life is a road and i wanna keep going, love is a river and i wanna keep flowing

Titta vilken fin bild jag hittade på min kära vän Jacqueline!
Vill bara påminna dig om att jag finns för dig dygnet runt och jag beundrar verkligen dig, din styrka och ditt mod. Jag vet hur allting kan kännas lönlöst ibland men både du och jag vet att för att få det bäst måste man även se dom dåliga sidorna i livet. Under det här året som nu har gått igenom våra liv har du gått från att vara en tjej som jag egentligen inte tyckte om alls, och det kommer nog från dig med, men idag är du en av mina allra bästa vänner. Genom det vi har gått igenom har jag lärt mig att inte döma människor förän jag känner dom. Ingen är dum i huvudet innan dom bevisar motsatsen, något som flera personer redan klart och tydligt har visat. Jag är imoponerad över hur du kan hålla huvudet så högt. Jag vet att du har ramlat men fall inte för hårt, och ifall du behöver ska jag finnas som en stöttande pinne som håller emot så mycket jag kan. För jag vill att du ska må bra. Fortsätt att vara så stark som du bara kan, du är bäst och du gör det ända rätt! 
Jag älskar dig! 


unibeeeet shalalala unbibeet shalalala unibet

Har haft en verkligt trevlig helg må jag säga, även om den bara har sprungit ifrån mig. Började som sagt helgen med att åka till norsjö där vi hade det rätt trevligt speciellt våran promenad runt hela norsjö, kanske inte så långt men ändå. Vi satt bland annat mitt på vägen och lyssnade på musik på sörbyn när vi ungefär höll på att bli överkörda, men vi klarade oss helskinnade. Sen sprang jag och Simone en egen liten runda medan vi sjöng "unibet shalalala" Matilda gick en bit bak och pratade i telefon.

Lördag åkte vi iväg till Malå och pappa och ulrika hade lagat fin fin middag åt oss som vi tryckte i oss, gjorde oss klar hann till Johan i några minuter och drog senare till talludden där jag hade det hyffsat kul :) Har även autografer runt hela armarna som jag mer eller mindre kan tyda. Söndag blev väl som vanligt en slapp dag, jag, simone, matilda, linda och jonas låg på hans studsmatta med täcken i flera timmar tills vi höll på att frysa ihjäl. Fredde kom även förbi en stund och så. Tog en prommis och lyssnade till jonas stämma. 

Aja kul hade jag :) Tycker ju alltid att det är roligt med nytt folk också och eftersom att jag inte umgåtts med detta folk så mycket så var det ju absolut jätte roligt. Fantastiska människor! Puss på er och tack för helgen!


Eftersom att Matilda använde upp allt batteri från min kamera så blev det inga bilder hittade dock en bild från söndagen på jonas som jag gissar att simone har tagit. Så den bjuder jag på.


ge mig, ge mig, ge mig nå mer, så kan du ge me lite mer

Tjenare, idag har vi haft en kort dag på skolan. Tacos stod på matsedeln och det var förjävligt gott! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa lite innan jag möter upp Matilda på stan och följer med henne till Norsjö, Simone ska redan vara där när vi är framme och det ska bli skönt att bara få va för en stund :) Sen imorgon bär det av mot Malå igen.

Aja, nu ska jag rappa på =)


för vi är vildare än djur när det gäller att ta och står någon i min väg ja då smäller det bra.

Haloo, har varit på skolan idag. efter lunch blev det att fara och se en landskamp mellan sverige-finland. dock var det p15 landslag :) Gillade en av killarna på planen, dock var han 15 år... fan också ;) hahaha! Man fick då gratis bröd i alla fall, jag nappade åt mig fem påsar :)

aja orkar inte skriva, känner hur slipptrat det blir :)

i can't belive how things can change so fast

Min dator har kommit till sin rätta plats nu!!! Oj, så skönt :) Har dock inte fått igång rätt användare utan det skulle dom fixa imorgon =)
Idag har vi varit lediga från skolan men jag var tvungen fara dit ändå för att dahlsbussen kom idag och jag var tvungen köpa en massa saker. Sen skulle jag hämta datorn och fara hem, men eftersom att datorn inte var klar så blev det så att jag och några till stannade kvar och åt en god soppa och mjuktbröd på skolan innan datorn var klar och vi kunde fara hem. Skulle egentligen slinga Matildas hår idag, men hon var sjuk så det får bli i morgon istället.

Och Carro angående den braa nyheten så kan jag berätta det för dig sen. Måste ändå komma och hälsa på snart, ska lägga över mina saker från din dator, känner shopping suget och Umeå har ändå lite större utbud än skellefteå, vill ju se din nya lägenhet och en godis&vara fet helg känns lockande :)

you're so pretty, we're so pretty

Helgen är slut och det har gått riktigt mycket för fort, festar helg, är bakis idag har torkat andars spyor. Inget mer behöver väl sägas. Men jag hade kul trots det =) Har inte mycket att säga, skola imorgon. Pappa skjutsar mig, matilda, jacki och natta till stan imorgon så istället för att ta bussen tio i sex åker vi kvart över sju.. hellyeahhhh! :)

har inte lagt in dom få bilderna som togs i helgen så jag lägger in en bild på mig och en fin fin tjej som jag ska få träffa i veckan, kul!

leva livet, nu ska jag leva livet, jag leva livet

Skolan har börjat om igen, och den kunde inte börja bättre.. vi fick ungefär den bästa nyheten eveeeeeeeeer :) Mer behöver inte sägas, frisörbrudarna fattar ändå. Igår hade vi egen hårvård och jag bestämde mig för att göra lite ljusa slingor i mitt hår, tunna och många, så syns inte så mycket att jag har slingor utan är bara någon nyans ljusare.. sen får vi väl se var det kommer att sluta. Efter skolan satt jag och Matilda kvar i några timmar eftersom att vi missade ett bussen till Malå så fick vi ta kvar över fyran. For hem till mig och grillade =) Tog nått glas vin, men tog det bara lugnt igår.

Idag fyller Patrik 20år, grattis!!!!!!! Det blir party ikväll, och malåborg :) tjing

en annan dag och en annan jag står vid fönstret och ser ut

Det är min sista "riktiga" kväll på sommarlovet, och vad händer? Jag städar och packar för fullt. Imorgon bär det av mot Skellefteå igen, har packat ihop alla kläder jag har haft i Malå över lovet. Men nu ska dom tillbaka i garderoben på getbergsvägen igen. Känner mig inte ett dugg pepp på att börja skolan på trosdag, kommer ju att få träffa min älskade klasskamrater och få tillbaka min efterlängtande dator! Men när den här veckan är slut, det vill säga efter två dagar, så är jag redan less igen.

Livet blev inte roligare av att jag skulle beställa lite kläder idag, bland annat en kofta jag suktat efter länge, den kom in igen för tre dagar sen och var slut idag. Blev inte nöjd någonstans, men ska tvär dra en snabbis på stan imorgon och kolla om jag hittar något liknande!

Vi ses!

trasiga och knasiga är vårt trasdocksgäng

Som sagt så har ju Alma brytit armen, i armbågen och muskeln gick också av. Jag tyckte lite synd om henne så jag köpte tre filmer till henne, en tidning med ett halsband i och lite godis. Ibland måste man ju vara en snäll syster. (a)

Idag hade jag min sista dag på konsum, kändes riktigt skönt. Men jag tycker ändå om att jobba för alla pengar, perfekt att jobba på vintern. Då kan jag jobba alla lov! Fick min första lön nu, som är ungefär hälften av vad jag kommer få totalt då. 8200 nått var det. Men jag tjänar ju bara 71.77 i timmen, efter den 27januarj(min 18årsdag-lägg det på minnet ;) ) så tjänar jag över 100 kr/timmen. då ska här känas pengar :) I alla fall så får jag inte så mycket ledigeht i alla fall, har fått iväg mamma och l-g till stan för att tapetsera och själv är jag barnvakt till en ettåring och en halft handikappad fyraåring. Det vill säga mina småsystrar. Men ska nog gå bra ändå. hej:)

don't you know that is true, i'm living to love you.

Min söta lillasyster Alma, fyra år, har åkt med ambulansen till skellefteå nu ikväll. Hon och hennes kompis Jenna var hemma hos henne här på samma gata. Dom skulle hoppa från andra trappsteget på balkongen ner på gräset och stötte emot varandra, Alma tog emot sig med armen och har förmodligen brytit den. Jennas mamma kom och bar hem Alma som hade jätte ont. Stackarn!

every step i take every move i make every single day everytime i pray i'll be missing you

Fyra år har redan gått, jag hinner inte med..
vila i frid

vi är pojkarna som busar

Hej, alla solbrända, glada, nydoppade människor där ute. Själv är jag blekare än snön, har inte alls fått något svalkande dopp i något vatten eller en glass i munnen. Nej. för jag har nämligen jobbat helgen lång, fredag kväll, hela lördag och hela söndag. Jobbhelg helt enkelt, kändes inte så peppande eftersom att det var 100grader varmt inne på affärn och jag såg massa folk ute som såg ut att ha trevligt plus alla kunder som kommer in och säger "usch så varmt det är ute" - sluta klaga! tänker jag bara men det får väl vara. Nu börjar då en massa moln komma in över malå och det ser ut att bli regn. aja, sånt som händer. bye!

if you want my future, forget my past

Ska snart fara iväg och jobba. vet inte riktigt hur länge det blir idag, på schemat står det att jag jobbar till klockan sex och ska då iväg till farmor och äta, annars så kan det bli så att jag måste jobba till kvart över åtta och blir då ingen middag. god mat som jag har bestämt vad, hoppas jag inte behöver jobba längre :) I alla fall så var vi ju på ikea igår och jag köpte med mig två blommor med krukor, ljusstakar, ljus och ett skohorn hem. hann även kolla på en tvbänk från jysk som ska köpas i skellefteå :) Nöjd och belåten blev jag i alla fall. nej, nu ska jag borsta tänderna och göra klart det sista innan jag far ner. pusshejs

don't look back in anger i heard you say

Hejsssan :)
Idag har jag jobbat kväll på konsum, som vanligt höll jag på att säga eftersom att det känns som om jag alltid gör det. Jobbar mer än hälften av mina dagar kväll och jag lovar att det tär på en rejält. I alla fall så har jag hunnit vara hos Jacki efter det och glott lite tv. Nicebajs :)

Imorgon är jag dock ledig och även på onsdag så jag, pappa och maggi åker upp till luleå för att sova på hotell(hotellfrukost-inte dåligt) Sen åker vi vidare till happaranda för att gå på ikea. tror tammetusan att jag aldrig varit så långt norr ut förut :) Hela resan hade varit jätte kul om jag hade några pengar, behöver en ny tevebänk, bord och hylla. Menmen får väl köpa små skit som jag också behöver!

Puss så länge, hör gärna av er! Lär inte ha så mycket för mig :) pussss

Stand up beside the fireplace, take that look from off your face 'Cos you ain't ever gonna burn my heart out

Jag hade roligare igår i Norsjö än vad jag hade Fredagen, här kommer i alla fall bilder från båda kvällarna och jag låter dom tala för sig själv :)


everybody was kung fu fighting

Hej alla glada, vaknade för en stund sen. Igår så blev det lite impuls att jag drog till Norsjö, fick ett sms av Jacki vid åtta så började göra mig klar och sen när jag kom till pk hade våran chaffis bangat så vi var tvungen att fixa en ny, vi ringde till alla man kunde ringa till och det slutade med att jag var tvungen ring min syster som fick kör, vi var framme i norsjö vid tolv tiden och var där i nästan två timmar innan vi drog hem igen :) Hade faktiskt riktigt kul och träffade fint folk! Ikväll kanske jag drar dit igen, men Maggi har råkat låst ut oss hos mamma, så jag har inga kläder eller nått! Men jag ska ringa till mamma och gulla om att hon vill köra hem igen. :P Vi får väl se hur det blir helt enkelt ;D

puss så länge :)

RSS 2.0