Housewife

Nu sitter jag här och knaprar på ett äpple i min fina lägenhet, ja för nu är den fin. Jag har städat i en och en halv timme, städat toan, damtorkat, damsugat, skurat osv.. Det som är lite komiskt med det hela är att jag faktiskt tycker att det är roligt. Det är jobbigt att ta tag i det men när man väl börjat så är det rätt kul, gå runt och sjunga - men min världelösa sångröst, det är sant den är hel kass, utan någon som hör. Sen får man se det strålande resultatet i sitt eget lilla place. Diska suger men annars är det rätt kul :)

Nog om detta, idag så hade jag engelska på morgonen och det kändes som om jag ville försova mig på morgonen menmen jag fick mig upp och på skolan. Det gick bra och efter det så blev det en stressig lunch även om jag inte alls var hungrig, men jag tar vara på gratismat jag! 
Jag hoppade på bussen och åkte hem för att sova en skvett =)


Johan jag tycker du kan flytta till mig nästa år,
skulle bli din perfekta hemmafru
  


the nottie!

Okej, idag påminde jag mig själv riktigt mycket om en av helgens filmer. Imorse sket jag i duschen, inget smink, ful i håret, ett par ruskigt stora mjukisar och en vit hoodjacka. Jag var the nottie!
                                                                                                                                      

Idag på idrotten så hade jag inte med mig mina grejer, har varit förkyld hela veckan och även om jag är på bättringsvägen nu så kändes det lite onödigt att riskera något med ett ute pass. Så jag och några andra tjejer gick på stadsorientering på hedensbyn :) Det gick finfint!
Efter skolan tog jag bussen hem och cyklade sedan på Ica och handlade,- där det även var en cpskadad som typ förföljde mig. Läskigt!
Sen tog jag mig i alla fall upp på cykeln igen för att dra mig hem och göra mat till mig själv, klämmackor blev det(eller hur det nu stavas) Det var mumsigt.
Sen ikväll blir det att se idol med min hemmabakade kladdkaka - nej okej jag köpte en. Jag känner mig dessvärre lite tjock men jag kommer ju inte äta upp hela själv och jag har lovat mig själv att gå till skolan en dag i veckan också, bravo mallan !
seeyaaaa


en helg i Umeå

I helgen så for jag ju som sagt till Umeå med Johan...

Fredag - Tolv klev jag in i bussen med Johan i handen för att åka i väg. Klockan fem i två så var vi äntligen framme och Carro hämtade upp oss på busstationen. Efter ett tag så tog jag bussen till att möta Julia på vasaplan, men Johan stannade hemma och spelade tvspel med Kassim. Det blev en liten pratstund på toget som var trevligt. När jag kom hem var det dags för att äta lite middag som Carro så duktigt hade årdnat. Johan och Kassim gick för att spela tvspel igen när jag och Carro for ner för att köpa godis, det blev lite mer än planerat nämligen närmare 2kg.
När vi kom hem igen så tog pojkarna fram vattenpipan och vi ställde kladdkaka på bordet. Sen på kvällen såg vi två filmer, the hottie and the nottie som jag tycker var rätt bra. Sen minns jag inte vad den andra hette eftersom att jag sov till halva filmen.

Lördag - Vi tog oss upp och fikade, duschade och for sen iväg på stan där jag hittade några små fynd. När vi kom hem så blev det att titta på det där jävla tv spelandet igen eftersom att Carro jobbade. Men när hon kommit hem så klev hon in i duschen och vi tog och sen ner på Mia's. Sen kom Maggi och vi såg filmen Mirrors på bio. Jag tycker att den var jätte läskig, men alla tyckte inte som jag, jag brukar bara tycka att filmer med äckliga människor är läskiga så det kan vara därför. När vi hade skjutast hem Maggi så kom vi oss hem och såg en till film, action inte min favorit. 



Söndag - Vi klev upp och for och hälsade på Maggi sen for vi hem igen och startade tven när Carro for till jobbet sen for vi ut och åt lite pizza när vi kom hem igen var det bara att packa slappa ett tag och sen ta bussen hem. Kom hem just efter tio och var då tvungen att gå hem i mörkret med min tunga väska, usch ! 

Ahja en trevlig helg i alla fall :)

trååk!

Jag har kommit på att min blogg inte bara är ful, den är jävligt tråkig också utan bilder.. hmm men så kan det ju vara när man inte är så bra på att ta bilder på min vardag.. menmen.. läs eller inte!

Idag i alla fall så har jag varit jävligt mycket med trött, vi skulle fortsätta på vårat grupparbete, sara blev modell och sandra och stephanie frisörer.. så allt som blev idag var typ att titta på, men det gick bra det med. Vi gjorde våran skiss om hur vi tänkt med hår och smink, det blev rätt bra. Vi fick sluta 20 i 2 idag så jag var hemma där runt två tiden. Klockan tre slocknade jag i soffan och vaknade inte förän fem då jag åt lite mat och sedan satte mig för att göra mitt CV och på börja data kunskapen, men eftersom att jag var bort i fredags så fattade jag inte mycket av datan... men men det löser sig väl.

Imorgon blir det i alla fall Umeå där jag ska träffa Julia innan hon far hem, sjukt länge sen sist gummsan! Jag saknar henne hur mycket som helst, ojojoj! Men sen så ska väl jag och gubben vara hos carro och kassim, träffa maggi lite och kanske gå på stan :) Det blir nog skoj, men skulle också vilja vara på lyckselemarknan. menmen..

Nu har jag, Matilda och Emma bestämt oss för en helg då dom ska komma till Malå och festa. Det blir superskoj ju! :) Så då ska även Jacki vara hemma åsså blir det superduper kalas wihiii längtar som fan :)

dagen

Idag var det än en dag som det kändes riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen, men tillslut fick jag mig ändå massandes in i duschen och så småningom på skolan. Idag hade vi en ovanligt trist engelskalektion men den klarade jag av. Så halv elva gick jag och åt lite mat och tog sedan bussen hem eftersom att skolan var slut så kom jag ju hem redan klockan 12 idag =)
Sen har jag inte gjort så mycket, jag fick mig själv faktiskt att göra klart matten så att jag slipper göra den i helgen wihi :))

Det blir nog Umeå för mig i helgen med allt vad nu det kommer att innebära, får väl hoppas på att någon av mina kära vänner är där också så jag hinner tvär träffa dom. Sen så blir det nog att vara hos Carro och Kassim, träffa Maggi, gå på stan och mysa med älsklingen =) Det blir nog en lyckad helg får jag hoppas ..

fan vad kass jag är!

jag förstår inte det här med att göra om sin press och jag hjälper mig av design hjälp, får väl se om jag lyckas ta tag i det någon annan gång för just nu ser ní ju att min press ser ut som skit. Precis som den alltid har gjort!

Men men idag for jag på ica och handlade och det gick på 180 spänn, för bara frukost grejer. Jävla skit!
Funderar över vad jag ska se på tv ikväll, om det är något bra.

jaja jag har faktiskt inte så mycket att berätta, ha de! =)

ledig på fredag!

skolan är här.. igen.
idag har vi etik och moral dag och det suger riktigt hårt.. vi är i fyra grupper bestående av alla ettor, och på denna skola finns det underliga människor(!) men det är ju slappt, imorse så berättade då emma att vi får vara ledig på fredag så det känns ju kanon =)

än en gång

Jaha då var helgen slut, än en gång...
Så vad har jag gjort nu då sen i torsdags då jag skrev sist.

Fredag så tog jag och Johan den tidiga bussen till Malå och när vi kom dit så gick vi in på skolan för att köpa en macka på kosmos, men dom var tyvärr slut så vi gick hem till Johan och fikade istället. Sen gick vi hem till mig och var där en stund. L-G gjorde mat denna dag och hela kvällen umgicks jag bara med min familj.

Lördag så klev jag upp tidigt igen för att vi skulle fara till Mensträsk. Där brukar det inte vara så kul så jag tog med mig Johan. Gabban ringde under dagen och hon, maja, wickan, linn och linn skulle ha tjej middag. Men jag kunde ju inte vara med för jag skulle äta där borta =( vi kom hem vid halv åtta och efter en stund hos båda johan och mig så gick vi ner till isladan där det var lite folk som åkte skridskor. Johan provade även isen en stund, men jag valde att låta bli. Sen just före 10 så for vi ner på statoil och hyrde en film och gick där efter hem till Johan, såg filmen och sov.

Söndag så blev det att kliva upp, duscha, fika och sen vara så där allmänt lat som man ska vara på Söndagar. Danne kom även förbi och såg lite tv med oss. Sen skutsade han hem mig och jag åt lite mat, spagetti och köttfärssås :) Jag packade väskan och 20 i 6 gick bussen från malå, men tur har jag att johan åker med mig en bit i alla fall. Men när jag sen bytte buss i norsjö så var den så klart proppfull så jag satt med erik och vi pratade på för fullt =)
nu är jag då tillbaka i skellefteå än en gång och fler lär det blir.. men det får man ta, det är bara att längta till nästa helg då nya äventyr kommer.


vila i frid

herregud, jag blir inte bättre på att skriva blogg alltså, menmen..

skolveckan blev kort för mig, måndag var jag sjuk och tisdag tvingade jag iväg mig själv till skolan. Efter skolan så blev det att tvätta kläder och städa hela kvällen. duktigt var jag =)
Natten till Onsdag så kändes det verkligen som om jag skulle spy men när väl morgonen kom var det bara att stiga upp och fara iväg, till john bauer. Med en glad överaskning så fick jag fara hem redan klockan halv 12. Jag tog mig en promenad på stan och på kvällen så tog jag bussen till batuträsk och fick därifrån taxi till norsjö =)
Johan har nu farit iväg på skolan och jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig innan vi far till kyrkan på Violas -min plastpappas mamma- begraving. Kände inte henne bra alls men jag hatar begravningar så det blir jobbigt..

ahja nu ska jag dra pusshej

hejhallå

Ja, nu har då hela helgen gått, fredagen blev riktigt lyckad och vill bara tacka alla underbara tjejer som gjorde kvällen till den det blev =)
Lördag morgon så vaknade jag upp och tog mig en ipren och sen när jag gick i säng igen upptäckte jag att viktor redan låg vaken, jasi det var bara att väcka johan så vid elva steg vi upp och fikade sen när vi hade tagit oss en dusch kom olle hit och vi gick ner på stan, men med två hel bakiskillar så var det inte allt för trevligt :P
Sen åkte wirre och olle iväg och jag och johan gick hem till mig för att städa, ett rent helvette var det här och jag ber om ursäckt för att jag inte kom och städade i Lund, men jag hade fullt upp jag lovar..
Sen kom Lars, Johans pappa, och hälsade på. Efter en kort stund så tog han med oss på en resturang inne i stan och bjöd oss på mat där både jag och johan åt fläskfilé, riktigt gott.
Efter det hyrde vi en film innan han skjutsade hem oss igen.. Jag var riktigt trött och somnade på båda filmerna vi såg under kvällen. Så jag gick i säng tidigt, kvart över 10 kanske. Men johan satt uppe och jag märkte inte ens när han kom i säng vid halv ett. Sen kom ännu en tråkig söndag och johan åkte hem redan vid tre tiden, så nu är jag här själv igen.. men den här veckan blir då åtminstonde inte lika lång =)

hare bäst, och tack än en gång för en absolut hel lyckad fredagkväll :)

Fredag, kom till mig =D

Idag så började dagen med ännu en morgontrött Malin som verkligen inte ville stiga upp ur sängen. Men när jag väl kom till skolan var jag på ett strålande humör. Idag skulle vi göra en höstinspererad frisyr och jag jobbade med Linn.S vi gjorde oss en tuperad lugg sen en flätknut och lockade resterande hår.
efter det hade vi en liten "ordtävling"

Efter skolan for jag Jacqueline, Stephanie och Moa ner på stan men Moa dumpade oss ganska snabbt, jag skulle hitta kläder men icket, jag fann inget! När en efter en hade dumpat av mig så ville jag bara gåta över mitt dåliga klädfynd. Men tillslut så köpte jag ändå en t-shirt/tunika på bikbok för 99kr och en sjal på hm för 125.. men, det får väl duga da.. ändå förbannad.

men hur som helst så blir det roliigt imorgon, klassfeeest ! Taggad som fan! Stephanie kommer följa mig hem efter skolan och göra oss klar åsså kommer johan och wirre sen så ska vi äta tacos, sen tror jag att sara kommer att komma vid sex kanske och göra sig klar här innan vid halv sju resten av gänget kommer hem till mig för en stor fin föfest, efter det blir det lund, tagga tagga tagga!

Jag älskar dig! <3

jaha! Nu sitter man här igen då, i en lägenhet i skellefteå. Idag har jag kommit underfund med, som så många gånger förr, hur mycker jag verkligen behöver Johan. Hur mycket jag älskar honom och att jag absolut inte skulle klara av att låta honom försvinna ur mitt liv.
Så Johan, hoppas du läser detta. Jag älskar älskar älskar dig, du får inte lämna mig...någonsin! Jag vet att jag har funnit rätt person och kan inte ens tänka mig ett liv utan dig mera, ett liv med någon annan. Nej det är dig jag vill ha och dig som jag alltid har letat efter. Jag har letat efter kärleken bland killar som behandlat mig som skit, bland killar som inte vet vad ordet kärlek och lycka innebär.. men nu är det jag och du! Jag vill att det alltid ska vara så, hoppas att du vill det samma älskling! Jag vet att du vet att jag älskar dig, men du förstår nog inte hur mycket..

Johan jag älskar dig <3

24 november 2007 - jag lämnar dig aldrig.

Turkiet 9 - 23 Juli

Ja, som ni alla säkert redan vet så har ju jag och johan varit utomlands denna sommar och här kommer äntligen ett smakprov ur våran fina resa tillsammans. =)

                                     


Det var bara lite smått, tog inte så mycket bilder förutom när vi åt =D
Men gud så härligt det var.. jag vill tillbaka!
Tack Johan för två underbara veckor <3

åhh malåååå

Jajamen, jag är i Malå nu! Det känns faktiskt riktigt, riktigt skönt!! Igår åkte jag buss med Maria hem till Malå och hade en riktigt bra pratstund. så kom jag hem och fick våfflor till middag. MMMM!
Sen kom Johan och vi gick hem till min mammi =) Efter det så blev det att fara och köpa lite gott och bara se film med ziggo, robin och madde.
Sen var kvällen slut och jag gick hem för att sova gott, eller gott blev det inte drömde dåliga drömmar.
Idag i alla fall så klev jag upp och gjorde mig klar. Men när ingen var hemma blev det tråkigt så jag gick hem till mamma och var där med henne Alma och Elin. Sen kom Johan och vi tog med oss Alma ner på byn och köpte en glass.. Sen ikväll så blir det fest för fulla muggar ;)

Åhh Malå, nu är jag här igen :D

Jag hade ett mål..

Har jag inte klarat det?
Jag vet inte vad det är som är fel och jag vet att jag inte ska förvänta mig något så här tidigt. Men kommer jag verkligen klara det här om det ska fortsätta på samma stig som det har börjat. Från början kändes allting jätte bra men det har tappat sig och just nu är jag nere på botten.
Jag känner mig som en utstött idiot utan vänner, utan familj utan allt. Det är jag min dator och min tv mot världen.

Jag hade ett mål, att klara av det här, att få nära vänner.. men jag kanske inte fixade det.

Jag hatar när folk skriver så här, men just nu känns det verkligen så, vad är det för fel på mig?

Allt slutar i tårar

Nu så har äntligen min dator kommit till mina händer, någon sak på skolan gick sönder så det blev lite sen med dom.

Skolan i alla fall, det är en skit lite plutte skola där dom flesta är konstiga? Men min klass är riktigt bra och jag tror att jag har haft någon sorts pratstund med allihopa. Klassen är som sagt riktigt bra, hoppas bara att jag kommer att komma någon riktgit nära. Jag har inte förväntat mig att det kommer att bli lätt, det är det inte heller.

Nu till en början känns allt jätte tungt, när jag till och med nästan börjar gråta när jag ska lägga på telefonen efter att jag pratat med min egen mamma. Jag var inte hemma i helgen, så Johan komme hit istället. Men det slutade för tredje gången i rad i tårar, jag tycker att allt detta är så sjukt jobbigt alltså. Vad jag än gör så slutar det med att jag gråter, det låter barnsligt men så är det. Jag är inte nog stark för att klara av allt.
Men det är väl bara att bita ihop antar jag, skulle jag flytta hem igen skulle det ändå inte göra någon skillnad när nästan alla vännerna har flyttat till olika platser...

Nej Malin! Det kommer att årdna sig, det vet du (?)

RSS 2.0