jag tog en kula för dig

Sååådär jaa. Färdig städat, ska bara bädda sängen och gå ut med soporna. Sen kör jag upp till maxi för att köpa 3kg godis till mamma och lg och sen kan jag äntligen köra hem!....

why does it rain

Hade det riktigt kul igår, även om jag tycker personligen att förfesten levererade mer än station. Men hade ända kul hela kvällen, nu ska jag ta tag i att städa min lägenhet och sen åka iväg hem för en veckas lov! SKÖNT! Megafonen bilderna får sammanfatta oss igår!

love the way you lie

Har varit på skolan och provat mössorna som sagt, samt gjort min egna mössa och beställde även ett champange glas, en tuta och en penna. 936kronor, hurray...

typ så här kommer den i alla fall att se ut..

Now put your hands up, up in the club

Godmorgon allihopa!
Steg upp lite försent idag, så jag hann inte duscha, alltså får jag fara på skolan med mitt flottiga hår - tur att jag inte ska vara där så länge! Efter skolan ska jag en snabbis på solbacken och sen hem och städa och duscha. Sen kommer jacki hit och vi ska göra oss klar och såå.. senare kommer också matilda och sen även niklas, jonas och adam. Great! Halloween förfest hos mig och sen blir det station, kommer bli kung! Nu ska jag borsta tänderna och fara på skolan. hejdåååå

don't stop, stop the music

Har nu gjort klart min uppgift och skickat in den, förjäkla skönt att ha det bort gjort. Har också hunnit varit på ica och haft jacki på besök. Nu ska jag lägga mig och sussa så jag orkar kliva upp och duscha imorgon innan skolan, men eftersom att jag gjort klart min uppgift tror jag inte att jag kommer behöva vistas där speciellt länge. Men vi ska testa studenmössor imorgon, sick, så jag måste ju dit ändå! Kan inte riktigt förstå att det snart gått två och ett halvt år av dessa tre åren...var fan tog dom vägen? Men ännu har vi ju en bit att kämpa, ända hela vägen in i studentveckan.

you and me could write a bad romance

Vaknade inte av väckaren imorse! Men som tur var vaknade jag av mig själv klockan åtta, hoppade upp ur sängen, gjorde mig klar och for till skolan. Seminaruimet gick rätt bra faktiskt, men halva historiaklassen var borta så vi fick sätta ihop grupperna så jag gjorde min klockan tio. Efter det så for jag ner på stan för att kolla ut kläderna till halloween imorgon, har hittat det mesta nu faktiskt och hoppas att det blir kul imorgon om man bara visste vilka som ska komma .. Nåja efter stan somna jag en stund, vilket råkade bli tre timmar. ooops. Nu ska jag få nåt i magen och sen plugga och göra klart min eu-uppgift i samhällskunskapen! :)

i can't tell you what it really is i can only tell you what it feels like

Var på skolan drygt en timme ungefär, for där ifrån klockan två! Jag hade min redovisning, samt lyssnade på två redovisningar.. dom andra skulle göra sitt senare. Sen gjorde jag provet vilket innehåll sju frågor, blev ganska långa svar på alla och jag kunde fem av dom. Dom två sista chansade jag på men svarade i alla fall. Hoppas på godkänt, kanske får komplitera det jag inte kunde. Men skönt att få det överstökat.

Efter skolan tog jag med mig Jacki upp på solbacken för att kolla in saker till min utklädnad, köpte lite men har inte allt än så imorgon blir det stan för att leta som en idiot något som skulle kunna bli någorlunda bra i alla fall. Sen har jag också pluggar historian, tror jag kan det nu. Är den sista gruppen som har seminarium imorgon, klockan 11.00. Så jag hinner ju plugga lite mer imorgon på skolan.

Sjukt taggad på maskerad, halloween och station på fredag i alla fall! =D

take me down to the paradise city

Hur skönt som helst har det varit med sovmorgon, nästan så att jag glömt bort hur det kändes. Även om jag var uppe med tuppen så är det ju råskönt att hinna vakna till på morgonen, slippa stressen, och känna att man lever innan man tar sig till skolan. Har pluggat på ordentligt nu på morgonen, kan långt ifrån allt eftersom att vi hade ett häfte på internet som vi skulle besvara på och sen plugga till kunde jag inte besvara allt, vissa saker är från en lektion då jag var borta så det är inte lätt. Men jag har pluggat in så mycket som möjligt och tror att jag kan över hälften i alla fall så då borde man kunna få ett G. Hoppas att frågorna är bra bara och att det är dom frågor jag vill ha som kommer på provet. Nu ska jag klä på mig och köra iväg till skolan. =) Ikväll blir det ännu mera plugg, har seminarie i historia imorgon. pluggapluggaplugga! Men på fredag är det över, och lov... behövligt & skönt!

föresten så är jag rätt sugen på att dra till haparanda, ikea, finland & alko igen. nån mer suuugeen????

Maybe I'm Amazed At The Way You're With Me All The Time Maybe I'm Afraid Of The Way I Leave You

Har varit uppe sen halv nio, sett vakna med the voice och kollat facebook. Ändå har jag sovmorgon till kvart i ett idag. Nu ska jag plugga tills jag måste börja göra mig klar för att fara på skolan. Hoppas på att provet ska  gå någorlunda i alla fall. Ett G skulle sitta fint.

ska leva fullt ut, jag är värd de

Fick reda på idag att vi tydligen, förutom redovisningen, också har prov i naturvetenskap imorgon. Har kollat igenom vad vi ska kunna, jag kan ingenting. Var som peppad men verkligen inte längre alltså. Lär få ett fett IG på provet! Jag hatar periodiska systmet, grundämnen hit och kemiska föreningar dit.... huhu :( Ska väl göra mitt bästa men som sagt, jag är värdelös i nk. =/

if we ever meet again

Ligger hemma i sängen, ska snart börja ta på mig lite mer hyffsade kläder och kanske sminka mig lite lätt. Sen kommer nog jacki hit och vi ska dra ner på stan för att gå på partaj och kolla utklädningskläder. Sen ska jag handla mat och ikväll ska jag plugga, försöka hinna klart samhällsuppgiften och om tiden tillåter ska jag ockå börja på historian. Hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå

Jacki och jag i turkiet!

I know you know my boyfriend is out of town

Har just vaknat och ska nu springa upp ur sängen, vi skulle åka tillbaka till stan vid tio tiden så har rätt brottom nu. Skriver mer senare idag, tjing.

Jag träffade anna i korvkisok kön

Har haft en rätt skön dag faktiskt, även om jag pluggat nästan hela dagen. Har nästan gjort klart min power point till redovisningen på naturkunskapen, om gruvan, och sen har jag påbörjat min uppgift om eu och den uppgiften jag fick heter ska sverige införa euron? finns mycket delade åsikter om det.

Jag har också hunnit äta middag med pappa blev kyckling och wookgrönsaker. Mums! Har duschat och hälsat på hos mamma samt sett paradise. Älskar dagar man inte känner sig lat utan faktiskt hinner med att göra saker, dagen blev inte sämre av att jag fick svar av Tanja att jag fick jobba hemma på matten imorgon vilket betyder att jag är ledig. Har heller ingen matte c på måndag morgon när vår lärare är borta, så på måndag eftermiddag har jag min första lektion för veckan. HUR SKÖNT?  Men ska ända tillbaka till stan imorgon åsså ska jag hinna plugga :)

Sen på fredag är det halloween och halloween fest. Frågan är vad jag ska vara för något i år? Alla minns väl förra året?
jag var catwoman

Ronny & Ragge

Michael Jackson

Hippie & Kiss


don't stop, make it hot

Godmorgon världen!
Eller ja.. jag har varit vaken ett tag faktiskt, en timme ungefär, men ligger fortfarande och degar i sängen. Nu ska jag i alla fall kliva upp och gör mig något att äta, är döhungrig. Sen ska jag plugga lite och sen dra till mamma och lämna tillbaka kameran ikväll. Har haft en skönhelg och ännu skönare blev den av att vara ledig idag:) pusss

big love ♥

Lets talk this over, it's not like we're dead

Trött dag, blev väckt vid nio imorse för att fara på studiebesök i gruvan. Ska göra någon redovisningen om ett företag samt ta med lite om kemikalier och sånt... så jag var i gruvan. Åkte ner och tittade och så. Var hemma vid två igen. Sen la jag mig och sov innan middagen och ikväll har jag legat framför teven... nu ska jag snart sova igen är trött som fasen. ledig imorgon! skönt

hans nos den var av garn

Hade tänkt gå i säng tidigt ikväll...så blev inte fallet.
efter att ha jobbat hela dagen, ätit god middag, sett nåt program på tv och blivit trött skrev peder till mig efter tio någon gång, tobbe hämtade upp mig halv elva och vi åkte ner till peder, niklas och erik. hängde där ett tag tills jag skulle åka hem med niklas vid halv ett, skulle bara förbi robert en sväng där niklas började dricka så jag fick köra hem. Är hemma nu och ska sova riktigt jävla gott. godnatt

with or without you

Har just sett klart idol med pappii, linda rök. Spännande idol i år faktiskt, alla är unika, alltid svårt att veta vem som ska åka ut. Men jag gissade faktistk rätt på vilka som skulle hänga löst ikväll.. har i alla fall varit på skolan idag, provat maskerad kläder, ätit sallad, åkt hem, varit på galejan med jacki, lagat mat osv... Imorgon jobbar jag 08.30-18.15 sweet.

gammal, skitsnygg bild på mina charmiga småsyskon

i'm not sure

Ligger nu i sänger, har ätit mitt kvällsfika, tvättat bort sminket, borstat tänderna och kissat så nu är jag redo för att sova! Ska bli riktigt jävla skönt! Imorgon åker jag till Malå och imorgon är det även min gottisdag vilket innebär att jag får äta något gott på kvällen till idol. Godis eller nötter eller lite chips eller lite kladdkaka? Jag får välja helt fritt, ska bli gött! På lördag jobbar jag i alla fall hela dagen så då drar jag in några slantar!

Bild tagen av Emma från när vi var i Piteå igår

i wanna know what love is

Hade en rolig kväll igår! God mat, bra sällskap!
Idag har jag varit på historian och tog sen bussen hem, har tagit igen mig i bloggvärlden. allting hände ju samtidigt, otrohetsdramat mellan hugo & paulina, med nemo och jockiboi inblandade. Och blondinbella och nils har gjort slut. Mycket intressant läsning framöver alltså. Nu håller jag på med min önskelista till i jul, kommer typ inte på något jag behöver eller vill ha, kläder typ.. men det vill jag köpa själv! aja, ska se paradise nu hejjj.

you are the one

Sitter på skolan nu, behövde inte fara på naturkunskapen så jag sitter bara och degar. Väntar på att Jacki ska bli klar någon gång så vi kan åka in till stan. Sen åker vi ju som sagt till Piteå för att äta mat och gå ut sen, sover där och åker sen tillbaka imorgon bitti! Har egentligen inte sådär jäätte mycket att säga, som vanligt dååå...

vacker bild, på vackra personer... he-he

I keep dancing on my own

Känns som om den här dagen inte ens har exicterat. Vaknade upp lite halv död imorse och tog mig iväg till skolan, var hur trött som helst på matten och direkt den var slut rullade jag av hem. Åt lite lunch och gick sen och la mig för att sova en liten stund, vaknade upp och trodde jag hade försovt mig till skolan, somnade om, vaknade upp och trodde klockan var mitt i natten. Nej, den var fyra om min power nap hade blivit tre timmar lång. Dags att stiga upp, gjorde middag och har sen pluggat matte. Prov imorgon, har känt mig så säker på lektionerna men nu känner jag mig helt lost. Kanske på grund av att jag är för trött! Vet inte?

Snart ska jag sussa, imorgon efter skolan styr vi iväg mot Piteå för att fira Linn & Lisa i efterskott, middag och sen utgång. Blir säkert roligt!

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Nu har jag städat heeeela lägenheten, dammtorkat, skurat golven, polerat upp toan, sortera upp i ett skåp, tvättat mikron osv. Känner mig så duktig, dessutom hann jag klart tidigare än väntat så nu är frågan om jag ska gå ut på en promenad efter paradise eller plugga. Det lutar nog mot pluggningen eftersom att jag har prov på onsdag! Nu har jag i alla fall ett väldoftande hem, underbart!

But if Martin Luther was livin he wouldn't let this be

Mitt liv känns lite bättre nu än sist jag skrev, en skön helg har glidit förbi. En helg då jag fått vila. Jag har börjat med lchf istället för cambridge, känns skönt att få äta igen. I fredags var jag hemma och såg idol och i lördags ute med simon och erik. Igår bakade jag bröd, lchf bröd! Så nu kommer jag inte ha problem med att hitta nått att äta på mornarna, super! Imorse körde jag till skellefteå i halkan, satt lite spännt imellanåt. Nu ska jag sova en liten stund tror jag och sen ska jag tok städa hela lägenheten tror jag! =D Känns helt ok!

I see your true colors and that's why I love you

idag har jag och jacki tagit det lugnt som vanligt... he-he. Vi har sett paradise hotel nyss och senare väntar kungarna av tylösand antar jag. Egentligen tycker jag att dem är värdelösa program men ändå fastnar man i dem, intrigerna. loveit. Menmen, ingen skada skedd. Nu ska jag plugga lite i alla fall, hejdå!


Gotta make a change for once in my life, it's gonna feel real good, gonna make a drifference, gonna make it right

Har aldrig känt som jag gör nu, känner mig tom i hela kroppen. Är hungrig, vill äta, vill inte äta, vill kräkas, vill inte kräkas.... känner mig så konstig liksom, men ska klara veckan ut med cambridge i alla fall.. sen börjar jag kanske med lchf istället.. mår inte helt ok!

Bang bang shock dead

Mår långt ifrån bra idag, har sovit hur mycket som helst och svättas, har ont i huvudet osv.. Jag och jacki har tagit oss till öb och lindex en liten stund för att få något gjort med denna dag. Jag saknar att få tugga på något, godis står högst upp på min lista just nu. Eller rostade mackor med smör, marmelad och ost som jag kan dricka ett glas oboy till.. huhu! Har beställt hem två ringar också, älskar dom!


Tell me your secrets and ask me your questions

Jag är helt såld...


i like to move it move it

Jag lovade att jag skulle börja ett nytt liv denna måndag och tro det eller ej men idag börjar jag med cambridge. Anledningen? Antagligen att jag vill gå ner i vikt! Jag trivs inte med kroppen jag har fått och sanningen är den att jag inte ens får på mig byxorna jag hade för kanske 1,5år sen. Det är inte okej! Jag tar tag i problemet ínnan det har blivit för stort. Nog om det! Nu ska jag göra en vanilgshake sen sova en stund. hejdåå


when love takes over

Har varit hos jacki och ätit godis idag....också.
inte så mycket mer att säga, fick sova imorse. vaknade halv ett. great! mamma bakade bullar, jacki bakade bullar och jag åt bullar, fifan så gött.. snodde två bilder från jackis blogg... vi tog cirka 150stycken kanske, men vi gillare..speciellt om man är lite halvt(helt) oseriös så där.


I knew there was something that we never had

Igår pluggade jag och jacki som fan, fick ihop vår samhällsredovisning så det kändes riktigt bra. Sen smälte vi choklad och doppade frukt i samtidigt som vi såg "the last song", jag tyckte den var riktigt bra. Jacki också.. Idag åkte jag till Malå, har sett Idol med jacki och petter, trevligt. nu myser jag ner mig i sängen. Förhoppningsvis(!) ska inga ungar komma och väcka mig imorgon bitti eller skrika så mycket att jag vaknar. Jag vill sova ut! Jag bjussar på två otroligt charmiga bilder från ikväll, vi är så jädrarns söta punkt.punkt.punkt.


Nobody said it was easy, it's such a shame for us to part

Vet att den här bloggen har blivit lite av en klagosida. Jag klagar endast och vet ni vad? jag tänker klaga mera, för jag har förbannat ont i ryggen, känner mig sjuk. allt rasar. Nu ska jag köra i väg till statoil och tanka bilen, älskar att förlora pengar! Sen ska jag åka vidare till ica och handla, jag ska köpa något gott också. För det är jag banne mig värd! Nästa vecka börjar jag mitt nya liv, lovar... tror jag? Hejjjdåååå

I loved you first

Allt fortsätter gå åt helvette, for som sagt på stan efter skolan.. hittade inte så mycket. en bh och en ring fick följa med mig hem tyyp... sen har jag fortfarande inte fått mig någonstans med mitt pluggande. Hur fan ska detta sluta alltså? Jag kämpar mig upp var eviga morgon för att fara på skolan men det resulterar i att jag inte orkar göra något hemma istället. Måste plugga, måsta städa, måste diska, måste handla, måste börja träna. Ut över det måste jag också laga mat och sova varje dag. Huhu. Hatar att jag alltid blir deprimerad på vintern och nu när hösten kommit så känner jag hur det redan börjar krypa sig på! Höst kläderna är det ända positiva med detta mörker. Jag vill göra något kul och det är nuuuuuuuuuuu

som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig

Sitter ensam i klassrummet på rast. Hur kul är det?! Klassen ska jobba hemma på religonen, stackars emma har jätte ont efter operationen så hon är hemma från engelskan och jag.. jag har matte! Fick tillbaka provet idag, jag klarade det! Är så stolt över mig själv! Nu ska jag bara se till att klara alla andra prov också. Efter skolan ska jag fara till stan och se om något fint har kommit in i butikerna som jag kan dra med mig hem, sen ska jag plugga ikväll! Jag måste verkligen plugga nu, historia redovisning på torsdag!

Nu ska jag tillbaka till tanya och it-killarna. wiii.

I walk this empty street on the boulevard of broken dreams

Har haft en dålig dag. började redan imorse när jag vaknade upp sjuk och dessutom försovt mig, skyndade mig upp och kom till skolan lite försent. Kom ingen vart på lektionen heller. Sen har jag sett ut som skit idag och mitt röda öga som jag fick igår gjorde inte det hela bättre. Tog mig i alla fall hem efter skolan fick jacki som sällskap -som tur var- vi tryckte en pizza och den satt fint vill jag lova. Kvällen fortsätter att gå, inte min väg. Jag hatar såna här dagar!!!


If I was a rich girl, na na, na na, na na, na na na na, na na, na na na

Helgen är slut, igen... fattar inte hur dom kan gå så jävla snabbt hela tiden.

I fredags var jag i alla fall hemma och såg idol, åt godis å grejer, lördag klippte jag av mikaelas hår, shit vad vi klippte av det alltså. Vågat gjort av henne måste jag säga, tror hon kommer att sakna längden men hon blev fin i det korta också. Sen blev jag chaffis till lycksele, aldrig roligt att vara nykter på en fest när alla är aspackade, men jag hade faktiskt helt ok. Inte det roligaste, men heller inte det tråkigaste jag varit med om. Kom hem klockan fem då jag dog i sängen i stort sätt. Vaknade halv tre idag och har sen hunnit klippa pappa, han blev jätte fin, kände mig riktigt nöjd denna gången. Sen har jag kört tillbaka till stan, linda och fredrik åkte med. Ska snart sova, samhälls imorgon.. har inte gjort den där jäkla uppgiften. skit också. Känns bra att man har skrapat ihop några slantar i helgen i alla fall. Mer kläder till mig, wohooooo.

För övrig ska jag sluta vara så jävla onyttig nu och börja röra på fläsket, kanske inte kommer köra någon dunder diget, men vafan jag är spårad nu.. så småning om ska jag väl försöka få tillbaka den gamla kroppen. Jag är inte längre än vad jag var när jag gick i nian så jag borde kunna vara lika smal också.. undvik spärrögonen, men jag ska tillbaka dit tycker jag. Inte för smal, inte för rund. lagom. 


hey pretty baby with the high heels on

Är i malåå nu. har egentligen inte mycket att skriva, har varit med carpo hela veckan. Har sett Tarzan med alma och elin och nu ska jag snart äta med pappa. ikväll ska jag se idol...

RSS 2.0