden, då kommer jag att förlora för många.
Det känns samtidigt som om en stor mängd inte är glad för min skull, jag har hittat det jag sökt efter, men det gör ingen lycka till andra. Allt känns skit! Jag brukar alltid vara glad för mina vänners skull, jag brukar le och jag brukar finnas till så gott jag kan när dom känner att dom behöver. Eller jag finns till om dom behöver, bara att prata!
Vissa känner jag förstås en glädje av, faktiskt störst av en av dom jag brukar vara med minst.
Men allt löser sig brukar man säga. Jag hoppas bara att dom som tycker nåt kan säga det till mig rakt ut och inte gå och snacka bakom min rygg, då kan inget lösa sig.

Puss å hej!

Lovet här =)

Hejsvej, jag har också skaffat en blogg för att se om det är värt att ha. =)
Har dock inte fixat den speciellt mycket, får göra det någon annan gång när jag känner för det.

Igår kom det efterlängtade lovet, eller för mig i torsdags. Jag kände att den värdelösa friluftsdagen inte var något för mig, särsillt inte när Julia skulle vara ledig, så det fick bli en sjukdag för mig.
Pappa for då till sin Ulrika i Norsjö för att dom skulle på dans på fredagen. Själv sovde jag med Johan och bjöd honom på mina goda makaroner, köttbullar och gräddsås, kocken som man är. Jag gjorde då i alla fall en kladdkaka till efterrätt men det skulle inte skada om den fick vara lite kladdigare. Efter maten for Johan till en kompis i Sorsele så jag fick sitta hemma själv och se på tv, rätt skönt faktiskt.



Idag så har Pappa&Ulrika kommit hem men for lika fort till Lycksele igen på marknaden, men jag tyckte inte att det kändes så lockande att följa med. Sen när dom har kommit hem får man väl hoppas på att det blir något gått till middag, toffel som min papi är så brukar det bli det helgerna hon är här ;)
Sen hade jag ju lovar att jag skulle försöka fixa en till kladdkaka idag, nog för att över halva vart kvar sen igår. Men när jag hade tagit en bit när jag såg film igår lämnade smarta jag det på bordet över natten och den är nu torr.
Undra vad det blir att göra ikväll, möjligen bara vara hemma.

Jaja, ska väl försöka att göra något av mitt liv och inte bara sitta vid datorn, hejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0