Love's so overrated

Hade en rätt lugn helg denna vecka, middag hos pappa på fredagen med Maggi & Björn, såg tv, spelade lite spel osv. Sen körde jag iväg till gargnäs för att bada jacuzzi, riktigt skönt var det, och körde hem igen sen på natten. På lördagen blev det middag hos mamma med samma sällskap och sen såg jag loreen kamma hem vinsten i melodifestivalen. Helt rätt! Kunde dock inte låta bli att lida lite med danny, två för andra året i rad, stackarn. I alla fall spenderade jag hela söndagen jobbades på konsum.
Var ledig idag vilket var skönt, tog en sovmorgon och gjorde sen bort lite ärenden på samhället. Efter det skypade jag lite med Jacki. På tal om henne så kommer hon hem på måndag och stannar i en vecka, tror ingen längtar mer än mig. Har inte sett henne på ett halv år, annat än via telefonkameran. ååååh vad jag längtar!!

Why can't this moment last forevermore

Har haft en riktigt rolig helg i Lycksele, bad, dans, hotellfrukost, drinkar, mycket folk osv. Har dock en sån sjuk ångest över hur mycket pengar jag spenderade, men ibland måste man ju unna sig :) att jag troligen fått urinvägsinfektion är ju inte heller så himla roligt, ska ringa sjukan imorgon.

Den här bilden får sammanfatta helgen, hahahah skrattade i en timme tror jag


Losing my mind on a tiny error

Hej alla mina miljoner läsare som klickar sig in här varje dag utan något nytt att läsa. Har haft fullt upp sista tiden börjar ju min anställning nästa vecka men har jobbat typ alla dagar ändå sen förra veckan, jobbat extra på dungers, jobbat extra på konsum plus inskolning på både dungers och sibylla. Skönt! Har fortfarande inte satt in mitt löshår eftersom att Sofia är sjuk, hoppas hon blir frisk snart! Mitt hår ser, som ni förstår, ut som skit så jag går med en knut, eller donut på huvudet alla dagar i veckan.
Idag skulle jag jobba extra eftersom att Ethel är sjuk, så lyckades jag försova mig. Har aldrig någonsin försovit mig till jobb förut, ja vaknat femton minuter innan jag börjat har väl hänt men då har jag ändå alltid kommit i tid. Nu ringde Maria mig halv nio och jag började åtta. Duktigt mallan, typ sjunde dan på jobbet.....
Ååååh vad jag saknar att ha hår

RSS 2.0