To clear my head from everything that's spinning round and round

Såja, helgen är över! Själv var jag ledig både fredag och måndag så har haft en lång helg.. delar av den har jag spenderat i malå och större delen i skellefteå. Tagit det lugnt, tagit tag i en del saker som bara legat och väntat på mig. Nu har matilda precis farit hem, vi har nämligen fixat lite grejer inför 70% seminariet imorgon. Och som ni ser är min design borta! Av misstag tog jag bort den, men det gör väl inget, hade ändå tänkt byta så kommer väl upp en ny så småningom..


If tomorrow never comes, will she know how much I loved her?

Idag har jag varit så jäkla duktig, är fan stolt över mig själv!
Dagen började med att jag steg upp i tid så jag hann ta en skön dusch imorse och sen bar det av till skolan för ett prov i matte c, som jag tror gick rätt bra! Sen serverades soppa till lunch, som varje onsdag, kycklingsoppa var det och den var riktigt god. Sen betade jag av ännu ett prov i Nkb som jag hyfsat bra, kunde nästan allt i alla fall. Fick sluta lite tidigare så jag passade på att ta en pn innan jag satt igång med storstädning av hela lägenheten -förutom garderoben som jag aldrig hinner till och den ser ut som hell btw - putsade upp toan ordentligt, köket fick sig ett lyft och vardagsrummer/sovrummet också gick lös med golvmoppen och trasan överallt! :) Sen har jag också hunnit med att plugga allt som jag hade inplanerat ikväll! Hoppas mitt duktiga il håller i sig ett tag, har haft en svacka mellan jul och förra veckan. Men nu ska jag hålla detta till studenten hade jag tänkt Nu ska jag sluta ordbajsa och starta tvn och dricka ett glas vatten! Later! 

bjuder på en bild jag tog på mig själv igår (not)

  

we became friends in the house and we hope this will go on

åååååååååååååååh vad jag pluggar, jag pluggar alltså från att jag vaknar på morgonen tills jag går i säng på kvällen med några pauser för matintag och hjärnvila. Det sistnämnda håller jag på med just nu! NkB och Matte C pluggas fööörfullt just nu inför proven imorgon. Är apless, ska snart fortsätta mata in information om kroppen i hjärnan, får se hur det går.... sen klockan tio ska jag se big brother och sen soooooooova!

Her eyes make the stars look like they're not shining

Är ledig idag, skönt skönt skönt kändes det inför dem kommande dagarna! Känner mig dock lite stressad och måste snart sätta mig ner och plugga hela dagen och kvällen! Men innan det ska jag mysa i soffan framför ett...... eller två avsnitt av oth och äta frukost. Mys! :)

Wondering what I've got to do or who I supposed to be

Har sett One tree hill alldeles för länge, men hur kan man inte fastna i det?


I travel the world and the seven seas

Vadå lördagsmys?

I don't wanna wake up lonely I can't stand another night alone in my bed

Nu är jag så fruktansvärt less på både matte och religion så att jag skulle kunna kräkas. Min religionsuppgift går ut på att jag ska skriva om mannen, kvinnan och familjen inom kristendom, judendom och islam och sedan jämföra dem. Jag har skrivet mer än en hel sida om kristendomen och snart en halv om islam... *kräks*

Nu ska jag i alla fall duka upp nötter, frukt, läsk och min merciask på bordet innan melodifestivalen börjar! Får väl se om något bra bidrag lyckas dyka upp ikväll.

Am I better off dead, am I better off a quitter

Min syster har varit i stan med sitt jobb idag så jag har hängt med henne en stund nu på dagen innan dem körde hem igen. Nu ska jag sätta mig och räkna matte är min tanke, antagligen kommer jag att slita av mig håret för att jag inte förstår något.... varför, varför, varför läser jag matte d ens? Kan kursen någon gång ta slut, och jaaa det får gärna stå ett G i betyget!

barrooo, ma' sis

We were both young when I first saw you, I close my eyes and the flashback starts

Godmorgon!
Eller ja, jag har faktiskt varit vaken ett bra tag. Hur cool är det att vakna halv nio en lördag egentligen? Nå väl, snart ska jag ta mig en lång och skön dusch och sen får vi se vad som händer, ska nog sätt igång med pluggandet. Idag står matte d och religon på mitt schema och sen ikväll blir det att äta nötter, dricka läsk och se melodifestivalen! Ha en underbar lördag allihopa! :)

Open up your plans and damn you're free

Här har det pumpats musik ikväll, festats för fullt!
Dock inte i min lägenhet utan någon annanas här runt om mig. Det roliga är att jag i två års tid aldrig hört ett ljud, nästan, från mina grannar och nu under det tredje året hör jag någon eller några väldigt ofta. Vad är det för människor som flyttat hit egentligen? Känner ibland för att skicka en lapp i brevlådan eller plinga på dörren, men det får man väl igen den dagen man själv festar så att taket lyfter. Nu hör jag dock ingen musik längre, bara ljudet av en tv... vem har ens så högt ljud på tvn? ... ahja själv känner jag för att vila mina ögon över natten. Börjar redan vara rätt trött, men det känns inte annat än rätt att sova nu. pusssssss

Den enda fina bilden som togs förra helgen, bjuder jag på i denna festmiljö, kan bero på att jag var med på nästan alla andra.... dem var inget att hänga i julgranen kan jag lova!

My gift is my song and this one's for you

Ja, det var rätt kallt att gå till bussen imorse, men jag överlevde! Sammanlagt fyra timmars bussresa har jag klarat av idag samt ett antal timmar på kontoret. Känns faktiskt tråkigt på ett sätt att sluta nu, Inger är ju världens underbaraste, jag har lärt mig massor och jag har känt mig nöjd med mitt arbete. Men det ska bli skönt att slippa dem övertidiga mornarna, nu måste jag ju bara hitta en ny praktikplats också, inte alltid lätt!

Nu är jag tillbaka i Skellefteå och hade tänkt ha en riktig myskväll! Tjocksockar, tights, oversize tshirt, hoodtröja och mössa pryder min kropp ikväll vilket känns behövligt inför allt pluggande som ska göras i helgen och nästa vecka! Börjar imorgon! Nu ska jag starta en film och äta lite frukt, mums! Förresten kolla vad jag fick av Inger idag som avslutningspresent, så gulligt!

Change the voices in your head make them like you instead

Pluggat har jag gjort, hann det jag skulle och mer där till. Har hunnit laga mat, ätit, diskat och sett tv också. Just nu gruvar jag mig bara för att vakna innan jag ens har somnat. Eftersom att jag inte har någon bil och har min sista praktikdag på min nuvarande praktikplats imorgon så måste jag ta bussen. Den går alltså 06.10 från busstationen och måste då gå till den imorgonbitti, kändes inte så där övertaggande i denna exotiska värmen(?) men vad gör man inte?

A second doesn't go by without you crossin' my mind

Historialektion, kycklingsallad till lunch och ett möte med matilda har betats av idag. Ikväll ska jag plugga, och även hela helgen och nästa vecka. Nästa vecka har jag nämligen inte mindre än två matte prov, ett nkb prov, ett seminarium, en redovisning och en inlämningsuppgift. Erkänner att jag inte gör annat än att längtar tills nästa vecka är över. Men först ska jag mysa ner mig under mitt varma täcke och se någon B-film, tror att det blir hundtricket... det var längesen!

I was at the top and now its like I'm in the basement

Var ledig från skolan idag, skönt tänkte jag ska verkligen sova ut! Jag vaknade klockan nio och mådde jätte illa, skakade, var hungrig, ont i magen.. Efter en timme gick jag upp och stoppade två mackar i rosten och la marmelad på, eftersom att det var det enda jag hade hemma. Gott? nej! Torrt? ja! Lite senare kräkdes jag och sovde sen till halv ett. Mår bra nu, har varit på stan, sökt praktik, lämnat cv osv. Att det ska vara så jävla svårt? Fika med jacki hann jag också med samt en inhandling av mat på ica, mitt kylskåp var nämligen tomt!

Ikväll ska jag städa och se tv hade jag tänkt, blir nog bra det! :)

Doctor, doctor, give me medication

Tror på riktigt att jag drabbats av sju års olycka efter min krossade spegel!

Olycka nummer 1; Illa mående och tidig hemgång i lördags, som jag berättat om.

Olycka nummer 2; Min bil gick sönder i Rentjärn i morse klockan halv sju, -30 grader ute, höll typ på att frysa ihjäl. Klarade mig dock levande men är utan bil i två veckor nu!

Olycka nummer 3; Fick just en mobil slängd rakt i ögat, inte avsiktligt så klart, hoppas att jag inte får ett blå öga nu bara.

Vi får se vad nästa olycka blir. Så barn, vad ni än gör, riv inte sönder en spegel

the last one to know the lock on the door has changed

Min helg har varit.... okej

I fredags såg jag "love and other drugs" men Niklas och Henrik. Filmen var rätt bra men jag hade förväntat mig mer.

Sen på lördagen hade jag taggat upp ordentligt för att gå ut, började med middag tillsammans med min syster, två av hennes vänner och jacki. Och sen drog jag och J vidare till Rasmus och Matilda. Där slog det om ordentligt för mig och jag for där ifrån halv tio för att ligga på toan till klockan tolv. Inte så lyckad kväll det där..

Igår fyllde Carro 24år, omg!, blev en liten tårtbit men mest bakisdag tills middags tid då vi följde pappa på pizzan och sen åkte till farmor och fikade. Efter det blev det solsidan & time out innan jag däckade i sängen!

Grattis till världens finaste syster - hahahahahah

Big shot from cash money records, fuck you

Okej, jag har världens tråkigaste blogg just nu. Mina inlägg består endast av vad min dag bestått av, vilket kanske inte är så underhållande läsning. Men jag är så less på allt just nu, verkligen allt! Jag är less på skolan, på vintern, på skellefteå, på malå, på att köra bil alldeles för många mil per vecka, på att inte ha en plan om mitt liv, på att vara negativ till allt. Men hur kan man vara posetiv till något man inte vill? Jag är less på min tråkiga garderob, på att inte ha några pengar, på att inte ha ett jobb. Jag är less på att vara less och på att skriva om min dag,... men här kommer det.

En historia lektion betades av, världens godaste skolmat serverades till lunch - helstekt kotlettrad, stekt potatis och pepparsås - drog mig till stan för att leta praktik. Fick inget napp för er som ville veta, "vi tar inte emot praktikanter", "vi har fullt hela våren" var väl dem kommentarerna som kom från höger och vänster. Jag tar mig en ny vända på onsdag och hoppas på bättre lycka då. Nu ska jag krypa ner i soffan, kanske städa lite, packa och sova.


There might have been a time when i would give myself away

För alla som känner ett brinnande intresse över vad jag gjort idag så kan jag säga att jag försovde mig -som vanligt- hann dock till skolan i tid ändå när jag tog fem minuter på mig att göra mig klar. Efter skolan drog jag med mig jacki på stan, använde mitt presentkort som jag fick av Carro i födelsedagspresent. 350 kronor på gina tricot! :) (för er som undrar vad jag mer fick i födelsedagspresent så var det ett överkast, smink, pengar, tavlor, 1000kronor till turkiet, lotter m.m.) Köpte i alla fall en skjorta och ett par örhängen i panik eftersom att jag kommit på att jag ska ut i helgen och hade inget att bära. Sen for jag och jacki och åt på coop, gott var det och sen fick jag världens mensvärk. Hatar känslan av att vilja kräkas och bajsa samtidigt - too much information, i know- men nu hände ju inte detta och tur var väl det. Killar, var glad att ni slipper mensvärken ok?

Nu ska jag snart lägga mig i jackis famn igen, mean girls på tv11 ska vi se ikväll. Ett glas vatten på det så blir min kväll bra! :)

allting kan gå i tu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

Är tillbaka i min kära lägenhet, kunde inte kännas annat än underbart! Jacki har jag med mig och som vanligt ligger hon brevid mig i sängen! Vi har nu också hunnit betala den första delen av vår resa, 30 kronor kvar på kontot... yesssss! Hade också fått klart min spegel som jag väntat på i si så där 6 månader, hänger upp den på väggen går in till köket och PANG KRASCH och spegeln är i tusen bitar. 600 kronor kostar en ny, men jag har ju inga pengar. Kollade på en ny kamera idag också 1200, kan nog glömma den! :(


In his arms she fell as her hair came down among the fields of gold

Vem är ens vaken den här tiden? Ska snart sätta mig ner och köra till praktiken! Tack och lov att jag inte valde att pendla i tre år till och från skolan. Jag tror att jag hade avlidit! Saknar min lägenhet nu, saknar att kunna bestämma själv om jag vill stanna i stan en helg. Men nu får jag bita ihop, fyra praktik dagar kvar, två veckor! I can do it!

She needs me now but I can't seem to find a time

Har varit på praktiken i veckan igen, det är absolut inte tråkigt där. Jag har alltid något att göra, lär mig en massa och det är alltid roligt! Men jag börjar vara aningen less att sätta mig ner och köra fram och tillbaka två gånger i veckan! Det blir ju rätt dyrt!

Nu har jag i alla fall suttit och knappat på ett CV och hoppas på att jag kan få ihop något bra så småningom. Känner mig lite splittad inför sommaren.. jag har ju alltid haft jobb på konsum och tycker om att jobba där. Men jag kan ju inte vara lika säker på att jag får jobba där i sommar. Så det vore ju kul att uppdatera sina kontakter och kanske få fler valmöjligheter inför sommaren! Nu ska jag gå och sätta mig i soffan hos pappa, lets dance ikväll..... och jag hatar de. verkligen hatar det programmet men man ska väl försöka vara lite social ändå. Han har ju i alla fall köpt chips och nötter ;)

Saknar Sjackan också, känns lite tomt när man tillbringat tid med henne 24/7 ett bra tag


is it true, is it over, did i throw it away

Lagomt (o)taggad på att kliva upp 05.00 imorgon bitti.......

I fell in love with an alien. I fell in love with her eyes

Vet ni vad jag gör just nu?!!!!
Är med JACKI!! OMG! Är fett nervös! Har handsvett och allt, jag menar hur ofta ligger hon egentligen brevid en i sängen?! :O :O :O Är ju typ aldrig med henne nu mera.................

Vi har i alla fall sett the beachelor på tv, tror att jag just dog! Han är inte bara snygg, världens personlighet. Hallo boyfriend!
 

you can take my breath away

Far min bjöd på mat idag, vilket man som vanligt inte tackar nej till! Sen här jag kört och hämtat upp Sandra och Jacki som jag har här på besök ikväll, alltid lika mysigt.

Se så mysiga dem kan vara ibland.... he-he


Up to the sky out of my mind it's a beautiful beautiful life

Har ju glömt berätta att jag, Jacki, Sandra, Matilda och Emma bokat en studentresa nu! =D Vi åker tillbaka till Alanya i slutet på Maj, kommer bli så galet jävla roligt. Har några saker som jag ska förbättre sen sist jag var utomlands. Tror jag kan klara dem faktiskt;
1. Jag ska inte ha världens äckligaste hårfärg
2. Jag ska inte känna mig tjock
3. Jag ska ha med mig mer bekväma kläder
4. Jag ska se till att jag inte får skavsår första dagen
5. Jag ska ha med mig ett par sköna höga skor så jag slipper vara 1m lång varje kväll



We can work it out

Hej hej hej hej hej!
Lördagen var helt ok på olles, trevligt sällskap i alla fall! Efter det har jag haft lite feber och sånt skit men aja. Idag är min pappa i Skellefteå och lite senare antar jag att han kommer hit också. Jacki har jag hängt med sen i lördags, sovit med henne varje kväll. Tror inte på något undantag i natt!


RSS 2.0