Baby I love you, I need you here give me all the time

Städade mitt rum här omdagen, ordentligt! Blir så less på mig själv att jag inte orkar packa upp väskor när jag vart borta, därför hamnar alla kläder på golvet när jag har bråttom och ska hitta åt den tröjan jag vill ha. Och när det mesta redan ligger på golvet läggs ännu mer dit. Ska ta mig själv i kragen, jag trivs inte när jag har ett stökigt rum och det är betydligt lättare att veta var jag har mina saker när det är städat och snyggt.

What are we supposed to do after all that we've been through, when everything that felt so right is wrong now thet the love is gone

Skulle jobba 9-16 idag men när jag vaknade upp hade jag magsjuka, inte alls roligt. Känns lite bättre nu i alla fall och hoppas på att det blir ännu bättre under dagen.
Tittade precis ut genom fönstret också då jag hörde att det spöregnade ute, den lilla snö vi hade är borta och det är fyra plus grader ute. Jag tror aldrig jag varit med om något liknande, vad jag kan minnas, plus grader, regn och snölöst i västerbottens inland den sista november. Men jag trivs, till skillnad från många andra norrlänningar. Ifall detta är vad klimatförändringen åstakommer så gillar jag den. Vi hade en riktigt varm och skön sommar och nu en sen vinter, då kanske den inte känns så lång i varje fall. Dock så vill jag ju ha snö i december, eller åtminstone på julafton, men 2dm och 5-6 minus grader räcker.

Heaven knows your mother lied

Fick en spark i röven, ett slag på käften och en påminnelse av Sandra att jag faktiskt har en blogg. Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat, fyra dagar förra veckan, köpt julklappat i Skellefteå gått på skylltsöndagen, fick hem världens snyggaste skor(som jag visat innan) men dem var för små och är nu slut på lager ta mitt liv -!-, och lite annat också. Idag åkte jag och Simpan till A-jaur för att köpa lite julklappar, hittade inte så vidare mycket men lite i varjefall. Har väl en 6-7 julklappar kvar nu så börjar komma en bit på väg, köper alldeles för mycket julklappar varje år. Det är för roligt! Nu ska jag lägga mig och sussa, fick sms av Simon att han blivit sjuk så måste jobba åt honom imorgon!

If you ever leave me baby, leave some morphine at my door

Tredje bion för i veckan står på schemat, Svensson Svensson i nöd och lust på Malås bio. Olle, Adam, Simon & Sandra (mfl?) står för sällskapet! Hoppas filmen levererar lika mycket som säsongerna, Gustav Svensson är min idol!

So, so what I'm still a rockstar, I got my rock moves and I don't need you

Jobbade 3-timmars lördag idag, rätt onödig tycker jag men ska inte klaga. Åkte direkt till ishallen efter det och såg när Malå vann över Åsele med 8-4. Nu fryser jag sjukt mycket så ska slänga mig i duschen och sen åker jag till skellefteå för att se Breaking dawn med Henrik och Niklas, åh så jag längtat efter den filmen!!!

Have you ever done something you can't change, something you can never rearrange? I have, I have

Jobbat några timmar idag och ikväll åker jag iväg till Skellefteå med Niklas, Simon och Sandra för att se Bio och käka lite mat. Det blir filmen "In time" med Justin Timberlake, tyckte den såg riktigt bra ut faktiskt.

How can I put it, you put me on, I even fell for that stupid love song

Gahhh, vem klickar hem dessa åt mig?!

I never made promises lightly, and there have been some that I've broken

Såg just Kalla fakta som handlade om självmordsbombaren som valde att spränga sig själv i luften under julhandeln, det handlade även om det hat som finns på många platser på jorden mellan muslimer och ickemuslimer. Jag blir på riktigt ledsen och upprörd! Man behöver inte vara vän med alla, men man måste acceptera och framförallt respektera alla människor oavsett religon, bakgrund, utseénde, familj och allt annat som människor döms efter idag. Det är inte rätt att spränga sig själv med önskan att döda andra människor och det tillhör heller inte islam att göra det, vilket många verkar tro efter hur media framhåller muslimerna. På riktigt, vi är född på samma jord förfan, blir arg på muslimerna som inte accepterar oss och jag blir arg på de svenskar som välkomnar sig själv i andra länder men tittar snett på alla utländska människor som kommer hit. Jag känner både svenskar och utländska personer som är helt underbara, lika så dom som är dum i huvudet. Våran färg på huden eller religion avgör inte hur vi är som människa. Acceptera olikheter, vi kan lära av varrandra.
(ursäkta damputbrottet, men blir så arg)



All I want now is a white light moment

Skrapade just ihop lite vuxenpoäng när jag startade ett sparkonto och skickade över lite pengar på en gång eftersom att jag fick lön idag. Jag är jävligt bra att spendera alla dem pengar jag har på mitt kort lagom till sista dagen innan jag får nya pengar, då spelar det ingen roll om jag har 800 eller 15000 på kontot. Så nu är min nya taktik att lägga över pengar direkt så att dom inte finns där, spara till något jag vill ha eller om det någon gång krisar sig; behöver! Alla växer ju upp nån gång brukar man säga!

Jag vill leva lyckligt för att jag är jag, kunna vara stark och fri, se hur natten går mot dag.

11.11.11, historisk dag. Vad ska hända idag mån tro? Något intressant måste ju ska hända, hoppas jag i alla fall ;) Själv ska jag snart kliva upp, göra mig klar och sen äta en ordentlig frukost för en gångs skull. Och lite senare idag, eller ja om någon timme, köra iväg till Norsjö för att hämta Alma och Elin på skola och dagis, ska nämligen vara barnvakt. Saknar mina småsyskon ibland, lär väl inte sakna dom efter helgen när dom gjort mig vansinnig ett antal gånger.

Trollen förra julen

Sometimes it's hard to follow your heart, tears don't mean you're losing, everybody's bruising, just be true to who you are!

Idag är jag ledigledigledig, har aldrig varit så skönt att vara ledig som idag. Igår hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och var helt utmattad i hela kroppen, kanske jobbar lite mycket(för att vara jag då). Idag har jag påbörjat en välbehövlig städning av mitt rum, öppnade man dörren föll saker ut ungefär. Sen ska jag försöka knåpa på en önskelista till mamma, hon ska nämligen köpa julklappar i helgen. paniiiiik det är snart jul, men än känns det inte. Ingen snö och plus grader ute fortfarande, det gör mig lycklig. Endast december månad bör innehålla snö tycker jag!

Igår fyllde Simon och Hinken 20 barre, grattissssss! Och på lördag har dem 40års fest, inte illa ;)

Still I am responsible if it will fall apart, belive me I don't want to go

Fredagkväll, jobbade till 19.15 idag åt sen asgod mat hemma hos pappa. Senare drog jag vidare till Hinken för ett glas vin, nöjde mig dock med ett, och idol med han, picco, erik, anders osv.. Imorgon ska jag he mig upp för att jobba ytterligare några timmar. 

Moa Lignell levererade ikväll alltså, gåshud!

No matter what I do, all I think about is you. Even when I'm with my boo, you know I'm crazy over you

Trodde att jag skulle ha en rätt lugn vecka med lite jobb men så blev inte fallet, jobbar närmare 53 timmar den här veckan, men inte gråter jag för det. Jobbade 10-23 i måndags började 06.00 dagen efter och var lyckligtvis ledig onsdagen men sov bort hela den dagen av trötthet. Jobbat idag, imorgon, på lördag och på söndag. Och jag tokälskar att det är en röd helg i helgen, mer pengar till mig sweeeeeeeet!


RSS 2.0