friendship never ends

tisdag-onsdag-torsdag, dagarna sen jag bloggade sist. Skola, nationella muntliga engelska som slutade med vg+, körlektion, nationella engelska skriftligt, klarat alla faserna, stan, tacos på e4an och en massa mer saker. Imorgon väntar esv sen hem till Malå, efter många om och men har jag bestämt mig för att fara hem och ha trevligt men mina systrar eller syster? Dissade luleå och skellefteå, har pengabrist nu känner jag. Nog för att jag får pengar på fredag men har inte råd att kasta ut dom så fort jag får dem....

i'll be there

Halken gjordes idag jag, Emma och två gulliga tjejer som hette Lisa och Malin Nilsson -haha- åkte iväg till fällfors. Jag fick köra andra sträckan och det gick väl hyfsat bra. När vi kom fram pratade en kille med oss i en timma ungefär innan vi fick sätta oss i var sin bil, jag körde alltså själv i en bil för första gången, sen fick vi köra i kurvor med halkigt underlag och försöka häva sladden om man fick det. Ibland gick det bra och ibland inte, men man blev ju bättre och bättre och det var kul! Vi fick prova köra både med automat och manuell och utan antisladdsystem och med. Sen lunch innan vi alla fem, vi tjejer och eskil, satte oss i en bil och vi fick turas om att bromsa i olika hatigheter för att se hur lång stoppsträckan blev. Sen fick vi även bromsa och väja av och tillbaka från "körbanan". Jag tyckte det var det roligaste och det gick faktiskt rätt bra för mig. Sen pratade den där killen med oss igen innan vi åkte tillbaka igen.

Efter det satte jag mig på körskolan och började på repetitionsfasen, alltså den sista fasen som ska klaras tre gånger, jag klarade den en gång innan jag hade körlektion med Erika. Vi började med inre och yttre kontroll och öppnade också huvuen den här gången. Sen fortsatte vi lite på höger/vänster svängar, placering, regler osv. ett litet tag innan vi for in till stan och körde runt runt där. Hann också med en fick parkering och det gick galant, sen hann vi köra något varv till innan vi åkte tillbaka till körskolan och jag cyklade hem. Lång men rolig dag, blir tidig kväll ikväll!

En av bilarna vi körde på halken


mamma mia, here I go again

Hej, stannade ju i stan i helgen ifall någon missade det. Igår kom mamma med familj hit vid tio på morgonen, så det var bara att he sig upp och vi for och handlade mat till mitt tomma kylskåp! Tack mamma♥ Sen for vi på solbacken innan det bar hem till mig för att fika, hade köpt hem lite gott eftersom att LG fyller år på måndag så fick han lite presenter av mig. Sen lite prat och mamma diskade, älskar att hon alltid är så snäll att hon städar, handlar och lagar mat åt mig när hon hälsar på! :))) Så mamma lagade ju självklart maten sen innan det bar iväg till Malå för dem medan jag stannade kvar för att se lite film och mysa. Idag har jag mest pluggat körkortsteori och det går väl galant! Klarade förövrig Fordons fasen hemma igår, kung! Imorgon åker jag och Emma till halken klockan kvart över sju på morgonen, är lite nervös.. men det blir säkert kul!

Mamma, LG & Alma :)
 

Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?

Idag hade vi maskerad på skolan, vi som inte hade gjort det, vi var utklädda till olika årtionden. haha, mycket fint. På eftermiddagen hade vi världens jobbigaste lektion och jag var svinit trött! For en snabbis på stan och sen hem, lyckades somna och sovde två timmar! Har tagit det lugnt ikväll..

Camilla & Victoria - 1990-1920

Jacki 1920-talet

Linn 1930-tal

Lisa 1940-tal

Matilda 1950-tal

Sandra 1960-tal

Jag 1990-tal

Finfin gruppbild

if I were a boy

Hej, idag har jag bestämt att det blir en lugn kväll! Jag ska ligga framför en film och bara ta det lugnt och sen en tidig kväll!!!! Är helt slutkörd!

Idag på körskolan och körde min fjärde lektion och det blev landsväg, gick hyfsat bra, nåt litet fel men annars helt ok! Sen gjorde jag fas C, och klarade den innan jag for hem och pluggade och sen iväg på skolan. Har föresten bokat skrivprov & uppkörning idag, tänker inte avsölja något datum, men känns skönt att det faktiskt är påväg!

where'd you go i miss you so

Körlektion idag fem över åtta, inte kul när man egentligen har sovmorgon och skulle ha legat i sängen och sovit minst till klockan tio. Ännu värre är det att cykeln, som sagt, inte funkar så jag måste gå och då måste jag fara mycket tidigare än innan. Hoppas på att det går bra idag, men det lär det väl göra! Engelska provet lär inte gå lika bra, en massa gramatik och typ 35 glosor eller nått, hurray. jag kan kanske hälften av allt....... hejsvej

I better keep on walking, keep on walking

Hej, blir dåligt med bloggande när jag pluggar sönder min hjärna. Ja, jag vet att jag tjatar om att jag pluggar, men jag behöver uppmuntra mig själv med att jag är duktig, och kanske annat än nedlåtande ord om min prestation. Efter skolan tänkte jag i alla fall ta cykeln och handla men upptäckte att bakhjulet var platt vilket med största sannolikhet betyder att någon horunge -ursäkta ordvalet- har gjort hål på hjulet. ÅHH!! Gick i alla fall in och smälde igen dörren innan jag började plugga. Min hjärna är helt slut, liksom hela jag är. men jag måste göra allt, körlektion och engelskaprov imorgon. lovelife. Ber om ursäkt för att det förmodligen kan finns hundratals stavfel, är trött så att jag skulle kunna somna på bordet. Godnatt!

the sweetest sadness in your eyes; clever trick

Vi åkte från Malå halv elva imorse, skönt med sovmorgon - speciellt en måndag! Efter skolan har jag pluggat, blir mycket plugg nu, och mer kommer det att bli, men det behövs. Nu ska jag i alla fall krypa i säng och vila min kropp så jag får mig upp ännu en morgon för ännu mer skola och ännu mer pluggande efteråt. älskar livet, not!

GE MIG SOMMAR!!

varför kan jag inte bara ta och glömma dig varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg

hej. dagen har spenderats åt att plugga ännu mera, läst ännu mer körkorsteori, letat åt 90'tals kläder inför maskeraden i veckan och övningskört vilket idag gick helt felfritt. Super fina svängar, perfekt hastighet, bra backning osvosv......... orkar inte skriva.


Cause these boys only listen to me when i sing

Min dag i dag försöker jag spendera till att plugga eftersom att jag har tusen saker att göra känns det som. Svenska, engelska, psykologi och körkortsteori stå främst på listan, måste säga att det inte går så bra. Hittar inte motivationen över huvudtaget och den måste jag verkligen hitta nu! Det är slutet av året och jag vet att det brukar vara mycket då, mycket att ta igen och göra saker som man glömt bort att man inte gjort. Att dessutom körkortet ska tas gör inte saken lättare, mycket mera plugg och övningskörning som tar min tid. Nästa helg stannar jag troligtvis i Skellefteå för att plugga ännu mera.... att jag sitter på bloggen är kanske också ett tecken på att jag inte gör saker som jag skulle behöva göra!

yeahyeah wowwow

Sitter på skolan och har just gjort klart dagen uppgift. Hoppas på att få sluta snart och sen efter skolan åker vi som sagt bil till Malå och jag vill åka nu, nu, NU!!!

welcome to the club now gonna pump it up now this is an emergency music is my galaxy

Jag missade bussen till skolan. Inte så bra kanske, eftersom att jag missade den med typ en minut men jag hann inte så. Ska ta bussen som går kvart över från stan, alltså tjugo över här ifrån. Esv och Pär idag innan det äntligen är helg!!!

I'll be the reason for your pain and you can put the blame on me

Är hemma från Matilda, hon fick dom skorna hon ville ha av oss! Och vi fick gott fika!! ;D Vi hade en trevlig stund med mycket prat om det ena och det andra. Nu ska jag lägga mig och sova så jag hinner upp och göra det jag ska imorgon innan skolan. Sen rullar vi mot Malå och Matilda kör bilen!!! =DDDDDD


I want you to want me, I need you to need me

Sa som sagt att jag var trött i huvudet på körskolan igår. Idag klarade jag A-fasen på första försöket 67/70 fick jag, det var skönt :) Sen hann jag även klara B-fasen under den tiden jag var där! Snart ska jag cykla till stan för att hoppa på kvart över sex bussen till Matilda och fira henne och Sandra som fyllde år under Mars månad. Sandra har redan fått sin present och Matilda väntar på sin. Hoppas hon bli glad! Och jag hoppas på go fika!!!!! :)

Matilda och Sandra

I'm not a girl, not yet a woman. All I need is time, a moment that is mine. While I'm in between, I'm not a girl

Skulle lägga mig och se Titanic, men då funkar helt plötsligt inte min video. huhu x( Fick se Crossroads istället, fick duga. Nu ska jag lägga mig och sova är som sagt helt slut med...

Think about the generations and to say we want to make it a better place for our children and our children's children. So that they know it's a better world for them; and think if they can make it a better

Har varit på körskolan hela dagen idag. Första körlektionen började 08.05 så jag var där tio minuter innan. Sen satte jag mig i bilen och hade en två timmars lektion runt om i skellefteå, hann med mycket för att vara min andra (och tredje) lektion. Körde runt runt, i en mindre rondell, mycket högersvängar eftersom att jag är sämre på dom än vänster typ, start i backe, tvär bromsa, mindre och dåliga vägar, parkera, back parkera, två olika vändningar bland annat backa runt gathörn, som snabbast inre och yttre kontroll med mera. Kändes rätt bra faktiskt och ännu bättre att Erika, som jag körde med idag och nästan alla kommande lektioner, var jätte duktig och gullig. Super!

Sen satt jag i alla fall kvar på körskolan för att börja på fas A, klarade den inte innan riskettan började som varade i tre timmar efter det forsatte jag med fas A men är fantastiskt störande att jag hela tiden låg på runt 60 rätt, sista gången 62 när man behöver 64/70 för att klara den. Men ska nog dit efter skolan imorgon och hoppas på bättre lycka då, tror att jag var lite för slut i huvudet och trött i kroppen nu. Nu ska jag mysa ner mig framför teven hade jag tänkt, tjinggg


Alma tror att det är snyggt när hon ler sådär på bild



Heaven knows It's a joke I suppose But baby, I'm the worrying kind

Hej efter skolan slängde jag mig på cykeln och rullade, eller snarare trampade, iväg till ica för att handla. Gjorde dagens goda gärning och köpte en majblomma för tio kronor av några små pojkar som stod utan för ica och försökte sälja på folk blommor. När jag var på väg hem ringde pappa och sa att han stod utanför min lägenhet så det var bara till att lägga in en högre växel hem. Han bjöd mig på mat, som alltid då han är här, tackar så mycket. Sen hälsade vi på min farbror innan pappa begav sig hem igen. Jag läser lite i min körkortsbok och ska göra det till ögonen inte vill hålla sig uppe längre, är rätt trött. Imorgon har jag körlektion klockan åtta på morgonen i alla fall, hoppas det går bra. Sen ska jag i alla fall plugga på faserna innan riskettan börjar klockan tolv. wish me luck

bad om starka killar, vad är ni för sort? är det sämsta gäng jag nånsin sett

Bra väder idag, det blir man glad av. Tänkte ta cykeln till skolan idag till skolan men hade inte någon luft i hjulen så det blev inget av. Ska i alla fall och handla efter skolan eftersom att jag inte har någon mat hemma och fick leva utan igår och imorse. Klarar inte det mer. Sen ska jag hem och plugga körkortsteori tror jag nog. hörs sen..

Lät du henne komma närmre var hon vackrare än mig det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig

Hej ligger hemma i lägenheten nu, tog en powernap efter skolan vilket kändes behövligt. Hade tänkt ta en promenad i solen men valde alltså att sova istället. Har egentligen inte så där jätte mycket att skriva tänkte bara lägga ut lite bilder från när jag var ute med Alma och Elin i solen i lördags :)


Have you ever loved someone so mush, you'd give an arm for

Mitt internet funkade inte igår så blev ingen uppdatering. Nu sitter jag i alla fall på skolan, var förvånadsvärt pigg i morse och satt vaken hela bussresan. Kan bero på att det är ljust ute på morgonen, redan halv sex, skönt!! Är redan less på skolan men glädjer mig dock åt att nedräkningen till skolavslutningen börjat :) Älskar att snön smälter mer och mer för varje dag också, jag gillar våren! :)

det sker ett underverk, din tro ger liv

Hej, var ett tag sen jag skrev nu. Har inte ork till bloggen riktigt, speciellt när jag inte har speciellt mycket intressant att skriva om och har för dålig fantasi för att komma på roliga kategorier. Jag har i alla fall fått jobba i veckan vilket känns skönt. lite mer pengar. Börjar känna mig gammal också, ställer klockan på morgonen för att inte sova bort dagarna - vilket jag älskar - och inte ställa om dygnet för mycket, orkar inte festa längre med tanken på hur slö man bli efteråt och ofta inte bara en dag heller. Borde nog ta tag i mitt liv och leva som en 18åring borde göra...

Skriver mer ikväll eller imorgon, ska se Djävulen bär prada som började nyss

living in a wheelchair

Sista dagen i Umeå, känns inte okej att denna måndag är röd och bussarna går som söndagar, alltså kommer jag inte till Malå förrän halv tolv och måste därför gå med min tunga packning hem innan jag kan sova för att stiga upp och jobba imorgon! Aja.. hann i alla fall förbi strömpilen igår och jag hade ruskigt ont i benen när jag hade gått hela vägen hem. Hörs sen..

Maybe I'm A Girl And Maybe I'm A Lonely Girl Who's In The Middle Of Something That She Doesn't Really Understand

Gick på stan igår och fick med mig tre linnen, tre par trosor och ett par solglasögon. Åkte tillbaka till Carro och var här i en timme innan vi åkte ner på stan igen och åt på Starz, gott! Sen såg vi "Remember me", den var till och med bättre än vad jag trodde innan - även om jag hade värsta förväntningarna. :D Nu väntar jag bara på att Dear John och Eclipse ska komma ut!!! :) Idag är det i alla fall strålande sol och jag hade lust att gå upp till strömpilen och kolla lite där. Men Carro är visst borta? Hon for typ nio i morse och Maggi for just på Iksu...... kulkul. Synd att man inte har några pengar på mobilen. Får hoppas att Carro kommer hem snart så vi hinner innan dom stänger!

Jag, lovar det är jag, och min man i remember me

we are the world, we are the children

Är som sagt i Umeå nu och har varit det sen igår. Går dagens spenderades med pizza, tv-tittande, godis, cola och lite annat. Idag lär det inte hända så mycket, alla affärer är stängda så det blir nog en runda imorgon istället. Har i alla fall hunnit plugga lite körkortsteori nu på morgonen och tror jag ska försöka finna mig något att äta nu.. :) hareeeeeeee

Hej hej Monika, hej hej Monika, hej på dej Monika

Redan uppe! Jag hade tänkt ta bussen till Umeå redan klockan tio eftersom att jag tror att det kommer att åka så mycket folk idag så orkar jag inte åka någon buss mellan tolv och fem då det är som mest folk! Så om 45 minuter tar jag bussen ner till stan för att sen åka vidare till Umeå. Vet inte riktigt vad som händer där i helgen, men lär väl bli en hel del godis, en runda på stan, tvtittande och lite annat :)

RSS 2.0