we are living in america

helgen blev rätt lugn med mina systrar som hälsade på mig, shopping, tacos, idol, godis, spel med kusin och hans kompis och en del annat roligt.

idag har jag haft första dagen på min praktik på konsum, åt även lunch på skolans matsal. hur gott?! Nu återstår bara 14 till dagar på konsum och sen 10 dagars skola sen är det jullov!! skööönt! Kanske drar på kosmos ikväll, får se =)

If a bird can sing with a broken wing You'll learn to bend when the wind blows

Hade inte allt för jobbig dag på skolan idag när den bestod av att spela ett spel om säkerhet i butik och lite matte. Efter lunchen väntade jag på Jacki så jag kunde gå med henne hem och svänga förbi ica och sen gå hem till mig. Halkigt vare!! Ångrar starkt att jag gick för jag höll på att ramla i varannat steg, snön kom ju för en vecka sen och det är riktigt halkigt på vägarna. Jag blev så utslagen så jag var tvungen att powernapa lite på soffan =) Nu ska jag äta och damsuga sen vid sju tiden kommer mina systrar på besök så då ska vi väl köpa något gott och sen mysa framför idol!

mina mycket normala systrat är som sagt på väg hit :)


jag följde inga råd jag är självlärd

Tvättar idag, samtidigt som jag ringer till olika ställen i umeå för praktik i alla fall vecka 48,49 men ser inte ljust ut för tillfället i alla fall, ska även försöka städa lite grann och äta någon mat. =) Trist dag, är även jätte trött. Försovde mig i morse och kom till skolan lite försent, men det gjorde väl inget för precis som alla andra lektioner gjorde vi ingenting och läraren var inte ens i klassrummet. Så jag spelade lite spel istället och sen var det äcklig korv och mos till lunch men jag hävde i mig och for sen hem igen. Tjing

I want to take this time out to apologize for the things that I've done and things that haven't occurred yet

Har kommit hem från en lång dag. Matte först där vi fick tillbaka provet som gick sämst, vg som var rätt svagt, men geometri är ju mitt värsta kapitell så. Sen Engelska med betygssamtal låg tydligen på vg-mvg där? haha, jag är inte ens bra i engelska men hon tyckte jag var duktig i alla fall. Jag klagar inte!

Efter skolan åt vi några tjejer på frasses gick sen förbi karamelltåget för att sandra skulle ha snus. Jag köpte godis för att ta ut 100 kronor, hon ger mig inte hundringen och jag kommer inte på det förän typ fyra timmar senare. Surt! Men vi gick då för att spela laserdome! Apkul! Jag var sämst under våran match :] hihi! Men killen som sprang runt och tog kort intervjuade mig. Kanske för att jag satt ner vid mitt "bo" och sköt alla i min väg för att jag hade grym mensverk - inte kul. Men ni får väl se mig i norran bara han inte tar den där fula bilden som han visade, usch! Sen blev det gratis fika på E4an och vi stannade kvar och pratade lite vi tjejer. Och nu taggar vi nyår och skoter vm! KUNG!



Bilder från förra årets vm, i år blir det ännu bättre. Och det skadar ju inte att man är 18 då!


I'll keep on rolling down this road But I've got a bad, bad feeling

Ja, Pink-konserten måste ju vara slut nu antar jag och jag kunde ju faktiskt ha varit där - jag hade en biljett till globen! Men nu var jag inte där utan har istället varit hemma för mig själv och kännt hur livet suger, ont i ryggen har jag också - som alltid. Är inte på den positiva sidan för tillfället och var inte det igår heller. Hoppas att det vänder snart annars vet jag inte hur det kommer sluta. Kanske rakar av mig håret, målar mig svart runt ögonen, knarkar, hoppar av skolan, blir lesbisk ändast för att vara tvärsemot, skär mig på armarna och hatar alla i min omgivning - speciellt dom som bryr sig mest! Okej, det kanske inte kommer att hända men man vet ju aldrig. Nu skulle jag behöva pengar så jag kunde beställa hem alla kläder och skor som jag vill ha. MAMMA?! PAPPA?! GE MIG LITE PENGAR INNAN DET JAG SKREV HÄNDER PÅ RIKTIGT!




So just leave me alone, leave me alone, leave me alone, leave me alone, leave me alone....

Var ett tag sen jag skrev, i helgen har jag och några killar rövat bort simon och hinken till skellefteå utklädda till raggare, dom fyllde nämligen 18 i helgen. Grattis på er! Sen åkte jag bil ungefär hela lördagskvällen runt runt i malå.

Min gårdag sög ordentligt när jag vaknade 25 minuter innan bussen går från Malå. Kom till busstationen, men det gjorde inte bussen för busschuffören hade nämligen försovt sig så en annan buss fick köra, det gick fort till Norsjö kan jag då säga. Men när jag satte mig i nästa buss kunde jag inte somna. Sen ringde jag om praktiken och han gillade inte att jag gick på jb så ingen praktik där och ingen annan verkade heller vilja ha mig. Så vi får se hur det blir, butiker i alla fall. Kanske första veckan i Malå? och sen får vi se om jag stannar eller finner mig någon annanstans att vara. Känner mig på allmänt dåligt humör! Plus att om cirka 20 minuter börjar Pink, som jag sålt min biljett för. Åhhh life suck!


Det här är ända bilden jag hittar då födelsedagsbarnen är på samma bild.
Dom är med varandra 24/7 men kan tydligen inte vara med på samma kort ändå!

Har försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser. Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut, hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Ska snart fara på skolan och vi har matteprov idag, efter att vi haft kapitlet på en lektion. Men så är det väl om man har matte b på en termin. I alla fall så åker jag då till malå efter skolan, får se vilken buss jag tar, ett par skor och skolkatalogen väntar på mig där hemma! Sen vet jag inte vad som händer i helgen, ni kan ju höra av er :) puss!

Jag vill tacka livet som gett mig så mycket. Du gav mig två ögon och när jag dom öppnar kan jag klart urskilja det svarta från det vita

Sitter i soffan efter att ha sett endel teve. Först såg jag mammas pojkar, tycker det är lite töntigt, men jag är väl fast i det ändå. Sen såg jag i alla fall inlåst - sista programet och som jag gråtit! Egentligen för ingenting men jag tycker som att det är lite sorgligt.

Det finns så himla många som sitter i deras situationer och jag känner så många som jag inte kan räkna på två händer, det är hemskt. Finns så mycket jag skulle vilja göra för dom människorna för jag vet att dom felsta kan vara underbara individer och det har dom flesta visat för mig.

Jag har inte alls samma kontakt med dom människorna som jag hade förut och jag har försökt med vissa, jag har berättat vad jag tyckt och försökt få dom att inse att det finns ett bättre liv att leva. Jag har berättat att jag finns där för dom om dom behöver mig och att dom borde börja uppskatta det dom har mer. Jag kan inte göra så mycket, vill dom leva sitt lev som dom valt att göra så får dom ju det, jag uppskattar det verkligen inte men det är deras val. I min framtid kommer jag absolut kunna vara vän med människor som hamnat snett men jag tror inte att jag någon gång mer kommer att släppa in en kille i mitt liv om han berättar att han gör fel saker, det mår man bara dåligt av.

Ska inte öppna mig så mycket mer nu men jag hoppas att folk börjar ta vara på livet för det har så mycket att ge, hoppa inte in i fel saker och om du inte kan hantera grupptryck och liknande för då ska du för all del inte börja umgås med fel personer. Jag kan hantera såna saker tror jag, eller jag vet, för jag har så starka åsikter och jag böjer mig inte för såna personer. Jag kan berätta rakt upp och ner vad jag tycker och tänker, stå upp för min vilja och försöka få andra att tro på sig själv. Jag vet att jag kan, för jag har gjort det förut. Jag har umgåtts med "fel personer" och dom var helt fantastiska människor. Hoppas att folk börjar tänka på vad dom ger sig in i....



Jag vågar aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varandra

For på stan efter skolan men fick inte med mig något hem. Vad köper man egentligen till farsdagspresent? Känns som om man inte ska köpa för dyrt på en sån ändå liten dag men samtidigt så vill man ju ändå ge nåt. Aja får väl bli nåt enkelt om jag inte hinner om stan imorgon och hittar något då =) Sen gick jag och Sandra och åt på Dallas vilket var väldigt gott! Var rätt länge sen jag åt på sånt ställe. Måste bara säga att det är väl vädigt sent med snön i Skellefteå? Vi har ju ingen snö alls och det är ändå 5 November nu! Men det gör inte mig något, den här hösten har ändå gått snabbare än någonsin. Det är ju snö i Malå så skulle lätt kunna vara utan snö i minst en månad till här och mer där till :)

jaa jag är tråkig men jag har inga bilder!!

vi flyger vi flyger fram vi göre för vi kan

Sitter kvar på skolan -.- var tydligen tvungen att vänta på Sandra som sitter på sin cpmatte (skojar sandra) sen ska jag ner på stan och kolla om en farsdagspressent och kanske något mer. Har i alla fall ringt till en salong idag och kollat om praktikplats och dom tog emot praktikanter men ville att jag skulle ringa igen på måndag för att han som var chef var tydligen sjuk. *suck*. Men jag får väl ringa tillbak på måndag och får jag ingen praktikplats då så får jag panik eftersom att vi har apu om två veckor. Men vill verkligen vara på den här salongen, skulle vara så bra. Aja.. hörs senare!

har inga bilder så ni får en från förra julen bara för att jag har blivit julknäpp!

Everywhere sounds of love are everywhere and my heart sings along thanks to you I finally got a song

hej alla fans. är hemma och väldigt mätt efter att jag åt en god kycklingsallad på inackmiddagen och clementiner till efterrätt :) For på stan efter skolan och jag köpte min första julklapp och den blev till Alma :) Hämtade även hem min cykel idag så det kändes väl helt ok. Är då väldigt trött nu i alla fall så ska väl snart sova. Har som inte så mycket att säga. Eller just ja, fick ju tillbaka matte provet idag - mvg! kändes skönt. Men det är sjukt svårt att få mvg i matte b och jag ligger väl mellan vg och mvg så vi får väl se hur det går=)


We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again

Kunde aldrig somna igår så jag gick upp och åt en macka och satte mig vid datorn innan jag gick isäng igen. Somnade vid halv fyra och var därför väldigt trött imorse men jag fick mig upp i alla fall. Snart är det dags att promma ner till bussen och sen är det matte & engelska som står på schemat. Ikväll blir det gratis mat på inackmiddagen. Gillar gratis mat =) Aja,.. skriver väl sen.

utnött bild, men ni får den ändå!


Ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan

Ska snart gå i säng så jag får mig upp imorgon. Tror föresten att jag har fått fnatt, sitter och lyssnar på julmusik, har köpt hem mandariner, tänder ljus, skriver önskelista, vill bara shoppa lös med julklappar till alla andra. Julklapps delen är väl lik mig, köper alltid mycket julklappar och många tycker att jag är störd som köper så mycket. Men i övrigt? Jag tycker inte ens om julen? Tycker att julen är rätt överskattad och jag hatar att allt måste vara precis likadan varje år! Samma mat ska ätas, i samma årdning, julklapps utdelningen ska vara på samma tid varje år, kalle ankas kan man alla repliker ifrån och jag hatar julmat! Att få julklappar och att ge julklappar är alltid kul men jag skulle lätt kunna dra ner på det där. Kommer förmodligen aldrig att göra det eftersom att min mamma har skämt bort oss barn ända sen vi var små och vi har alltid haft störst julklappshög. När jag var liten hade alla andra klapparna under granen medan vi hade det under trappen och det var fullt där! Men jag vet en sak som är bra med jul, och det är klån de beesta!

Karl-Bertil Jonssons jul, oj vilken höjdpunkt på året!!!!

If the lies don't judge you, the truth will but if I can't love you, then who will

imorse försovde jag mig allt för länge, helt oförlåtligt, men sånt som kan hända den bästa. Jag gick i alla fall och handlade idag, skönt med en promenad - borde ske oftare här i skellefteå. I malå går man ju överallt även om det inte är så stort så är det rätt långt från mig till vissa ställen. Här orkar jag fan aldrig gå även om det är rätt nära :) I alla fall så skulle jag köpa pålägg och såg då att om man köpte tre tycken från lett visst märke så skulle man få en idol samlingsdvd från alla åren. Så det gjorde jag, kan ju frysa ner påläggen så. Har även funderat på att börja bli mer nyttig, eller ja kanske mindre onyttig då. Så istället för att köpa hem godis köpte jag clementiner och morötter med dipp. mmmm så gott! Blir nog att göra skala morötterna senare till en film :)


When accountants didn't have control and the media couldn't buy your soul and computers were still scary and we didn't know everything

hejhallowww.
Är pigg som en lärka, eller hur man nu brukar säga. Mamma har varit i min lägenhet i helgen och lämnat efter sig en julmust. Lite för tidigt att köpa det nu mamma (?), vi kommer att bli less ändå. Men jag tackar och tar imot och hur druckit det nu ikväll. Måste väl snart gå och sova snart, även om jag inte är trött men jag ska ju ta mig upp på skolan imorgon. Håller föresten på att knåpa på min önskelista, för det är ju trots allt november nu. Egentligen skulle jag må bäst av en massa pengar så jag får köpa det jag behöver själv men min kära mor vill inte ge mig pengar så då måste jag ju hitta på något annat. Blir inte så lång lista men då kanske man får det man önskar istället :)

Snart är det klån jul!

would you dance, if i asked you to dance...

Känns hur jobbigt som helst att ta tag i mitt liv igen, lovet har gått för fort! Men imorgon börjar jag om skolan igen och innan dess måste jag ha tagit mig tillbaka till skellefteå, fyfan så jobbigt! Men vi går trots allt bara fyra dagar den här veckan sen en vecka till och sen är det praktik.... men jag har ingen praktik plats :S

I alla fall, det här lovet har jag hunnit med att :

* Varit i malå hela lovet   *Festat
* Sett hockey i isladan     * Tittat på innebandy träning
* Ätit mängder med godis * Filmkväll
* Klippt pappa & mikaela  * Klätt ut mig till catwoman
* Varit på halloween fest  * Sovit ut
* Varit barnvakt              * Umgåtts med mina familjer
* Träffat vännerna           * Skrattat -som alltid-
* Haft dåligt samvete       * Jobbat
* Varit arg, sur & ledsen  * Tänkt
* Åkt bil                         * Hyrt film
* Varit ute                      * Varit hos farmor


och mycket mer, bra lov ändå :)

Varning för fet bildbomb

Vaknade upp imorse och jag har ett stort blåmärke på armen. Inte skönt! Har inte så mycket att skriva, hade en kul kväll igår som började med att jag for ner till Maja så hon fick sminka mig. Tack gumms! Sen kom Gabban och vi gick över till Simon, sen förbi kiosken och statoil sen vidare till Gabban. Folk kom dit och sen for vi till Rasmus en stund där jag han tappa bort mobilen två gånger, kameran och börsen men allt kom till sin rätta till slut. Avslutade hos Jonas och sen gick jag hem. Men bilderna får tala för sig själva.

RSS 2.0