but life goes on

otaggad till livet i sinne är jag just nu, känns verkligen som att livet suger. och nej jag ska inte snitta upp mina handleder och begå självmord för att jag känner mig lite deprimerad för en kväll eller två. Har bara haft en sak i skallen tills i kväll då en till sak dök upp som från ingenstans. Ahja, ska inte dra fram allt jag känner och tänker - ändast onödigt.

svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan

Dagen början spenderades på solviken, där en hel del folk var. Var där ett bra tag innan jag cyklade hem och fick grillat på bordet, satt inte helt fel i kistan skulle jag vilja påstå. Senare på kvällen gick jag ut med till Simon, Henrik, Niklas och Robert innan vi hoppade in i en bil och åkte till typ skellefteå-älven(?) i alla fall med Johan, Jocke, David, Therese och Erik. Vi hoppade från klippor och sånt roligt :)
Sen blev det statiol och film hos simon, filmen var värdelös. Jag, Niklas och Oscar hoppade in i motorbåten vid tolv tiden för att hämta Peder på jobbet sen åkte jag hem.

Jag vet, inlägg suger utan bilder. men skyll på skolan som vägrar låta mig ha min dator över sommaren.


i wonder how, i wonder why. yesterday you told me 'bout the blue blue sky

Blir ett snabbt blogginlägg idag igen.
går kvällen spenderades hos olle med tobbe, köpte lite glass och cyklade runt lite. senare kom henrik och adam förbi och vi drog till ishallen, joel kom också och dom spelade poker. mycket nöje!

nu sitter jag i alla fall hemma, vädret är perfekt idag igen! Väntar på Olle, sen drar vi till solviken - lär vara mycket folk där idag igen, men det gör mig inget. Så länge vädret är på topp!

det är inte regn som faller

Soligt idag igen, jag älskar vädret! Jag gillar inte alla jävla insäkter som flyger om kring ocg biter mig, knorten älskar min nacke! I alla fall så hade jag tänkt dra till solviken för en timme sen, men blev inte så. Fotboll om en timme så far kanske upp till solviken efter i stället.

I alla fall så fyller Pk 22år idag, grattis grattis! :) Vet även att Pelle fyller 19 imorgon, så grattis på dig med.


Grattis Petter

sommaren är kort

Har varit ute hela dagen. Började hos Gabban sen drog vi oss till solviken för lite sol och bad när hon for kom niklas och oscar dit så jag joina dom. efter maten stack jag ner till henrik och umgicks med lite killar och jag och simon gjorde världens vurpa med cykeln, jag fick honom över mig. kvällen gick och slutade med att jag, maja och niklas for till olle där han, adam och tobbe var. Sen följde jag och tobbe hem till niklas och såg film.

okej, tråkigt inlägg. men är inte taggad på att skriva. imorgon blir det solviken klockan elva sen fotboll klockan ett.

make a better place for you and for me

tänkte lägga in den låt som gett mig mest i livet, just av michael jackson.
rösten är otrolig, liksom sången, sorgen och glädjen.

vila i frid

den bästa artisten genom alla tider, uppträdanden, dansen, sången, texten - allt stämde in. den artisten jag alltid drömt om att se, den som på minner om så mycket. vissa låtar har hjälpt mig genom mina jobbiga stunder i livet dom glada har fått mig att le och bara velat dansa omkring medans andra har jag legat och gråtit till när jag behövt det. vila i frid michael jackson.


The king of pop!

love is my drug is my heroin

Är fortfarande i umeå, har aldrig riktigt orkat sätta mig på bussen hem. Har i alla fall varit lite sur i veckan för att min brunfärg är borta! Inte roligt alls, okej lite är kvar men inte som när jag lämnade mallorca. Har flagnat på bröstet och börjar även göra det på låren också. Har även tusentals kliande röda fläckar, som kan se ut som finnar, över hela kroppen av några människoätande äckel myggor.

Ahja, ska sluta klaga. Ska väl få mig att se ut som en människa och sen gå ut på balkongen och sätta mig i solen.

can you even look me in the eyes

Är ju som sagt i Umeå nu. Carro jobbar just nu men sen i lördagskväll, när jag kom hit, har vi mest ätit! Som det brukar vara alltså. Tog i alla fall en runda på stan och jag fick med mig några påsar hem också. Presenter till Alma och Maggi till exempel och några saker till mig själv :)


Skor - 449kronor, DNA
Champagne färgad fransklänning - 300kronor, Nicole
Grå t-shirt - 149kronor, H&M
Svart tub-linne - 39.50kronor, Gina tricot
Turkosa & svarta/rosa hipstertrosor - 69&79kronor, H&M
Ljusa jeans - 249.50kronor, Gina tricot

(har dock sprättat i fransarna eftersom att alla fransarna var i hop sydda på en tråd, dom hängde inte fritt. sen ska jag väl sy upp jeansen eftersom att jag är så otroligt lång.)

I just want to go to the party she gonna go can somebody take me home Ha ha he ha ha ho

Midsommaren blev rätt bra, även om jag var super otaggad när jag begav mig till Olle. Dit hade redan Gabban, Hinken, Tobbe och Adam anlänt och senare kom även Lote och Daniel förbi. Vi gick över till Olles grannar och var där ett tag också där jag fick mig kompisar på studsmattan av Daniels syskon barn. Jacqueline, Isabella och Lukas (4 & 6 år gammla). Men sånt gillas!  Men efter ett tag blev det för drygt där borta så jag och Peder tog vårat pick och pack för att dra till borgen och eftersom att jag är Peders nya tjej -eller åtminstone vid insläppet igår- så fick jag gå in utan att betala hundra kronor. TACKARRR! Tack för kvällen alla som gjorde den mer lyckad än vad jag hoppats på.

något som var mindre lyckat var att jag kom hem runt två tiden igår men vaknade ändå klockan fem och var tvungen gå upp och dricka en lite dicka, somnade sen i soffan och vaknade vid tolv och mådde aningen dåligt. Trots det åker jag till Umeå ikväll, blir en tuff resa. men det funkar. vi ses!


eftersom att jag inte kan lägga in bilderna i datorn så får ni en bild från en regnig dag på liseberg förra sommaren.

små grodorna, små grodorna

Igår åkte jag bil ungefär hela dagen. Vid halv tolv startade bilen till skellefteå, var där typ en timme, sen piteå - lämnade ogges pappa och for på frasses och sen malå igen. Kom väl hem runt sex tiden kanske. Åkte ju med Oscar som btw tog körkortet i onsdags. Grattis Grattis!

Idag är det i alla fall midsommar, hade typ tänkt dra till Umeå men fick som ingen lust att vara på fest hos min systers universitets kompisar blivande soc-kärringar, (förlåt carro) men nej tack. Så ska väl vara i malå i alla fall, typ grilla hos olle sen får vi se, drickat kommer inte räcka långt - men skönt att tare lugnt också.

jag lever min dröm

Sitter hos Simon, han duschar. Vi vakar i natt.. får se hur det går, jag lär somna till nästa film :)
 

Heej simoooon

vi är pågång, vi är laddade vi är tända

Förlåt mina kära läsare för att jag har förstört era dagar med att inte skriva några inlägg, förstår att det måste vara hemskt att vara utan min vardag. Jag menar vad skulle ni göra utan mig?  Okej, jag var ironisk men jag är inte speciellt bra på att uppdatera, men jag skyller på att det är sommar =)

I alla fall så fick jag se 93ornas musikaler igår med Niklas, Simon och Henrik. Haha, måste då säga att dom var rätt bra och mycker roligare än våra musikaler. Ellen Lundström ska nog få priset som roligast i musikalen, kanon bra! Sen gillade jag namnvitsarna(?) sten - hej sten, stig - hej stig, i an - hej ian, ja far - hej då jafar =D Satt inte stenad framför musikalerna så minns inte allt, men jag tyckte nog samandraget att A var bäst. Synd bara att jag inte kunde se dom live, men men.

Ikväll ska jag nog umgås med några trevliga pojkar och ska väl även ta mina ben och stapla mig till Kiosken för att hämta ut mitt förköp till stadsfesten, Fredag - Lördag. Kanon!


jag känner det är nånting på gång

Vädret suger hur mycket som helst!
Har kommit mig hem från norsjö, åkte dit med ulrika igår bara för att prata och se lite tv och så. funkade. Vädret vill då tydligen hålla i sig ett tag framåt och det finns inget tråkigare än att sitta och rulla tummar, plus att man blir super trött i skallen. Funderar på att höra av mig till Carro och kanske fara dit i veckan, även om vädret suger lika mycket där och hon kanske jobbar. Men det finns ju dock ingen annan som kan trycka lika mycket godis, mat, kakor och annat gott samtidigt som man ser en massa filmer, bara jag och Carro. Eller okejdå, Maggi kan också när inte träningstankarna poppar upp i skallen. MEN hon är ju i Spanien, jävel! nästa år följer jag med dig, utgång i Barcelona låter inte helt fel som du sa! :)
Vad säger du Carro syss, sugen på besök? :)

california here we come right back where we started from California

Det är värdelöst väder ute, regnar inte nu men jag höll i alla fall på att frysa ihjäl när jag klev ut genom dörren. Sen var jag ju så inteligent att jag glömde min skinnjacka i skellefteå så jag har bara jeansjackan här. Får väl smörja in min bruna skinnjacka och se om den går att använda något. Nu ska jag i alla fall ta på mig min underbart sköna gråa mysdress, ta fram godis, kura ner mig i soffan och se massa o.c! Jag har tagit tillbaka mina boxar från Fanny så har börjat om att se första igen, kanon bra! Sen blir det andra och sen tredje. Matilda har glömt att lämna igen sista säsongen men får väl tigga tillbaka den om jag vill se den, den är ändå inte så vidare bra.
Men nu blev det en massa babbel, ska gå nu. finns på mobilen ;)


there's nothing else i can say

hemma igen.
eller kom till skellefteå vid 18.00 tiden sen vidare till malå. har suttit uppe alldeles förlänge nu och läst tillbaka mig i bloggvälden, nu dags för sängen. puss

bad om starka killar, vad är ni för sort?

Ligger nu i Carros sköna säng, vi ska dra ner på stan så fort vi är klar här hemma. Jag väntar på att få gå på toa men Carro blir visst aldrig klar där inne. Seg, som vanligt. Men när jag har varit på stan, växlat pengar och shoppat lite så drar jag tillbaka till Skellefteå och äter middag. Sen hämtar mamma upp mig och vi drar vidare till flygplatsen, mallorca och värmen. Så vi sees looosersss =D

ps: grattis till emma 17år imorgon och wickan 17år på söndag!


you'll never be alone

Ville bara skriva grattis till daniel, lite sent kanske men ;P han fyller i alla fall 18år idag, blir ingen bild eftersom att det inte är min dator jag sitter vid men Grattis daniel i alla fall.. kanske inte är den 4'de längre men ändå.


summerlovin happend so fast

Ett sista inlägg innan datorn försvinner
får se om jag far till umeå imorgon då får jag skriva ett till inlägg innan jag far till Mallorca, annars blir det här ett hejdå från mig, får väl se om jag orkar sitta vid någon dator när jag är borta i värmen :) Annars så får alla ha en glad sommar.

goodbye my lover, goodbye my friend.

Nu är hela datorn ränsad; spotify, bilder, musik, filmer. Allt är borta, gone. Känns som om hela livet är borta nästan.. nog för att jag sparat mina bilder på carros dator men ändå. Känns lidand, datorn, min bästa vän ska bort. Nej men skämtosido så kommer det kännas tomt utan den ändå. BÖL!

gud hjälp dom männskor som är i nöd

Imorgon så ska min älskvärda dator lämnas in till skolan över sommaren, buhuuu. Det är alltså något fanstyg som skolan hittat på just i år, alla andra år har nämligen eleverna fått ha sina datorer. Men nej nej inte nu längre!

Torsdag är i alla fall min sista dag på skolan sen åker jag iväg till Umeå mest troligt för att hälsa på mina systrar över dagen. Fredag eftermiddag åker jag tillbaka till skellefteå och senare på kvällen hämtar mamma upp mig så att jag, hon och alma åker i väg till Mallorca från flygplatsen här i skellefteå.

Sen är ju sommarlovet här och det känns skönt, vet inte riktigt hur mycket jag kommer att skriva här i sommar. Har förhoppningsvis annat för mig ! :) Jag hoppas att min sommar ska bjuda på; Mallorca resan såklart, Statsfesten, Familjen, Vänner, mycket mer julia, återseenden med hvfr, musik vid malån (om den bjuder på något i år?), Sommarjobb på konsum (hälsa på mig!), Sol, Bad och den bästa sommaren någonsin!


de e för oss solen går opp

I helgen har det inte hänt speciellt mycket, var med mina syskon och fick även en solbränna. mer har jag inte att säga just nu. förutom att min laddare till datorn gått sönder.. wihiii???

RSS 2.0