It's the way I'm feeling I just can't deny, but I've gotta let it go

Kort årsresume juli-december

Juli

Första helgen i juli var det statsfesten, en bra helg varje år. I vanlig ordning stod jag för förfesterna och hade en del nattkompisar som slaggade i min lägenhet. Robyn var grym, men det var väl inte alls svårtippat. Alexander var kvar någon dag till efter stadsfesten och åkte sen hem. Sen jobbade jag en hel del den månaden men hann med lite saker ändå. Min absolut bästa vän fyllde 20 år, vi överraskade henne med en kväll i Piteå som blev riktigt lyckad. Min lillasyster fyllde 6år och jag höll i barnkalaset.

Augusti

Sommaren fortsatte att leverera med värme, vilket den inte var snål med den här sommaren. Hann ta några glas vin på Jackis balkong och jobbade på i vanlig ordning. Min lägenhet las ut till försäljning och jag installerade mig i mitt rum hos pappa. Bytte ut mitt gamla löshår mot nytt hann jag också med. Besökte toppen av backen med Jacki och Natthalie. På tal om dem skjutsade jag och Hinken dem tillsammans med William till tåget när dem skulle flytta iväg till Norge. Någonstans där brast mitt psyke – enda gången för i år dock- hände för mycket i mitt liv som inte var positivt och det brast helt enkelt.

September

Mitt psyke fortsatte att vara rätt jobbigt så jag satte mig på ett plan och flög iväg till Oslo, hittade mig själv efter att ha pratat ut med någon som förstår mig, Jacki, och passade också på att ta tillbaka en del onödiga ord jag gett till personer som inte förtjänat det. Hade det bra i Oslo, en del utekvällar med systrarna Selegran blev det. Även tv kvällar hos Lusch och en hel del skräpmat innan jag satt mig på flyget hem igen. Hann knappt hem innan en utekväll på borgen väntade med en del härliga personer. Och månaden fortsatte så klar med jobb.

Oktober

Jobbade i oktober också, som alla andra månader. Men sen satte jag mig på ett flyg igen, denna gång reste jag till småland, Värnamo. Tiden där ägnade jag åt en del slappar dagar/kvällar, ute kvällar, fotbollstittande och umgicks med Alex och hans kompisar. Åkte senar under månaden hem igen.  Sen jobbade jag näst intill varje dag resten av månaden. Men jag hann med en shoppingtur till Skellefteå och en utgång i Arvidsjaur med ett gäng killar, allt under samma dag.

November

Simon och Hinken fyllde 20 år, detta firades med en riktigt rolig fest i stockstugan med ett gäng glada människor, super kul. Var barnvakt med Carro till Alma och Elin, vi var i Skellefteå en dag och sen skötte vi om vart annat. Sen jobbades det stenhårt men hann med att se tre stycken biofilmer; In time, Breaking Dawn och Svensson Svensson. Åkte till Skellefteå för att handla, än en gång, denna gång för julklapparnas skull. Jag och Simon åkte sen iväg till Arvidsjaur, gick på dollar store, intersport och lite annat av a-jaurs smala utbut. Åt en hamburgare innan vi åkte hem, dagen efter låg båda i magsjuka. (här snodde jag en bild från facebook eftersom att jag är så dålig på att ta själv)

December

Denna månad har bestått av jobb, julbak och fixande av julklappar. Skjutsade mamma till Umeå för hennes operation och fick sova i Carros lägenhet en natt, följde med pappa till Skellefteå och var på en hemskt trevlig kväll med personalen på konsum! Firade julafton hemma hos min pappa med Carro, Maggi, farmor, farbror Åke och farbror Göran, efter en trevlig dag och kväll med mycket gott, klippning av Carros hår, Kalle Anka, julbord, julklappsutdelning samt öppning av bra klappar och höjdpunkten Karl-Bertil Jonssons jul begav jag och mina systrar oss till mamma för julklappsutdelning där. Vi fick besök av två tomtar, fick fin fina julklappar och fikade. Juldagen blev det fika hos farmor, åt sen julbord hos min mamma med familj och moster Jill & Stellan. Sen begav jag mig till Simon för förfest och sen vidare på hotellet där jag hade superkul! Avslutade kvällen hos Olle där efterfesten var i full gång. Inför nyår hade jag några planer, Stockholm, Norge och fjällen. Men jag tog på mig att jobba och vägrar att fira nyår i Malå, därför stannar jag hemma och tar det lugnt med pappa, tre rätters och dryck. Inte fyskam de heller. Gott nytt år på er!


On the first page of our story, the future seemed so bright. Then this thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised

Kort årsresume januari-juni

Januari

Påbörjade min sista termin på gymnasiet och praktiserade två dagar i veckan hos en socialsekreterare på ett kommunhus, mycket lärorikt. Färgade håret mörkare efter att färgen runnit av mitt hår alldeles för mycket. Var och firade att Maggi tog sin lärarexamen i Umeå och åt god mat. Fyllde 19år en solig dag med plus grader (inte varje år det händer på min födelsedag), åt tårta med några tjejer kvällen innan och planerade en utlandsresa. Reste hem till Malå för att fira med min familj på självaste dagen, samt dagen efter. Helgen efter min födelsedag gick jag ut med några lirare på Olles för en trevlig kväll. Sista januari bokade jag också min studentresa till Alanya, Turkiet tillsammans med Jacki, Sandra, Emma & Matilda.
Februari

I början av februari krossade jag en spegel, förväntade mig sju års olycka och även om det inte blev riktigt så började det inte alls bra. Var nämligen övertaggad på att festa helgen där på hemma i Malå, Borgen hade öppet den helgen. Åt mat tillsammans med Jacki, min syster och hennes kompisar och drog sen vidare på förfest hos Rasmus och Matilda. Spårade totalt och gick hem halv nio, eller fick skjuts, annars hade jag väl somnat i en snödriva med största sannolikhet. Alla hjärtansdag kom och jag satte mig i bilen strax efter sex på morgonen för att köra till min praktik, bilen blev aldrig varm och tillslut började en lampa lysa om att motorn var för varm så jag var tvungen att stanna. Halv sju på morgonen och -35 grader ute, jag höll på att frysa ihjäl. Låg och huttrade när jag kom hem i en miljon kläder, hällde i mig varm choklad och låg sen och sov framför öppna spisen. Senare på kvällen åkte jag till Skellefteå och Jacki snörde en mobil, inte med flit dock, rakt i ögat på mig… trodde jag blev blind för en sekund. Fick också magsjuka tätt därpå. Sen vände det som tur var och jag avslutade min praktik på kommunhuset.

Mars

Tillbringade en helg i Umeå hos min syster, minns inte riktigt vad vi hade för oss med det är inte helt otippat att vi såg film, åt alldeles för mycket godis och gick några vänder på stan. Hon låste även in nyklarna i bilen av någon konstig anledning vilket också Jacki lyckades med fyra dagar senare så jag fick stå ute och huttra i kylan på grund av dem. Ibland undrar man ju varför man umgås med så smarta människor. Praktiserade på mitt vanliga jobb pga. brist på praktikplats. Jag och Jacki hade en period då vi provade en del olika matställen i Skellefteå, Taste låg högt upp på listan av välbesökta platser på kontoutdraget. Jag drog även till Lycksele med Jacki, William, Stephanie och Moa där vi hälsade på Ann för lite förfest och gick senare ut på hotellet och hade det bra, älskade även jag och Jackis drinkar på förfesten. Gudomliga!

April

Började med Lchf för att vara fit for fight inför Turkiet och Studenten och det gick riktigt bra. Åkte till Haparanda med Jacki, Adam och Niklas där vi gick på Ikea och åkte över till finland och Alko där det handlades en hel del. Pluggade på som fan och blev parasitsmittad av Skellefteås drickvatten, mådde apa och kräktes som aldrig förr.

Maj
Hade en hel del pluggande att göra, herregud, mitt schema på allt jag skulle hinna med var inte nådigt. Som tur var hade jag slutat min praktik och var ledig måndag, fredag varje vecka. Men jag hann allt jag skulle tillslut i alla fall. Jag gjorde min hårförlängning, det bästa jag gjort för mig själv någonsin, det enda negativa med det är att det nöter på håret och att jag aldrig kommer kunna sluta. Tillslut den 26 maj åkte jag och tjejerna iväg på vår efterlängtande studentresa. Den var galen och helt underbar.
Juni

Vi hade vår sista utekväll i Alanya den 1’a maj och åkte hem den 2’a aningen trötta, men inga lugna puckar här inte, studentveckan väntade! Vi hade helgen att vila upp oss på och jag jobbade söndagen. Måndag började studentveckan och under de dagarna hann jag, festa på Olles, äta lunch i Kåge, slå klackarna i taket på Valdino i Piteå, lärarlunch på skolan, pynta flaket, ha fet förfest med endast Jacki och jag och självklart på fredagen ta den efterlängtade studenten. Oförglömlig dag, och vecka, kommer för alltid att minnas den. Var ledig i början av sommaren så jag var med på Jackis inflyttningsfest och dagen efter drack vi reeen dequila på Lycksele hotell, kan ha blivit lite för mycket av det också. På grund av det tog jag det väldigt lugnt på midsommarafton med min familj, när det för övrigt spöregnade. Började mitt sommarjobb på Konsum och den 29’de juni fick jag besök från småland.


Nästa del kommer ikväll, håll utkik! ;)

When she was just a girl she expected the world, but it flew away from her reach and bullets catching her tears.

Juldagen var bra och jag hade riktigt roligt ute, blev lite för mycket och kom hem lite för sent för att konsum skulle ringa och jag skulle iväg och jobba. Med andra ord var inte annandagen lika bra. Idag ska jag ta de väldigt lugnt, ligger för tillfället och ser oth, säsong 2, för kanske hundrade gången.
Här är min presentöppning, paketet jag fick av mamma, l-g, alma & elin
Låg sex paket i de stora paketet, första var en film. 
Andra peketet innehöll en klubba

Tredje paketet hade också en klubba i sig, vilket den fjärde klappen också innehöll.

femte paketet var tomt, haha! Precis som ett paket då jag var lite, blev lite argare då.

I sista paketet fanns ett äpple.

Under en ditlagd botten, massa papper och plast fanns ett sjunde paket

Lagom nöjd!

I won't ever give up of something that's so strong, yeah, we made it all this way

Dag 24 - Min bästa julklapp

Egentligen så gillar jag inte att behöva välja vilken min bästa julklapp är. Speciellt inte ett år som detta då jag blev så otroligt nöjd över alla mina julklappar, överdriver inte ens så otroligt bra julklappar jag fick, är mer nöjd än vad jag någonsin varit. Här har ni allihopa, utom de jag fick av mormor som står kvar hos mamma. Tusen tack alla, ni är bäst!
En locktång av pappa och en vågtång av Carro
En chokladask och en trisslott, som jag förövrigt vann 50kr på, av konsum

Fyra glas av Maggi och två kostaboda glas av pappa
Pengar av morfar, farmor & farbror åke och ett tuggummi och en lapp där det står "Malin jag älskar dig" av Alma. HUR SÖT?!
Smink från Sheercover av Maggi, en väska och ögonskugga av Carro och presentkort på ginatricot av farbror Göran

Converse och väska av pappa

Micke & Molle, ett äpple och tre klubbor, samt ett tomt paket, för att lura mig av mamma, L-G, Alma och Elin
En Iphone 4s av mamma, L-G, Alma och Elin. Måste jag välja blir detta den bästa julklappen, men är som sagt mer än övernöjd med allt annat, trodde inte riktigt att jag skulle få den även om jag hoppades.

Tack kära familj för en underbar dag!

This is the tale of Captain Jack Sparrow, pirate so brave on the seven seas

Dag 23 - Vad ska mina barn heta

Jag har ändrat mig väldigt många gånger i denna frågan, har varit mycket blandat som t.ex. Sanna, Molly, Zakarias, Amir, Lucas och Liam. Mitt senaste påhitt, som jag kom med i sommras, var Boris. Många har dissat andra har hissat. Var i turkiet och en av killarna på hotellet, från småland, hette det. Jag tyckte de var ett sånt fint namn så jag ville att min eventuella son skulle heta det. Dock så är man ju två om ett barn, hinner säkert ändra mig innan jag får någon unge också. Men man vet aldrig, just nu står jag fast vid Boris i varje fall.

You're everything I need and more, it's written all over your face

Godmorgon världen! Vilka är vakna nu? Jag ska snart kliva upp för att fara ner och jobba, 11-18. Den 23 december idag, har noll julkänsla, men de må väl vara. Den här dagen brukar vanligtvis vara den roligaste arbetsdagen på året, tycker jag, mycket folk, mycket att göra, stress -och jag jobbar som bäst under stress-. Så det blir kul att jobba hela dagen lång. Ikväll ska jag ha uppesittarkväll med Carro, Maggi och Pappa, äta gott och spela bingolotto. Haha, måste göras dagen före julafton.

Finally I've become the hunter, hunting for the love I am worthy of.

Dag 22 - En ett år gammal bild på mig

Bild 1 december 2010, bild 2 januari 2011. Tycker bestämt att det finns vissa skillnader jämfört med idag.

You can hate but never break me

Dag 21 - Något som gör mig lycklig

Har funderat länge och väl på vad som gör mig lycklig. Känns så hemskt att skriva shopping, kläder och skor även om de kan vara en ren sanning. Men jag måste säga de speciella ögonblicken man har med sina nära och kära, enkla saker, som att sitta och spela spel så att man skrattar till tårarna sprutar, vara riktigt barnslig och skämma ut sig tillsammans eller att sin vän ramlar på ett roligt sätt så man får ren skadeglädje. De gör mig lycklig, de roliga stunderna i livet som gör att man orkar med de tråkiga.

Snaps och sprit, minnesluckor i din jul, men med min stora feta pipa blir de bara kul.

Köpt den sista julklappen för i år idag, skönt! Kan inte fatta att de redan är jul, tänk vad tiden går. Här är mina julklappar som min kära familj ska få, 4000kr ligger där i och dem förtjänar alltihop. Tre julklappar är dock inte inslagna, men å andra sidan är två av dessa inte från mig har bara agerat tomtenisse och fixat samt slagit in dem åt mina småsyskon.

Pointing me on my way into your loving arms. This much I know is true, that God blessed the broken road that led me straight to you

En kväll som denna fick jag ett oväntat samtal av min kära, saknade, vän Jacqueline! Fick ett stort leénde på läpparna när hennes namn stod på skärmen på telefonen. Pratade om allt och inget, skratt och djupare samtal. Finns ingen som känner mig så bra som denna människa gör och ingen annan som förstår mig som henne. Efter en dryg timmas snack la vi på och jag fick en ännu starkare känsla av hur mycket jag saknar henne. Du är allt! Puss!

We're not living in America, but we're not sorry

Dag 20 - Tre saker folk kanske inte visste om mig

Guuud så svårt, de folk inte vet kanske jag inte vill berätta. Lägger väl in saker som några vet, andra inte.
-Har svårt för snåla människor
jag är givmild, för mycket ibland. tycker de är jobbigt att be om att få tillbaka pengar jag lånat ut och betalar järna för mina nära och kära om jag har råd. tycker de är jobbigt med människor som räknar ören dem betalat mer än någon annan, blääää
- Jag är rädd för kärlek
svårt att förklara varför, men jag drar mig undan, kanske pågrund av att jag är rädd för att bli sårad. sårad blir man av kärlek. jag tar aldrig något första steg och låter nog killar jaga mig, är de inte värt de är dem inte värd mig.
- Jag har vart underviktig
mår jag dåligt äter jag dåligt. på bilden nedanför vägde jag ca 45kg och var ca 3cm kortare än vad jag är nu. Jag har svårt att tro att jag börjat gå upp i vikt här, vägde 43-42 som minst. syns lite dåligt, såg större ut när ja la upp bilden här, men jag la märke till att min arm och kropp var lika breda.


You're just too good to be true, can't take my eyes off of you

Måste ju bara visa min höga intelligens för er, gjorde ett test på Mensa och fick högsta resultat, inte illa! För er som inte ser vad som står; "Resultat. Din IQ, beräknas vara 126, eller mer. Grattis! Det här är det högsta resultatet som går att uppnå på provtestet. Endast 4% av befolkningen har en IQ på 126 eller mer. För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen. Du har goda chanse att kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig gärna till vårt antagnings test så får du veta säkert!" Ska väl tillägga att mensas test baseras på logiskt tänkande, vilket jag inte tycker borde basera ens IQ, bara för att jag tänker logiskt behöver jag inte vara något geni.

Tryck på bilden för att komma till testet!

when i see your face there's not a thing that i would change

Dag 19 - Ett sista ögonblick
På väg till Malå efter en skolvecka i våras. Bara älskar att hamna bakom en lastbil, speciellt i en uppförsbacke utan sikt, och en lastbil som då kör 35km/h. Lovely!

I was a rebel even as a little girl

Dag 18 - Min favorittid på året

Utan tvekan sommaren, jag älskar sommar, jag hatar vinter. Början av hösten, när inte mörkret och kylan kommit än, är okej. Lika så slutet på våren, när snön tinat bort och solen skiner. Men sommaren är helt klart bäst, tycker jag.
2011
2009

It's the most beautiful time of the year, lights fill the streets spreading so much cheer

Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

Har länge velat besöka Usa, min dröm är att resa igenom hela Usa, finns så mycket att se. Florida, Californien, New York, Texas osv. osv.

Jag dricker för mycket, men det förnekar jag, om du frågar mig om sanningen så tvekar jag

Dag 16 - Fem saker jag hatar

♦ Kärlek - ja, jag vet att jag skrev att jag älskade det i förra inlägget. Men jag hatar det lika mycket som jag älskar det, tror att de är det bästa och de värsta som kan hända en.
♦ Rasism - har sagt de förr, jag tål de inte. Rasister har aldrig något realistiskt att säga för att dem är dumma i huvudet, ursäkta att jag drar alla över en kam men jag förstår mig inte på tänket.
♦ Mobbing - hör iförsig till samma kategori som rasismen, jag tycker att mobbing är tragiskt och oftast bara något som finns till för att höja sitt eget självförtroende.
♦ Människor som ljuger - klarar inte av folk som inte kan hålla sig till sanningen, alla drar en vit lögn i bland, men de personer som för jämnan drar lögner om allt bör inte umgås med mig. Jag listar ofta ut lögnerna eftersom att de personerna ofta berättar olika historier om samma händelse och med mitt minne så kommer jag ihåg det.
♦ Människor som tror sig vara mer än vad dem är - Så otroligt irriterande det är! Du äger inte världen, du är inte bättre än mig, jag är inte bättre än dig, men du är fan inte bättre än mig

A smell of wine and cheap perfume

Dag 15 - Fem saker jag älskar

♥ Kärlek - kan ju vara bland de bästa som finns att få kärlek och att ge kärlek, de älskar jag, oavsätt om de är vänner, familj, djur eller pojkvän/flickvän.
♥ Jobb - jag älskar att jobba, även om de kan kännas rätt tråkigt att dra iväg på jobbet speciellt vissa tider och dagar, men när jag jobbar känns de som att jag gör någon nytta och de älskar jag. Då spelar de egentligen ingen roll om jag jobbar på konsum, är läkare eller städar på en skola. Trivs jag med jobbet och känner att jag gör nytta är de roligt och jag älskar det.
♥ Resor - Det gör mig varm i själen av att tänka på resor, de är så roligt och gör en alltid mycket gladare. 
♥ Sverige - Kärlek till alla resor och alla länder man kan besöka men jag älskar sverige. Sverige är ett bra land och jag vill bo i Sverige, hur dötråkig jag än låter nu, så tycker jag att de är värt att uppskatta vårt land. Vi har de bra här!
♥ Shopping - Finns, nästan, inget som gör mig så lycklig som att få gå på stan och shoppa kläder, skor och allt annat man kan köpa till sig själv, att få bära massa påsar älskar jag. De är kärlek!

Hon är kärlek och hopp och hon berättar för dej hur mycket jag älskar dej

Dag 14 - Dagens outfit

Detta känns ju lite B, ska man ta dagens outfit bilder ska man ha en bra kamera, ett stativ eller någon som tar bilderna åt en. Därför blir det en fjortisbild och en riktigt dålig bild på skorna. Men jag bär i alla fall ikväll(den 16'de inte 14'de) en röd spetsbody från Bikbok, ett par svarta byxor med guldiga detaljer i form av dragkedjor från Gina tricot, svarta pumps med nitar från Nelly, guldig halsring från Cubus och jag drog på mig en svart kofta från h&m också eftersom att jag är rädd för att frysa. Ikväll ska jag på personalfest med Konsum, ska bli himla roligt, men får ta de lite lugnt med tanke på att jag jobbar hela helgen.

Make my wish come true, all I want for Christmas is you

Dag 13 - Bild på min garderob


Har en trådback i ett hörn med fyra lådor. Låda ett innehåller baslinnen, baströjor, skärp, jobbarkläder m.m. I låda två finns det jeans och jeansleggings, låda tre har övriga byxor som typ chinos, skinnbyxor och sånt men även skinnshorts, mockashorts, tights och strumpbyxor. I den fjärde lådan har jag stoppat in myskläder, typ mjukisbyxor och tröjor, hoodies, onepiece osv.
På min klädställning hänger 26 st galjar som innehåller en jumpsuit, de övriga är överdelar mest tröjor och koftor men även något linne, toppar, shortor och ponchos. Längst ut har jag även hängt upp några halsdukar!
Min garderob är fullproppad! I lådad längst ner finns klänningar och kjolar, över den finns en låda med sommarkläder och en massa bikinisar. Sen har vi en hylla med två backar som innehåller trosor och sockar, bevid de finns bh'ar och innanför allt det finns de lite kläder som jag inte använder lika ofta. Sen har vi en hylla med handdukar och träningskläder, innanför de finns ännu mera träningskläder. Sen har vi en stång med 16 galjar, där det hänger dubbelt på vissa i brist på hängare, dem innehållar linnen, toppar, tröjor, koftor och skjortor. Längst upp finns en massa småtjaffs och några tröjor som inte ryms någonstans.

Just shoot for the stars, if it feels right and aim for my heart, if you feel like it

Förlåt till er, mycket få antal, personer som klickar er in här dagligen för att läsa och sen duger jag inte ens till att skriva min "julkalender" som jag utlovat. Ska ta igen nu, inte allt på en gång men lär komma mer än en lucka per dag nu. Har dock mina bortförklaringar då jag skjutsat mamma till Umeå för operation, köpt julklappar, hängt med vänner och jobbat. Nåväl...

Dag 12 - Det viktigaste i min sminkväska
Det absolut viktigaste i min sminkväska är min ögonbrynspenna! Eftersom att jag är ganska ljus naturligt så drabbades tyvärr också ögonbrynen av det, därför fyller jag i dem med penna samt bättra på formen. Jag kan gå varsomhelst utan smink, gör de rätt ofta nu för tiden faktiskt, men jag vill inte gå någonstans utan ögonbryn. Det känns inte bra...  Tror den kostar ynka 29,50 kr eller något liknande, de är ett kap!

I see your true colors and that's why I love you

Dag 11 - Mitt liv förr och nu

Om vi säger att mitt liv förr är högstadie tiden och nu är nutid. Jag gillade högstadiet, de var en bra tid. Men samtidigt var jag i ständigt behov av att hitta mig själv. I början av högstadiet mådde jag som sämst och i slutet mådde jag bra. Nu tycker jag att jag kommit på vem jag är, eller är åtminstonde på god väg. Jag mår bra nu, jag vet vilka som är mina riktiga vänner, vem jag kan lita på och vilka som alltid kommer att vara mina vänner. Jag umgås, tråkigt nog, istortsätt inte med någon som jag var med i högstadiet, bara ett fåtal. Jag tycker det är väldigt tråkigt att de blivit så men samtidigt så är jag en annan människa nu, vilket de personerna mest troligt är också. Ibland kan jag titta tillbaka och sakna, för de finns många fina minnen och mycket som jag är glad över. Men samtidigt vill jag leva i nuet och jag är glad för de jag har nu!

!



When you try your best but you don't succeed When you get what you want but not what you need

Dag 10 - Ett annat ögonblick


Jag, Jacki, Jonas och Patrik, som inte syns i bild, åkte karusell på Norsjöbeach 09. Minns hur vi skrek till karusellkillen att han skulle snurra oss mera, så vi snurrade på ordentligt! Kul kväll var det också, lite jobbigt bara att jag var den enda som inte var 18 så jag fick hitta andra vänner när dem drog in till öltälten, men de funkade de också.

I heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you

Dag 9 - I min handväska

Jag använder handväska väldigt sällan faktiskt. Kanske de beror på att just handväskor har jag svårast med att veta vad jag tycker är snyggt och inte, kan ofta inte bestämma mig om jag tycker en väska är skitsnygg eller jätteful. Så klart finns de väskor som jag absolut inte gillar och även de som jag gillar, men de väskorna är oftast alldeles för dyra. I alla fall har jag ju med mig saker, även om de inte ligger i en väska. Här är de som jag oftast har med mig när jag går utanför dörren.

1. Börs, tar ibland bara med mig några kort. 2. Tuggummi, måste alltid finnas med. 3. Mobiltelefon, den funkar men bör bytas ut inom kort. 4. Nycklar 5. Snus, jag är en dålig människa, jag vet. Ser mig dock inte som en snusare då jag inte snusar allt för mycket per dag. 6. Läkerol, finns inte alltid med men jag brukar se till att ha en i fickan ändå.

Right here, right now, my heart, my heart belongs to you

Ikväll är det final i Idol 2011 som jag såklart ska titta på! Vem tror ni vinner? Jag tycker det är väldigt svårt i år, det finns ingen klar vinnare vilket det gjort nästan alla andra år. Men jag tycker att Amanda Fondell ska vinna Idol 2011! Men jag blir glad om Robin vinner också, han är väldigt duktig han också och jag gillar verkligen hans röst.
Men jag tycker att Robin är rösten och Amanda är stjärnan och allt för många år har tyvärr rösten vunnit. T.ex. År 2004 vann Daniel Lindström som hade rösten och Darin, stjärnan, kom tvåa. År 2006 vann rösten Markus Fagervall, kanske skulle tvåan Erik Segerstedt ha vunnit istället eller varför inte nummer sex Danny Saucedo? 2007 vann Marie Picasso, som också hade just rösten. Vem kom tvåa? Jo stjärnan Amanda Jensén. År 2009 vann, den stora rösten från den lilla kroppen, Erik Grönvall och på tredje plats hittar vi stjärnan Tove Styrke.
Jag tror att det är därför som vinnaren inte alltid lyckats speciellt bra efter idol. Inte bara för att dem blir kopplade till idol, utan också för att dem inte är en stjärna, och för att svenska folket kärat ner sig i den personen som sjöng fantastiska covers som den rösten gjorde i idol. De udda och unika vinner därför inte men lyckas bättre efteråt.
Jag tror däremot att Robin är i mest behov av att vinna. Amanda kommer att få ett skivkontrakt när som helst ändå, skivbolagen kommer att slåss om henne. Men det är ju bara mina åsikter och vad jag tror, vem tycker ni ska vinna idol Robin eller Amanda?

I will never ever let go, this is what I'm made of

Dag 8 - Min familj
Jag står nära min familj, eller familjer, kalla de vad ni vill. Mina föräldrar skillde sig när jag var 4-5 år, har aldrig mått speciellt dåligt av det utan mer tyckt att det vart något bra. Mamma och pappa är väldigt olika varandra, raka motsatsen skulle man kunna säga, något jag utnyttjade i mina tidiga tonårsdagar. Jag visste på förhand vem som skulle säga ja och vem som skulle säga nej, därför frågade jag givetvis den som sa ja. Det enda negativa är väl att mina föräldrar inte är bundisar om man säger så, en hel del bråk och en hel del skitsnack har jag vart med om. Jag växte upp med Maggi och Carro och är nära vän med båda idag, fast på olika sätt. När jag var liten umgicks jag mest med Carro, mot hennes vilja dock. Men när vi var alla tre var de jag som fick ta all skit, mobbing osv. Riktigt elaka kunde dom vara. Idag är vi vänner, alla tre och nej vi mobbas inte längre. Min mamma gav oss tillskott i familjen när hon gifte om sig år 2000 med L-G som blivit en del av familjen, han är hjälpsam och ställer upp vilket jag uppskattar. Samt mina två småsyskon, Alma & Elin, två busungar som jag älskar överdrivet mycket. Min familj betyder mer än något annat för mig! ♥

Take me to the place where you go, where nobody knows if it's night or day

Dag 7 - Det här saknar jag

Mina underbara tjejer runt bordet! Usch, jag får lite ont i hjärtat när jag tänker på hur mycket jag saknar er tjejer, vissa av er har jag inte träffat sen studenten vilket känns sjukt. Vi måste styra upp något snart, och inte bara säga att vi ska det utan även göra det. Vi har mycket att prata om och mycket förlorad tid att ta igen. Parodifilmen är inskriven i hisoria böckerna, springa för att få en datakabel och även maten. Saknar mitt och emmas disneysjungande (även om alla andra kanske inte saknar det), saknar vårt skitsnack, våra fester, tårtätande. Saknar Linn & Lisas snabbmatsbehov hahah  åhhh jag saknar allt. Älskar & saknar er så mycket allihopa! ♥

Some people call them players, but I'm far from terrified

Dag 6 - Tre stycken första gången jag...

Tycker denna var svår, förstår mig inte riktigt på den och de är svårt att komma på något själv men nåväl här kommer det.

Första gången jag hade pojkvän; Räknar inte låg-mellanstadie förhållanden, eftersom att man knappt vet var kärlek var då. Har bara haft ett seriöst förhållande, kanske beror det på att jag är svårt för att bli kär eller kanske beror det på att de avskräckte mig från förhållande biten. I alla fall var jag 15 år när det startade, Johan hette han och det varade i typ ett år.

Första gången jag var full; Jag var 14år, satt hemma på mitt rum med en kompis och drack sprit blandat med mormorsaft och blev askalas efter två glas.

Första gången jag åkte utomlands utan föräldrar; När jag var 14 åkte jag och Carro till Spanien Mataró, utanför Barcelona, för att hälsa på Maggi. Utan familjemedlem var jag 16år och åkte med min dåvarande pojkvän till Turkiet, Side.

I'm comin' up so you better get this party started

Gjorde detta inlägg igår, men min blogg har inte fungerat -kanske överbefolkat med läsare hehehe- så ni får det nu istället.

Dag 5 - Mina favoritskor

Jag älskar skor, av alla de slag, och har väldigt svårt att göra mig av med dem men i höstas slängde jag en hel sopsäck motvilligt. De enda dåliga med skor, som jag kan komma på, är att jag får skoskav av nya skor och att de är för dyra för min ekonomi, har inte alls råd med allt jag vill ha. Här är bilder på några av mina skor, inte alla, men de flesta (saknas kanske fem skor gissar jag). Två av mina kängor gillar jag väldigt mycket men måste jag välja ett par som favoriter blir det utan tvekan converse. Converse är så bra med tanke på att man kan använda dem till allt, till vardags och till fest. I detta nu äger jag tre par, hel svarta, vita med blå/röda ränder samt ett par röda men fler ska det bli. Av dessa är de vita mina klara favoriter, fick dem av min syster våren/sommaren 2010 då hon vart i USA. Sen dess har dem hängt med mig till turkiet två gånger, till norge, till olika platser i sverige, trampats runt på stadsfesten, i snö, i slaks, soliga dagar och i regn. Dem är rätt slitna nu och skulle behöva gå i pension för att ersättas av ett par friska fräscha men det får vänta till våren.

Who will be there to take my place When I'm gone, you'll need love

Jobbade hela lördag, söndag i helgen, skönt när man inte jobbat på hela veckan. Idag har jag haft världens tråkigaste dag, hann följa med pappa och handla en sväng innan han åkte iväg för att jobba. Inte speciellt underhållande när han jobbar eftermiddag, Carro jobbar, mamma & l-g jobbar men dom och barnen är ju nästan aldrig hemma nu mera och typ alla andra jobbar också. Vad gör jag? Dator, tv, middag, dator, tv, dator... underhållande liv, usch hatar dagar som dessa

Be my friend. Hold me, wrap me up. Unfold me. I am small, I'm needy. Warm me up and breathe me.

Fyfan vad jag lipar till detta klippet! Stackars pojke! Sluta trycka ner människor, riktat till speciellt yngre personer, vem mår bra av det? Knappst den som mobbar och inte den som blir mobbad. Usch, blir så arg och ledsen. Vem ska behöva leva ett sånt liv?

He does nothing, the boy does nothing

Dag 4 - Ett ögonblick

Den här bilden har en väldigt rolig historia bakom sig, tycker jag själv, eftersom att den är slutet på en av de bättre kvällarna jag haft. Andra dagen i turkey i slutet av Maj. Vi hade haft förfest på Mattis och Emmsans balkong tillsammans med Fanny, Sarah och Maja som kom över. Sen drog vi ut och tappade bort varandra i vanlig ordning, jag var i varje fall på vår vanliga förfest bar och hade det trevligt när min kamera dog så tyvärr finns inga bilder på när vi dansar i spöregnet och har så jääääävla roligt. På den här bilden är klockan halv sju på morgonen, vi hade vandrat dyngsura av regnet, kastat strumporna -"ha råååå"- och letat överallt efter någonstans att äta fyllekäk. Men det var dött och allt var stängt, så kom vi till ett ställe som öppnade upp bara för oss och våran schebab. Jag plockade upp kameran startade den och hann knäppa en bild innan den dog igen. Fan vilken kväll, glömmer aldrig!

I know we could live tomorrow, but I know I live today

Dag 3 - Mitt hår

Mitt hår genomgick en hel del förändringar under några år, när jag var liten var jag riktigt naturligt blond men med åren så blev jag en ljus, guldig råtta vilket jag inte alls trives med. Därför vet jag inte när jag hade min naturliga hårfärg sist. Jag minns att jag färgade håret rött när jag gick i tvåan kanske och färgade det sen ljusbrunt i 10års åldern, sen blev det blont. Jag brukade slinga mitt hår hemma och trivdes bra med det men sen kom jag på att köpa en blondering och blondera håret hemma vilket slutade med att jag blev orange vilket inte alls var specielllt vackert. Så efter ett tag provade jag på att vara mörkhårig, vilket jag inte gillade då, färgen var rätt dassig. Efter det började jag gå regelbundet till en frisör i två år där jag klippte mig var tionde vecka och färg/klipp var tjugonde. Använde då en ljusare färg och var blond i flera år. När jag sen gick i ettan på gymnasiet tvingade några av mina klasskompisar mig att färga över det blonda som jag jobbat på så länge och tillsist gick jag med på det och till min förvåning trivdes jag bra. Färgen var lite röd/brun fin med ett helvette att få bort, avfärgade och blev än en gång orange. Klippte även av mig håret till en pagé som jag trivdes med, men ångrade när jag skulle spara ut det igen. Sen har jag provat på ljus brunt, mörkt med ljusa slingor i, guldigt, näst intill svart, mörkt med lila inslag osv. Nu har jag hittat det jag vill ha(har dock alldeles för ljus och för mycket utväxt nu) jag har en väldigt mörk, kall färg i håret samt hårförlängning. Hårförlängningen är det bästa jag gjort för mig själv, även om det sliter otroligt mycket på mitt hår, jag har väldigt tunt hår och har aldrig riktigt tyckte om det. Men nu älskar jag det, även om det är mycket jobb med håret och jag skulle snart ha tagit ut det för att sätta in nya slingor. Men en sak vet jag nu, aldrig mera blont!

Ett antal bilder på några av frisyrerna genom åren, vilken gillar ni bäst? Jag föredrar nutid, den sista.

I'll always think of you and smile and be happy for the time I hade you with me

Dag 2 En vän som bor långt bort
Min bästa vän Jacqueline bor i Oslo, som ni säkert vet. Jag tyckte det var skitjobbigt till en början, eftersom att jag tillbringat nästan all tid med henne före det. Jag tycker fortfarande det är tråkigt att hon bor så långt bort och jobbigt att det kostar så mycket att ringa till henne. Men jag har fått lära mig att klar mig själv och det går bra det också, även om jag saknar henne mer än vad jag saknat någon människa någonsin förut. Saknar våran tid då vi satt ihop något fruktansvärt. Kom hem Jacki!!!

This love I feel for you goes on and on

Dag 1 Mina smeknamn

När jag var liten ville jag ha ett smeknamn, men fick aldrig något, båda mina syskon tilltalades nämligen med sina smeknamn vilket kanske berodde på att de hade lite längre namn än vad jag har. De flesta kallar mig Malin men jag har fått några smeknamn genom åren som en eller några enstaka personer kallat mig t.ex. Malle, Mulle, Mutte, Nisse, Muppa, Maal, Mallsan, Mallis osv. Jag hade det fina namnet Mallan_cool på Lunarstorm förr och det namnet har följt med mig i några år nu, men i övrig kan mina närmaste vänner kalla mig Mallan, annars bara Malin.
Malin, Mallan, Mallan_cool som lyckligast

The more I try the less is working

Tänkte försöka mig på en julkalender på bloggen igen, förra året gav jag upp i slutet, men 24 punkter varje dag fram till julafton. Det första inlägget kommer snart!

Dag 1 Mina smeknamn
Dag 2 En vän som bor långt bort
Dag 3 Mitt hår
Dag 4 Ett ögonblick
Dag 5 Mina favoritskor
Dag 6 Tre stycken första gången jag…
Dag 7 Det här saknar jag
Dag 8 Min familj
Dag 9 I min handväska
Dag 10 Ett annat ögonblick
Dag 11 Mitt liv förr och nu
Dag 12 Det viktigaste i min sminkväska
Dag 13 Bild på min garderob
Dag 14 Dagens outfit
Dag 15 Fem saker jag älskar
Dag 16 Fem saker jag hatar
Dag 17 Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 18 Min favorittid på året
Dag 19 Ett sista ögonblick
Dag 20 Tre saker folk kanske inte vet om mig
Dag 21 Något som gör mig lycklig
Dag 22 En ett år gammal bild på mig
Dag 23 Vad ska mina barn heta
Dag 24 Min bästa julklapp


I can do it like a brother, do it like a dude. Grab my crotch, wear my hat low like you

1 december idag! Sjukt vad tiden går fort egentligen, den 10'e är det ett halv år sen jag tog studenten, heeeelt sick! I alla fall ställde jag klockan på kvart över sju för att starta teven och kolla på julkalendern imorse. Det minns jag dock inte när jag vaknade så missade de 5 första minuterna och sen var jag så himla trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Men det lilla jag såg var helt okej, om man jämför med de senaste åren. Första december betyder också att man får öppna första luckan i chokladkalendern som mamma köper till mig varje år, tydligen blir man aldrig för gammal.

RSS 2.0