Give me everything tonight, for all we know we might not get tomorrow

Hej!
Har hänt mycket sen sist, har inte bloggat för jag inte riktigt vetat var jag ska börja. I alla fall hade jag en awesome vecka i turkiet, helt jävla underbar. Vi hade lite halvkasst väder de första dagarna men i övrigt var det en helt perfekt resa som jag aldrig någonsin glömmer.

Sen kom jag hem till en sommarvarmt sverige och studentveckan bjöd på super väder, ungefär 28 grader i skuggan varje dag, kunde inte bli bättre. Hade en super kul kväll i Piteå, klädde skrindan med klassen, gick ut på olles, åt lunch i kåge och en dag med lärarna på skolan. Studentdagen var hur bra som helst och kvällen var helt okej den också.

Efter det så har jag njutit av min ledighet, shoppat en del, festat till det ordentligt, glidit runt och haft en bra start på sommaren helt enkelt. Idag är det midsommar och jag funderar på att skita i allt festande och tillbringa den med min familj istället. Egentligen skulle jag bo i stuga på en camping just nu men av vissa omständigheter så blev det inget av och dem andra förslagen för kvällen låter inte så lockande i mina öron.

Bjudet på lite bilder från den senaste tiden i mitt liv;

RSS 2.0