if i was a boy

Hej hej hemst mycket hej!
Carro kom igår, vi for och handlade mat, hängde, drog på solbacken, såg idol, åt godis osv. Jag har också köpt valentine's day som jag inte hunnit se än, helt ok! Bra gjort av dem att få med så många kända skådespelare i en och samma film. Idag har jag varit på skolan räknat matte C och haft naturkunskap. Min matte lärare som jag har i matte D kom också till mig och sa att det såg ut som om det har gått ganska bra på provet, hon hade inte rättat det men eftersom hon var så orolig för mig så hade hon kollat i det och tyckte det såg bra ut. wihiii, jag har klarat det! Så stolt över mig själv! Nu sitter jag och C och ser vänner, inväntar idol och sen ska vi se sommaren med göran som ingen av oss hunnit se än. :)


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Har pluggat sönder hjärnan, orkar verkligen inte tänka mera.. har pluggat, följt pappa till ursviken, ätit pizza, pluggat, sett idol, pluggat.. nu ska jag se vilka som går vidare och sen soooova. imorgon kommer carro. hejdå.

hey soul sister

Kom på skolan och fick veta att dom bytt plats på samhällsen och religonen i veckan så behövde inte ens komma, värt. tack IGEN Jb! Men stannade ändå för skolkortet klockan halv elva, vi är king!

Hvfr3 John Bauer Skellefteå - Man blir som man umgås


wakawaka

Tack Maja och Jacki för att ni tyckte jag blev fin i håret, jag är nöjd faktiskt, även om jag önskar att håret var längre men what to do? 

Nu är den här helgen slut snart i alla fall,i fredags körde jag och linda hem for sen förbi på skolan en stund, gick på nysteds och så innan jag for hem åt och såg idol. Igår jobbade jag, pluggade och for sen ut och hängde med några grabbar. Idag har jag pluggat matte hela dagen, börjar fatta matte D'n nu och tror att jag kan klara provet som är på tisdag. Det har jag min kära mamma att tack, du är king! Morfar är här nu så snart ska vi äta fisk innan jag ska fortsätta med matten och sen klippa alma & elin. Sen ska jag höra av mig till Linda och sen rulla tillbaka till stan igen. Klassfoto imorgon, känns drygt speciellt när vår klass inte kan enas om vad vi ska göra på kortet och att inte halva klassen var där i fredags gör det ännu jobbigare eftersom dom då inte vet vad vi sagt.. men det löser sig väl antar jag. Ha en bra dag!  

What do you want from me, what do you want from me?

Hej bloggish. Idag har jag ÄNTLIGEN färgat håret mörkt igen, förstår inte varför jag varit ljus så länge.. eftersom att jag hatat färgen hela tiden. Även om jag trivs i blont, fina blonda färger då, förstår jag inte varför jag hade det i typ 16 år,.. mörkt är min färg. Och den här gången utan rött i, det kommer inte på min skalle igen vill jag lova. Tack Linn för hjälpen med färgen och klippningen! :) Försökte ta en bild, men med dåligt ljus och mobil kamera blir det inte bra, försöka fixa till ljuset lite i photoshop men det gick inte så bra heller.. så ett halvt inte likt resultat får ni, mitt hår e ljusare än så där.. men vill nog bli så mörk så småning om, men vi börjar så här. :)))


inget kan stoppa oss nu

Är i Umeå, har varit här i helgen. Jag och Carro har tyckt i oss en massa godis och cola som vanligt, käkat tacos, jag har haft den värsta mensvärken någonsin, vi har shoppat - mest jag, inte allt för mycket men ändå en del. Och nu ska i snart äta tuvade makaroner och köttbullar mmmmm. Igår var jag och röstade orkar inte dra en till argumentation här på bloggen, alla får göra sitt val men jag citerar Kenza när jag skriver; jag vill inte leva i ett land där pengar är viktigare än människan...

I can be your hero baby, I can kiss away the pain

Har efter skola tvättat och städat, är långt i från klar med städningen men nu orkar jag inte mer får göra lite imorgon och sen fortsätta på måndag. För här ska det bli skinande rent hade jag tänkt! Har städat garderoben vilket var behövlig, massa papper och påsar och kartonger som låg på golvet där inne är borta.

Nu snart ska jag bege mig till Simone och Linda, äta Ben & Jerrys och se idol.. kungligt!

don't look back in anger

Sitter och tittar på när alliansen grillas, och helt seriöst så blir jag lite arg. Vissa kanske blir arg på mig nu men det skiter jag i. Jag personligen tycker att alliansen ser lite rakt och håller händerna för sidorna, för visst låter jätte bra att dom vill att alla ska ha jobb och det är ju i stortsätt det ända dom svarar i alla frågor. Men herregud det finns inte jobb för alla hur mycket vi än skulle vilja. Och det är faktiskt så att dom som inte har jobb och har sökt häcken av sig blir lämnad åt sidan, och dom som faktiskt inte kan arbeta anting får göra det ändå och istället ligga hemma helt utmattad efter jobbet tills kroppen inte kan stiga upp längre eller leva på sin sambo.

För dom som har jobb är det kanske lite bättre och för dom som har en hög inkomst är det super bra eftersom att dom nu kan få ännu högre lön. Jag känner att ifall jag skulle jobba som läkare och ha 80.000 i månaden skulle jag faktiskt kunna tänka att skatta så pass att jag fick ut typ 50.000 för det är fortfarande bra med tanke på att en "normal" människa har kanske 20.000 FÖRE skatt.

Sen att dom säger att dom vill köra lärlingar låter ju också kanon, men om jobbar på företaget då som lärling istället för skola så får jag heller ingen behörighet till högskolan. För dom tycker att många kan bli skolless och hoppa av gymnasiet när dom måste läsa matte, engelska, svenska osv. Men om jag skulle ångra mig, hur kul är det då? Och speciellt nu när komvux i stort sätt inte finns längre och det är svårare att läsa upp betyg...

Det finns tusen saker jag skulle kunna säga, men ska försöka avrunga.. Jag hoppas att folk tänker ett steg längre innan dom röstar. Vad händer om du blir arbetslös, vad händer om du blir den personen som inte kan jobba på grund av din kropp, vill du bli den som blir lämnad åt sidan? och nej jag tänker inte bara på bidrag, för jag vill själv jobba. Men jag tycker att det är rätt basic lärdom att känna man mer ska skatta mer. Det gör jag gärna för att alla ska kunna ha det bra i sverige, överklassen är inte allt.. även om dom säger att alla ska ha jobb kommer det inte hända, jag känner ganska många som går på soc. och det är faktiskt så att det här bidraget dom ger i några månader för nån som tar emot en ungdom kan företagen utnyttja genom att ha en ungdom i dom månaderna för att sen byta ut den mot en ny.. och ja det låter lite väl men alla är faktiskt lika mycket värda. jag röstar röd/grönt även om jag personligen tror att alliensen vinner valet!

And the good girls are home with broken hearts

Hej, ett tag sen jag skrev nu igen.. börjar verkligen bli dålig på det här! Har jobbat hela helgen och igår hade jag besök av jacki, linn och sandra det var mysigt! Idag gick jag på min andra matte D lektion, det gick bajs och jag förstår fortfarande inte mycket av allt. Har möte med syon imorgon, får se om jag kan byta till något annat. Gick och tröst shoppade efter matten, lyckades visst slita ihop en hel del på en timme.. rätt mycket basic men det är alltid bra! Har snott lite bilder från internet när jag inte orkat ta egna.

Så detta köpte jag plus ett par tights och två par jeansleggings

Köpte denna fast en grå

en sån här skön grej

kofta, fin och skön

och denna men militärgrön


Tsamina mina eh eh Waka Waka eh eh Tsamina mina zangalewa This time for Africa

Jag är tillbaka i Sverige, lagom utmattad alltså, men det är det värt. Jag har haft så fruktansvärt roligt vi har solat, badat, varit på turkiskt bad, båt utflykt, beachparty, ätit ute, festat och bara haft roligt hela veckan rakt igenom. Pratar redan om nästa resa och jag skulle kunna vända tillbaka redan ikväll. En vecka till hade jag inte tackat nej till, tack till världens bästa tjejer. Några få bilder från utekvällarna får ni, den här resan glömmer jag aldrig!


RSS 2.0