No one can control me 'cause this is what I'm made of

Gårdagen var fullfart hela dagen, vilket resulterat i att jag är rätt så trött idag. Klev upp tidigt som attan för att åka iväg till Skellefteå med Carro, är ju lönehelg så vi ville vara där i tid, jag köpte med mig nya träningskläder(tights, skor och strumpor). Köpte även en jacka på stadiums barnavdelning för 320kr som jag tänkte ha de få gångerna under vintern jag åker skoter, pulka, grillar osv. Sen fick jag även med mig en tröja, ett pannband, en donut och ett par kängor hem. Blev lite mer än vad jag tänkt mig, men inte gråter jag för det! Köpte även en farsdagspresent, så nu är det bortgjort.

Trött som jag var då vi kom hem igen dog jag i sängen innan vi satte igång med maten. Adam hörde av sig och rätt var det var skulle jag med till Arvidsjaur. Jag duschade, fönade, plattade & tuperade håret, sminkade mig, valde kläder samt skor och åt på en timme - måste vara något slags rekord. Hade en trevlig kväll i alla fall! Hamnade först på en riktig korvfest, jag & 15 killar. Sen drog vi vidare en liten stund och sen på hotellet där det dansades ordentligt, riktigt kul!




I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Hade en ledig dag idag, men blev inringd imorse så det var bara att kliva upp och köra iväg och jobba i några timmar. Rätt soft jobb idag ändå, två timmar i kassan och tre timmar i vår lilla charkdisk skärde upp lite skinka till kunderna och sånt. Kulkulkul! Kom hem och undrade vad fan jag ska göra nu, mitt liv är inte vidare händelserikt. På min lediga tid går jag mest runt och väntar på att något ska hända, men det händer liksom aldrig något. tragiskt!


I'm sexy and I know it

Hej igen, long time no see liksom. Åkte till Värnamo när jag skrev sist vilket var trevligt. Stannade där i 11 dagar innan jag åkte hem igen, spenderade en kväll i Umeå och åkte sen till Malå. Efter det har jag jobbat, jobbat och jobbat varje dag. Idag stod mitt schema på 8-16 men jobbade över tre timmar eftersom att vi har invigning imorgon och det fanns en miljon saker att göra. Nu ska jag dö i soffan!

Lyckades knäppa en bild med min kamera i Småland, ett kort inte ens jag själv tog. Hej Golba! :)

Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark

Åker snart till strömpilen för att köpa lite onödigheter, sen vidare till flygplatsen. Var åker jag denna gång tro?

'Cause we are beautiful, no matter what thay say

Denna dagen har inte alls vart så lugn och skön som den skulle kunnat vara, har haft fullt upp, blev ingen färgning av mitt hår så jag får väl gå runt och se ut som skit ett tag till. Har packat stora delar av dagen också, kan själv utnämna mig till sämst i världen på att packa, jag packar alltid som om jag skulle vara borta i fyra veckor. Men jag blir i alla fall inte utan saker för att jag glömt något så det är väl bra.

Imorgon ska jag jobba 8.45-17.00 och sätter mig sen på en buss till Umeå 17.15, det tar fyra timmar att komma fram och måste sitta på busstationen i lycksele i 60 dryga minuter. Inte sådär jätte trevlig fredagsunderhållning kanske men men.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Idag drog jag min tur till skellefteå trots allt - sorry att jag inte hörde av mig till dig emmsan men jag hade riktigt bråttom - dock blev jag så besviken på att jag inte alls hittade det jag ville, men men sånt är livet. Åkte hem och drog iväg för att jobba kväll. Imorgon är jag ledig men har en massa saker som jag måste göra då, bland annat färga mitt hår som inte alls ser helt okej ut så det blir nog full rulle imorgon också.


It's okay not to be okay

Denna dagen har vart lång men trots att jag varit trött under hela kvällen är de som bortblåst. Började jobba klockan åtta imorse och slutade klockan fyra, körde raka spåret hem och började tvätta och tömma bilen på en massa saker. Sen följde jag med Niklas till Hinken och hängde där en stund innan jag sen for hem igen för att forsätta med min tvätt. Startar datorn och loggar in på min mail där jag fått ett fett nej av det jobbet jag helst ville ha av alla jobb jag sökt, hur besviken blir man inte? Men det är bara att söka nya jobb och hoppas på att nån av de andra jobben jag sökt hör av sig med glädjande besked någon gång!


When the sale comes first and the truth comes second just stop for a minute and smile

Bestämde mig inatt för att åka till Skellefteå imorse. Men när väckaren ringde hade jag sovit i två timmar, med andra ord tog det inte många sekunder innan jag däckade i sängen och vaknade inte upp förrän några timmar senare. Men jag får helt enkelt ta vara på dagen hemma istället, ska hinna städa upp i mitt rum, kanske börja tvätta, duscha och göra lite andra grejer. Har några hundra kronor att hämta ut på galejan, eftersom att någon stackare har köpt min service, ska förbi konsum och betala mitt parkerade kvitto också. Dags att kliva upp!


Tell me you love me, come back and haunt me

Jobbardagen och helgen är över och det känns väldigt bra. Imorgon är jag ledig och det firar jag med antingen en fet sovmorgon eller en shoppingtur till Skellefteå, har inte riktigt bestämt mig än, lär väl bestämma mig under natten. Somnade när jag kommit hem från jobbet och sov i en timme, mycket skönt! Mindre skönt att jag är så fruktansvärt pigg nu..

Bjuder på en drygt tre år gammal bild, haha!

I had hope you'd see my face, and that you'd be reminded that for me it isn't over

Idag har jag varit så fruktansvärt trött, kan bero på att jag aldrig lyckas somna på nätterna, så jag tog mig en lång pn efter att jag jobbat klart för dagen. Det kommer såklart betyda att jag inte kommer att kunna somna inatt heller, men det är jag ju van med. Annars har det inte hänt mycket för mig ikväll, hade gärna varit i Lycksele och slagit klackarna i taket, men eftersom att jag jobbar så uteslöts den tanken.


RSS 2.0