I'm a bad boy cause I don't even miss her, I'm a bad boy for breaking her heart

Just nu känns inte livet alls på topp kan jag säga. Ligger och försöker skriva på min sista gymnasieuppgift, jag skriver om kvinnans historia och följer då kvinnans utveckling genom epokerna. Och även om jag plockat bort två epoker så hittar jag inte informationen jag behöver på ytterligare två stycken, hur lätt är det att skriva en uppsats utan fakta? Kan ju inte precis plocka bort fyra epoker i rad, då tappar liksom arbetet sin mening! Sen så har ju island och deras jävla vulkaner pyst ut en massa aska. Askan kan drabba min och mina fina tjejers resa till Turkiet som ska avgå om inte mindre än två dagar. Jag är mäkta orolig och kommer att gå under om jag inte får flyga iväg. Livet är verkligen inte lätt, det enda jag kan glädjas åt just nu är att mitt hår blev långt i lördags! Titta så fint!


Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig. Det var han som ville kyssa mig

Hejj igen efter ännu en tids uppehåll... bloggen är inget för mig längre tydligen? Kan dock skylla på att jag har haft fullt upp den senaste tiden, jag har pluggat tills hjärnan skrikit att det inte kan ta in mer information, jag har vistats i umeå, shoppat som en galning, planerat allt som kan planeras inför studenten och utlandsresan.

Just nu håller jag även på att plugga för fullt. Dock glädjer jag mig åt att alla religions uppgifter är klara och inskickade, vilket betyder att jag är ledig från dem lektionerna framöver. Jag skickade in de två sista uppgifterna i NkB idag och klarade mitt sista matte D prov samt kompleterade vissa uppgifter. Har alltså fått ett G i matte D och jag har aldrig, någonsin, varit så lycklig, glad, stolt och lättat över ett betyg förut.

På fredag avslutar jag min matte C kurs med ett nationellt prov och sen har jag bara historia fördjupnings arbetet kvar, trots att uppgiften är ganska stor och jag inte alls gjort så mycket som jag borde, ser jag ljuset. Lägger helgen och delar av nästa vecka, då jag ändå istorsätt inte har några lektioner, på detta arbete och sen är jag KLAR med allt som kallas gymnasium. Tre veckor kvar till studenten, nu är det nära!!!!!


kom igen jalla jalla en fet kebab till alla

Hej igen, har avvärkat lite pluggande men än har jag mycket kvar! Snart ska jag ta en dusch inte lukta usch, sen blir det att äta lite mat, fara om på apoteket och sen packa. Åker till Skellefteå ikväll för tre dagars skola, börjar även om med lchf idag efter ett uppehåll pågrund av magsjuka.

Har printat maj månad i min kalender så att ni ska få se hur mycket jag har att göra. Och detta är bara det jag vet att jag måste göra just nu, kommer ju garanterat att komma fler uppgifter innan detta är slut. Ångest.nu! Så neeeeej jag ska inte festa med någon nån helg, för jag ska plugga!!!

Reaching for the phone cause, I can't fight it any more

Pluggandet tar död på mig alltså!
Har gjort klart projektrapportern och skickat in den, även om den var fruktansvärt dålig men det får duga. Nu håller jag på med min religionsuppgift från hell! hur i hela friden ska jag egentligen hinna med att göra allt? Kommer inte gå! Aja, bara bita i det sura äpplet och fortsätta.. har inte ens hunnit stiga upp än när jag bara ligger och pluggar i sängen. Härligt liv......

RSS 2.0