Stop right now thank you very much, I need somebody with a human touch

Nu åker jag och min allt för smutsiga skjorta iväg och jobbar!

Cause what kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most

Såg just denna musikvideo än en gång, även om jag börjar lessna på att den spelas om och om igen på radion, så snyftar jag fortfarande till videon. Fyfan vilken kille alltså, var finns ens såna som han, snacka om kärlek!


Look for the girl with the broken smile, ask her if she wants to stay awhile, and she will be loved


Tänkte precis på hur mycket jag förändrats de senaste åren! Då menar jag inte bara att jag hade blont hår och obefintliga ögonbryn sommaren 2007 och raka motsatsen sommaren 2011. Minns hur osäker jag kunde vara på den äldre bilden, försökte nog vara mer än jag egentligen var utåt sett. Mycket har hänt sen den tiden, tiden då jag var femton år gammal och inte visste mycket alls. Saker måste hända för att man ska bli en stark människa, man måste gå igenom de allra jobbigaste sakerna. Idag är jag en helt annan människa än jag var då, en helt annan...


Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Har just hängt upp min sista tvättmaskin, har nämligen hunnit med att tvätta idag också måste verkligen ha något att sysselsätta mig med! Annars har jag glott på teven ikväll och fixat ännu lite till i mitt rum, och om någon undrade så känns det förjävligt att instalera mig hemma. Jag har flyttat hemifrån en gång och det var min mardröm att flytta hem igen, men ibland så är det nödvändigt. Det är ju trots allt inte samma sak att bo hemma nu som när jag var 16år och flyttade hemifrån sist. Får genomlida detta ett tag till, ska nog gå bra! Nu ligger jag hemma i min allt för sköna säng och väntar på att Carro ska sluta och komma hem någon gång, lär nog dröja ett tag till om hon ens kommer hem ikväll. Hoppas det!

Här var vi i full gång med twisterspelande, jag vann för den som ville veta;) loveyasis!

Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land. Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän, passionen och kärleken de växer med den.

Hemma från stan igen, fick inte med mig så mycket hem. Bara några nödvändiga saker som är så tråkigt att lägga ut pengar på men behövligt. Min hårfön brann upp förra veckan så en ny, billig men helt okej fön fick då följa med hem. Min parfym från make up store är spårlöst försvunnen, så en ny sådan kom också med samt en impregnering till mina kängor som inte alls ser helt okej ut efter förra året. Usch så mycket pengar, tänk så mycket kläder jag fått för detta.... 

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go, but I'm doin' it

Sov alltså typ tre timmar i natt och är ändå klarvaken nu! Syns dock på mig att jag inte sovit, men nu hänger jag med pappa till Skellefteå, åh vad jag saknar att kunna gå på stan när jag själv känner för det!


But you just smile and take my hand. You've been there, you understand

Jag kan inte sova! Ska upp om några timmar, klev upp rätt så tidigt imorse och har inte tagit någon pn på hela dagen. Mitt huvud dödar mig ibland. Tur att youtube finns, där finns allt jag vill, älskart!


Vill hellre genomlida nittionio jävla vintrar. Att rulla över krossat glas, äta fimpar än att någonsin igen känna dina vibbar

Idag känner jag mig tappad, vilsen, bortblåst, upp och ner. Matlusten är som bortsprungen lika så viljan att ens gå ut genom dörren till mitt rum. Så vad gör man? Man tröstshoppar, nu är jag fan värd dom där jeansen och det där halsbandet jag kollat på i flera dagar!


Jag har hört att du träffat nån, jag har hört att han är allt jag inte var och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag

never make someone your everything, cause when they're gone you've got nothing


Det var en gång, det var en fest och jag gick med nån för hon påminde om dig. Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren

Äntligen klar med mitt rum, nu kan jag bo här i alla fall! Det tog en jävla tid men känns bra nu när det är klart, eller riktigt klart är det ju inte, behöver några förvaringslådor att he under sängen också. Rensade bland mina kläder, fick ihop en sopsäck att slänga och två sopsäckar som Carro ska få gå igenom. Nu ska jag forsätta städa lite utanför rummet där en massa skräp ligger sen måste jag börja tvätta snart och måste verkligen ta en dusch också. Här är i alla fall efterbilder, en viss skillnad...


Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Igår var jag i stan och städade ur min lägenhet och idag tar jag tag i mitt rum som lär ta hela helgen. Måste få ut skrivbordet och byrån för att få plats med förvaring till mina kläder. Som t.ex. mitt klädstativ och en trådback då inte allt rymms i garderoben. Måste också få in min fåtölj så inte kläderna hamnar på golvet. Lär bli proppat med saker efter väggarna, men vad gör man? Kan inte bli värre än vad det är, för nu är mitt rum ett bombnedslag! Har vart hemskt förut men nu är det förjävligt alltså. Återkommer med bilder när det är klart, men kolla hur det ser ut nu! Usch så hemskt! Förstår inte hur jag ens kan leva i det här!


A smell of wine and cheap perfume, for a smile they can share the night, it goes on and on and on and on

Sommaren är slut skulle jag vilja säga, hösten är här!
Detta har vart en bra sommar tycker jag. Började den med att åka till Alanya med Jacki, Sandra, Emma & Matilda, tog sen studenten med mina härliga klasskompisar. Sommaren har vart varm, vi har inte haft några mygg alls och jag har njutit av varje ledig minut. Stadsfesten hann jag med i år och lyssnade till Robyn, en lycklig stund i livet. Jag har haft besök från Småland och jag har druckit ett antal glas vin. Har festat i lycksele och firat jackis födelsedag i piteå. Har också hunnit med att jobba riktigt mycket denna sommar och ändå har jag haft en riktigt skön sommar vill jag lova.

Nu är i alla fall hösten här! Skolan har börjat om, men inte för mig, nu mera kan man kalla mig arbetslös. Min bästa vän Jacqueline samt mina kära vänner Natthalie och William har flyttat till Oslo och jag önskar dom all lycka till. Min höst ser dock inte så säker ut, jag vill så mycket men har svårt för att bestämma mig för vad jag egentligen ska göra och hur jag ska göra det. Börjar dock med att åka och hälsa på mina nyblivna norrbaggar om två veckor, sen tar jag mest troligt och reser vidare till värnamo för ett stopp i den staden också. När jag kommer hem därifrån ska jag bestämma mig, då bestämmer jag mig för vad jag vill göra och då gör jag det bara och skiter i de problem som möjligen kan uppstå, allt löser sig och hem finns alltid kvar.


No matter what you say, you find it happens all the time

HELG! helg helg helg helg helg helg!! haha, fan vilket fult ord om man tänker efter! Men jag skulle ändå kunna upprepa ordet tusen gånger om, kände sån frihet när jag avslutade mitt pass idag och visste att en lång helg väntar. Ännu bättre blev det av att även solen och en någorlunda temperatur gjorde mig sällskap, något som inte hänt på några dagar. Kom bara hem och la mig i sängen, tänkte ta mig en 30 min ph men vaknade dock inte upp förrän efter 2,5 timmar. Men vad gör det, jag kommer med största sannolikhet att sitta uppe alldeles för länge i natt och jag älskar det. Denna helg ska jag inte göra så mycket mer än att ta hand om mig själv tror jag. Sova så länge jag vill på mornarna, ta långa duschar, skrubba hela kroppen, ansiktsmask kanske och allt annat som jag behöver. Känns helt underbart!

Fick förresten hem en jacka idag i märket fjällräven, inte använd och köpt på tradera. Allt jag har köpt på väldigt länge, har dock tre sidor där jag bara vill trycka på skicka beställning knappen. Snart smäller det och så har jag klickat hem alla tre och lite till. Hösten är ju snart här -tyvärr- och höstkläder måste köpas, det är ju trots allt det enda att glädjas åt på hösten.


Til the day we meet again in my heart is where I'll keep you friend

6 år har passerat förbi sen du valde att lämna den här platsen föralltid. Sex år är en väldigt lång tid och det har hänt mycket sen dess. Jag kommer alltid att minnas dig och ta med mig dig i mina minnen. Hur du kallade mig skitunge och när du alltid frågade om en puss för att jävlas med mig, för att inte prata om ditt otroligt irriterande smaskande.

Även om jag saknar dig otroligt mycket så skulle jag idag inte önska dig tillbaka, du har det så mycket bättre där du är nu, när du fått dig ifrån all skit som du blandat dig in i här nere. Jag tror på en bättre plats efter döden, och även om du försvann alldeles för snabbt så har du hittat dit.

Jag undrar ibland hur livet skulle vart om du fanns kvar, hur det skulle ha utvecklat sig. Men jag finner inget svar på den frågan, precis som med många andra frågor jag ställt mig som varför? Och jag har kommit fram till att det inte finns något svar, allt har en mening och även om detta var en jobbig sådan så var det meningen att det skulle hända.

Jag har lärt mig att man någon gång måste förlora för att kunna vinna och om du bara visste vilka otroligt underbara människor jag vunnit under dessa år, du skulle bara träffat dem. Jag förlorade dig, vilket ingen någonsin kommer kunna ersätta. Men jag har funnit mig i att du inte kommer tillbaka och jag vet att du ändå finns med mig var jag än går, för i mina minnen lever du föralltid. Och jag tror att vi en dag kommer att träffas igen... Jag saknar och älskar dig, vila i frid! 

Simon Åström 1987.07.08 - 2005.08.10


Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie, var det den store poeten som hon var förälskad i?

"Om du vill ha mig, nu kan du får mig så lätt..."

Cuz honestly you turned out to be the best I never had

Nu ligger min lägenhet ute till försäljning, gud vad jag kommer att sakna den!


är så jäkla stor skillnad på den nu sen jag flyttad dit, dock är jag inte hjärnan bakom dom tre michel jackson tavlorna(?) i rad som hänger på väggen.. mamma har hängt dit dem innan kortet med tron om att jag ska ha hela lägenheten klädd i honom. Duken på köksbordet är inte heller min plan, men i övrigt är jag nöjd och älskar lägenheten sjukt mycket!

Every long lost dream led me to where you are

Jag längtar efter att få sitta i biomörkret med breaking dawn på bioduken

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar, hos dig har jag allt där vågar jag stanna kvar

Världens bästa fyllde 20år för en dryg vecka sen, här bjuder jag på ett gäng bilder från kvällen i Piteå

And i swear, you're just like a pill. Instead of making me better, you keep making me ill

Jag trasslar till saker i mitt huvud, vilket jag alltid gjort. Jag grubblar och tänker konstant på saker som händer i mitt liv och när jag inte gör det funderar jag över varför jag ältar. Jag har länge byggt upp en mur, ett försvar för mitt eget bästa men dem senaste dagarna har jag lättat på den muren. Varför kan man undra, nu tänker jag bygga upp den igen. Inget och ingen är värd mina tårar...


RSS 2.0