Remember those walls I built, well baby they're tumbling down

Hade ju som sagt var inga planer att fira min 20 årsdag på något vis, men de blev inte som jag tänkt mig. I fredags fikade jag hemma hos min pappa och fick fina presenter som en jacka, bio, pengar, blommor och ett ögonfransserum. Drog med mig Robin på systemet och kände mig mer kriminell än vanligt, men tydligen har man ju på något sätt blivit så gamal att man lagligt får köpa alkoholiga drycker från självaste glasbanken.

En halvtimme senare satt jag i en bil påväg till Skellefteå, jobbade röven av mig för att få en biljett till Mollys 2års jubileum med Nause som spelade. Förfestade på Olearys med Niklas för att sen gå vidare på Mollys, på något sätt, helt oskyldigt, gick jag ju in på fel toa och fick inte vara kvar på stället för vakten. Eftersom att de inte finns någon sändning på Mollys kunde jag heller inte få tag på alla som var där nere, hamnade bara hos röstbrevlådan. Attans, vad gör jag? Hade borta mitt kort och mitt körkort (som jag dagen efter hittade åt) diskuterade en stund med dörrvakten om att få komma in, men tydligen var de ju fullt. Blev halvt pissed off för att jag inte ens fick sätta mig innanför dörren så att jag inte skulle frysa ihjäl, försökte ge honom dåligt samvete eftersom att jag bor 12 mil därifrån, men tydligen bet det inte på honom. Chansade och steppade iväg till Allstar utan leg, samt att dem har 20 års gräns där. Jag bönade och bad om att få komma in och svor på mitt liv att jag fyllde 20 den kvällen, och på något underligt vis släppte dem in mig. Där inne trodde jag ju att jag skulle sitta forever alone utan pengar hela kvällen. En minut senare har jag några Malåpojkar rakt framför ögon och i famnen på mig. Woho tänkte jag, de räddade min födelsedagskväll.

Igår var min plan att ligga hemma hela dagen och tycka synd om mig själv, men vem mår bättre av det? Jag gick till mamma och tryckte i mig tårta och fick presentkort på både systembolaget och gina tricot, en epilator och smink från make up store. Kvällen slutade med att jag drack drinkar och dansade på lyckselehotell med några härliga killar!

Tusen tack till Alla som gjorde min födelsedagshelg betydligt mycket bättre än jag förväntat mig, tack också för alla grattis sms, alla samtal, alla grattis på facebook, alla kramar och all den fina sången! Puss på er allihopa! :)

Take me away and make it okay, I swear I'll behave

Hurra, hurra, hurra! Tydligen så blev man ju 20 år idag, har längtat efter denna dag rätt så länge men nu känns den bara allmänt dryg. Men grattis till mig, fyller ju trots allt glasbanken idag!



What doesn't kill you makes you stronger

Var till stan idag och köpte lite onödiga saker, men de är alltid roligt med något nytt. Har fortsatt med min tvätt och min städning sen jag kom hem, inte lika roligt. Sen känns de ju så där halv dåligt att jag inte planerat något festliknande till i morgon på min stora dag, men så kan de vara, får väl se ifall jag hittar på något roligt trots brist på planer. Idag tänker jag extra mycket på Emma som lämnar landet för att upptäcka Asien i tio veckor, är så fruktansvärt avundsjuk så jag vet inte var jag ska ta vägen. Men du är så värd de Emma, ha kul, sola, bada, drick drinkar och allt annat för mig också. Tänker på Emma med disneylåtar, åååh kärlek!



We made it all this way

Idag har de vart en stressig dag, har städat, tvättat duschat, slagit in paket och kört i väg till stugan. Min lillasyster fyller fyra år idag, grattis till henne :) grattis till Robin också som fyller 20 dagen till ära. Nu är jag hemma igen och ska snart försöka sova, får se hur de ska gå...


just be true to who you are

Blä vilken dag, har känt mig så less på allt. Jobbigt när såna dagar kommer, usch! Klev upp vid tolv och drog ner till gymmet, kände mig grymt omotiverad så åkte hem igen efter 40 min, gick och la mig vid datorn och somnade med datorn på mig. Sov i kanske tre timmar, åt, sov och såg lite tv. Hur fan ska jag kunna sova nu då? Usch, fy, blä vilken dag! Drömde i varje fall att jag tatuerade mig i natt, en sjöman på hela underarmen? Kanske inte riktigt min grej, men nu känner jag mer sug än någonsin på de där tatueringarna som jag velat göra så länge. Får nog ta och skrapa ihop en slant så jag kan börja spruta in lite bläck någon gång!

Lay where you laying, don't make a sound

Söndag igen, veckorna bara springer förbi, trots att jag inte jobbar och har väldigt tråkigt på dagarna.

I fredags blev jag lurad att dricka några kalla med Oscar, Oskar och viktor. Vi drog senare ner till pizzan och fick i sig några cl sprit för mycket. Kvällen slutade med att vi var uppe till halv åtta och drack samt skypeade (stavning?) med Jacki, ola somnade på soffan. Jag, Oscar och dannie tog sängen. Tre timmars sömn blev de, men tvivlar av att jag ens sov en pågrund av att jag var ihopmosad och dannie snarkade så väggarna gick sönder.

Lördag blev det bakis mat på pizzan, raggande runt Malå och hockey med några pojkar. Sen god mat med pappa, en pn och gladiatorerna på tv. Drog ut senare på kvällen för att se film med några lirare, somnade rätt fort då jag kom hem... Nä nu ska jag sluta babbla, usch så rörigt allt blev...


Take my hand and we'll make it I swear

Hej hej. Vad gör ni där ute i världens alla hörn? Finns förmodligen dem som är på roligare platser än mig, vill inget annat än att åka utomland just nu!! Lunchade med simon idag innan jag åkte iväg och jobbade några timmar och har just sett handbollen. Tänkte även träna imorse också men har sån fruktansvärd träningsvärk i magen så jag orkade inte, där av blir de att släpa sig upp och träna imorgonbitti istället. Är riktigt peppad på träning nu, vill få den perfekta kroppen nu, som jag tycker är snyggt förstås. Puss

Promenad seger i wordfued


Sanningen är numera ett minne blott, varje sak vi lägger till så försvinner nåt

Hejhejhej, några dagar sen sist. Vad har jag gjort som är så viktigt då? Ja de kan jag också fundera över. Har hunnit med en shopping runda, tv tittande, hängt med lite folk osv. Rätt vanliga dagar i mitt icke intressanta liv om man så säger. Idag tränade jag på morgonen. om man kallar halv elva för morgon, jag gör de i varje fall. Kom hem, duschade, gjorde lite onödigheter och tog en pn. Nu har jag just kikat på idrottsgalan, mycket trevlig tillställning tycker jag, fanns ju mer värdiga vinnare än andra ur min synvinkel. Gillade Patrik Sjöbergs pris, men vem gör inte?


Everybody was kung-fu fighting, those cats were fast as lightning

tjenare, tjenare.

idag började jag på mitt nya liv, som innehåller träning, kände mig inte som stålmannen precis på gymmet idag men helt okej bra gick de. Försökte koncentrera mig på få maskiner och istället försöka hålla ut så länge som möjligt. Tror de är bäst så, annars ger jag upp på en sek. Kämpa!! När jag satt halvt död och stretchade efteråt kom jag att tänka på att jag inte tränat ordentligt sen tvåan på gymnasiet. Hade ju idrott enda fram till ettan, spelade innebandy till i nian och gick på aerobicsstudion i tvåan. Sick vad jag förstört min hälsa genom att inte träna egentligen, fy på mig, de får jag sota för nu. som man bäddar får man ligga helt enkelt.

under min innebandykarriär, kan ni hitta mig? ;)

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

Hej alla glada! Idag har jag äntligen köpt mig ett gymkort, här ska gymmas! Minst sagt dags för att bli fit for fight och få något att göra de dagar jag inte jobbar. Hon som äger gymmet var rätt snäll mot mig måste jag medge, jag hade bara tänkt köpa 3-4 månader, max ett halv år eftersom att jag inte vet hur länge jag blir kvar här. Men hon hade tyvärr inga såna erbjudanden, bara månads eller årskort. När jag sa att jag var 19år men fyller 20 om två-tre veckor så sa hon att jag hade tur som fortfarande är 19år och fick då köpa årskort för ungdomspris, 1800kr, de vill säga halva priset. Tog de gladeligen, tjänar ju igen de rätt snabbt än om jag hade börjat köpa månadskort och betala 550 kronor i månaden för vuxen från och med nästa månad. Tackar och bockar, nu ska mallan träna, imorgon börjas det!

Kommer väl troligen se ut så här inom en vecka

Everything I do, I do it for you

Varför kan jag aldrig sova på nätterna nu för tiden? Okej i sommars kunde jag inte heller de, trodde dock att de var på grund av att de var ljust ute 24 timmar om dygnet då, kunde inte sova på morgonen heller då. De blev bättre för någon månad sen, men nu ligger jag ju här till fem på morgonen varje natt, sover bort de få ljusa timmarna på dagen och kliver upp vid två. Måste. Skaffa. Mig. Ett. Liv.


Sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nåt stort

Okej, jag är piggast i världen, har avverkat en skiva one tree hill avsnitt, kan inte sova och har tråkigt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm, spontan bokade resor typ oslo, värnamo inte likt mig men jag gillar det och de lär bli mer spontanresor framöver.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte om jag hade några nyårslöften direkt, men skrev i min blogg den 1 januari 2011 ” ska försöka ta mer initiativ än tidigare, vara mer positiv och genomföra saker jag bestämt mig för utan att ge upp så lätt. Man ångrar inte det man gjort, bara det man inte gjort jag tycker själv att jag kommit en bra bit på väg åtminstone.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Tack och lov inte.

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet, Norge och en snabb tur till Finland

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Saknar en egen lägenhet väldigt mycket, en pojkvän skulle ju inte heller sitta helt fel.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
26 maj – 2 juni i Alanya samt 10 juni studenten

8. Vad var din största framgång 2011?
Vet inte om jag gjort så stora framgångar, förutom personliga, så att jag tog studenten kanske.

9. Största misstaget?
Tycker för en gångs skull att jag inte gjort så stora misstag att de är värda att lägga på minnet, i så fall mitt inaktiva sökande efter jobb.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har inte skadat mig, dock kräktes jag var och varannan vecka ett tag och blev parasitsmittad av Skellefteå dricksvatten.

11. Bästa köpet?
Utlandsresa utan tvekan.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat och…. alkohol.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig glad, högst upp på listan står mina underbara vänner.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Snälla bli min igen – Veronica Maggio, Call your girlfriend – Robyn, Give me everything – Pitbull mfl. (och svårtippat nog en gammal låt Hej Monika – Nic and the family)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat pengar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit kanske…

18. Hur tillbringade du julen?
Julen tillbringade jag med min familj

19. Blev du kär i år?
Överraskande nog ja, för ett tag i varje fall.

20. Hur många one night stands?
Passar på den frågan

21. Favoritprogram på TV?
Har inte följt många program i år, Big Brother kanske då.

23. Bästa boken du läste i år?
Som så många tidigare år läste jag ingen bok alls.

24. Största musikaliska upptäckten?
Oj svårt… Avicii kanske möjligtvis?

25. Något du önskade dig och fick?
Många fina julklappar och födelsedagspresenter då?

26. Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig kärlek och 1dm längre ben, fick inget av de.. attans

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Vaknade med Sandra och Jacki i min lägenhet, var ledig från skolan, åt på max med dem två tjejerna efter deras skoldag och Tina möjligtvis någon fler också? Körde till Malå, åt tårta och fick presenter av min familj.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag kunde komma på vad jag vill bli, gjort de, bott själv igen och haft pojkvän (i varje fall under vintern) hade de kanske vart lite bättre.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Svart, svart, svart, jeans, koftor, kängor under vintern. Rosa, gult, svart, vitt, spets, transparent, virkat, jeansshorts, linnen, converse under sommaren.

31. Vad fick dig att må bra?
Min underbara familj, mina fantastiska tjejer runt bordet, mina superhärliga killkompisar och min Jacki!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Kom ju på från ingenstans att Danny Saucedo är min blivande man, mest pågrund av hans charm, men han vet inte om det ännu. Annars är ju min topplista Cam Gigandet och Channing Tatum på önskelistan sen många år tillbaka.

33. Vem saknade du?
De senaste halvåret har jag saknat mina tjejer mer än något annat.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Träffade inte så många nya människor faktiskt, förutom på fest då, så smålandskillarna.

 



kråkan är klumpig och kraxande svart om en stund är den alldeles död

Blev en låång kväll igår, hängde hos hinken ett tag till och drog senare till Johan där en hel del folk var, lyssnade på musik, småkikade på bronsmatchen och snackade. Klockan två började finalen, som känt, slutade trevligt i varje fall. Drog hem vid fem tiden men kunde inte sova så sog lite oth, vaknade därför rätt sent idag så frågan är när jag ska få somna i natt. Har kikat på tv och film med carpan hela kvällen. Nu ett, eller två, eller fem avsnitt av one tree hill!

Where do we go from here

Testar blogga med telefon, sitter hos hinken med picco, tar en cider och ser tv. Blir väl hockey i natt :)


Where are we? What the hell is going on?

2012 är alltså här nu! Ska jag vara ärlig är jag lite rädd för att lämna 2011, de var ett bra år och slog 2010 med hästlängder. Under året som gått har jag lärt mig otroligt mycket om mig själv, jag har tryckt undan de personer som inte gör mig glad och valt att lägga min tid på de som faktiskt gör det. Jag har inte lagt ner en massa energi på saker som inte gått att ändra på och blivit ett psykfall så fort något gått snett. 2011 åkte jag en snabbis till finland, besökte turkiet och norge, lärde känna fina personer från småland och flyttade hem till min pappa igen efter tre år på egna fötter. Jag kommer minnas 2011 som något bra, de dåliga lägger jag bakom mig.
Under 2012 förväntar jag mig att fylla 20år & göra premiär på systembolaget. Jag flyttar förhoppningsvis hemifrån igen och ska ta träningen på allvar. Jag hoppas att 2012 blir minst lika bra som 2011, helst bättre, de blir vad man gör det till! Puss på er och god fortsättning, som man brukar säga så här års.

RSS 2.0