It's cloudy and dark it's hard to see

Jag hatar såna här fredagar, när man inte har något att göra. Såg handbollen, men det livade ju inte upp stämningen särskillt när dem förlorade..... Imorgon ska jag i alla fall bli firad av pappa och farmor och så vid två tiden och sen efter det åker jag tillbaka till Skellefteå! Jag och några tjejer ska gå ut på Olles, "fira" att jag fyllt år och bara ha det kul tillsammans! :)


My heart is a dancer beating like a disco drum

Var visst ett tag sen jag uppdaterade nu igen, har varit med jackilacki hela veckan. Jag har även färgat håret, äntligen riktigt mörkt igen! Loveit! Igår hade jag fyra fina tjejer på besök, vi åt tårta och kollade resor. Vi har bestämt oss för en resa nu och bara de tre andra tjejerna bestämmer sig så bokas det på måndag! Kung! Idag fyller jag 19år, herregud, hur gick det till?

Tog lite bilder från jackan! De två första bilden hade jag damp, som vanligt, och rullade om kring på bordet och den sista bilden bakar jag tårta. Kolla skillnaden på håret - tackar sjacki för hjälpen! :)


Will you give me the night to show you, hold you?

Oj vilken lång dag det varit idag, eller visst har den gått fort men jag är så otroligt trött nu alltså! Ska hoppa isäng för att stiga upp och börja jobba halv nio imorgon, slutar kvart över sju så får väl se ifall något inlägg kommer imorgon!

Getting what I got coming and they call it money for nothing

Ska hoppa isäng nu, i morgon blir en jobbig dag! Vid sex tiden åker jag från stan för att ta mig till praktiken och jobbar sen där hela dagen. Drar mig dock därifrån en timma tidigare eftersom att jag fick förfrågning om att jobba och det gör jag självklart mer än gärna. Så det blir snabbt hem och trycka i sig en macka innan man börjar jobba igen till kvart över nio. Förhoppningsvis skulle jag jobba hela helgen också, underbart! Jag älskar att jobba! Otroligt jobbigt att ta sig till jobbet, att fara dit och stiga upp på morgonen men när jag väl är där tycker jag så mycket om det. Okej jag gillar pengarna också!!


Just don't fall recklessly headlessly in love with me. Cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity

HUR KUNGLIGT ÄR DET INTE ATT ROBYN KOMMER TILL STADSFESTEN I ÅR


It's in the eyes of the children as they leave for the very first time

Hade glömt sätta på min motorvärmare imorse och eftersom att det var -20 grader ute så var bilen aningen trögstartad, men jag fick igång den tillslut i alla fall. Hade historia lektion idag och eftersom att vi blev klara med uppgiften idag så behöver vi inte komma på den lektionen nästa vecka. Det betyder att jag endast har två matte lektioner och praktik, sweet! Nu ligger jag och fryser i sängen och Jacki är påväg hit, eller hon kom nu. hehehehehehehehhehhehehehe. vi ska antagligen prata resor, så här sliten kan man vara efter en vecka utomlands och så här bra kan en kamera vara efter en vecka utomlands.................


maybe you need somebody different, somebody who fits you like a glove

Tänk vad mycket lite smink, hår och en posé kan göra med oss! Måste dock medge att Jessica Alba tydligen är snygg i alla lägen...


I'll never give myself to another the way I gave it to ya

Matteprovet idag gick bajsdåligt!! Eller i alla fall inte så bra som jag hade hoppats på, dock så var vi lediga från narturkunskapen som en liten tröst på det. Har aningen lite saker för mig just nu men på ett tag ska jag väl laga någon mat för en gångs skull och sen diska och stöka undan lite saker i lägenheten. Efter det blir det ett träningspass, har ju inte berättat att jag har börjat träna, men mig själv, tvn, hantlarna och en matta. När det är gjort ska jag nog bara slappa framför en film med ett gott juiceglas. Later

Easy come, easy go, that's just how you live

Krälade mig upp ur sängen i morse för att fara på min matte d lektion, var ledig från religonen idag vilket inte kunde kännas annat än bra! Tog mig hem och la mig under täcket en stund och sen ikväll har jag pluggat inför mitt matte C prov som jag har imorgon, hade tänkt plugga i helgen men då fick jag aldrig tid till det i umeå och på söndagen for vi och hälsade på min farbror innan jag kom hem till malå och firade mamma som fyllde år igår. Hade även tänkt plugga igår kväll men då kom jacki hit istället. Så nu blöder både ögonen och hjärnan och jag kan fortfarande inte allt, eftersom att jag glömt det mesta. Resten av kvällen kommer att bestå av handbolls tittande och matte pluggande... har alltid gillat matte men nu med en avlidande matte d kurs samtidigt som en aningen lättare matte c kurs, prov om vart annat, två stycken tre timmar lektioner per vecka och slitande av hår vissa helger kan jag från mitt hjärta säga att jag hatar matematik!!!!

AVLIVA MIG!


And I realize that everything I do is affecting the people around me

Ligger i Carros säng nu, väntar på att hon ska bli klar på toan så att jag får gå in där och göra mig helt klar. Hon har varit där inne i en evighet nu, vet allvarligt ingen som är så otroligt seg som henne på att göra sig i ordning. Om en timme ska vi äta lunch och sen vid tre tiden ska vi sätta oss ner och lyssna på examensgrejset i två timmar. Blir också middagsbuffé på Balder sen, gött! Kvällen lär väl ägnas åt någon film och massa gott också, ha en trevlig dag allihopa!

I used to roll the dice, feel the fear in my enemy's eyes

Uppe är jag och duschar har jag också hunnit göra. Vi åker om cirka en halvtimme, så nu måste jag verkligen börja fixa håret och sminka mig. En tre timmar lång bilresa väntar, känner att jag färdas alldeles för mycket fram och tillbaka nu för tiden - det är ju typ det enda jag gör. Kommer man till ett ställe så ska man snart vända om tillbaka igen, hann t.ex. inte städa min lägenhet för att jag skulle till Malå. Men men, sånt är livet just nu antar jag. Stort grattis till Maggi som tagit lärarexamen i alla fall!

här har ni maggi då hon fick en syskontatuering av mig och carro i julklapp, aningen rörd, haha så gullig!

When you try your best but you don't succeed

Ska försöka gå isäng nu, ska upp tidigt som attan imorgon och åka iväg till Umeå eftersom att Maggi tar examen. Får se ifall jag hinner slänga in ett inlägg imorgonbitti, har lite av tappat inspirationen till bloggen. Vad är egentligen roligt att läsa om? Vad jag gör på dagarna är väl kanske ingen hit? Ja men, skriver senare...

glömmer aldrig bort min tonårssynd

Jag försovde mig imorse! Fick ett sms av Sandra kvart i nio, då hon frågade när jag började skolan idag. Jag hoppade upp ur sängen och skyndade att göra mig klar så att jag sprang ut genom dörren klockan nio och körde till skolan, självklart blev man lite sen men for ju i alla fall. Utan det sms'et hade jag antagligen sovit alldeles för länge idag och missat skolan. Efter vår lektion for jag upp på solbacken för att köpa klart presenter till mamma, inte lätt alltså, men nu är det gjort i alla fall. Nu ska jag snart packa ihop lite saker och köra till Malå, tror jag ska ta en 20 minuters pn först.


looks like an angel, walks like an angel

Första skoldagen på det nya året idag, avklarade en matte D lektion - fick förövrigt G på provet jag gjorde i slutet på November, nätt och jämnt, men jag klarade det och jag är super nöjd. Sen hade jag och Emma vår första religons lektion i gymnasiet faktiskt, kunde inte börjat bättre än att vi fick sluta efter halva lektionen och veta att de två kommande veckorna är vi lediga. Nice!! 

Efter skolan gjorde jag några ärenden på stan, min familj har en jävlig födelsedagstid så här i början på året. Mamma fyller år den 17'de, Elin den 25'de och jag den 27'de, sen tar Maggi sin examen nu den 15'de. Ulrika fyller år den 1'a februari och Carro den 13'de. Så presenter ska handlas förfullt nu ett tag framöver, har köpt till maggi - säkert något hon inte ens behöver eller vill ha men det är tanken som räknas. Mamma är snart klar och Elin är helt färdig. Tur att jag älskar att köpa, slå in och ge bort presenteri alla fall!


bild; från google 

It's tearin' apart my blue, blue heart

Är trött, kommer nog att somna rätt tidigt ikväll - skönt! Har egentligen inte så mycket att berätta, är tillbaka i Skellefteå, har handlat lite mat, köpt presenter till Elin, börjat på min uppackning av en resväska och fem andra väskor. Varför tar man med sig hela sitt liv? Plus lite julklappar som skulle upp och få plats någonstans. Igår beställde jag föresten en ny bikini, gillar den skarpt, gillar dock inte att den inte kommer förrän i April.


But you got back up trying again

Lovet är slut, över. Jag ska strax fara till mamma och imorgon ska jag kliva upp ur sängen 05.00, alltså ungefär samma tid som jag den senaste veckan somnat - kalas! Har aningen ångest inför skolstarten, men det är sista terminen nu och den ska klaras. Herregud, har inte bara ånget för skolan utan också för att sluta den. Vad händer med mig då?

If you get down - get up oh oh, When you get down - get up eh eh

Hela dagen har jag legat i soffan, vid datan och kollat på youtube klipp. Jag skulle kunna underhålla mig med det i en hel vecka. Jag menar det finns ju huuuur mycket som helst att se, roliga klipp, musik, intervjuer, gamla klipp osv. Har också hunnit snegla mig igenom skidtävlingen som var idag också och snart ska jag se Filip och Fredriks årskrönika hade jag tänkt. Sen har jag också prata med min kära vän Sandra som kommit hem från Thailand, men redan nu pratar hon om en ny resa. Studentresan som vi pratat om så länge, hoppas verkligen att jag har råd med den, skulle vara fantastiskt roligt, menar turkiet resan var ju inte dålig. Denna gång pratas det om Bulgarien, hon hade hittat ett fint hotell till ett rimligt pris. Så det hoppas jag på! :)

Matilda, Sandra, jag och två underhållare på Kalles place i Alanya


som ögon när barnen är små

Dags för en uppdatering igen. Nyår var, tråkigt! Men jag hade inte förväntat mig annat när jag var sjuk, hade kunnat vara värre också. Vaknade trots allt upp och kunde inte andas av allt snor, jag undrar hur det hade varit ifall jag valt att vara ute och festa? Förmodligen hade jag vaknat upp död. 2011 nu då, vad förväntar jag mig av detta år? Jag förväntar mig att fylla 19år, ta studenten, bli arbetslös och förhoppningsvis hitta ett jobb också. Kanske jag flyttar igen? Kanske jag reser? Kanske jag hittar min drömprins? Kanske jag hittar ett brinnande intresse som jag angagerar mig i? Jag vet faktiskt inte, men jag hoppas att året blir bättre än det som gått. 2010 var inte mitt år, jag hade den tråkigaste sommaren någonsin, förstod hur många människor som inte längre står kvar vid min sida och blivit allt mer osäker på mig själv. Nu lämnar jag det där bakom mig, ska försöka ta mer initiativ än tidigare, vara mer positiv och genomföra saker jag bestämt mig för utan att ge upp så lätt. Man ångrar inte det man gjort, bara det man inte gjort. Så nu tar vi nya tag igen, för det är väl så det ska vara? Nytt år, nya möjligheter? 
 

RSS 2.0