AHHHHH!

Okej, jag är superduper taggad, imorgon åker jag =D
Väskan är klar packad, nästan. Imorgon blir det att fixa det sista innan vi vid fyra tiden åker iväg från Malå, haha =) Hoppas att det kommer att regna i två veckor här hemma nu då! Nä men, jävligt bra kommer det att bli. 
Den 23'dje kommer jag hem, på kvällen.
Så den 24'de hoppas jag att alla ringer mig, så att vi får umgås innan jag börjar jobba och sen börjar skolan :)

Puss, hare bäst !  

tråk

Musik vid malån är i full gång, sista dagen idag, och jag har inte ens varit där nere och kollat. Känns lite jobbigt att fara ner på kvällarna när andra har kul och jag själv har inte pengar för det. Ikväll så ser det ut som om jag dessutom ska vara barnvakt åt två skrikande ungar, Jippi!

Ahja, jag får väl trösta mig med att nedräkningen är i full gång. Bara fyra dagar kvar tills det är dags för jag och Johan att dra oss iväg mot Turkiet, två veckor så jävla skönt !
Hoppas på att få mig en ordentlig solbränna, shoppa en massa, äta god mat, se saker och festa en skvett ;)
Men det tar vi som det kommer, men väska är ändå halvt klar packad ändå =D
Johan är då i alla fall på sin släktträff nu och kommer hem på söndag, men jag gissar att det blir mest troligt måndag. Sen när han kommer hem så tror jag att jag ska hjälpa honom att packa lite, annars blir det ett par shorts och två par kallingar som får följa med tror jag :P

Haha, längtar enormt mycket! =)


Tisdag 1/7-08

På denna dag har det väl inte hänt särsillt mycket egentligen, jag var super trött igår men envisades att sitta uppe till klockan 00.00 så jag kunde gå in på sigan där man sökte gymnasium och kolla om jag hade kommit in på min linje, som jag hade.

Sen sovde jag och sovde och sovde, tills mamma ringde och pratade med mig lite om att köpa en soffa och en tv, det blev faktiskt en 50 tums tv men tyvärr så var det plasma och inte lcd, med jag tror att det duger ändå =) Soffan blev inte köpt i alla fall.

Sen klockan fyra började jag jobba och har så gjort hela kvällen, hare gott.


RSS 2.0