spårat

hade det riktigt kul igår men det spårade ju ganska ordentligt med en massa jobbiga människor som egentligen inte borde ha dykt upp och polisdrama.. men det var kul så länge det varade tack för det =)

Bilder kommer sen, jag älskar min mamma<3

festikväll!

Ja, nu har jag varit på skolan och haft bild och form lektion sen så åkte jag med emma, hanna, fanny,ewe in till stan för att köpa hallon och stjärnfrukt till ikväll :) sen köpte jag en stor klocka för halva priset så den gick på 249kronor! =D Sen så åkte jag och emma hem till mig och vi ska äta och göra oss klar på ett tag ;D Sen så kommer väl hanna, ewe och jacki vid fem tiden och gör sig klar och sen börjar förfesten här!

Det här ska bli en lyckad kväll! Bilder från kvällen kommer sen ! :D

Oj så duktig jag är!

Nu har jag städat klart, eller jag har plockat undan och diskat berget av disk sen i tisdags! Men damsuga orkar jag inte göra, kommer ju ändå måsta damsuga och skura efter förfesten här imorgon Taggad, det är jag!

Slänger in en bild på Alma bara för att hon är söt ibland, när hon kan hålla igen munnen och lyda mig!


vill ni veta..

..jag har inte städat än! Åh det blir alltid så här, jag små börjar men sen kommer jag på att jag ska göra något annat! Så nu håller jag på att gå in mina nya skor och som alltid med nya skor för mig så värker det i fötterna, för mina fossingar är nämligen lika bred som dom är lång (!) nej men typ i alla fall!

ahja,, ska väl försöka städa snart..  puss

fyfabien

Jag proppade en sån fet tallrik med köttfärsås idag så jag fick fan koma, paltkoma!
Så jag har sett två avsnitt av one tree hill och är helt slut, hur nu det kan gå till jag sovde fan länge i natt. Men snart måste jag ta tag i disken och plocka undan lite grann, ja gruva mä!

matte, frisör och nya skor

Jahaja, idag så hade jag matte på förmiddagen och jag frågade Jonas ifall man inte kunde få jobba i sin egen takt, eftersom att matte A verkligen itne är svårt enligt min mening. Så han kollade upp det och det fick man så jag och några andra som hängde på ska få göra provet redan nästa vecka. Tänk så skönt när jag bara får ligga hemma och sova varje torsdag morgon då! =D Fick dock inte så mycket gjort på matten utan satt ute med fanny, hannaw, hannå, ewe och stephanie istället.

Efter lunch så skulle vi ha frisörteknik, men eftersom att båda våra lärare var borta fick vi en snabb uppgift och sen fick vi sluta. Så jag for på stan och köpte mina fina skor som jag är super nöjd med =)


399:- på dinsko

today

Ja, idag tog jag den tidigare till skolan eftersom att Matrixbussen var prakerad utanför. Så jag köpte mig en plattång, nytt hårspray, ett stenhårt vax, ett hölster, en pressent till syss plus en sax till mamma men jag tror jag dock ska försöka få den nya av mamma för den är en rosa med blommor på och en 5,5'a så får hon ta min silvriga 5'a istället =)

Sen så städade vi i salongen och åt lite lunch innan vi for i väg på en föreläsning och fick sen sluta! Vi gick iväg på stan och jag hittade ett par skor som jag sak köpa mig imorgon! Det var mycket värt eftersom att jag hade tänkt köpa ett par för 800kr men jag hittade ett par liknande för 349 eller nåt sånt! :)
Sen for jag och Jacki till Linn och båda två somnade på soffan men vaknade just innan vi for iväg till E4'an för att äta hamburgare. Sen så åkte jag hem till mig och har sett lite oth..

Tjiing!

födelsedag!

Ja, jag tycker ju födelsedagar är lite väl överskattade men har faktiskt haft det riktigt trevligt!
Var på skolan och fick då en drickyoghurt av Jacki =D Hade engelska och sen idrott, där vi spelade handboll. Sen for jag hem och diskade lite innan mamma, l-g, alma och elin kom jag fick one tree hill boxarna 4-5 av dom plus att dom tog med sig två bananstubbar och krämbullar. Dom hade även med sig 100kronor och en kram från Therese och ett refillkort och ett ljus från moster! Så vi gjorde lite mat, spaghetti och köttfärssås och tryckte sedan lite tårta.
Sådär vid sex tiden plingade det på dörren och där stod pappa, ulrika och michaela som gav mig en lite överaskning! Jag fick i alla fall tulpaner med en fin vas och 600kr samt 200kronor från farmor plus att dom också hade med sig en bananstubbe! 
Sen kom även min farbror och kusin oväntat förbi och fick en fin orkidé och choklad av dom! 

Det blev som lite fullt här eftersom att Hanna, Fanny, Matilda, Emma, Linn, Sandra, Jenny, Ewe, Camilla, Jacki och Natalie kom förbi också för att äta lite tårta! =D Fanny hade även bakat scones till mig!! Sen fick jag pressenter av dom med; av emma och matilda fick jag en grej som man her smält choklad i med ett ljus under åsså doppar man frukt i med pinnar typ plus ett snuskkort :D haha! 
Av några andra, minns inte riktigt av precis vilka det var men, så fick jag en pratyhatt!! KING till helgen!! 
Blev även klippt av Jacki, nöjd blev jag! :)

Tack för allt finfint och alla grattis jag fått! Puss/Mallan












PARTYHATTEN!!

23.38

Nu har jag ju som städat klar och allt sånt, men har inte orkat diska än :S fårse om jag hinner nåt imorgonbitti annars får jag hoppas på att mamma och dom inte har kommit till lägenheten före mig ;D hehe!
Men nu ska jag nog kila till sängen och sova mig en skööön sömna, jag lovar!


btw förstod inte riktigt den här kommenteren av någon(?)

Postat av:

asså. okej. ja vet inte. du tycker inte dom i mitten ? ;D

2009-01-26 @ 23:15:22

haha, vad menas? ;D skrev ju en bit så jag förstår inte riktigt ! :P

Godnattens!

bråådis

Ja, idag så har jag varit på skolan med både svenska och naturkunskap. Efter skolan tog jag bussen till stan för att handla lite mat och ska nog börja städa snart... kändes bara lite jobbigt!
Så klockan tio sitter jag väl här och har inte gjort det ännu, men det måsta ju göras!! Ska också ringa till mamma och till pappa sen så det känns som om jag har lite väl mycket att göra :S åhh jag gillar inte sånt!

Slänger in en bild på mina icke-normala syskon
dom tittar på moraträsk, haha!

Helgen

I fredags så tog jag och jacki bussen hem, men petter och mats kom och hämtade oss i norsjö så vi åkte bil därifrån. Hahahaha! Jag tror att jag skrattade hela vägen, ojojoj!
Väl framme så for jag iväg på skolan i malå och träffade lite folk, skoj! Sen tog jag mina ben och gick hem där jag fick pannkaka på bordet och senare på kvällen kom även carro och maggi hem!

På lördagen fick jag då inte sova ut, nejnej! Alma kom ner till mitt rum klockan åtta för att väcka mig och Carro för vi skulle till stugan för att se om vi ville ha några grejer, jag hittade lite grann men somnade på soffan sen. Haha!
 Men sen så for vi då hem och åkte förbi konsum så mamma köpte lite godis åt mig, sånt gillar vi ! =) Hemma på ettan såg vi lite Bert ! hahaha, härlig film dära.. sen tog vi oss en sväng förbi pappa och alma skulle förståss hänga med till "pappa thomas" ! Vi fikade och lite sånt innan vi begav oss hem och jag klippte alma, det gick bra och hon var ovanligt duktig men märkte sen att det är typ en liten oklippt bit - dock inte mycket några strån, som man bara kunde klippa bort på ett klipp - men inte så lätt när hon håller huvudet på så himla olika sätt hela tiden!


men nog blev hon fin ändå!

Men sen så åt vi lite wook och det var kanon gott!


Idag så fyllde Elin 1år så det blev en massa tårta och godis hela dagen! Sen åkte jag med Carro och Maggi till Norsjö så vi åt hos Ulrika och sen tog jag bussen tillbaka till stan ! =)


Även ett Grattis till min bästa BB-kompis Robin!!! Hoppas du haft en toppen dag, bara synd att jag och du aldrig haft saftkalas som vi pratat om i så många år. =D




 

bilder

..från i torsdags kväll

den hemska katten

glass och saft

matilda och emma =D

en kväll som denna

Kom hem för typ 20minuter sen, har varit nere hos matilda och emma och ätit lite glass och snackat skit. Världens läskigaste katt fanns även där typ. usch. brukar inte vara rädd för katter men ni fattar inte hur fet och läskig den där katten var alltså. aja kommer bilder sen ska väl sova snart.


matteeee

Ja, nu sitter jag här på matten! Inte speciellt roligt men man behöver ju knappt göra något för vår lärare bryr sig inte speciellt mycket. chill. men. puss.

supertrist

idag var jag hemma från skolan, igen..
jag vaknade av att jag var sådär yr som jag var typ innan jag åkte iväg på akuten. så det fanns inte en chans att jag skulle riskera nåt utan jag tog en ipren och la mig och sov igen. Nu mår jag dock bra igen, tråkigt att missa skolan och att det inte funkar att skicka mail till sara.
menmen, jag har ju nåt fel i mig så.. känns bara super trist att det ska vara så här när jag går den utbildningen jag vill och har en superbra klass och allt.

feel cozy

 

Ikväll blir det bara myys för min del! Jag har tagit på mig min sköna slappardress, som jag fyndat för 198 riksdaler. - ville dock ha svart men då fanns det inga byxor - Sen har jag tropisk juice och lite choklad som jag ska gotta mig med och tända ljus.
Ska nog slå på en film eller nåt sånt om det inte är något bra på teven. Puss

/mallan

andningsproblem och förd till akuten

Nu ska jag berätta om går dagen så inte det blir en massa missförstånd om vad som hände!

Jag hade haft Svenska och sen så skulle jag och emma springa till matsalen, när jag väl stod utanför så började jag bara kallsvättas så jag var tvungen att sätta mig ner en stund. Sen gick jag upp till kön igen och bad att nån skulle ta med sig mat åt mig så jag gick för att hämta ett glas med mjölk då det liksom svartnade för ögonen, som ett flimmer.
Jag tog med mig mjölken och satte mig vid ett bord, men när maten kom till mig så kunde jag ju som inte äta och tillslut var jag tvungen att lämna matsalen för att jag började bli äcklad av matlukten.
Jag kom tillbaka till klassrummet och satte mig på en stol, men jag mådde så illa att jag var tvungen att lägga mig i soffan. Där mådde jag verkligen uselt och behövde typ andas med öppen mun kändes det som, Matilda och Emma hämtade skolsyster och jag fick följa med henne till vilorummet. Väl där så gick hon iväg för att hon hade någon annan elev som hon skulle ha något samtal med.
Så efter ett tag fick jag som panik när jag inte kunde hämta andan och när hon kom tillbaka ringde hon mamma och sen ambulansen för att hämta mig. Jacki, Emma och Matilda kom till mig och satt där sen så kom ambulanspersonalen och killen var fan ett stolpskott och jag blev bara arg och skrek åt honom. Tjejen däremot var jätte snäll och hon fick mig att lugna ner mig och ta djupare andetag.
Dom styrde in mig i amubulansen och Matilda fick åka med, sen på sjukan så gjorde dom lite undersökningar och liknande. Kom även en hur snygg som helst ambulanskille in men han hade tyvärr gått fel.. han kunde ju dock ha fått komma in om han ville för min del ;) Emma och Jacki kom även upp till sjukan och sen fick jag följa med Jacki hem så jag fick i mig någon mat och grejer.

Tack, Matilda, Jacki och Emma; ni är riktiga vänner ni!

Men kan ju säga att det inte var på samma sätt som förra gången jag fick åka ambulans, för då var det mycket värre än den här gången. menmen.. sånt är väl livet antar jag


hipphipp

Det kan inte vara sant! Ja, det är då det minsta jag kan säga just nu, jag känner mig helt frisk. Har gott runt och haft ont i magen och lite huvudvärk ett tag men sen kanske en timme tillbaka har jag bara känt att jag skulle vilja fara ut och springa milen! - Det ska jag dock inte göra för har hört rykten om att det är svinigt kallt ute - Men jag har då i alla fall energin till tusen och det kanske inte är så bra eftersom att jag hade tänkt ta en tidig kväll så jag får mig upp på skolan imorgon.

Så imorgon ses vi Hvfr, som jag saknat er!! =D

   

  
We´ve got to hold on to what we´ve got
it dosen´t make a difference if we make it or not
we´ve got each other and that´s a lot.
For love - we´ll give it a shot
Whooaaaaaa! We´re half way there 
Whooooaaaa! Livin' on a prayer
Tahe my hand - we´ll make it - i swear 
Whoooaaaa! Livin' on a prayer!

you make me smile

snart är det äntligen dags för dagens höjdpunkt one tree hill, det är väl ungefär det jag väntar på varje dag.. ett litet avsnitt!

Jag fick en liten kommentar av Julia, hon påminde mig om hur tjuriga vi var förr och verkligen tog riktiga överdoser var ipren och alvedon för att klara dagen. Det fick mig ett leende på läpparna! Både Jörgen och Erik tyckte vi var riktiga kämpar, men lite smått dum som inte for hem när vi kunde!
Nej för vi hade så mycket att göra, men inte fick vi mycket gjort av att vara sjuk! Men är det så jag ska leva imorgon så får det vara, för jag ska på skolan! Lever ungefär på värktabletter nu, men imorgon är jag frisk!! det har jag som bestämtmig för!!!!

   


I miss you hun!

usch skabb

Guuuud så snygg jag känner mig idag!!! Får nästan glädje tårar av denna otroligt fina bild på mig själv! (eller hu vare?) Näe! nu är jag fan less på att vara sjuk! jag har varit sjuk så himla mycket den senaste tiden, och det gillas inte! Men när den här tiden är över så ska jag se till att jag är uppe på toppen hela året!


galeeen!

Blääääää vilken huvudvärk och illamåeende jag har just nu!!
Jag som hade hoppats på skolan imorgon, jag vill verkligen dit nu för jag känner att jag missar alldeles för mycket när jag inte är där. "/
Ja, jag får väl se hur jag känner mig när klockan ringer imorgon. Om jag inte känner mig riktigt fresh så ska jag fan knarka ipren så jag kan fara på fredag i alla fall! Nödvändigt det har känts att vara i skellefteå hela veckan då, riktigt jävla uttråkande..

På lördag fyller mamma år och jag hade ju som tänkt hinna på stan och köpa mig en pressent till henne, men det får jag väl göra på fredag antar jag..

åhh =(

mmmmmmm

Imorse så vaknade jag tidig som attsingen, klockan var typ nio =O
men lyckades somna om igen och började dröma en hemsk dröm om min farmor, weird!

men, klockan halv ett hade jag klätt på mig och hela köret och for i väg på affärn. Med hörlurnarna inpluggade i öronen, för att lyssna på alla dom 27 låtarna jag har på min telefon, så cyklade jag iväg. Väl framme så plockade jag ner mackor, mjölk, juice, ost och ännu mer nyponsoppa. Men mamma hade ju sagt att jag skulle köpa någon mat som jag gillade så att jag fick i mig något, så jag köpte en burk med barnmat. Spagetti och köttfärssås mmmm, i like! Sen så fick även två chokladkakor hänga med eftersom att dom var på "rea" !
Haha, det sitter aldrig fel. tänke köpa morötter och dipp också men tror att jag väntar med att köpa dom till senare eftersom att jag inte orkar bära med mig hur mycket som helst hem !
 


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har rätt trist här hemma må jag säga..
pusspuss

mum, iloveyou

Än en gång är klockan alldeles för mycket, och jag som skulle vända tillbaka dygnet. Får väl försöka kliva upp i tid imorgon för då har jag lovat mamma att jag ska ta mig på affären och köpa riktigt mat. Stackarn hon tror att jag är döende och helt undernärd undernärd. Hon påminner mig varje dag om hur smal jag är och att jag behöver äta, eftersom att jag sjunkit en del i vikt den senaste månaden.
Men hon är väl bara rädd om mig, I guess!
Hur som helst så är min blogg rätt tråkig och skriver typ mer i diarum på apberget än vad jag gör här, haha så kan det gå.. ;D

men nu ska jag snart gå till sängen och hoppas på att jag har lättare att somna i natt än jag har haft på ett tag. Puss! 


vinterkräksjukan

Jadu, inatt hade jag verkligen svårt för att sova! Sista gången jag kollade på klockan var den tre så jag gissar på att jag somnade runt halv 4 eller nåt. Sen vid 6 tiden vaknade jag igen och mådde inte bra alls, så jag gick upp och tog ett glas vatten och ställde mig sen o duschen om förhoppningar att det skulle bli bättre men icket!
Jag vred av kranen, virade in mig i handuken och satte mig på golvet och det slutade med att jag spydde. La mig isängen igen och skickade iväg ett sms till mamma och hon ringde upp och berättade att både alma, elin och l-g låg i magsjuka där hemma. ojoj, vinterkräksjukan =S Gud vad jag önskade att jag var frisk och kunde fara på skolan!
Jag kunde inte sova så efter ett tag klev jag upp och gick iväg på toan igen.. sen tog jag en ipren och det dempade åtminstonde allt lite grann så att jag kunde somna, så jag har legat i sängen mestadels hela dagen och har gått upp och ner.
Nu har jag precis varit nere med bussen och tagit emot lite nyponsoppa och mjölk som hanna så vänligt inhandlat åt mig, hur skulle jag klara mig om jag inte hade såna otroliga vänner? Tack!

ohmyfuckeluckegodishhhh

imorgon är skolan igång igen, folk ser ut att längta men det gör verkligen inte jag alltså.
visst superkul att träffa min underbara klass, men jag är så otroligt skolless så jag skulle kunna vara hemma i tre veckor till lätt!!

/mallan

umeå

tjobbalobbahej!
Tänkte dra mig igenom ett sånt här halvtrist inlägg om vad jag gjort i helgen.

Torsdag hoppade jag på bussen till umeå, men eftersom att mrmrmr.pluto körde blev jag inte så sugen.. hade riktigt tur att en till skulle åka med bussen ;D
ohnej, 4timmar på buss =S men som tur var hoppade Julia på i Kriberg och vi fick en riktigt trevlig bussresa och stopp i Lycksele. Vi pratade lite gamla minnen, och skratten flög på våra läppar gång på gång. Vilken tjej alltså!

Väl framme i Umeå var limosinen parkerad utanför och väntade på mig - okej en sliten audi - men det fick duga. Jag och syster körde förbi statiol för hon skulle köpa med sig cigg till Kassim, så då inhandlade jag mig en karrapåse till oss som vi hade på kvällen när vi spelade lite Wii och kollade på tvn.

Men jag och Carro började babbla på och tiden rann iväg så klockan slutade på tre innan vi fick oss isäng. Morgoen kom dock inte lika tidigt som jag hade bestämt mig för, jag hade ställt väckaren på 10 men fick mig inte upp före 12. Så ett var vi i stan och hann då vara där en timme innan carro skulle hem för att fara och jobba. Men jag hann ändå fynda ett bar byxor och två t-shirtar.

På kvällen så åt jag tillsammans med kassim och sen så hoppade jag på bussen för att fara och umgås med Maja och Oscar, men ack när jag skulle byta buss på vasaplan så klev jag på fel 8'a och när maja ringde mig så skratta hon bara när jag sa att jag var på ersboda :) Men, det gick då riktigt bra att byta buss där och åka direkt bort mot ålidhem.
Vi fixade lite chips, dipp och godis som vi proppade i våra magar och pratade på. Carro kom och hämtade mig när klockan var efter 12 och än en gång så blev det sent innan jag fick mig i sängen.

Morgonen där på klev jag upp klockan 12 men väckte inte carro förän det runda uret slagit två och tre var vi på stan för att springa runt en timme till, nu fann jag mig ett pra skor, en börs, ett linne och ett par örhängen =) Carro hittade en finfin tshirt på rean för 50kronor, vilket fynd där. När vi kom hem igen så blev det go mat och sen såg vi lite tv, efter det så laddade vi hem twilight och såg den.. och kan ni gissa? jag är också kär i edward! :O

En härlig helg ska jag då påstå!


svarta converse

t-shirt och byxor
resten orkar jag inte lägga upp =)


precis som i ett pussel


Se ni så duktig jag har vare!!
Okej Marre hjälpte till i början och pappa la någon bit då och då, men det svåraste har jag gjort själv!
Sista biten la jag 05.45 i natt, jag vägrade helt enkelt att ge upp, tjurskallig som jag är ;)

AAAAAAJ!

Mitt rygg värker sönder. Just nu så går jag runt och putar ut med magen och håller händerna på ryggen, precis som om jag vore gravid med en unge som snart ska ploppa ut. Klockan börjar bli rätt mycket men jag vill inte sova, även om jag tänkte stiga upp lite tidigare imorgon, men jag har kanske 40bitar kvar i mitt pussel. Men pusslet suger nu när alla bitar ser precis likadana ut och det är bra att prova sig fram..

Godnatt på ett tag, eller godmorgon på vissa.. många börjar ju trots allt skolan imorgon ;D

I said, Brrr it's cold in here!

Jag tror att jag just varit med om världens kallaste natt!
Jag skulle lägga mig och sova men höll jävlar på att frysa ihjäl, okej det är inte så ovanligt i mitt fall, men jag fick inte upp värmen. Fötterna blev som vanligt isbitar och min näsa blir det kallaste objektet på hela kroppen, som att doppa den i en isvak ungefär.
Jag lindande in mig i täcket och tog en filt också men när jag ska försöka leka tält med täcket så kan jag ju fan inte andas så näsan fick va där upp och härja. Tillslut, efter kanske två timmar, så kom john blund och lät mig falla i sömn. Klockan halv tolv vaknade jag av telefonen plingade, ett sms, men jag orkade inte kolla för jag frös fortfarande och var hur nere i täcket som helst.. Plus att jag hade årests vidrigaste dröm, okej året har just börjat, men ändå.. Usch!! Så tårarna var ungefär över hela ansiktet.
Men trots allt valde jag att somna om och klockan två fick pappa mig upp ur sängen, så nu sitter jag här med mina varma kläder och svea mössan på och äter lite choklad snäckor som jag fick i julklapp men inte öppnat före nu ! hihI


Dålig uppdatering?

Okej, det var väl ett tag sen sist men ;D
Mitt jullov började med att jag kom hem till malå och bara njöt av att vara här. Sen har jag spenderat en hel del tid med Ida bjurman och några guys firat jul med familjen och nyår med vänner, åkt skoter och igår kom Marre som for hem idag.
   

Men nyår då!
Ja, det började med att jag, Ida Bjur, Ida Bränn, Peder och Rickard for till Emelies morbrors hus för att göra lite tacos där och sen kom även Jonas och Robert förbi. Det var riktigt trevligt med lite lekar osv. Sen så for vi till Robert för att hämta hans jacka men vi stannade en stund för att digga lite musik och sen kom Olov och Oskar och gänget förbi så jag fick träffa dom lirarna :) När vi for därifrån drog jag med mig allihopa till Macke och ringde även gabban och det tjejgänget så dom skulle komma dit så jag fick träffa dom ;P
Det var även lite folk där innan så jag vill påstå att alla som jag ville träffa från Malå var där, nästan :P Det var otroligt roligt och jag spöade några pojkar i fifa även ;D
Efter någon timme där så tog jag Julia i min högra hand för att kräla oss upp tillbacken och Jacki valde att hänga med oss! Så väl där delade jag och jullan på en cigg och rusade sen in på pubben. Vi satt där och var social med en massa människor innan vi några minuter före tolv gick ut där massa människor hade samlats och när klockan slog tolv så slängde jag mig över Julia för att få mig en nyårskyss! För det här året ska det fan gå bättre än förra, och vad kan gå fel med Julia? Värdelös humor, licksom jag. Skrattar åt ingenting, licksom jag! Helt galen, licksom jag! Jag tror det blit kanon!!
Sen så träffade jag ju Nicke från norsjö som jag visst hade åkt bil med någon gång så jag och julia stamplade in i hans stuga och innan vi visste ordet av var det bråk mellan alla där inne och malåborna. Så en jävla kille fick trycka skallen mot både jag och gabban, jag puttade honom lite lätt och rusade sedan ut i snöhögen för att leta reda på hans mobil. Jag fann det och sedan puttade jag honom ännu en gång för att han verkligen inte skulle krama mig, as!
Efterfesten blev hos Macke men det var inget drag så halvfyra drog jag mig hem och mötte adam på vägen så han gick med mig. En bra start på året och det här ska bli en sånt jävligt bra år har jag bestämmt mig för, det här ska bli mitt år!!!

       

RSS 2.0