KÖRKORT - CHECK!

Körkort
Känns otroligt skönt att stryka körkortet i listan, nog för att teorin var klar i tisdags som jag klarade med ett ända fel! =D Den utsatta tiden för uppkörningen var i 45 minuter, och jag körde 20-25 minuter. Äntligen är det gjort och äntligen får även jag köra på vägarna! 

Baby I'm thinking of your love

Lite uppdatering kanske skulle behövas här, bloggen är inte så stor del av mitt liv längre känner jag. Men det är alltid kul att titta tillbaka och det är väl anledningen till att den fortfarande finns kvar.
Under denna långa helg har jag hunnit plugga massor, jobbat, träffat lite folk, legat ute i bikini, varit på en fest nykter, varit med min familj, sett första sommarkrysset och inte förstått att sommaren är påvääääg :))))))

en uppdatering av min att göra lista, är på god väg även om allt inte är klart än!

Analys av reklambild
Anonns (påbörjad)
Arbetsmiljölagen(sista jobbiga frågan)
Marknadsplan salongen med Lisa(bara det allra sista kvar)
Stress
Behov & Känsloprofilen
Individuell fördjupningsuppgift (Skrivit två a4 redan)
Personligtbrev
Språkhistoria

Filmanalys

Körkort


When you need some shelter from the rain. When you need a healer for your pain. I will be there time and time again. When you need someone to love you. Here I am

Ja, hej. Tänkte skriva ett inlägg mitt i all stress. Fick helg idag, imorgon bär det av på körlektion och sen på skolan för att jag var tvungen fara till skolsköterskan, sen städa och packa, emma hämtar min resväska som hon ska låna och dra med hela vägen till bulgarien -inte avundsjuk, lovar-, sen på bussen för att sen landa i Malå och plugga heeeeela helgen, alltså onsdag-söndag, kul? Nej! Behövligt? Ja!

Min lista på saker som ska och måste bli gjorda snart.... åh stressssssss, älskar livet!

Analys av reklambild (som jag egentligen tror jag har gjort)
Anonns
Arbetsmiljölagen(sista jobbiga frågan)
Marknadsplan salongen med Lisa(gör klar det sista själv om det går bra för dig lisa?!)
Stress
Behov & Känsloprofilen
Individuell fördjupningsuppgift (Skrivit en a4 redan)
Personligtbrev
Språkhistoria

Filmanalys

Körkort

I alla fall två stycken saker avcheckade på listan idag och på god väg med den individuella uppgiften, önska mig lycka till..

I don't wanna do this anymore I don't wanna be the reason why

Idag har jag haft körlektion, som gick skit dåligt... ville bara spy på ratten ungefär, hade en dålig dag.. Sen blev det Engelska på skolan, fick tillbaka provet jag trodde skulle vara märkt med ett G, det stod MVG! lagomt kung. Efter skolan handlade jag lite och gjorde sen en pannkaka. För övrigt är det kung att Mattis är min jobbar kompis, hela jobbperioden i sommar! =D


you are not alone fo I am here with you

Hej, helgen spenderades i Malå. När jag hade bestämt mig för att följa till skellefteå och station gick det inte, så jag tog en myskväll med mamma. Lördag kom Carro hem, vi var hos mamma, for och såg tv med pappa, tillbaka till mamma och såg DEAR JOHN, utan text så klart eftersom den inte kommit på bio än. Men den var helt ok, jag grät, log och så klart drägglade på channing tatum! Söndag, var händelselös som alltid. Igår var en tröttsam dag, vilken dem flesta måndagar är! Och idag har sandra legat på sjukhus :( tänker på dig sweetheart!!

HALLO BOYFRIEND!


RSS 2.0