Måndag

Jaha, början av veckan!
Startade med att börja jobba klockan 8 imorse så redan halv sju ringde telefonen och det var liksom dags att kliva upp. Jobbade bara 8 - 13 och tisdag, onsdag blir det 16 - 20.15, enbart för att lära mig kassan till min sommarjobbs tid som inte börjar förän den 28 juli till den 17 augusti, alltså sista grejen på sommaren. Nog för att jag hellre hade tagit i början av sommaren, men det gick då inte. Första vick tiden började för sent så då skulle jag inte ha hunnit iväg utomlands.

Imorgon är den 8 dagar kvar till min resa startar och flyget avgår till Turkiet, måste säga att jag längtar sjukt mycket =)

Efter mitt jobb på konsum så for jag hem och redan runt kvart i 2 någon gång så drog jag och pappa iväg till Lycksele. Han skulle fara på dropin klipptid, men jag var så trött så jag la mig ner i baksätet och sov en stund. Sen åkte vi runt lite på Jysk, Dollar och såna grejer innan vi tog oss lite mat på golden bar där jag tog mig lite pasta. MUMS
17.40 var vi på körskolan och gjorde syntest, där jag såg helt perfekt, och sen klockan 18 så började övningskörningskursen som inte var slut förän klockan 21.30 eller nåt sånt. Sen drog vi oss hem över.

När jag kom hem ringde jag ett kort samtal till Johan bara för att höra om han har överlevt ännu en dryg jobbar dag i Arjeplog, stackarn! Det hade han så då vare väl dags att säga godnatt. Och det tror jag nog att jag ska säga till migsjälv också snart, för det har varit en riktigt jobbig dag idag.
Sov gott!

Fredag

Jadu, det händer inte mycket i mitt liv just nu. Om det inte hade varit så oroligt väder och regnat varannan minut så hade jag nog faktiskt velat fara ut och springa eller gå eller nåt, men det får bli en annan gång.
Snart kommer då i alla fall Ulirka och Michaela med bussen så ikväll blir det att vara hemma för att vara lite social mot dom.
 

Ahja vet inte riktigt vad jag ska skriva?

Hejdå

Torsdag

Ja, jag känner mig trött och sliten så här i början av sommarlovet. Det känns inte så roligt med vädret men jag antar att även det ska bli bättre. Johan far till Österrike idag och ska se Sverige - Spanien på lördag, avundsjuk!  Nej, men jag kommer att sakna honom riktigt mycket. 
                                                                     Min kärlek
                                                             

Ja, så vad händer nu under min sommar?

Familjen
Jobba ihop lite pengar hemma
Kompisar
Johan
Pdol?
Steka i solen
Bada
Övningsköra
Norjsö?
Umeå?
Klipptid
Turkiet med älsklingen
Jobba på konsum

nåt mer? vet inte!

Sen blir det hantverksprogrammet- frisör på John bauer i Skellefteå

Onsdag

Ja, nu är det slut!
Igår var det skolavslutning och slutbetygen delades ut, jag fick betyget som jag hade som mål sen 8'an, även om jag skulle vilja ha lite bättre i alla fall. Men jag är ändå rätt nöjd med mina 280 poäng och jag är nästan helt säker på att jag tar mig in på min linje, frisör i skellefteå, och det är det viktigaste.
Efter den fina rosutdelningen så for jag hem och åt lite tårta och fick örhängen, halsband, ljus och 500kronor. Sen väntar jag bara på att få pengar för mina betyg =)

G= 0 x 0
VG= 100 x 8                                    Olle, min bästa killkompis genom tiderna,
MVG = 200 x 8                                 och den ända som gott med mig i alla år!
=  2400 + 1000
                                                                        
= 3400 kronor

wihiii!!

                                                                           
                                            

                                                              
På kvällen så började jag och Johan med att fara upp till Wirre och satt där med: Simon, Tobbe, Bazzan, Daniel, Adam, Hinken, Jim och kanske nån fler minns inte. =P
Sen for vi i alla fall ner till Maja där alla mina nior var och hade det roligt, det var super skoj när alla var där sprang runt pratade och hade det super trevligt och avslutade med att se Sverige - Grekland 2-0!
Kvällen var helt lyckad tills vi for där ifrån, for upp till Wirre igen och alla skulle ju komma dit, men alla kom inte och dom for en efter en vid typ halv tolv nåt. Hos Wirre så kom det även några tårar från mig, när jag då blev överkrossad av att träffa Julia och att jag vet att våra tre starka år nu inte finns kvar längre. =(  Det är nog henne jag kommer sakna mest!
Men vi for i alla fall ut sen, dom som var kvar. Men efter att vi aldrig for någonstans så tröttnade jag och tog med mig Johan hem för att sova.


                                          
                Jag kommer att sakna er 9A!

RSS 2.0