snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller konsekvens

Grattis Tobias 18år!

för snart är det jag som är kung

Är ungefär så pigg man kan bli, har suttit med ljudet på högsta volym, sjungt med och rådiggat. Har tagit mig till sängen men eftersom att jag sov ungefär tre timmar efter skolan idag så är jag inte speciellt trött. Jag undrar just hur trött jag kommer vara imorgon! Sen har jag då varit duktig och städat idag, skurat och allt. Det behövdes! Eftersom att min damsugare har varit skitkonsting till förra veckan har det inte blivit så bra damsugat när jag gjort det. Det har då inte gått att skura så nu blev det väl gjort :)


BLOND, skulle så hämst gärna vilja vara det över sommaren.
Men det blir både för dyrt och sliter för mycket på håret,
för dirr när sommaren är slut så vill jag bli brunett igen. Hmm..


Vad tycker ni?!

the picture is drawn


Grattis Sebastian 18år & Gabriell 16år! =D

boys boys boys

Nu har vi frisörteknik, känns som om det här har varit världens längsta dag :) Jag lånar sandras dator och hon vill tydligen inte att jag ska sitta här mer(!?) haha ;D
heeej sandra!

i'll be there

Klev upp kvart i åtta som dom flesta andra mårnar-min väckare ringer kvart i sju men jag snoozar i en timme- i alla fall fick jag ett ryck och gjorde mig klar på en kvart! Okej jag duchade inte, men ändå. Fan snabb :) Ska i alla fall snart fara på skolan och ha matte, jag hoppas på betygssnack idag och att vi slipper matten nästa vecka skulle vara skönt! Sen är det i alla fall frisörteknik, igår penslade vi färg så nu får vi se vad det blir att göra idag.

Nu ska jag packa ihop datorn och dra, hejs

vi vill ha mål, mål, mål

Har just sett champions league finalen mellan FC Barcelona och Manchester united och vem vann inte om Baaaaarcaa! 2-0, Eto'o och Messi!


Just live your life eh, eh, eh

Wihiooooo, nu har jag gjort klart min saga och skickat in den. Jag har gjort klar min läsedagbok till engelskan och skickat in den och(!) jag gjorde ju omprov(som jag egentligen inte behöve) i natur vetenskap idag. David mailade mig och jag fick ett starkt VG på det, så ifall jag är med ute i skogen på måndag så får jag VG i nk! wohooooooooo, är jag bra eller?! Det ända jag har kvar att göra nu är en intevju som jag missade att göra en gång, fan vad bra jag är!

Jag har arbetat mig uppåt rejält nu!

but things change, and that's the way it is

GRATTIS OSCAR 18 ÅR!

How du you sleep when the rest of us cry

Har nu hunnit kliva upp duscha, osv.. Det är nog ett under att jag inte försovde mig i morse så trött som jag var. Eftersom att det regnar lite grann och kanske ska regna idag så ska jag ta bussen till skolan idag tror jag. Tråkigt med dåligt väder, men jag kollade på tv4vädret och där stod det att det skulle bli 27 grader i skellefteå på söndag! Dåligt?!


cyklade hem med Jenny igår :)


öppna din dörr

jag klarade provet, trots att jag inte pluggat ett dyft! Och Peder, du som vet hur mycket jag kunde, hur gick det till?! Ska nog dock göra om provet i alla fall, för om jag får ihop ett VG+ så får jag VG i betyget också.
 
Hade i alla fall tänkt berätta att jag har fått se mitt schema för sommaren nu, fem veckor ska jag spilla bort på jobb men å andra sidan tjäna en hel del pengar. Förra sommaren jobbade jag tre veckor och fick totalt ihop 10.000, men då skattade jag ju inget heller. Jag är i alla fall ledig på årets värdelösa musik vid malån och statsfesten! :) Jobbar dessvärre Pdol och tror även att jag jobbar trästocks, vilken suger lite mer. Men är ändå glad att jag har jobb och tänk på att jag får dubbel lön på lördagar efter 12 och hela söndagen. Det blir moneyyyy!!


hejhalo

Håller på att skriva om och läsa boken nu. Går bättre än väntat och jag kommer inte att läsa hela boken, lus läser lite och sen får vi se var betyget sätter sig. Snart kommer David hit och berättar hur provet gick, oddsen ligger nog på ett IG!

ohps i did it again

Jag vill bara berätta för er hur dålig människa jag är. Jag hatar att läsa och när jag nu skulle läsa min engelskabok så läste jag kanske fem sidor innan jag kom undrfund med om att jag inte visste vad jag läst, skjut mig!
Nu återstår bara att berätta det här för Ola och se hur mycket han kommer att älska mig efter det, trots att jag har haft hur länge sen som helst på mig att göra färdigt den där förbaskade läsedagboken.

oj vilken mördarblick jag är värld att få nu, eller rättare sagt, en smäll på käften

jag vill se dig le igen

Nu ska jag börja läsa min engelska bok, ajabaja att jag inte börjat än! Imorgon ska den då vara färdig läst plus att det ska vara en läsedagbok till den. Ifall någon känner sig manad att läsa den åt mig och skriva dagboken för en puss eller så, hör av dig!


we are the world, we are the children

Har haft min sista svenskalektion för ettan idag, vi hade lite ordlekar och hade lite reflektioner om vårt arbete. Jag är rätt nöjd med mitt betyg faktiskt, även om det inte är klart än. Jag hade alltså IG får bara någon månad sen, nu har jag arbetat mig uppåt och har kvar att lämna in min saga. Blir sagan tillräckligt bra kommer jag att få VG i betyget :) Annars blir det nog G, men det räcker faktiskt för mig med tanke på hur det här året har varit.

We gotta hold on to what we've got. It doesn't make a difference if we make it or not. We got each other and that's a lot. For love we'll give it a shot!

Har just kommit mig hem från Lainejaur, firat Lasse 50år och Macke 20år. Grattis Grattis!
Marcus & jag


även ett gattis till johan som också fyller 20år idag

 

who can you really trust who do you really know

Mamma har beställt en resa för henne, alma och mig till mallorca i början av Juni, borta skolavslutningen. Ska bli skönt att få koppla bort världen och verkligheten i en vecka.


you got a fast car, I want a ticket to anywhere

Nu ska jag, pappa och ulrika köra iväg till lindenäs och fika hos Åke. Jag har bara övningskört en gång, men vem tror ni ska köra sista biten om inte jag! Så ni kan ju vara lyckliga att det är så dåligt väder så att ni inte är ute och springer där, för då finns risken att ni skulle ha blivit påkörda.

If you need a shoulder to cry on

Otrolig fin begravning idag, vacker! Tårarna fälldes från all håll och kanter. Nu återstår bara att gå vidare, och att minnas med glädje.. svårt, men nödvändigt!

Where'd you go? I miss you so. Seems like it's been forever that you've been gone, please come back home.

Nu är det allra strax dags för att ta ett sista farväl. Brevid mig ligger två röda rosor, en för mig en för Julia, båda till för samma sak, båda ska läggas på samma ställe. Blir en tung dag! På ett tag ska jag gå och möta upp den tjejen som stått mig närmast i tre, snart fyra, år tillbaka, den som jag alltid kunnat lita på och den som jag vet bevarar mina hemligheter. Vi ska gå till kyrkan tillsammans igen, vilket känns skönt. Jag är så otroligt glad att du finns! När det som har hänt plötsligt hände så känner jag att jag måste börja bli bättre på att ta vara på den tid jag har med mina kära. Jag hoppas att vi kommer bli bättre på det tjejer, ni vet nog vilka ni är!


Dags att säga farväl, vi älskar dig!

you are not alone cuz i am here with you

Har tagit upp min dator till köket och såg just en hurtig människa springa förbi på vägen utanför och det ända jag tänker då är, varför var inte det där jag?!!!  Nejnej, själv så var jag tvungen be mamma ställa bort godisskålen och blev då nästan anklagad för att vara gravid av mamma. Tackarrrrr! Så alla på tjockholmen, snart kommer jag... ;D


barnaskrik

Jag blev lite smått förvånad i morse när jag upptäckte att det var alldeles tyst här hemma. Men vid elva - halv tolv någon gång kommer Alma hem med Jenna i handen. Så det har minst sagt varit full rulle hela dagen, hade hoppats på att dom skulle pallra sig tillbaka till Jenna igen.. men vänta nu far dom ju till henne hör jag. Jippi! Då kanske man kan gå upp igen utan att få hörselskador och bli på sprungen. ;D

take me home to the place i belong ...

Har varit solit mesta dels hela dagen, men nu har det blivit mulet som bara den och regnat en skvett. Hoppas bara på att det kan hålla sig klart madan jag traskar mig ner på stan och till bussen hem med min tunga väska. Amen på det!


Eftersom att jag är så dålig på att ta bilden så bjuder jag på en gamal en istället
 
Jag och jullan är peppade på att åka längdskidor. not!
haha, minns när det tog kanske 100år för oss att åka dom där 1,5 milen vi skulle åka för vi laddade upp med fika pauser efter vägen! =D haha, vilka minnen man har. ta mig tillbaka till den tiden, jag hör hemma där.

Rubrik

Har varit hemma från skolan idag, har fortfarande jätte ont i magen men nu har det gått över till mer periodvis. Så jag hoppas på en klar förbättring snart med tanke på att det är lång helg nu. Då vill jag inte ligga hemma och vara sjuk inte, nejnej.

Även om det är helg så blir det en massa plugg för mig, måste verkligen göra det! På måndag har vi prov i naturvetenskap, jag kan ingenting! Sen ska engelskaboken vara klar på tisdag, har jag börjat? Samt min saga som jag inte har gjort som skulle vara klar för ett bra tag sen. Det är bara att bita ihop!

hejhejhejhej

Mår fortfarande inte så vidare bra, har aldrig haft den här typen av magont tidigare och jag kan lova er - det är inte behagligt! Ahja nog om detta, ringde mamma men hon var inte hemma. Tråkigt jag som ville prata med henne! Ska nog försöka sova tidigt ikväll, det är ju frisörlektioner imorgon så jag hoppas på en total återställning tills då ! =)

bläääääää

Missade bussen i morse och fick cykla jävel till skolan trots mitt illamående. Framme på skolan så fanns min miniräknare och nationella startades igång. Det gick bra alltihopa, jag svarade på allt och kände mig rätt säker på det mesta :) Sen blev det mat och idrott. Nu mår jag jätte illa och har sovit någon timme, magen värker så att jag går dubbelvikt när jag krälar mig fram och tillbaka från toan.
Frågan är vad som egentligen händer med min kropp nu för tiden, har inte riktigt kännt igen den på sistone. Ahja, det årdnar sig väl =)


matte

Nu ska jag gå i säng snart och lägga mig och samla tankarna inför nationella i matte imorgon. Hittar inte min miniräknare, och det kändes inte så bra, får söka imorgon och värsta fall så blir det mobilen.
På tal om mobiler, jag kollade igenom några gamla bilder och vem kom inte ihåg Robins gamla kärlek? Den han inte svek och tejpade ihop kanske hundra gånger?

Där har vi den, Robin med lyxtelefonen i nian. Han driver med mig just där, ovanligt?! Godnatt!

Stekar dag

Lunchen spenderades utomhus och även naturkunskapen spilldes iväg genom att ligga ute och sola isället för att plugga. Jag drog av mig min tröja och kavlade upp linnet och drog ner alla banden så att linnet bara täckte brösten sen hade jag ett par tights på mig. oooj så skönt, tänk om det kunde vara så här varje dag. Han även trycka en mjukglass och även om jag har jätte svårt för att bli brun så hoppas jag att solen lagt sig lite i varje fall.  Är rätt slut nu och jag måste säga att det är skönt att Ulrika skickade med mig mat igår så nu är det bara att värma i mickron och ändå få kanongod mat ;D


klar dags för lunch

Nu är recentionen klar och den blev på 1534 ord, inte illa. Sitter nu och väntar på att dom vid mitt bord ska bli klara så vi kan gå och äta fiskpanetter, ovanligt?!

räcker det om jag älskar dig?

Nu börjar snart lektionen och idag ska vi göra en bokrecention som ska in idag, hade tänkt börja på den hemma men fick aldrig tid till det. Jag är då riktigt stolt över mig själv att jag läst klart den i alla fall, för jag kan räkna på en hand hur många böcker jag har läst klart i mitt liv. Så nu ska jag snart börja med den, boken heter "räcker det om jag älskar dig"

Men nu kommer våran gravida lärare :) hejdoo

Halloww!

Lördag så hämtade min pappa mig vid halv två i Malå och vi körde till min "plastmamma" Ulrika. Så jag har spenderat helgen där genom att försöka komma ikapp i mitt pluggande och har även suttit ute i solen och bara haft det skönt.

I veckan blir det en kortis, tre dagar! :) Får se vilken dag jag tar mig till Malå för begravningen på fredag..

Nu ska jag nog sova snart tror jag, tjing puss!

gårkvällen

Igår kom Olle, Adam och Lote till mig vid halv sex och sen ramlade också Jacki, Petter och Mats in. Petter och Mats for rätt fort och sen var vi andra bara hos mig och tog det lugnt. Blev tyvärr ingen grillning, trots att jag köpt 1,5 kött(!), av olika anledningar.

Sen fick vi skjuts till lokalen och festen började där, det var lite olika stämmningar med både mycket och lite folk. Men jag hade då i alla fall jätte kul. Kvart över två var jag hemma med blåsor under fötterna för att jag haft på mig skorna sen kvart över fem, alltså 11 timmar med en massa dans och spring. Men det är smällar man får ta.

Jag bjuder på två härliga bilder och dom övriga får ni sen när jag fått tag i andras bilder


Matilda, Jag, Emma och Stephanie dansar linedance!


Bea, Erica, jag, Elvin, Alex, Tina & Moa ;D

klädångest


Har köpt den här på Gina tricot för 249 kronor.. men jag kan inte riktigt besluta mig för om jag ska ha den ikväll eller lämna tillbaka den och ta min lila tunika utan axelband...

klassfesten

Vaknade upp sent i morse, rättare sagt 20 minuter innan bussen gick. Jag skyndade mig upp men hann ändå inte göra mig klar innan bussen gick! Så nu sitter jag här och väntar på nästa som kommer till mig om cirka 10 min. Vi ska vara ute med bilden idag, hoppas dom inte har gått jävlart djupast in i skogen så jag inte hittar åt dom.

I alla fall så har jag kommit underfund med att det är fredag idag -  klassfest!!

nu taggar vi jävel brudar



VEM TROR NI FICK ANNAT ATT GÖRA PÅ DATORN OCH VEM TROR NI LÖPTE TILL BUSSEN OCH SÅG DEN KÖRA FÖRBI EN?! HELVETTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dark-night

Idag har mina rödanyanser i håret försvunnit, Jacki var snäll och färgade håret på mig. 5N sattes i håret men det blev lite mörkare än vad jag trodde, men det dög absolut :)

Sool sool stårlande sool!

Ska snart cykla iväg till skolan. Det ser ut att bara varmt ute idag, inte ett moln på himlen!! =)

g-night

Klockan börjar närma sig tolv och jag tror att jag ska försöka krypa i säng, jag vet ju hur svårt jag har för att stiga upp på morgon så nu måste jag börja skärpa mig med säng tiderna! 

Jag säger god natt med en bild på min vän Olle, bara för att han ska komma till mig på fredag. jag hoppas du blir lika glad som alltid när jag lägger ut en bild på dig.
God natt!

råtta

Idag hade vi nationella i matte del 1. Det gick bra, var typ överdrivet lätt faktiskt så jag hoppas nog på ett mvg där så jag säkrar mitt betyg i matte :)
Sen klippte Jacki mig, tackarrr! nu har jag rätt mycket uppklippt och lugg så jag hoppas på en färgning i morgon och en så ska jag försöka tigga pengar av mamma eller så för att få slinga mitt hår. Jag vill ha blonda slingor i sommar så att inte mitt hår kommer att bli typ äckligt, blekt, ljubrunt rått färg... ah ni fattar kanske vad jag menar ;D Vill inte bli kallad råttan! råttan råttan råttan råttan!


passkort & linedance

Imorse hade jag sovmorgon igen, men mamma med familj var i stan klockan tio och då skulle jag vara klar för att fara ner på stan. Så vi for ner och Alma var ovanligt glad över att jag var där faktistk. Sen på polisstationen för att ta ett nytt pass till mig och göra ett till Alma, jag såg ut som om någon hade dött på kortet men men... inte så mycket att göra åt men som tur var behöver inte så många se det. :) Alma kunde inte konsentrera sig så hon såg lite rolig ut hon med. Sen skyndade vi förbi mig innan vi handlade lite mat på coop!

Skolan började kvart i ett och jag skyndade mig att skriva min inlämningsuppgift, fort gick det men den blev inte så vidare bra heller. Sen skulle vi dansa linedance och det var rätt kul, men jag har ju faktiskt meriter från när jag själv dansade det för ett antal år sen.. första dansen vi gjorde kände jag mig king på men den andra hade jag lite svårare med ..


Naturkunskap

Nu sitter jag på skolan och David patar på om nått ekosystem, själv hänger jag inte med det minsta lilla. Känns kanske lite dumt eftersom att jag vet att ett prov kommer att komma om det han pratar om, men det känns för ointressant för att lyssna till. Jag fattar ändå inget alls, jag måste fråga miljontals frågor för att förså och det orkar jag inte med. Nån snäll familjemedlem får hjälpa mig att plugga på det där sen.



Jag fattar ingetnting, kan det inte bara blir raaast?!

Sovmorgon

Ojjj, så skönt det var med en sovmorgon idag känner jag! Ska snart cykla iväg till skolan, vi börjar kvart i ett, naturkunskap! Den värsta lektionen på hela veckan tror jag, men det får väl duga. Ikväll så måste jag plugga. Ska vara klar med en idrottsuppgift till imorgon och har två svenska uppgifter kvar som jag bara aldrig får nått bra ut av.

Sen hoppas jag att Ola är snäll idag och ger vi som gjorde nationella förra tisdagen ledigt imorgon, för vi for ju på skolan frivilligt förra veckan. Det skulle inte sitta helt fel kan jag säga med ännu en sovmorgon. Det är ganska bra i bland att ha tre timmars lektioner, för när vi väl får ledigt på en lektion så blir det en lång ledighet! :)

Ännu mera fotboll

Kom just hem från en fotbollsmatch på sjungande. Malås B lag, eller Adak sk som dom heter spelade där idag, dom spelade mycket bättre och tog hem matchen med 6-1 om jag inte räknade helt fel! Johan Stenlund gjorde tre mål, Adam Lundström stod för två stycken och Fredrik Johansson lyckades också trycka in ett mål. Och vår kära Tobbe wikberg drog på sig en varning för att han filmade ;D

Annars har jag och Evelina bara tagit det lugnt idag och nu ska jag göra mig en sen middag tror jag :)

Seger och en massa ätande

Tog mig till skelleftehamn med hannas pappa och satt där i regnet och såg på när Malå spelade jätte bra, helt otippat :) 2-1 blev det och Pelle Sjöström stod för båda målen! Linzans pappa körde oss i alla fall hem och hann inte vara hemma länge innan evelina kom hit. Vi cyklade upp på statoil för att köpa lite godis och vilka var inte där om inte självaste malå laget !

När vi kom hem gjorde vi en väldigt sen middag och åt inte förän klockan åtta. Sen har vi degat framför teven med godis och ostkrokar. Fick just ett snabbt besök av Rasmus och Matilda. Trevligt, trevligt! Evelina sover här i natt så slipper sova själv i natt :)


Jag och Evelina slutar 9an

Fotboll

Har varit på stan idag och det har aldrig någonsin gått så saaaktaaa!!! Är jävligt trött nu och skulle bara vilja sova förevigt, nej men himla trött är jag då i alla fall.

Nu, på ett tag, ska jag åka iväg till skelleftehamn för att se fotboll. Malå spelar där idag så vi får väl hoppas på en vinst för dom eller så. Kan vara så att jag blir hatad för att tillhöra malås hejarklack men sånt gillar vi :)


Niklas Johansson & Henrik Johansson

Ikväll får jag besök av dom här två pojkarna :)

ät! ät! ät! ät!

Eftersom att jag fick en fin fin kommentar av min kära vän Julia så hade jag tänkt berätta om min värsta dröm eveeer!

Det var många som klagade på både mig och Julia att vi inte åt så mycket mat på skolan. Julia äter inte korv och jag tycker att långa korvar inte är så vidare gott, speciellt inte sen vi var mattanter på brännan och var tvungen dela långa, skrynkliga, kalla korvar. Så i åttan drömde jag då det här :

Jag och Julia kommer in i matsalen när plötsligt mattanterna som ser ut som varulvar eller nått kommer mot oss och påpekar att vi ätit så lite under en lång tid. Så vi går på var sin sida av serveringsbordet och framför oss ser vi var sin sån där "bunke" full med korvar. Hela skolan står i en ring runt oss, sen börjar dom. ät! ät! ät! ät! ät! 

Den glömmer jag aldrig Julls!

dagen som denna

Idag började dagen med nationella i engelska vilket gick åt helvete... men men, jag kunde inte bry mig mindre.
Sen serverades det korv, blev korvstoganof för mig och sen hade vi frisörteknik.
Jag gick hen från skolan idag i det varma vädret, tog till och med av mig jackan i slutet. Sen har jag varit duktig och tvättat och gick sen även ut en sväng för att spela basket med Pk & Jacki... jag sög, men det gillar vi! =D


lev!

Jag har upptäckt att jag inte skriver i min blogg så mycket nu mera, och jag har heller inget behov av att göra det.

Mitt liv ser just nu ut så här; jag är väldigt less på både malå och skellefteå och skulle göra vad som helst för att bara få fara någon annan stans och bara koppla bort verkligheten för en stund. Men ändå så trivs jag rätt bra där jag är och försöker med all kraft jag har att ta tillbaka allt skolarbete som jag missat.
För tillfället trivs jag bra med livet faktiskt och försöker fokusera på det jag har istället för på det jag inte har. Jag har mina vänner nära som en bit ifrån, jag har min familj på distans som jag träffar i mellan åt. Och jag är singel, och fördelen med det är väl att jag är fri till att göra vad jag vill och behöver inte anpassa mig till någon annans behov, och det är väl både skönt och mindre skönt ibland.

Lev livet och ta världen med ett leende - så tänker i alla fall jag leva det

måndag

Jag och Matilda fick skjuts till Norsjö idag och åkte bara buss därifrån. Skönt! Jag kunde därimot inte somna på bussen av någon anledning och var vaken hela vägen till stan.
Svenska hade vi på förmiddagen och på eftermiddagen hade vi naturkunskap. Jag somnade dock i en fåtölj i klassrummet strax innan rasten och sovde då bort lite av lektionen och hela rasten, men det behövde jag. Lika tråkigt natur som vanligt. Sen har jag fått mig hem från skolan och pluggat lite, har hunnit klart med uppsatsen i alla fall. Så den är inlämnad nu.

Nu är jag jävligt trött och höll faktiskt på att somna i soffan. Det blir nog en tidig kväll i kväll skulle jag tro.

Länge sen sist..

..ja det var det verkligen, men sånt händer.

i alla fall så i helgen så började ju det hela med valborg och då grillade jag med rasmus, matilda och patrik.  sen drog vi upp på malåborg, där var det trevligt, men det blev ändå rätt lugnt för mig. sen fredag kom carro hem så både fredag-lördag så umgicks jag med mina systrar och tog det mestadels lugnt. Och idag blev jag även 400kronor rikare för att min pappa tycker om sina döttrar så mycket :) och senare ikväll ska jag umgås med simon, henrik, niklas och wille. eller vilka det nu var?

Mamma har även börjat prata om att fara utomlands, hon och alma. Men hon tyckte det var en bra idé att bjuda med mig ifall jag skulle ta hand om alma, så jag hoppas på en utlandsresa så småningom! Det skulle inte sitta helt fel att bara koppla av.


Turkiet 2008

RSS 2.0