Spikat!!

Jag har ju glömt berätta att det är klart nu att jag ska fara och se Pink, som jag har pratat om.
Biljetterna är betalda, klart å betart, så jag, Jacki, Sarah, Stephanie, Moa och Lisa åker ner till Stockholm då. Vi pratade om att bila dit, men vi får väl se :)

Taggad tjejer!

lovet har tagit sin början

Igår så smet jag och Jacki iväg lite tidigare från skolan för att hinna gå på stan så vi lämnade av väskorna på busstationen och gick sen på stan en sväng!
Sen tog vi bussen, tillsammans med matilda, iväg mot Malå. Väl framme lekte jag med mina små systrar och senare på kvällen ringde Marre och informerade om att hon var i Malå så jag tog mig ner till Macke och där bjöd dom mig på cider. Drack tre stycken varav två 7,0 och då ska jag inte bli full, eller jag skulle då inte bli det i vanliga fall och det slutade med att jag var tvunget att spy. Men eftersom att Petter inte tillät mig att göra det utan la mig på golvet och sa bara sluta vad töntig du är så kom spyan på golvet. Och inte nog med det, det kom på matttan och på Petter också, förlåt Patrik och Petter för den grejen. Inte meningen!
Så patrik tvättade håret på mig över badkaret, för mitt hår var i stortsätt bara spy så med en ordentlig fyllehicka skjutsade Patrik hem mig och idag mår jag inte så bra men.. nu ska jag dra ner till Macke för att se hur han och Maria mår idag, om dom är lika bakis som mig.. men det vet jag ju redan att Marre är i alla fall, nu ska jag slita med henne ut :)

Puss, bilder kommer väl sen någon gång!

ojdåå

Klockan börjar visst bli mycket och jag har varken packat eller städat ännu, får väl bli att plocka bort det viktigaste och snabbpacka det jag behöver ha med mig och sen gå isäng.

G-night

Gratis skor

Som många säkert redan vet så finns det en hemsida där du kan samla poäng för att sedan få pressentkort på olika skoaffärer!

Bli medlem du också http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2715

jag känner taggen

PINK LIVE

jag hinner inte med i svängarna

Nu har tiden runnit iväg så fruktansvärt, jag hinner inte med klockan är redan halv sex!
Och imorgon är det redan fredag, den här veckan har gått så himmladens fort.. men imorgon får jag lovlovlovlovlov! Det känns otroligt skönt, inte för att jag vet riktigt än vad jag ska göra på lovet men jag och Matilda ska då jaga renar så det blir nog bra ! Hahah, nej men vi får helt enkelt se :)

Puss


10 November

Nu har jag, Jacki och Sarah suttit och prata om att fara ner till Stockholm och se Pink i november! Jag känner mig råtaggad redan nu, även om det är ett bra tag kvar. Det är då rätt billigt men vi måste nog beställa allt så snart som möjligt! =D


Pom-gratis

Ja, nu har vi några tjejer i klassen ätit strips istället för den äckliga skolmaten som serveras idag. Vi plumsade dit och köpte oss lite strips och gick med raska steg tillbaka till skolan för att äta våran lunch.

Angående pom-gratis så ska jag berätta den gulliga historien som Niklas farfar(?). Han brukar nämligen säga pom-gratis istället för pom-fritt. Haha, jag tycker det var ganska roligt =D


school

Framme på skolan och fick den glada nyheten att vi inte har någon lärare, som vanligt höll jag på att säga... det händer ganska ofta.
Så nu har vi egentligen matte, men jag ser inte många som sitter flitigt och räknar. Sen i eftermiddag har vi ju frisörlektionen för att göra klart handboken som sagt, även den utan lärare..


En bild på jag och Stephanie, när vi färgar ögonbrynen på varandra före jul.
Inte så vacker syn, menmen..

Försovning

Ja, vaknade 25 i 9 och bussen går kvart i så jag han inte med den. Ska ta kvart över bussen istället till skolan för att ha matte, sen blir det att göra klart handboken tillsammans med Emma får se hur det går.

Hejsss.

ja gillare..

Finns det något godare?


Svensson svensson

Finns det något bättre än det gamla klassiker programmet Svensson Svensson?
Jag är då minsan ett stort fan av Gustav Svensson, brevbäraren.
Jag små diggar även Max och hans kommentarer! Haha, bjuder på att klipp från serien.


tillbaka

Har nyss kommit hem efter att först har varit på skolan med lite teori plus klippning i salongen. Efter skolan for jag ner på stan med några lirare och jag köpte mig en tröja på Gina, än en gång 29kronor. Var lite små osäker till en början, men 29kronor det är ju inte så att det svider i alla fall.
Efter en runda stack jag och några till tjejer på inackmiddag där det bjöds på sallader och glass och fruktsallad till efterrätt..

frisördag

Såja, nu ska jag skynda mig ner till bussen och sen åka iväg på skolan för att ha frisör hela dagen =D Tror vi skulle klippa idag, ikväll ska jag på inackmiddag får se om jag hinner skriva något innan den..

hejs :)

One tree hill


Fettisdag

Ingen har nog missat att det är fettisdag idag, den dagen då man ska äta semlor som bara den. Jag minns att Niklas alltid drog något skämt om sin pappa runt den här dagen, det var lite små roligt men minns inte riktigt hur det gick =) I alla fall så har då ingen äcklig semla fått komma in i min mage, nejnej. Jag tycker det är vidrigt, usch! Det som är gott är locket med jätte mycket florsocker och doppa lite grädde på den.

Nu ska jag istället ta mig världens godaste glass - Piggelin


 


nytt utseende

Nu har jag entligen förstått mig på hur man ändrar på sin sida, eller jag har fattat lite färger och så innan men. Hanna snabb visade mig hur man la in en header idag på skolan så nu har jag lyckats förstå resten själv. =D Men ska väl kanske ändra till lite finare sen men en början i alla fall!

Prins & Prinsessa

Nu har jag varit hemma en stund. Men har bara suttit vid datorn än så länge och jag har haft teven på, så jag börjar bli gode less på tevens upprepningar. Jag tror jag har hört samma sak 10gånger, samma intervjuer till och med. Victorias & Daniels förlovning är visst det största som hänt på årtusonden verkar det som..
Nu är daniel en prins i vårat land, fint par dära.. jag kunde inte bli mindre brydd. Bara lite avundsjuk på att dom ska gifta sig för cirka 2,5 miljarder kronor! Dom har för mycket pengar, för att göra ingenting!


Den utlovade bildbombem


världens slöaste dag

Jag fick mig på skolan, dock en kvart försent men.. jag tog mig enbart dit för att emma skulle fp sitt busskort. Vi hade naturkunskap och vill ni veta - jag hatare! Nej men jag är ärligt sämst på det, jag lyssnade inte så bra på våran lärares -som för övrigt ser ut som jesus- genomgång, kollade på bilderna från helgen istället.
Bildbomben kommer imorgon för jag är så jävla trött, precis som jag varit hela dagen och kvällen, så jag ska gå isäng redan nu. Puss!

skellhell

framme här ingen, sovde hela vägen och ögonlocken är ruskigt nära på att falla åt igen men ska försöka hålla mig vaken och åka på skolan om en stund, tjing!

helt slut i huvudet

Skönt att inte behöva åka buss ikväll, är bara så trött och slut och det skulle kännas tungt!

Gamla bilder

Hittade en massa gamla bilder på den här datorn som jag tänkte bjuda på, titta och njut!


Jag & Gabban

Niklas & Oscar

Gabban & jag

Sandra & jag

Julia & Robin

Teater på konfan; emelie, viktor, elias, fredrik, wickan & jag

Vi bastade

Ursäkt mitt utseende på bilden, men gick ut 9'an i alla fall

Jag & Jullan

Julia och jag var mattanter
 
Farmor och hennes barnbarn
(Erika, Micke, Stefan, Andreas, Erik, Jocke, Jenny, Carro, Richard, Lars, Farmor, Maggi & jag)

Kubb med kusinerna på pappas sida

Oskar & jag

Jag & Simon

Jag, Linn, Maja, Bea & Gabban som indianer

Innebandylaget (Jennie, Hilda, Bea, Maja, Jacki, Signe, Sandra
Gabban, Linn, Jag, Sandra, Hanna, Moa, Josefin, Ellen
Maya, Isabelle, Ronja & Carro)

Jag & Linn på klassresa.

Jag & Maja som lik

Jag & Sandra

Robin as Romeo!

Jag

Wotto!

Jag i 7'an!

Jag, carro och maggi var på Camp nou!

Linn & jag

Och tillsist en bild som bara jag och Julia fattar, haha!

denna dag

Kom just hem efter en super härlig dag, kväll och natt!

Dagen började med att jag gick upp till backen satt där en stund innan Rasmus och Matilda kom och hämtade upp mig och vi åkte bil innan jag fick mitt dricka, åkte lite till innan jag gick och gjorde Jacki sällskap på hennes jobb. Sen åkte jag bil med Pk och efter det började kvällen på badhuset som vi hade hyrt. Vi åt en pizza badade och allt startade igång =D

Sen for jag och Matilda till Patrik och efter en stund kom fler och fler och vi hade riktigt roligt dansade och hade oss, vi avslutade hos Erik och fick nu skjuts hem av Åbban!
Nu ska jag sova gott och sen när jag vaknar blir det att bara ta det lugnt, härlig kväll tack alla!

Jag säger bara en sak; jag gillar mina hvfr tjejer och malåkillarna det är toppen! =D

Bilder kommer sen, godnatt! =D

malåcity

Ja, nu är jag i Malå igen och har varit det ett tag men pappa skjutsade mina kära kampares väskor till stugan så jag stannade och umgicks med dom ett tag :)
Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen så ska jag väl gå om hos mamma, hämta några saker och lämna pressenten som jag har köpt till Anton från mamma. 18år idag kusin! Grattisgrattis!
Ikväll blir det väl att fara förbi Simon kanske och sen så ska jag väl vara med tjejerna tror jag och då får vi väl se vad som händer helt enkelt. =D

Hahaha, snör in en gammal bild på jag och Julia från i 8'an när vi dansade till Tomas Dileva!
Jag saknar den tiden riktigt mycket, men det kommer nya tider och jag släpper inte dig Julia.
Always together, never apart. Maybe by distance but never in heart!
Jag älskar dig!


Men nu ska jag äta, hejs!

Sveriges värsta bilförare

Ja, såg just det programet för att jag inte hade så mycket annat för mig. Det värsta är ju att det skulle kunna vara jag, jag har fått övningsköra i över ett år och har vägrat sätta mig framför ratten. Jag vet knappt vad som är gasen, bromsen och kopplingen eller vad dom flesta sakerna används till. Plus att jag är lixom är livrädd för att köra fordon, inte min grej som!

Ojoj, tror folk får passa sig när jag kommer sitta där bakom ratten.

Anonym person?

Anonym om utmanad:
du berättar alltid om hur liiiite du äter och hur dåligt du mår seriöst tänk på barnen i afrika

Ja vad ska jag säga egentligen. Jag mår inte dåligt för tillfället alls och jag äter visst, det jag har berättat är att jag gått ner i vikt och det skrev jag att det inte var för att jag mådde dåligt. Utan det är nog mer för min lathet! Jag citerar mig själv "Jag har blivit på tok mycket smalare än vad jag var bara för ett tag sen. Det konstiga är ju att jag mår ju bra och deppar inte över huvudtaget och jag tvekar inte till mat och godsaker. "

Sen så, ja jag har mått dåligt och det har jag skrivit om det, men jag har den här bloggen för att kunna skriva av mig så om det jag skriver om inte passar så är det ingen som är tvingad att läsa det. 
Men med det du kommenterade, jag skriva åtta sanningar om mig själv, jag skrev att jag har matströrningar för det är liksom en del av mig och den jag är.

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga, jag tycker inte att jag hela tiden skriver om hur lite jag äter jag skriver typ idag så gjorde jag det och sen var det lunch,.. det är väl inte hur lite jag äter? Hoppas att du kan utforma din kommentar mera för jag vill verkligen veta vad du egentligen menar, träd fram du anonyme!

kort om dagen

Missade bussen till skolan idag, gick istället.. kom fram men dom skulle ha matteprov och det hade jag ju redan gjort. Hade betygssnack med Jonas, starkt mvg härligt mallan! Sen så blev det lunch, plättar och efter det så hade vi vårat grupparbete. Jag & Emma, hon gjorde det mesta men :P Sen blev det stan, hittade inte så mycket men köpte en pressent till kusin från mamma, han fyller 18år imorgon Grattis! =D

Finns inte så mycket att skrinva, tjing!

Tagga, tagga, tagga!

I helgen så ska då jag hem som vanligt, men blir ingen vanlig helg ! Jacki ska hem till sig och Matilda ska till Rasmus. Sen har Hanna, Fanny, Sarah, Moa, Hanna, Alex och kanske Moa bokat en stuga så dom kommer att vara där. Fredag ska jag väl hem lite och sen vara med tjejerna, kanske mys i backen eller nåt liknande. Lördag så skulle folk åka i backen men jag åker ju inte så jag ska väl umgås med Moa eller nåt sånt roligt, grilla kanske :) Sen har vi hyrt badhuset och ska äta pizza och förfesta där =D
Sen så gör vi oss klara och sen bär det av till någon annan fest, får se var den blir.. men kommer bli jätte mysigt i alla fall! Drickat är fixat så nu är det bara att TAGGA!


Malå, där jag kommer ifrån!

today

Idag så har vi klippt i salongen nästan hela dagen och det är välbehövligt eftersom att vi ligger långt efter alla andra ettor som går frisör runt om i sverige. Men efter rasten på eftermiddagen hade vi en lek eller nåt och sen en redovisning från förra veckan. Sen fick vi ett arbete som vi också ska göra.

Idag fick vi även ett papper om val till nästa år på kurser ocksåvidare, jag vet inte vad jag ska taaaaa! Jag vill hinna läsa både matte B & C nästa år för att göra D i trean, sen vill jag också välja historia. Psykologi skulle vara kul att gå men känner mig samtidigt tvungen att läsa engelska B ... åh, jag vet inte vad jag ska välja men det löser sig väl, idrott är då helt bortkopplat för jag vill kunna läsa vidare ifall jag kommer på att jag inte vill bli frisör eller ifall jag kommer att få skador som är mycket rimligt att jag kommer få. Plus att jag vet att jag inte är den som gillar att plugga och det har gått lite dåligt för mig när jag började gymnasiet..


utmanad

Jag är utmanad utav: gagabban.blogg.se
Regler: Länka till den som utmanat dig
Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Jag har matstörningar, ja det skulle man nog kunna kalla det. Dom flesta tycker nog att jag låter helt jävla onormal för mat är ju det bästa som finns. Men när jag mår dåligt har jag alltid svält mig själv lite omedvetet för att jag inte får någon matlust. Har därför många gånger blivit äcklad av mat och låtit bli att äta. Men jag är en periodare och ibland äter jag verkligen jätte mycket.

Jag lever på mina argumentationer. Jag har alltid haft mina starka åsikter och tvekar inte till att berätta vad jag tycker, jag vet varför jag tycker som jag gör och säger inte bara något för att jag måste hålla med mina kompisar eller liknande. Min käre mor tycker att jag ska bli politiker, för jag argumenterar oftast ner henne och får min åsikt eller vilja igenom.

Jag har svårt för att bli kär. Verkligen jätte svårt, allt ska verkligen träffa perfekt för att det ska hända. Men när jag väl bli kär så är jag verkligen det och kan inte släppa personen på första taget, men förvånande nog så dom gångerna jag varit kär har jag blivit kär i såna personer som jag inte hade trott på innan. Kanske för att kärlek inte handlar om att hitta den perfekta personen, det handlar om att se den operfekta personen perfekt.

Jag har telefonskräck. Jag hatar att ringa och kan sitta i över en timme och bara kolla på telefonen innan jag ska ringa, har blivit lite bättre på senare tid men det ligger fortfarande kvar. Riktigt jobbigt!

Jag är en slösare. Mina pengar på kontot tar alltid slut. Jag planerar alltid så att jag klarar mig hela månaden, så på så sätt så har jag ju bra koll på ekonomin. Men jag mår bra av att köpa saker liksom, skulle jag ha 10tusen till på kontot varje månad så skulle jag lätt shoppa upp dom på en gång.

Jag är ingen norrlänning. Jag hatar verkligen vinter och kyla och är en kallblodig jävel. Ser inget roligt i att åka snowboard eller skidor som många andra har som en passion. Jag kör inte skoter, kan åka men är ingen skogsmänniska heller, jag gillar inte att vara ute på "äventyr". Nej jag borde bo i söder!

Jag har alldeles för dåligt självförtroende. Jag jämför mig själv med andra för ofta i allt från praktiska och teoretiska saker till utseende. Och trycker alltid ner på mig själv.

Jag är bra på födelsedagar. På nått underligt vis så kommer jag oftast ihåg när folk fyller år ifall jag har hört det en eller två gånger. Vissa sätter sig inte alls på hjärnan men dom allra flesta kommer jag ihåg och många brukar bli lite förskräckta när jag vet när dom fyller år även om vi inte känner varandra bra alls. Jag brukar lugna dom med att jag kan mångas. Minns speciellt en gång när en viss Viktor Sjöström skulle testa mig och pekade folk som gick förbi på skolan och som satt i soffan tror att det var en som jag inte kunde. Alla andra kunde jag i alla fall månaden på och dom flesta även datumet, han blev lite rädd för mig.


Jag orkar inte utmana någon, så dom som vill får göra det.
 


film

Har egentligen inte så mycket att säga.
Skolan idag var det bara film typ, såg walk the line på engelskan. Rätt bra film!
Sen var det lunch, stuvade makaroner&korv. Korven var för en gångs skull färdigstekt så det funka.
Sen på idrotten såg vi en film om droger, tycker att det börjar bli uttjatat för varje år är det samma sak som ska diskuteras på skolerna, vad som är rätt och fel och vad man ska göra åt saken. Har någon bestämt sig för att ta droger så kan man inte mer än berätta vad man tycker om det, i slut ändan är det ändå deras val. Tro mig jag har varit med om det allt för många gånger känns det som.
Sen var det multiboll, men eftersom att jag är as förkyld så var jag inte med. Det börjar släppa nu men ska inte bli mer sjuk inför helgen. Det taggar vi till ! =D

Blogg.se är ungefär den segaste sidan som finns, så det blir ingen bild.

Gamla godingar

Ja, jag har suttit och lyssnat på en massa gammal musik på youtube och det är fan bra. Jag minns ju när jag hade en fetbunt med Spice Girls kort hemma, ojoj! =D

http://www.youtube.com/watch?v=7roWld4t8qY

Vilka idoler ;D

hemma igen

Eller vad man nu ska säga.. ifall det här är mitt hem, jag vet inte själv (?)
Har i alla fall kommit tillbaka nu för ett bra tag sen och helgen har jag inte gjort så mycket, jag har spenderat tiden hos båda mina systrar men eftersom att jag vaknade med feber igen i lördags så blev det bara et kort sväng på stan. Tänkte köpa en jeansjacka på Gina, men innan jag visste ordet av var alla slut. Snopet !

Hittade även ett par riktigt fina skor på dna, men 700 hade jag inte råd att lägga ut på ett par skor som har hög klack och det betyder att jag inte kommer att använda dom så överdrivet ofta, någon gång i sommar .. åhh jag vill ha dom!  Hittade en väska också men kollade bara som snabbast och gick därifrån för att glömma den, ja ..måste ju spara pengar.

Hos syster

ja, det är precis vad jag är och sjuk på det. Hade tänkt dra ner på stan men får se hur det blir med den saken. Igår i alla fall så skulle jag ju vänta på mamma på busstationen i Norsjö och hon var 1,5 timmar sen. Fatta ni hur trist det var att sitta där.

plus att jag tycker att någon var väldigt töntig också, man kan hälsa... eller åt minstonde titta på en. Ja du vet vem du är i fall du läser det här, finns ingen anledning att vara så.. menmen, folk är väl olika.

fredagen den 13'de

Grattis syster 22år!


Oj, vad tiden bara rinner iväg!
Jag minns det som igår när du gick i feman och jag gick upp till ditt klassrum efterskolan och gick med dig hem, eller när jag fick springa för att hinna med i din takt till skolan. Men det är alltså 10år sen, herregud! Tiden går alldeles för fort och i mina ögon så kan jag inte ens uppfatta att jag är 17år och du är helt plötsligt 22, du vet väl att man börjar åldras vid 21?
Så snart är du rynkig och grå, haha!
Nej, men grattis på födelsedagen så ses vi senare ikväll. Puss /Malinbanan!

illamående och städning, usch!

Fortfarande så mår jag illa som tusan, men måste städa ikväll eftersom att jag tar bussen 12.05 till norsjö imorgon för att sen åka med mamma till Carro. Har massor att städa men det känns som om jag inte orkar... gud så jobbigt allt känns när man är sjuk och helt slut!


så jävla less

Sjuk igen, åhhh! Jag blir fan galen nu har jag feber och huvudet värker mer än någonsin, det gör ont vad som än nuddar huden och jag kallsvättas som ett as.
Jag börjar undra vad som är fel på mig - för jag är sjuk hela tiden - samtidigt som att jag inte ser ut som förr. Jag har blivit på tok mycket smalare än vad jag var bara för ett tag sen. Det konstiga är ju att jag mår ju bra och deppar inte över huvudtaget och jag tvekar inte till mat och godsaker. Men när jag tittar mig själv i spegeln eller ställer mig på vågen så har en alldeles för stor förändring skett, jag vill inte bli smalare för jag tycker att jag var rätt lagom.
Men, vad ska jag göra åt saken jag blir bara allmänt rädd för mig själv och det blir absolut inte bättre när folk påpekar det. Någon har sagt "du har gått ner i vikt" som om det vore nåt postivt, men dom flesta påpekar det med "ät människa", "fy fan vad smal du har blivit" eller "dina kläder har ju blivit för stora". 
Jag har inte så bra självförtroende i allt och behöver därför inte få veta vad alla tycker om mig, jag vill inte ha xs på kläder, jag vill inte se ut som jag gör - ingen är väl helt nöjd. Men jag mår inte bättre av allt klagomål, verkligen inte!


I fredags!


Dagen tillbringade jag med min lillasyster Alma!


På kvällen impulsdrack jag med några lirare

jag är en slösare

Sådärja, efter skolan så följde jag med Jacki och Sarah på Wayne's och tog en fika. Gott vare!
Sen så stötte jag ihop med Matilda så hon fick följa mig runt på stan så jag har köpt pressenter till Carro och Kassim och ett par jeansleggings, ett puder och en spetströja till mig själv. Har ju som lovat mig själv att inte köpa en spetströja för att alla har en, men 29kronor det kunde jag lägga ut :)
Har hunnit prata med Carro också så det blir att fara till henne i helgen då =D Sen så ringde jag en salong om intervju men hon sa att jag skulle ringa imorgon istället så får väl helt enkelt slita mig från matten och det går nog bra :)

Puss
Oj vilken fin bild på stephanie och jag första skolveckan! ;D
Jag är fan inte lik mig känns det som, förändringar sker här i livet

Skola

Ja, här sitter jag och väntar på att gruppen ska sammanfatta klart sina texter. =D
Känns som om jag har råmycket att göra nu men känner mig inte ett dugg stressad fast jag kanske borde.
Ska göra frågor och en intrevju till imorgon.
Köpa pressenter till på fredag
Prata med carro
Städa lägenheten
Plus att jag borde skaffa mig ett leg och fara på ungdomsmottagningen.

Ahja, det ska väl fixa sig som allt annat!

Haha, en mycket seriös bild andra dagen på skolan!

rubrik..

Igår kväll så hade vi roligt må jag säga, men blev inte lika roligt för mig eftersom att jag kände mig lite sjuk och kunde inte "ta i" som alla andra. Men det funka ändå!
I alla fall så när jag for hem erbjöd sig hanna och ewe att gå med mig en bit och jag har nog inte skrattat så mycket på länge känns det som. För gullewe föll ungefär hundra gånger och ni vet ju att skadeglädje är den ända sanna glädjen! Hahah!
Men när vi skilldes åt hoppade jag upp på cykeln och efter ett tag upptäckte jag att jag tappat min telefon så jag lämnade cykeln och började gå tillbaka men såg den inte på vägen så jag hade rätt tur att kanske 30meter från cykeln råkade jag kliva på mobilen och upptäckte den! =D Nådans kallt var det då ute i alla fall och när jag kom hem så var jag väl uppe en timme eller så innan jag gick i säng.
Nu ska jag fortsätta att göra mig klar och sen fara på skolan ! :)

Ni får ingen bild för datorn laggar som vanligt!

Jodå

Nu sitter jag här hos Lisa, vi har ätit tacos några tjejer och nu så ska vi dra en favorit i repris.
Om jag säger så här vi är halvt lediga imorgon så... jaa det blir ju nästan som helg ;) puss!

15 snabba

  1. Hur gammal är du?
    - 17år, pissig ålder
  2. Hur lång är du?
    - Hela 159cm
  3. Vill du ha barn?
    - Självklart
  4. Vilken är din favorit mat?
    - Grillat kött och potatissallad
  5. Vad har du för ringsignal?
    - Skin - Ras cricket, men funderar på att byta
  6. Har du piercingar?
    - Öronen och naveln
  7. Hur många kuddar har du i sängen?
    - 4 stycken
  8. Hur många gånger har du varit otrogen?
    - Har aldrig varit otrogen
  9. Har du någonsin åkt ambulans?
    - Två gånger
  10. Vad är du allra mest rädd för?
    - Ormar, helt klart! Grät när min syster höll sin orm på kanske 20 meters avstånd, haha!
  11. Har du hånglat med någon av samma kön?
    - Ja, i fyllan!
  12. Vad är du riktigt bra på?
    - Födelsedagar, det är min grej
  13. Vad vill du bli när du blir gammal?
    - Jag vill inte bli gammal
  14. Vad är det konstigaste stället du har haft sex på?
    - Hahah, det håller jag för mig själv=D
  15. Har du någonsin druckit alkohol?
    - Svar ja

tidsfördriv

Stal den från Åke!

1. Första bilden i "mina bilder"
 - en gammal bild på min syster

2. Ett foto på dig själv


3. En vän du saknar
 - Julia! Som alltid kommer att vara speciell för mig, måste ses oftare nu gumman!

4. En tid du längtar tillbaka till
 - Högstadiet!
(Samuel, Jonathan, Oskar, Christer, Beatrice, Kristina, Christopher, Robin, Niklas, Alexander och Anton.
Vanja, Olov, Maja, Jag, Julia, Gabriell, Linn och Emelie.
Cicilia, Olle, Simon och Evelina.)

5. Den du senast du fick sms ifrån
 - Emma, som undrade var fan jag höll hus som vanligt =D

6. Den du senast skrev på msn med
 - gabban i think

7. Någon du önskar vore här
 -Simon, vila i frid!

8. En killkompis
 Olle, såklart!

9. Den du känt längst 
 -wickan har jag känt sen alltid

10. Någon du saknar
 - Maja saknar jag

11. Någon som har gjort dig lycklig
 - Johan gjorde mig lycklig

12. Sista bilden i "mottagna filer"
 - en urgammal bild på mig själv i camen som nån visst hade printat och nyligen skickat till mig


brrrrrrr

Jag kan lova att mina fötter var förfrusna innan jag komme mig till lägenheten. Det har fan snöat mer i helgen än vad det gjort på hela vintern tror jag och dom kunde då inte skotta bort all snö från trotoarerna så jag har plumsat mig fram i mina converse skor. Det var inte skönt, men innan jag var hemma så kände jag inte av fötterna så..

I alla fall så har jag inte orkat göra svenska för jag är helt slut och kan som inte tänka, får väl kliva upp tidigare imorgon och göra den.. annars så stannar jag hemma.

har inte orkat lägga in några bilder än men dom kommer.

Ni får en bild på mig och olle istället ! =D
För han tycker jag om och han kommer alltid att vara min bästa vän! God natt!


helgen är över igen

Ja nu sitter jag då här hemma i malå och ska väl ta bussen till stan 17.40 bestämde jag och jacki oss för. I helgen har det väl inte hänt så mycket torsdagen var jag på skolan och hälsade på och gick sen hem och var helt död hela kvällen. Fredag så for jag till pappa och gav Ulrika sin pressent som hon blev nöjd över och sen for jag och var med Jacki, Pk och Mats och vi drack lite grann så vi for till Erik och Wirre komme också dit.
Bara lite synd att Macke och dom ringde och sa att dom var påväg till stan, skulle ju vara kul om dom kom förbi men dom är ju alltid lite sen tänkt =D
Lördan var jag bara hemma orkade inte festa eller så och idag är det söndag och som vanligt är det en väntas dag. Måset göra svenskan ikväll också för jag har inte börjat och den skulle ju vara klar imorgon :S

Menmen, lägger in bilder sen i fredags sen....

gå å lägg dä!

Ja nu var det dags att krypa till kojs, har just hållt andan så att hickan försvunnit så måste väl skynda mig i säng och somna så den inte kommer tillbaka! =D

Jag avslutar dagen med ännu en snygg bild på jag och Jacki, kram! ;D

hickans dag!

Ja, det måste jag fan säga jag har haft hicka typ hela dan så ja man får ju lite ont i magen typ!

Men i alla fall så började dagen med att vi klippte på förmiddagen i salongen och på eftermiddagen fick vi ett tema som handlar om frisöryrket förr och nu vi har en egenupggift och en gruppuppgift. Det betyder att jag fick vara ledig på fredag, eller jobba hemma närmare bestämt, så jag åker hem tiill malå redan imorgon! =D

Efter skolan tog jag då i alla fall bussen hem och hämtade lite grejer innan jag cyklade iväg till Jacki för att hon skulle färga mitt hår efter chocken jag fick idag på skolan när jag upptäckte att min bruna färg helt har runnit av typ. Så som tack hade jag tänkte bjuda henne på Frasses men vi köpte istället hem från ica en kyckling sallad och en baguette, nyttig som vi har blivit detta år ! =D

Sen så for vi i alla fall in till stan och träffade HannaW, Sarah, Fanny och HannaÅ för att se bio, I taket lyser stjärnorna! Den var rätt bra och alla sex satt med tårarna i ögonen eller utanför, lyckat där!


utmanad

jag har blivit utmanad av: www.gagabban.blogg.se

Regler:

· Gå in i mappen mina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

Jag utmanar:
www.ekkipage.blogg.se, www.jaacki.blogg.se,
www.mattismatilda.blogg.sewww.hwe.blogg.se,
www.ewelu.blogg.se, och den som ska återta bloggen(!) www.tellstroms.blogg.se 
  


VI ÄR INTE NORMALA, JAG ERKÄNNER!


Elitstjärnan!

Nu mina kära läsare - dom få jag har -så har jag varit så duktig att jag har tagit mig ett litet gympa pass för mig själv jag har startat musik och stått och hoppat, dansat och slängt armar och ben hit och dit och svättigt blev det må jag säga. Körde bara 15minuter så jag blev inte andfådd eller så men kanske får göra det fler gånger med tyngre pass! ;)

Tjing

Efterskott

Glömde ju skriva grattis till ulrika igår ju =D
Har ingen bild, men det får duga ändå!

g-night

nu blir det sängen, för att jag ska få mig upp imogron!
Så jag avslutar med denna vackra bild hoppas ni inte får mardrömmar!!
Haha, sovgott =D



hot chocolate

Vaknade till lite för sent denna morgon, faan bussen går om fem minuter!! Så kom mitt efterblivna samvete på att jag inte skrivit en rad på svenskan som jag skulle ha gjort så gott som klart i veckan. Så gladeligen la jag mig i sängen igen, jag orkade inte skolan utan tog mig en mysig dag till mig själv! Jag cyklade på ica och handlade lite och hämtade ut mitt paket från Maggi =)
Sen så har jag mysit framför teven, diskat lite, duschat och bara haft det skönt för mig själv med min härliga sång stämma (?) haha!

Gjorde lite varmchoklad och mackor! Jag är väl ingen varmchoklad drickare egentligen, dricker nån klunk så där, men jag älskar att doppa och jag hedde ner lite grädde och polly, Mums! 

Gooodiiie!
 

Grattis

Kassim 26år!


vet dock tre till som fyller år idag också, bara för att jag är bäst på födelsedagar - kommer ihåg alla nästan! Så ni kan ju kanske ta åt er om ni vill ;D hahah! Dom fyller då 17, 15 och 15 dom  i alla fall

Bilder från i fredags


Alex & Agnes

Ewe, Fanny & Erica

Emma & Erik med partyhatten

Emma & jag

Alex, Moa, Fanny, Hanna, Ewe & Erica

Hanna tester min hatt

Jag & Jacki

Några killar

Ewe, Fanny, Erica, Emma & Jag

Emma, jag & Fanny

Jag med partyhatten & Hanna

Michan & Emma

Alex, jag, Emma & Moa

RSS 2.0