en god natts sömn

somnade runt två halv tre, vaknade fem kan inte somna om.
det värker i hela magen av brist på mat, men jag kan inte äta..

ta mig ifrån det här, låt mig vakna upp ur den här drömen som aldrig kommer att ta slut.

fuck life!

den värsta dagen i mitt liv

Ja, det hände det som jag var rädd för så sent som igår. Det jag grät mig till sömns för, och visst i natt kommer det hända igen. Det är över borta, nästan ett år.. men vad ska jag säga vad ska jag göra, jag kan inte göra någonting. Gå vidare, det får jag väl börja med att försöka med.. men hur ska det gå i en stad där jag inte trivs, med ett helvette till liv jag kommer att ha.

Jag hoppades att det inte skulle hända, tar nya tag och försöker att bygga upp mig till en människa. Du vet nog att du var den största kärleken jag någonsin funnit, och förlåt för att jag varit så orättvis så många gånger. Men det spelar väl ingen roll längre, man vet inte vad man har förän man har förlorat det.. jag har förlorat allt..



tack gabban & maja <3

BLÄ

Vi ska äta pölsa idag, jag tror jag avlider.

oron sprids genom min kropp varje dag

Låt mig inte bli så här orolig, snälla hör av dig och låt mig veta att du lever och att allt är bra. Låt mig få höra orden jag älskar dig bekräfta det, så jag kan sova gott i natt ..


du betyder allt

tråkigt idag

Idag är det onsdag och det känns redan som att lover snart är slut och jag gruvar mig för att åka tillbaka till Skellefteå, det stället är verkligen inget för mig. Det suger lika mycket varje gång jag far dit, har inte behövt vara där på rätt länge nu som känns super skönt.

I måndags så gick jag faktiskt ekomt ner på konsum för att säga hej till Julia och sen prata med henne i kanske två minuter, men ändå rätt trevligt.

Igår så var jag med Maja och Olle och såg film, som var rätt bra men blev lite för mycket i slutet tyckte jag. Tyvärr så minns jag inte vad filmen hette.
Efter det for vi upp på isladan och jag, maja och niklas kollade på när olle och en massa åkte skridskor. Efter det så for jag, olle, simon, hinken och bazzan upp till idas stuga där det var fest, inte så stor med i alla fall.. sen vid ett tog jag mig hem efter en kall och lång väg hemåt, gick faktiskt en omväg för att gå med simon och robert :)

idag har det inte hännt mycket, och verkar inte göra det heller. hör av er om ni vill hitta på någe ! :D

långt och onödigt

Nu hade jag tänkt dra ett inlägg på vad jag har gjort sen i Onsdags, inte så händelserikt kanske, men ändå.

I onsdags när jag stod och skärde palt så skulle Johan visa något så då vände jag mig om och höll i kniven, den var sylvass, och jag var förstås så klantig att jag tryckte in hela tummen i kniven. Det sprutade bara blod och jag skrek och hoppade och Johan höll fan på att svimma. Jag tog ett plåster över och det värkte som fan.

Torsdag så hade jag min sista dag på praktiken och det kändes jätte skönt. Så när jag kom hem vid fyra tiden så åt vi en panpizza och sen kom Per och skutsade hem oss till Malå. På kvällen var jag hemma med familjen och bara tog det lugnt men var så slutkörd att jag tror att jag somnade vid halv tio någon gång.

Fredag. Mamma komme hem på lunch och jag tog bort mitt plåster och jag såg mit helt uppsprickna sår på tummen och visade henne. Hon ringde sjukan och vi fick komma upp på en gång, dom sa att jag egentligen skulle ha kommit upp på en gång för det där behövde sys men eftersom att det gått två dagar så gick det inte så jag fick ett bandars typ och en salvkompress och skulle det börja vara så måste jag äta penselin - fan haloween är här snart - penselin för ett jävla sår. På kvällen så skulle jag och johan ha en mys kväll på våran 11 månaders dag, inte så speciellt kanske men bara för att. Vi var hemma hos pappa eftersom att han inte var hemma åt grillad fläskfilé, krocketter, vitlökssås, gurka och vitlöksbröd, mmm så gott det blev!  Brände mig även på ringfingret i ungnen och det är fortfarande sårit och ont, tror jag ska kapa av mig högerhanden snart. Sen gick vi ner och köpte godis dricka och hyrde filmen Dumpad, haha vilken jävla sjuk film alltså.


Lördag morgon ringde min klocka halv nio och jag var tvungen att he mig upp ur sängen för att gå hela vägen från Johan till mig för att vara barnvakt, men det var faktiskt rätt skönt med en morgonpromenad. Vid tolv kom Johan och vi tog med oss barnen ner på affären för att köpa lördagsgodis och när vi var hemma igen kom strax mamma tillbaka där vid två. Vi gick till Johans mormor och fikade bullar och mjölk och sen ner till Johan för att äta fin fin middag. Sen blev det att skynda sig upp till mig och göra mig klar och sen kom Johan och Erik också och mamma tog bilen för att köra oss ner sen blev det att festa. Vart inte så mycket drag, Johan for på hotellet och jag blev inte ens full typ och var inte allt för taggad på att dricka vin heller även om vitt med sprite är rätt gott. Så vid två tiden for vi hem till Johan för att sova.


Nu är det söndag och jag och Johan glömde att ställa om klockan så vi klev upp alldeles förtidigt, eller en timme, men Johans pappa kom några timmar sent så jag tog igen det där sen. Alltså så komme Lars vid ett och vid två tog han med johan till arjeplog och körde hem mig. Så nu ligger jag här och har tråkigt.

Haha, lite långt och ovärt inlägg men.

Jag är utmanad

Jag blev utmanad av Gabriell och av Julia

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


- Är en stor grubblare. Har något kommit in i mitt huvud kommer det inte ut på ett långt tag, kommer håg vad folk har sagt eller gjort i flera år. Memorerar liksom saker, kan vara helt obetydliga och av folk som jag inte ens känner. Har något hänt så tänker jag på det hur länge som helst och släpper det inte.

- Är en lipsill. Jag är en väldigt känslig person som kan ligga i min säng själv och gråta över små saker. Kan verka som om jag tycker synd om mig själv, men gråter över andra också. Haha, låt mig visa känsler.

- Långsint jävel. Som jag sa tidigare har jag svårt att släppa saker och då kan jag även bli riktigt långsint och vara sur länge, men bara på dom jag gillar allra bäst, ta inte illa upp! Älskar er =D Men jag glömmer egentligen saker ganska fort men tänker ändå alltid jävlar på dom, vet inte hur jag ska förklara, haha, men kan också ta saker bra faktiskt också!

- Jag klarar mig alltid unda. Väntar nästan alltid med skolarbetet till sista dagen om jag ens orkar göra det. Men alltid n.när jag är jätte osäker på mig själv så råkar provet skjutas upp eller att jag slipper göra det på något annat sätt. Inlämningsuppgifterna dröjer längre o.s.v

- Skitsofren. Jag måste alltid prata högt för mig själv för att förstå något, om jag läser en bok eller pluggar på läxa. Och om varken tv'en eller radion är på och jag är själv hemma måste jag prata eller sjunga för mig själv, hatar när det är så tyst =D

- Dåligt självförtroende. Jag vet det och jag klagar alltid på mig själv, ser inte dom goda sidorna på mig själv helt enkelt. Försöker bättra det men jag tycker ändå att jag är ful och värdelös i allt, okej det där lite väl, men inte lika bra som alla andra.

- Dålig humor. Jag har sjukt dålig humor och skrattar åt det mesta, förutom program och filmer typ då småler jag bara för mig själv, men personer som är roliga eller säger helt knäppa saker. Haha okej jag vet att det inte är roligt egentligen men det är därför det är så roligt, har svårt att hålla mitt snea skratt och min enda skrattgrop borta!

Vet inte vem jag ska utmana,
så jag utmanar ALLA som läser detta.
Kan ju inte vara så många så se er utmanade av mig!


Ps. Grattis till Linn Björklund som fyller år idag och Hanna Westerlund som fyllde år igår :)


måndagar är värdelösa

Idag så började min dag klockan halv åtta än en gång, lite drygt men jag fick mig upp och han duscha även om jag inte fick mig upp ur sängen förrän kvart i sju. Det blev en kortare lunch idag och som vanligt är min praktik ganska ovärd, eftersom att jag inte får eller kan göra speciellt mycket, men jag har faktiskt fått tvätta ett huvud idag så det var roligt. =)

Jag och Johan gjorde stuvade makaroner och korv till middag, blev sådär men ätlig. Gick även på skoaffärn idag och skulle kolla på en jacka som Ulrika sett i något blad, men gillade inte riktigt färgen. Så det sög eftersom att jackan var riktigt billig.  =(

tråkig bloggare

oj vad tiden rusar iväg, ska fara och äta hos farmor på två timmar. Ska hinna förbi mamma också.. känner mig rätt slö och deppad idag, vet troligt vis varför så det får jag väl själv ta. Jag och min jävla hjärna som alltid ska tänka så förbannat mycket.
Sen åker jag tillbaka till Norsjö till en till vecka med ännu mer praktik, ledig på fredag däremot : )

ahja. Jag är en tråkig bloggare, jag vet, har inte så mycket att skriva bara. Hejdå

Låt allt bli bra igen

idag har det varit en allmän familje dag, varit hemma hos pappa och ulirka och mikaela har kommit hit också. Har varit hos mamma, klippt alma, lekt med mina små systrar och bara tagit det lugnt.

Var är detta på väg och var kommer det att sluta?
Jag vill att allt ska bli precis som förut och att samma sak ska finnas där.
Hoppas att allt kommer årdna sig, för annars kommer det att sluta där jag är rädd att det slutar.

tack mamma <3


Snö men kanske inte.

I morse när jag klev ut genom dörren blev jag rätt förvånad när hela Norsjö var täckt av snö, slask var det däremot, jag blev så häpen att jag var tvungen att vända på klacken och ropa på Johan. Johan var dock inte så intresserad av detta vetande, trött som han var.
I alla fall så är det ju fredag idag och det innebar städning för mig på salongen. Det gick väl bra antar jag..
Efter mitt jobbande så gick jag hem till Johan var där ett tag packade och vi gick sen till Ulrika och åt tacos, super gott och jätte mätt blev jag också. Vi var inte kvar så länge utan Johan gick tvärsöver vägen till Per och jag och pappa packade in oss i bilen och åkte hem.

När vi kom till Malå så åkte vi till farmor på en gång för att fika och jag möttes av förvåningen att det inte fanns någon snö i Malå?! Men så kan det ju vara när man bor i värmen (?) Jaja, fika blev det och är redan riktigt trött, kan bero på att jag inte sovde på lunchen.

Tröttare

I natt blev det så att jag inte somnade föränn efter två och även om jag hade "sovmorgon", började klockan åtta, så fick jag mig inte upp ur sängen. Jag hann inte duscha som jag hade tänkt mig, så jag har gått och kännt mig äcklig hela dagen. På lunchen så tänkte jag ta och rena upp mig men då var jag så trött att jag somnade på en gång. Mina påsögon har inte varit små idag må jag siga, jag kände av dom och det har jag nog aldrig gjort. Men trots hängande ögon och ett äckel till Malin så var jag ändå tvungen att bege mig till salongen. Idag har jag som vanligt inte gjort mycket alls.

Nu är jag hemma hos Johan igen och har varit det ett bra tag, vi ska gå på frasses och äta sen. Gott!

Tredje dagen gjord

Idag så började min dag åter igen klockan halv åtta av att fara iväg på praktiken, som tur var har jag inte långt alls så jag gick två minuter innan och kom ändå precis i tid denna dag. Blev inte att göra mycket alls idag, titta på, sopa hår, ta fram lite vatten till en kund, tvätta kammar och fläta på en docka.
Men det är som min "lärare" Maria säger, det går inte att göra så mycket och speciellt när hon är själv och inte har tid över till mig. Hade dom varit flera så hade ju alla varit lediga en stund vid olika tid punkter och det hade funnits fler att hjälpa och fler att städa efter. Jag fick en lång lunch, en och en halv timma, och sen åter till jobbet och har nu entligen kommit hem.

Johan har i alla fall farit iväg till Umeå idag på återbesök på sjukan sen bilolyckan, har inte ringt och frågat hur det gått än men dom lär säkert vara hemma snart. Han var väl lite rädd att han skulle få skäll att han inte tränat så mycket som han borde ha gjort, men ett tag gick han ju till sjukgymnast plus att jag och han var duktig på att fara och simma. Men, det går bra tror jag nog.

Dryga dagar

Natten kändes jätte lång i natt även om jag inte somnade förän runt tolv tiden och klev upp halv sju. Men ändå så klev jag upp och gick på toa mitt i natten och undrade om det inte var dags att kliva upp snart.

Kilade iväg på praktiken halv åtta och började med att kolla på, tvätta skålar, sopa hår, hämta tidningar och rensa i permanentspolarna. Efter lunch så fick jag även permanenta en docka men hann inte klart och fick sluta en timme tidigare, klockan tre. Det blir ändå dryga dagar.

Jag och Johan skulle göra en pannkaka till middag men den blev faktiskt inte så god, typ degig.

Nu sitter vi vid våra datorer och spelar spel och ska snart gå och basta.

helg och apu

I fredags så hade vi matteprov och jag hade nog fel på min förmåga, det gick kast! Jag tror nog att jag aldrig har presterat så dåligt på ett matteprov förut, jag förstod ingenting? Plus att det mesta var på det vi inte hade gått igenom. Men efter det där värdelösa matteprovet så följde ju Emma och Matilda mig hem.

Väl framme i Malå så hämtade L-G och Alma oss på busstationen och vi for hem och åt lite spagetti och köttfärssås. Efter det så for vi hem till min pappa och brände en cd.
Vi blev godissugna och gick ner på statoil för att köpa godis och hyra en film när telefonen ringde så efter köpet så gick vi och mötte Sebastian, Henrik, Simon och Peder. Vi var ute en stund när Patrik och Rasmus kom med bilen så då klämde vi in oss i bilen, alla utom Peder och åkte hem till Patrik för att se filmen där, the eye. Filmen var inte så bra och jag förstod inget men det kan ha berott på att jag inte var speciellt inne i den och för att det fanns människor som förstörde en hel del =D När Rasmus och Patrik skulle på hotellet så gick vi andra ut en stund. Vi tjejer började att frysa så vi beslutade oss för att gå hem. Men på hem vägen var det tre smidiga pojkar som följde efter oss för att skrämma oss, men det gick inte så bra eftersom att vi såg dom hela vägen hem.

På lördagen så låg vi mest och slappade fram till klockan tre innan vi började göra oss klara. När vi var färdiga så tog vi oss ner på Sibylla och jag bjöd även Simon på mat. Efter maten så drog vi oss än en gång upp till Patrik, denna gång för att förfesta. Men det blev inte bara förfest alla kom dit så hel festen var där. I slutet av kvällen blev alla utskickade så jag tog med mig några få personer upp till mig, men alla var nykter och det var inte något vidare drag så vi for hem.

Söndag blev som vanligt en slappar dag då vi köpte lite godis och var ute med Johan och Viktor. Hem för att äta och sen hoppa på bussen, jag klev av i Norsjö och Matilda och Emma åkte vidare till Skellefteå. Tack för en bra helg tjejer!

Idag har jag haft min första dag på apu'n men det ända jag gjort är att tittat på och sopat hår. Haha, men jag lär mig faktiskt mycket av att bara titta, sover hos Johan i två veckor och det är ju skönt att få träffa honom som förut ett tag =)

Puss och hej

datakunskapen

Ja nu sitter jag här på datakunskapen och har gjort klart det jag skulle göra, känns skönt men ändå rätt drygt att inte ha något att göra. Eller jag har ju ioförsig fått i ummgift att skissa på hur jag vill att min egna internetsida ska se ut, men det tycker inte jag är så roligt eftersom att jag är klart sämst på att rita. Längtar bara til lunchen eftersom att jag är rätt hungrig, undra om det inte var någon slags wook idag? 
Idag har vi matte prov som jag hoppas på kommer gå bra, jag tycker det vi håller på med nu är ganska lätt - lättare än i högstadiet typ. Men jag ska inte ha för stora förhoppningar eftersom att jag alltid gör så många slarvfel på matteproven. Men men, det får väl gå som det går.

Igår pratade jag ett litet ord med Alma i telefon men det enda hon frågade var om jag skulle komma hem =)

Senare idag ska som sagt var Matilda och Emma följa med hem till Malå och vi pratar om att ha en riktig fet myskväll ikväll med allt vad nu det kommer att innebära. Sen ska jag bara påminna om festen på lördag igen, kom igen kom bara dit! 

Puss 

Fest på lördag!

Sen sist jag skrev har jag haft det svårt att somna på nätterna, men det går ändå bra!

Igår hade vi oförberett prov och det gick kanon, Mvg mallan! Sen så hade jag teori på eftermddagen och det betyder att jag har rullat permanent idag. Vi skulle rulla på en "hel" skalle, förr har vi bara gjort i mitten, gick rätt bra men vissa av mina blev inte så fina :) Vi har haft mentor samtal idag och min mentor blev Sara =D
För övrigt så har jag varit riktigt duktig idag och gjort allt som jag hade planerat, har bara pluggningen kvar. Eller det är väl inte så bara har matte prov imorgon plus att jag ska skriva klart en text till datan, men det ska jag nog fixa.

Imorgon är det dags att fara hem till Malå igen och denna gång följer Matilda och Emma med! Det blir sen fest på lördag och då hoppas jag att alla kommer!!  Kom bara, sms'a eller ring så kan jag tala om lite mer om var det är och så.


Kom, kom, kom!

hjälp, 16 årig flicka i en egen lägenhet.

Hade just klätt av mig och laggt mig i sängen medans jag var helt slut och bara ville sova. Jag hör plötsligt något vid min dörr och en nyckel som försöker låsa upp mitt lås och sen så hörs det som om personen/personerna bakom dörren försöker att få upp låset med något annat..
i minst tio minuter så satt jag skakandes i min säng utan kläder och snyffdande. När jag inte längre hörde någon där bak skyndade jag mig upp sprang till datorn och som tur var var johan inne på msn. ringde i panik sa inget bara grät innan jag fick ur mig orden. vi pratade väl i en halv timme eller nåt, kommer väl bli svårt att sova i natt. Men hoppas allt är bra nu, även om jag snyfftar till fortfarande och är rädd.

denna värdelösa dag

Ja det är banne mig sant. Jag vaknade i morse och beslutatde att jag vägrade gå upp ur sängen, jag hade fortfarande ont i huvudet och kände mig forfarande bakis sen festen i lördags. Så jag sov och sov och klev inte upp förän vid lunch tid och då var det ingen idé att fara på skolan, skulle ändå inte orka med att ha idrott.

Så jag blev kvar hemma och det ändå jag har gjort idag och ikväll är tvättat, pluggat engelska och suttit på apbeget typ. Känner mig slut och hungrig, orkar inte göra någon mat och ska spara filet till imorgonbitti, eftersom att jag sket i att fara och handla idag.

Ahja, skulle vara skönt att ha någon här att vara social med .. menmen, sovit gott allting gott =)

mobiljävel

I helgen så gick fyrkantsknappen på min mobil på något sätt sönder :/ så nu kan jag ju inte se hur mycket pengar jag har på mobilen plus att det blir desto jobbigare att skriva sms när man inte kan använda mellanslags knappen utan pilarna istället, fan också. 
                                                   Kan man fylla på mobilen utan fyrkan? Helvette!

mallan_nilsson7

Helgen är över och än en gång sitter jag i min lägenhet, denna gång snuvande.

Lördagen blev en riktigt kanon kväll, även om det inte var lite mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Träffade ändå lite människor som jag inte sett på ett tag :) Bara att hoppas på att dom kan höra av sig någon dag nu framöver, och att någon kanske tar en sväng förbi mig någon gång, skulle vara jätte kul. I alla fall så var jag först med Gabban och efter en stund så drog vi oss upp till Robert och där var även Bazzan, Simon och Olle. Trevligt hade vi och efter en stund komme det några fler, fick mig en rök paus med Erik men han dumpade mig så Sebastian fick ta över. Sen tog vi stegen till Malåborg och jag och Gabban gav Moa sin pressent, lite löjligt men ändu super tufft ! :D
Väl på Malåborg träffade jag Rasmus och jag tror att jag mest var med han och bazzan under kvällen, länge sen man såg dom, riktigt härliga pojkar ! =D Sen så såg jag även wickan och linn där och en massa annat folk också - fick mig en pratstund med min gamla "idrottslärare" Joel :)
I alla fall blev kvällen riktigt lyckad förutom att jag inte for på efterfesten men själen till det kan vi ju lika gärna glömma....


Tack för en kväll som fina människor gjorde värd! Puss på er !

Yeeees!

Äntligen fredag! Det betyder att det är helg och att jag snart får hoppas på bussen hem till Malå =)
Idag ska vi ha en må bra dag på skolan, det betyder att vi inte ska plugga och jag hoppas då på att vi får sluta lite tidigare. Igår kom Matilda, Emma och Jacki hit och vi åt glass, godis och drack dricka, det var mysigt :)

I alla fall Malå i helgen, det kommer bli kanon !

punkt

vilken jävla dag, blir bara så irriterad av att tänka på den. Det var ju som lite tråkigt för oss som inte fick göra någonting, men det är väl smällar man får ta antar jag.

Modellerna blev då bra i alla fall!

RSS 2.0