en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Imorgon är det första december och julen närmar sig. Många har börjat med ett bloggschema, lite lame, men det har jag tänkt prova på men istället för i en månad kör jag fram till julafton. Här är mitt schema, första kommer imorgon. :) 

Dag 1 Om mig
Dag 2 Mina föräldrar
Dag 3 Varför bloggar jag
Dag 4 Vad är kärlek
Dag 5 Min bästa vän
Dag 6 Den värsta dagen i mitt liv
Dag 7 Mina syskon
Dag 8 Det här hade jag på mig idag
Dag 9 Mina drömmar
Dag 10 Mina rädslor
Dag 11 Det här saknar jag
Dag 12 Vad åt jag idag
Dag 13 Det här upprör mig
Dag 14 Som barn var jag
Dag 15 Mina favoritbloggar och varför jag läser dem
Dag 16 Foton på mig, gamla och nya
Dag 17 Om jag vann mycket pengar
Dag 18 Mina ovanor
Dag 19 Mina bra egenskaper
Dag 20 Mina skolklasser
Dag 21 Min tro
Dag 22 Min humor
Dag 23 Vad som finns närmast mitt hjärta
Dag 24 Min jul


You're the only one, who really knew me at all

Tillbaka på bloggen igen, idag tog jag bussen till skolan och gjorde bort mitt matte prov vilket var väldigt skönt. Mindre skönt var det att provet gick väldigt dåligt och jag ber att jag får ett G på det. Pappa var snäll och körde till stan idag för att hjälpa mig med bilen så han hämtade upp mig på skolan vi for och köpte ett nytt bilbatteri och stoppad in i bilen, så nu går den igen! Sen har vi åkte runt hela skellefteå och letat julklappar, fikat, ätit och pratat på. Mysigt! Tack för all hjälp pappa, guld värt! 

cause girl you're amazing just the way you are

helgen har varit kul, jobbig, lång, kort.. ja det mesta. Fredag efter barnens sängdags såg jag och carro idol och lite annat, lördag morgon bar det av till arvidsjaur, dollar, fika och hem igen. Pepparkaksbak för dem små och städning för oss. Städade även söndag och for sen på skylltsöndag och senare på kvällen slog vi in alla julklappar till alma och elin som mamma och lg köpt.

idag har jag faktiskt uppriktigt gråtit för första gången på,.. ja jag vet inte hur länge. Vet inte riktigt varför, kanske för att jag haft en hektisk helg, kanske för att jag inte riktigt tagit mig tiden att stanna upp och tänka efter den senaste tiden, kanske för tanken av mitt matteprov imorgon, kanske pågrund av att dagen inte gått som jag tänkt mig då bilbatteriet gått sönder och middagen uteblev, kanske för att detta var en sån dag då allt inklusive mig själv kändes skit. Eller kanske pågrund av den samanlagda ångesten av allt detta. Men imorgon är det en ny dag, nya möjligheter och ny chans till att förverkliga sina drömmar.


I, I'll always think of you and smile

Ikväll och resten av helgen ska jag och Carro vara barnvakt till Alma & Elin, vi har planerat att julstäda, baka, se tv, gå på skyllt söndag och lite sånt. Mamma och LG ska fara och köra julklappar hela helgen lång, hoppas att barnen inte är allt för jobbiga och att det blir en mysig helg.
Busungarna för någon vecka sen


Jul 2009

En sång för alla dom som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med

Otroligt roligt att jag och Matilda fått höra så mycket positivt för smyckena så jag påminner er än en gång om att beställa, ifall ni har några speciella önskemål om design kan vi försöka årdna det. I alla fall skulle Jacki hämta mig för att fara till skolan, hon hade försovt sig så jag fick sopa av bilens en meter snö och skotta bort den höga kanten bakom bilen, sen hade jag samhällsekonomiprov och efter det körde jag hem och skottade parkeringsplatsen i kylan. Jacki ska väl komma hit om ett tag men kan inte fara till malå förän vid två tiden för hennes lillasyster skulle åka med...

Love you anyway

Projektarbete

Jag vet inte om jag berättat det men jag och Matilda gör ett projektarbete ihop, vi tillverkar smycken som vi sen säljer. Vi säljer smyckena så billigt som möjligt, alltså så att vi just så pass går i vinst med att sälja dem, men vi tycker det är roligt och hoppas att folk kan tycka det är lika roligt som oss. Ifall någon är intresserad av dessa smycken kan ni höra av sig till mig eller matilda via, sms, ringning, facebook, hotmail, msn, bloggen... ja ni fattar. Vissa smycken finns det bara ett exemplar av och vissa kan det tillverkas mer av. Hör ni av er i veckan fixar vi det innan jul eller snabbare ifall det finns kvar, alla smycken är dessutom unika och handgjorda. 
Ett par örhängen med peacemärke, 50:-

Ett par enkla korsörhängen, 60:-

Ett par örhänhen med fyra kors & kedjor, 70:-

Ett par örhängen med två löv och kedjor, 70:-

Ett par örhängen med ett kors och kedja, 50:-

↓ Ett örhände med två ploppar och en kedja imellan, 20:-

↓ Ett armband med peacemärke, 40kronor

↓Ett armband med kedjor samt ett litet kors på baksidan, 80:-
↓ Ett halsband med kedjor, 120:-


Hör av er ifall ni hittar något som faller er i smaken.
/Malin Nilsson & Matilda Larsson

Make it last forever friendship never ends

Emma och Matilda har nu farit här ifrån, vi har ätit julfika, sett tomten är far till alla barnen(igen för mig), snackat osv. Mysigt! Lite bilder från kvällen....

You put your left foot out, You put your left foot in, And you shake it all about

Dålig uppdatering? Jag vet, men jag har verkligen haft fullt upp och absolut inget roligt att berätta. Både denna dag och gårdagen har bestått av skola, plugg, plugg, mat, plugg, plugg,plugg och en liten sov stund i mellan åt. Ikväll ska jag koppla bort pluggandet i några timmar då Matilda & Emma kommer hit, vi ska nämligen julmysa. Hur mys?

En mysigkväll hemma hos fettokissen för två år sen, tänk vad tiden går

we are the world, we are the children

Carro har varit här ikväll som sagt, jag bjöd henne på lite att äta och sen tog vi oss upp på ica maxi och kollade runt lite. Jag köpte mig glatt en julstjärna på fot för att ha i mitt vardagsrum för 149kronor. Tips till er andra; gör det INTE! Den har gått sönder och jag har tejpat och tejpat och när det ser ut att se hyffsat bra ut går järnbågen som ska hålla upp själva stjärnan av? Nu har jag lutat den mot fönstret bara för att jag vill ha en julstjärna där! Så idag dissar jag Ica Maxi, även om jag annars brukar älska det.

All i want for christmas is you

Idag har jag varit duktig!
Natten var inte bra, somnade inte förän vid två tiden och vaknade sen mitt i natten av att jag grät för min onda rygg. Lyckades somna om och tog mig upp till skolan, gick på matte lektonen och for sen och handlade lite sallad och gurka som hade tagit slut. Sen när jag kom hem bestämde jag mig för att julstäda, så jag skurvade upp julmusiken till max och städade i nästan fyra timmar(!), har också tagit fram det lilla julmaterial jag har här hemma, en tomte och en julstjärna. Ska köpa lite mer och hämta några saker hemifrån i helgen. Alltid mysigt med lite julkänsla så här i vinterdeppet. Nu rycktas det om att min syster är på väg hit så vi får se vad vi ska hitta på, kul kul!

en inte allt för smickrande bild på carro och mig förra julen


and i'm free, free fallin' fallin'

Måndag, dagen ingen gillar, dock har jag inget emot denna måndag eftersom att vi har varit lediga idag. Så jag har sovit ut ordentligt och ska spendera resten av dagen till tvtittande och lite pluggande. Har nämligen prov i samhällsekonomi på fredag och nästa tisdag prov i matte. Har inte så mycket mer att skriva, tänkte bara ge er ett livstäcken.

last christmas i gave you my heart but the very next day you gave it away

Ligger i min säng med julstämning! Jag lyssnar på julmusik, planerar julklappar till dem jag inte har köpt till. Mamma är allra svårast och pappa är inte heller så enkel, brukar ha svårt för Maggi också men har kommit på något riktigt bra i år. Men självklart skriver jag inte det här eftersom att hon skulle kunna läsa det. Ska ligga här och grubbla ett tag till och sen ska jag sätta mig och se tomten är far till alla barnen, hur mycket julstämmning är inte det? =D

Countless lovers undercover of the street

Kvällen har bestått av duschande, rakadade ben, filade fötter, insmörjd av hudkräm, ansiktsmask, så mycket bättre på tv, coca cola zero och filmen "the back-up plan" med Jennifer Lopez. Filmen var helt okej, jag är ju en sucker för kärleksfilmer och eftersom att detta var en romantisk komedi så tar den självklart med mig. Kommer alltid på mig själv av att sitta och le när jag ser filmer eller tv program som innehåller kärlek, lite fjantigt - jag vet.

Belive when I say, I want it that way

Under denna dag har det inte hänt mycket! Jag har legat i sängen, gått en promenad och handlat på coop. Nu ska jag äta räster från igår, gott!


Cause we all wanna be big rockstars

Blev jätte trött igår efter idol och somnade rätt tidigt, tråkigt att Weise åkte. Jag fullkomligt hatade honom förut, tyckte han var lite to much men jag tycker han har blivit charmigare och charmigare för varje vecka och älskar han och Jihdes skämt mellan varandra. Har länge tyckt att Jay och Olle är dem bästa, vilket jag fortfarande tycker, men har inte vetat vem jag tycker ska vinna. men nu har jag gått tillbaka till den jag tyckte förut. Jay! Han gör ju alla låtar bra, han sjunger backsteet boys, han sjunger klassisk musik och han gör det hur bra som helst. Det finns ju en anledning till att han är den ända som inte hängt löst. Jag älskar honom!! Här är några av hans låtar, jag tycker rocks är bäst.

Get your rocks off, get you rocks off honey

Maten var fantastisk god och min lägenhet är lite renare. Nu ska jag byta om till myskläder och mysa ner mig i soffan, har köpt en gott och blandat påse och en sån dära lite geisha med bara några bitar i till min godiskväll! Ska bli skönt att bara få ta hand om mig själv i helgen utan att känna någon stress, bara göra saker som jag känner för. Det är behövligt! Nåväl, hade ju aningen fel när jag gissade vem som skulle åka ut ur dol förra veckan, men jag håller kvar vid samma person. Minnah åker ikväll. Heja Olle & Jay, och påtal om Jay... Hur grym var han inte förra veckan???

Jag vill känna att jag lever all den tid jag har

Sådär ja nu sitter jag i lägenheten efter en dag som har innehållt, slapp skoladag (ovanligt?), köp av julstjärnor till mamma och mat till mig själv. Varit på möte angående min praktik på ett komunhus, kanske inte låter så där jätte kul men tycker det ska bli riktigt roligt att testa på något annat än att sitta i en kassa eller städa åt dem man har praktik hos. Måste ju hitta vad det är jag vill bli senare. Nu ska jag börja laga mat, det blir tacogratäng och när den står i ugnen ska jag passa på att städa undan här hemma. Later! 

 

Fuch what I said I don't mean shit now

Min granne har valt att pumpa tvn på max så jag snodde denna lista av sandra som tidsfördriv;

1. Hur gammal är du om fem år? 23, ska fylla 24.
2. Vem var den sista du träffade? Jacki, Simon och William
3. Hur lång är du? 1,60
4. Vilken var den senaste film du sett? Due date
5. Vem ringde du senast? Sandras borttappade mobil
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Just ja den hade jag glömt =) får ta den sen. Till Linda Åström
7. Var är dagens planer? Nattens planer är att sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda sen 14år tillbaka
10. När såg du senast din mamma? En snabbis i fredags, alltså typ en vecka sen.
11. Vilken ögonfärg har du? Grön
12. När vaknade du idag? Vid åtta.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej det har jag inte gjort
14. Vilken är din favoritplats? Svår fråga, tror inte jag har någon riktig favorit plats.
15. Vilken plats föredrar du minst? Skogen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om tio år hoppas jag att jag har jobb, sambo och småbarn.
17. Vad skrämde dig som barn? Samma sak som skrämmer mig nu, djuren i skogen.
18. Vem fick dig att skratta senast? Simon
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jag har aldrig köpt en vinylskiva, men har två stycken som jag tagit av min mamma.
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar skoldator som bör bytas ut.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover helst bara med trosor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Brukar ha fyra, just nu har jag fem.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Svar ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor gör en hel outfit, så jag måste säga skor. Skönast tycker jag dock att strumpor är.
26. Är du social? Det tycker jag, så länge det inte är en blyg person jag ska handskas med.
27. Vilken är din favoritglass? Gammeldags vanilj är jävligt gott.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ta en heldags shopping för att pimpa upp garderoben, åka utomlands och sen spara resten.
29. Tycker du om Kinamat? Är lite less på det, men gott är det.
30. Tycker du om kaffe? Hell no!
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk för det mesta.
32. Sover du på någon särskild sida? Kurar ihop mig mot väggen.
33. Kan du spela poker? Är inte den bästa spelaren men jag vet hur man spelar.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Det tror jag inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, det gör jag inte.
37. Vill du ha barn? Ja men inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Två gånger
40. Föredrar du havet eller en pool? Älskar att vara vid havet, speciellt i varma länder. Men jag tror nog att jag är en sån tråkig människa som föredrar poolen, men det beror ju också på.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och inredning. Sen finns det givetvis annat jag skulle lägga pengar på ifall jag hade mer pengar, men med den ekonomin jag har nu prioriterar jag kläder högst.
42. Äger du dyra smycken? Använder mest billiga smycken, men har en ring som är värd några tusenlappar faktiskt.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, jag känner många roliga människor. Kanske på grund av min dåliga humor, men måste säga att Simon, Niklas och Tobias ligger högt upp på den listan.
46. Välj ett ärr på din kropp? Hade bara ett, nu har jag två. Ett på tummen när jag råkade trycka in en kniv allt för djupt och en på lillfingret som är ett fimp märke.
47. Vad har du för ringsignal? Pink – so what. Dags att byta kanske?
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Finns lådor med gamla kläder hos mamma ja, men inte så att jag hänger upp dem i garderoben
49. Flirtar du mycket? Absolut inte
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hos Natthalie och David för ett bra jävla tag sen. 
51. Kan du byta olja på bilen? Ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, tack och lov.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser inte böcker, gjorde ett försök till Twilight böckerna men orkade bara läsa första.
54. Läser du dagstidningen? Väldigt sällan
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nja, men sjunger väldigt högt brukar jag göra ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Vakna med the voice på teven om det räknas?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Några bokstäver då jag löste korsord.
59. När var du i kyrkan senast? Oj… det minns jag faktiskt inte. Måste nog ha varit på Josefins begravning för 1,5 år sen.
60. Kan du lita på alla dina vänner? Nej, det kan jag inte.
61. Vad är du beroende av? Luft, vatten, mat och tak över huvudet.
62. Mysig hemmakväll eller en utekväll? Mysig hemmakväll är bäst i längden. En utekväll lite då och då.
63. Vem känner dig bäst? Har ingen som känner mig så super djupt, så säger mig själv.
64. Din dröm? Stort hus, underbar sambo, fina barn och en gigantisk garderob. Plus en massa kärlek och bra kontakt till familj och vänner.
65. Värsta mardröm? Att bli ensam, är rädd för ensamheten.
66. God sallad eller en pizza? God sallad.
67. Vem saknar du? Jag saknar mina gamla tjejkompisar. Vissa mer andra mindre och jag saknar kärleken.
68. Dricker du helst? Coca cola.
69. Sommar eller vinter? Sommar alla dagar i veckan.
70. Varför svarade du på dessa frågor? Grannen har otroligt högt ljud på teven så kunde inte somna.


Spy on me baby use satellite

Kommit hem från bion och filmen var riktigt bra och rolig, skrattade mig igenom stora delar av filmen. Den var inte riktigt lika bra som the hangover men Zach Galifianakis gör ju allt, han är king! 3,5/5 får filmen av mig, värd att se.

No I don't believe you, when you say don't come around here no more

Har just varit på Ica och köpt naturgodis, och varför lyxar jag till det en torsdag då? Jo halv nio ska jag, jacki, simon och william fara och se due date på bio. Hinner nog se paradise innan och sen blir det roligt att få fara på bio, otroligt längesen jag var där. Återkommer om resultatet på filmen efter bion.


I'll be there for you

Heeejj
lyckades inte somna förrän rätt sent igår när jacki var här. Men jag klev ändå upp klockan åtta och duschade innan jag tog mig till skolan och gjorde klar historia uppgiften. Så skönt att den är avbockad på listan! Sen efter skolan for jag och tankade bilen, inte billigt det är alltså! Sen körde jag upp på solbacken och hängde där i typ en timme. Körde hem igen och har sovit i två timmar, inte det smartaste draget men var så trött av att jag sovde så lite i natt. Nu ska jag väl snart hitta något att stoppa i magen och sen återstår att se vad kvällen bjuder på! :)

Do you remember the time when we fell in love. Do you remember the time. When we first met girl

Nu har jag hunnit göra klart allt jag tänkt göra på historian för idag, det sista ska jag göra klart imorgon på lektionen som sagt. Jag har också hunnit se det jag vill på tvn och kollat runt på internet. Jag är kungen! Jacki har också varit här en snabbis och nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma tillbaka, hon skulle tydligen sova här i natt. Great, då får jag någon att mysa med... mysa, myyyyysa!

we will we will rock you

Ligger hemma i min otroligt sköna säng med mitt varma täcke. Har varit på skolan hela långa dagen idag, räknade lite matte, sjöng disneylåtar med emma liggandes i en soffa - älskar blickarna vi får -, räknade mer matta, sov på lunchrasten, och jobbade på vår plancsh om cellen på eftermiddagen. Har fått i mig lite mat nu och ska snart fortsätta på historian, ska hinna klart uppgift två av tre idag hade jag tänkt så jag hinner klart resten imorgon på historielektionen innan det ska lämnas in. Dags att sätta igång alltså!

No matter what I do, all i think about is you

Bjuder på en look alike innan jag går i säng, har aldrig tänkt på att Angelina Jolie och Megan Fox faktiskt är rätt lika. Personligen tycker jag att Fox är lite snyggare, men ändå - likheten finns där

there was a time

Försöker verkligen plugga nu, finner inte orken riktigt. Men jag måste! Tycker att Amarican Pie på tv6 är mycket roligare, fast det kanske inte är sådär jätte underligt att man inte finner orken när historians renässansen ska läsas egenom? Eller ser detta intressant ut?


som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Idag mår jag betydligt mycket bättre, jag vet att det blir vad man gör det till, men ändå så får man vippar då man tycker att allt är trist. Gick faktiskt bra på matten idag, hel konstigt men lyckades fatta det jag har suttit och slitit håret för här hemma. Efter matten tog jag mig upp på solbacken där jag inhandlade julklappar, så nu har jag två till att bocka av på listan. Alma, Elin och LG är klar. Skönt!

jag och jacki, den blå kvällen i turkiet.... ojojojoj, den kvällen mådde vi som bäst

Du vet att jag känner, du vet att jag tänker, du vet att jag gråter

Detta har inte varit min dag alltså, vaknade upp allt för sent och gick upp för att plugga matte. Tar år och dar att lösa ett tal och efter ett tag lessnade jag. Började göra mig klar för att senare fara till en intevju som jag skulle på för praktiken då mamma skriver att hon jag ska träffa är sjuk. Happ! Är kvar i malå liiite för länge så måste stressa innan det blir allt för mörkt ute, men efter fem mil var det ändå svart. Kommer fram far och handlar, glömde köpa massa grejer. Kommer hem, carro ringer och säger att jag glömt mitt smin i Malå... king! På det har min rygg valt att värka extra mycket idag. Har försökt plugga mera matte nu, men känner för att kasta glas i väggarna. Blir inge mer bloggande ikväll, åter kommer imorgon då jag kanske är på bättre humör

hela världen är så underbar

Idag har det varit alla pappors dag och självklart har även jag firat min. En liten tårtbit blev det och paketöppnande och jag gav honom en jeans shorta, chokladhjärtan och ett farsdagskort - för självklart är min pappa den bästa.

Min pappa är både en förebild och en god vän. Han är omtänksam, förstående och snäll samtidigt som han är skämtsam, glad och lite knasig. Han visar ett engagemang till mina intressen och mitt liv och finns också där för att hjälpa till och stötta i allt från meteriella till psykiska problem. Min pappa har alla egenskaper som jag tycker att en bra pappa ska ha. Jag älskar dig pappa, mer än du kan tro...


hej hej hej jag är bara fjorton år kom och se på mig kom och ta på mig

Otroligt dålig uppdatering idag, har pluggat hela dagen och försökt att hinna träffa min syster lite nu på kvällen Nu ska jag sova, säger godnatt med en bild på mig själv som 14år


everything changes from now on

Godmorgon, eller jag har varit vaken länge. Skjutsade ner pappa och Ulrika till busstationen vid kvart över nio är dem skulle på firmafest i piteå. Sen har jag inte kunnat somna om utan har legat i sängen med datorn på magen hela morgonen. Nu börjar det kurra i magen så jag ska kliva upp och stoppa något i magen för att sen bege mig till Mamma och räkna matte, måste börja fatta det andra kapitlet nu när jag snart har prov. Det är inget roligt alls men jag ska kämpa och kämpa och kämpa för att få G i matematik d. usch...

She's a good girl, loves her mama

Klockan är snart åtta vilket betyder idol med rock tema, som jag egentligen skulla vara och se live, frågan är ju hur det kommer gå. Jag har min lista som jag tror på. Minnah åker ikväll, sen Weise, sen Elin och sen Linnea
Nr:6Nr:5Nr:4Nr:3

Jay & Olle stå i final, mina personliga favoriter och där kan jag inte välja... blir en tuff match


Someone like you and all you know and how you speak

Är i Malå nu, jag och Matilda körde hit efter skolan med hundratals renar som valde att gästa oss på vägen. Men lugn ingen skada skedd, hatar dess djur alltså när jag i söndags höll på att köra på en älg - men det är en annan historia. Ska umgås med pappa ikväll, tror Ulrika kommer också? Och ikväll har jag min godiskväll, ska bli gott att trycka i sig lite kalorierer. Har köpt mig en geisha kaka, eftersom att jag är besatt av det - Hur gott som helst!


Now and then I get insecure

Har kollat upp lite gamla ansikten för att kolla hur dem ser ut nu jämfört med då;)


We can't go on pretnending day by day that someone, somewhere will soon make a change

Något jag inte berättat är att jag har börjat se Mysteriet på greveholm i veckan, eller ja jag har sett halva, julkalender 1996. Jag skulle alltså snart fylla fem när den gick på tv och jag minns fortfarande hur rädd jag var för greven. Är kanske inte lika rädd nu, men ack så bra det är!

unbreak my heart say you love me again

Denna dag bestod av historia och skinksås med sallad till på skolan, sen svängde jag förbi ica innan jag for hem för att tvätta. Efter en halv timma hemma upptäckte jag att min telefon var borta, letade i panik utan resultat så jag snörde in tvätten i marskinerna och sen in i bilen för att åka tillbaka till skolan. Mobilen var inte där så jag vände om hem igen och letade och letade, matilda lovade att ringa på den och då fann jag den. I sängen, under kuddarna. Vem har lagt den där? Tack mattis, mitt rosa hjärta är återfunnet. Har tvättat klart och städat lite idag, så duktig jag är, nu blir den mat!


Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Sen sist jag skrev har jag tagit hand om min kropp ordentligt, duschat, rakat benen, filat fötterna, smörjt in mig och nu sitter jag här i en ansikts mask. Såå underbart! Nu ska jag bara avnjuta resten av kvällen framför teven, kanske hinner diska lite också om jag har tur. Såna här dagar är bra för själen! Nu sitter jag och ser något konstigt program med pernilla walgren och marcus schenkenberg, han är tydligen 42år.. lite äldre visste jag att han var men 42??

"Hemma finns en dam, hon är min egen flamma" "Den där tjejen som vill ha'n, det är hans mamma"

Idag är det onsdag vilket, för det mesta, betyder långdag och disneylåt sjungande med Emmsan! Och gissa vad? även denna onsdag innehåll just det. Den innehöll givetvis mycket mer också, fick MVG på provet i matte c -sweet- snöstorm ute, sladdat med bilen, köpt en julklapp till alma, svärt otorligt mycket över snöhelvetet-did it again- samt skottat min parkering. Fyfan så tung den blöta snön var alltså - än en gång svärde jag. Men eftersom det är onsdag så varsegoda, en disney låt..

If you love somebody, put a light in the air

Måste bara göra ett sista blogg inlägg innan jag somnar, förra årets paradise hotel deltagare Catja - hon som är tillsammans med andreas - hela förra säsongen störde jag mig något fruktansvärt på att jag tyckte hon var lik någon och jag kunde inte komma på vem det var. Nu för cirka tio minuter sen kom jag på de, efter ett år, kom jag på det (!!!)

Catja från Paradise hotel 2009

Isabel Munshi från vita lögner - HUR LIKA ÄR DEM INTE?!!!


Because tonight belongs to lovers because tonight belongs to us

Snart är det dags för sängen, har ju trots allt min enda heldag som jag har på veckorna denna termin imorgon - kan bli tufft. Frågan är ju om jag kan somna, är rätt pigg. Skulle lätt kunna gå en sväng nu men är rätt så kallt ute, det är rätt sent och jag borde sova.

Fullkomligt älskar mitt nya liv, är nog det bästa jag har gjort att jag faktiskt tog tag i det. Sen får folk säga vad dem vill ifall dem tycker att jag behöver gå ner i vikt eller inte, för mig handlar det inte om att jämföra mig med alla andra utan att jämföra mig med mig själv. Jag mår inte psykiskt bra av att ha gått upp i vikt och jag mår inte fysiskt bra av att leva det livet jag levde. Fram till jul kör jag på min diet så gått det går och efter det fortsätter jag leva sunt utan diet. Mår så otroligt mycket bättre nu än vad jag gjort tidigare, har mer energi, känner mig mer bekväm, är mycket piggare och orkar faktiskt med att utföra vardagssysslor och träna och framför allt så mår jag bra psykiskt - bättre än jag gjort på väldigt länge!

Till alla er där ute som tvekar - vill man förändras kan man förändras

baby goodbye

Har sett ung och bortskämd idag... hahha kanska skrattretande hur bortskämda dem är... och där hittade jag ingen annan än Jean Pierre, JP från paradise hotel... på tal om paradise så ska jag se det nu

Do you know what it feels like to be the last one

Sådär ja, nu har jag varit ute på en kortare jogging runda i kylan...kändes lite för kallt för att springa så nästa gång går jag nog och hellre en längre bit. Sen har jag hunnit duscha, målat naglarna och smörjt in mig med The body shops Bodybutter. Jag älskar den, man luktar så himla gott och man känner sig otroligt fräch. Big love!


Call me up if you want gangsta

Var ruskigt gott med en kycklingsallad! Efter maten så stannade pappa en liten stund i min lägenhet och senare på kvällen kom Jacki förbi, trevligt! Ska gå isäng snart, har varit en bra dag idag får hoppas på att morgondagen känns lika bra. Förövrigt har jag frågat ut anden en del idag, har knäckt han några gånger men för det mesta svarar han rätt. Se han lyckades till och med ta fram min framtida man Cam Gigandet (klicka på bilden för att komma till sidan)

har sprungit ända sen barnsben från allt jag egentligen var

Så där ja, nu har jag hunnit vara på stan.. var ute i ungefär två och en halv timme när jag gick till och från stan samt sprang omkring där. Sen var jag hemma en stund innan jag for iväg på maxi, köpte första julklappen till Alma, två stycken arbetsböcker. En för att lära sig matte och en för att lära sig klockan, såg en kassa på clasohlson som jag nog ska köpa till henne också så är jag klar med henne redan såhär i början av november. Men jag måste ju börja i tid så jag har råd att köpa till alla. På stan köpte jag en present till min pappa, lyckades faktistk hitta en efter mycket sökande. Hittade också ett par jeans på bikbok för 149 kronor, började med att prova medium och slutade med att jag köpte xs och dem sitter lagom tajt. Min diet värkar ha gett resultat!

Nu väntar jag på pappa, han ringde överraskande och sa att han var i stan så han skulle bjuda mig på mat. Jag ska ta en kycklingsallad ifall vi äter där det finns något sånt, sååå himla gott! Här är en bild på jag och pappa förra julen, fin dubbelhaka va? :D

I am not a robot

Godmorgon alla pigga!
Har tvingat mig upp ur sängen även om jag inte ville. Men nu när jag gjort mig klar och ätit lite hallon känns det jätte skönt. Nu ska jag ut på en morgon promenad, okej klockan är halv elva kanske inte så tidigt, men jag ska i alla fall förbi stan och först och främst kolla om farsdags present eftersom att det är farsdag på söndag! Sen när jag kommit hem från stan ska jag ta bilen upp till solbacken hade jag tänkt för att inhandla lite middag samt kolla lite julklappar, Alma önskar sig en kassa så hon kan leka affär. Såg att dem hade en fin på Ica Maxi så ska kolla in den. Men nu ska jag klä på mig och kila iväg. Hörs senare idag!


Stort grattis till Simon och Hinken som fyller 19år idag!

För jag blir så dum av dig

Blev inget brödbak idag heller, får helt enkelt hitta på något annat jag kan äta till frukost och mellanmål. Men nu ska jag i alla fall köra tillbaka till min fina lägenhet på Getbergsvägen 28. Börjar bli mörkt ute redan så önska mig lycka till....

för övrig saknar jag turkiet otroligt mycket och längtar till nästa gång vi besöker världen tillsammans tjejer! Någon annan än jag som ser att jag har hatten på huvudet ;););)

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu

Gjorde ett personlighetstest för att få reda på vad jag egentligen ska bli för något i mitt liv, detta blev resultatet.... tror jag satsar på präst, he-he

Kommer in rullar hårt i stockholmsterräng det är titeln jag vill åt jag är mikrofånkåt

Istället för att plugga igårkväll såg jag typ halva så mycket bättre på tv4, dissade det programmet till en början men tycker faktiskt det är rätt bra när artisterna hyllar varandra med sina egna versoner på deras låtar. Igår hyllades Petter och September gjorde Mikrofonkåt, tyckte hon gjorde den riktigt bra faktiskt. Nu ska jag gå upp och baka mina bröd nån jävla gåååång! Bussar på låten från igår också..

du är musiken i mig

Blev inte stugan igår, jag är hemma istället. Idag är min plan att plugga och kanske hinna baka mitt lchf bröd så jag kan åka tillbaka till skellefteå imorgon, vore skönt att tare lugnt där på måndag. Gå en promenad, kanske kika förbi på stan och inhandla lite mat. Det tror jag på! :) Nu ska jag kliva upp..

or am I a fool who sits alone talking to the moon

hej.
ligger fortfarande i sängen, måste dra mig upp snart. ska snöra mig in i duschen och packa ihop lite här hemma, vid tre tiden hämtar jag barnen på dagis och därefter åker jag till stugan. Får se hur länge jag blir kvar där och när jag åker tillbaka till stan igen, saknar min lägenhet, börjar om skolan på tisdag. Men sen är det bara sex och en halv vecka typ till jullov och där i har vi två veckors praktik. Sen har halva detta sista år gått, kan inte förstå det..


When I see your face, there's not a thing that I would change cause you're amazing just the way you are

Körde bara till stugan i lördags när jag skrev sist, körde mellan 60-70 hela vägen och såg inte ett skit, hade något kommit upp på vägen hade jag kört på det. På söndag körde jag hem till malå istället och tog det lungt. Igår hängde jag med carro, hämtade barnen på dagis och gjorde middag till familjen. Nu ska jag snart bege mig till dagis igen för att hämta upp alma och elin, får se om jag står för middagen idag igen, har som inga ideér på vad jag kan göra för mat så vi får väl se om jag skippar det idag..

att ladda upp en bild tog visst hundra år...orkar inte.

RSS 2.0