Vi önskar dig tillbaka! 16år, tiden var knapp, men minnena finns kvar och hos oss lever du föralltid kvar i våra minnen. Vila i frid Josefin, jag önskar dig all lycka på andra sidan!



hemska tider

Det är när något sånt här händer man verkligen tänker efter på vad man har och glädjs över att dom jag älskar finns här. Men ändå så är en värdefull själ borta från oss och det fäller jag flera tårar för. Går kvällen var hemsk och kyrkan var otroligt jobbig och man ville verkligen bara bryta ihop samtidigt som man vill vara det största stödet man kan för alla andra. Jag finns här för er alla, alla som behöver, det gör jag verkligen!
Åkte med Julias mamma bort till olycksplatsen, vi tände ljus och la dit en ros. I natt kunde jag inte sova utan att höra ljud och inbilla mig saker, så var tvungen att gå till pappa och lägga mig där och det var otroligt skönt. Så nu får vi ser hur det ska gå inatt när jag ska sova helt själv..

Vila i frid

Det hände, det helt ofattbara, Josefin finns nu inte längre bland oss.
Efter en tragisk bilolycka ska livet sluta på en 16årig flicka. Så omtyckt av alla, en sån glädje spridare och en sån kämpa och stöd ska bara försvinna bort. Livet är inte rättvist!
Kyrkan idag var tung och många tårar fälldes från alla håll, kan inte riktigt förstå att du är borta. Men sanningen är den att ödet valde att ta dig med sig, bort från verkligeheten och bort från oss andra. Innerst inne vet vi att du alltid finns kvar för i våra minnen och hjärtan lever du föralltid. Nu ska vi kämpa för Josefin allihopa, vi ska låta henne vila i frid!

Simone & Dennis tackar jag gud för att ni klarade er så himla bra och nu hoppas jag att alla ni där ute håller era tummar för Patrik, jag tänker hålla mina.

Än en gång, sov sött Josefin Persson 92.12.21 - 09.04.26 <3

amen

ber till gud.
låt dom bara klara det här, extra starkt ber jag för hon som är mest skadad, låt det gå vägen, låt allt bli bra. jag hoppas innerligt att allt blir bra, det händer för ofta och det borde verkligen inte få hända, verkligen inte. .. jag ber om och om igen, snälla hör våra böner ikväll. gör det hela ogjort, eller återställ det så gott det går åtminstånde


....

har just suttit och pratat av mig med ulrika, himla skönt.. men min mamma är inte så glad och inte jag heller, måste ta tag i allt nu innan det slutar i ingenstans. Jag har en liten chans på mig att göra det jag vill, annars så slutar allt och ingenting får vara kvar. måste strunta i allt och gå min egna väg. kommer inte att bli lätt,... men jag måste.


300 kronor rikare

Nu har jag fortsätt med mitt klippande och klippte först Ulrika, vilket bara blev lite toppande. Sen klippte jag även Mikaelas kompis Maja hon hade alla längder lika långa, ingen lugg eller nått sånt. Så hon fick riktigt mycket uppklippt och en sne lugg och det blev faktiskt väldigt fint på henne och hennes blonda fina hår :) Sen så tvingade ulrika på mig 300 kronor för min insats också, tyckte inte det behövdes utan var ju som bara glad över att få öva men tydligen inte.. så 300i kassan säger man ju inte nej till ;D

se upp för dårarna (dåren)

Idag har varit en rätt händelse rikdag för min del, eller jag har hunnit med en hel del.
Började med att pappa skjutsade ner mig på byn för att köpa något till min låtsas pappa l-g som fyller år imorgon. Jag letade och letade men hittade ingenting så tillslut så blev det så att jag plockade ihop lite gulliga ostar, ett päron, vindruvor, choklad, kex och cider och ska ge bort en fin ostbricka :)
Sen när jag kom hem så gick jag, pappa och ulrika ut på en promenad i det fina vädret och kom sen hem och tog oss lite fika. Efter fikat så satte jag, malin ida sofie nilsson, mig bakom ratten för att övningsköra. Det är första gången, eftersom att jag aldrig varken velat eller vågat(är lite rädd för att köra fordon) men på malåborgs parkeringen provade jag starta, stanna och köra lite runt runt. Det tog faktiskt lång tid innan jag fick mitt första motorstopp och jag klarade det hela galant ;D akta er från vägarna, för snart kommer dåren dit !
 
Hem kom vi i helt skick och jag började med att klippa ulrikas dotter mikaela, hon fick väldigt mycket uppklippt och även om jag inte är någon expert så tyckte dom att det blev bra och hon blev själv nöjd vilket är huvudsaken :) Nu är det snart dags för grillat och ska nog sen klippa ulrika och kanske även mikaelas kompis maja, vi får se :)

sug min

Åkte hem med bussen och jacki åkte med och även erik satt där, så det var ju treligt med lite sällskap.. men på bussresan ringde min mamma och var inge vidare glad. och när jag nu har kommit hem har jag även haft en diskussion med min pappa och mer väntar nog med en ännu mer besviken mamma.

32% - jag är en dålig människa!

blä

Är alltså fortfarande sjuk och känner mig äcklig! Min kära pappa tyckte jag skulle sätta mig på bussen och åka hem men jag känner att jag måste vara med på nationella imorgon. Ulrika (min pappas flickvän) ringde mig för en stund sen och har fått mig att lova att klippa både henne och mikaela i helgen. Får väl se hur det ska gå menmen..


aijfaihfaifhrubödnfaögåd'ggrib

sitter och svättas i sinne! Har huvudvärk som tusiken, snorar, nyser stup i kvarten, kan knappt svälja och mår allmänt dåligt. Känns lite jobbigt om jag ska måste bli sjuk nu men men.. sånt är livet.

nu ska jag må gott..

...med en piggelin i munnen :)


Helt jävla död

Sitter i min soffa nu och är helt död, har haft träning! Ni läste kanske i mitt tidigare inlägg vad jag skulle träna, inte nog med det jag cyklade till och från träningen också. Jag har samanlagt tränat i cirka tre timmar i sträck nu med någon kort liten paus. Plus att kickboxen ungefär var det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, nej men nästan!

Jag känner mug duktig och har nu duschat och ska bara ta det lugnt :)


PIP PIP PIP PIP PIP

....så började det låta ur den förbannade brandvarnaren när jag gjorde mat idag, ingenting var bränt och jag hade fläkten på max men ändå så startade den och jag som är så erfaren av såna händelser visste ju precis hur man skulle stänga av den. (?) Nej jag stod på stolen ett bra tag innan jag lyckades få tyst på fanskapet.


tillbaka till det vanliga

Det blev ingen innebandy på idrotten, vi fick fara ut och gå istället. Dom flesta tog bussen i alla fall, men jag tyckte att det var så fint väder ute så jag gick hem :)
Nu sitter jag hemma och ska väl äta på bara en liten stund hade jag tänkt, har nämligen träning ikväll. Första passet är klockan kvart i sex som är power stike kickboxing som håller på till klockan sju, sen mellan sju och åtta så har jag bokat i pilates. Så med andra ord så är jag tillbaka i vardagen igen, med skola och träning !

Har även pratat lite med Matilda om valborg idag, så får se vad det blir att hitta på då :) Längtar då ändå dit typ !

otaggad

Sitter på skolan och sjukt mycket med trött och jag har någon typ av halsbränna? Jobbigt!
Har haft engelska nu på morgonen med lite träning och upprepningar inför nationella på fredag. Snart är det idrott, innebandy! Det är ju roligt, men känner inte mig något vidare taggad.

Sen ikväll blir det träning förfullt som jag inte heller känner mig speciellt sugen på

Här har ni en gammal bild på mig och matilda när vi färgar hår..
 

study hard!

Igår for jag som sagt ner på stan för att möta hanna, cykeln tog jag och det gick i full fart ner för backarna (dessvärre inte lika elegant uppför) men fram kom jag och vi valde en film; the fog. Sen for vi förbi hannaå och hämtade henne och jonas som följde med oss hem till hannas mormor och morfar och sen kom även manne förbi.
Filmen sög och halv tio kände vi oss sugen på godis så vi tog bilen och rullade mot icamörn för att köoa oss lite karra, sen just efter tolv någon gång så cyklade jag hem och var väl hemma just före halv ett snåret.

I natt sove jag väldigt mycket med skönt, tänkte kliva upp och cykla till skolan i morse men prioriterade faktiskt att få sova en liten extra stund i stället :) så nu ska jag packa gympagrejorna och sen bege mig mot skolan, för att plugga hårt, fyfan så jobbigt!


Måndag utan skola!

Idag så var hela JB ledig och det känndes ju rätt så skönt, jacki väckte mig vid 10-halv 11 någon gång och sen när jag fått mig upp och vi hade klätt på oss for vi ner på stan. Med mig hem fick jag ett par vita tygskor, en jättesmart rosa vattenflaska, nya rakblad och rakgel. Soligt och skönt var det ute så jag gick hem:)

Nu har jag ätit en panpizza och på ett tag så ska jag möta Hanna på hemma kväll, vi ska hyra film och så. Sen får vi väl se om det dyker upp någon fler ikväll :)


Som det ser ut ska även det varma vädret fortsätta här i skellefteå såg jag på internet, härligt! :)
För det har smällt riktigt mycket på den tiden jag har varit i Malå kan jag säga. Gillas! :)

skellefteå, i'm back!

är hos jacqueline nu, vi ser någon svenskfilm på teven.. funkar! :) Petter var snäll och körde oss till skellefteå, så ingen buss och det var verkligen skönt.. vi hade även en billek på vägen!
Båda jag och jacki känner oss jävligt trött nu i alla fall, får väl se hur länge vi håller oss uppe, skulle vara skönt att sova tidigt för en gångs skull ändå !

en bild på jacki och pk som förövrigt har 20månader idag :) Grattis på er!


skjut mig

går kvällen var väl inte så överdrivet lyckad, men fick duga ändå. Drack inte så speciellt mycket, men det var det inte värt det heller. idag så har jag bara legat hemma och ikväll så blir det nog inte fortsättning på det skulle jag tro.

ahja, känner mig lite negg så kanske skriver sen när jag är på bättre humör.

nya äventyr

Så fort niklas hör av sig till mig så ska jag ut och ner för ännu en fest, en lugn en lär det bli. Har ändå inte ens klätt upp mig speciellt, utan det fick bli en ganska enkel klädsel för mig ikväll :) Det blir att dricka vin ikväll, tyvärr inte smultronvin eftersom att det var slut, men vitt går väl också ner i kistan! Hoppas på en bra kväll i alla fall, ring om det är något !


sömnlös natt

Ja, jag kom mig hem för ungefär två timmar sen och sen dess har jag bara legat och vänt mig i sängen.. är lite trött i ögonen men inte så pass mycket för att jag skulle kunna somna in, hur ska detta sluta jag som måste kliva upp någon gång också! Inte nu men, ahja...

@ olles

Nu börjar klockan närmar sig tre och kvar sitter jag i Olles säng, framför mig kan jag se tre nördar; Olle, Simon och NIklas som sitter och ropar till varandra samtidigt som dom spelar cs..
Jag börjar bli lite trött, men orkar inte dra mig hem än .. det blir nog sent ikväll, annars kan jag slumra till här en stund för olles säng är inte dåligt oskön! :)

ahja, uppdaterar väl kanske senare !

godkväll

Nu sitter jag här hos olle medan han simon och niklas lanar, sebastian är också här men han sitter bara och tittar på. Själv sitter jag i olles säng, kollar runt på internet och äter en massa mat som jag laddat upp med. Dom skrattar åt det och kallar mig för nybörjare, men spela roll? :)

Har i alla fall fixat dricka till imorgon så det blir att dricka i malå istället för norsjö, alltid nått även om det kommer vara dött här! Blev ingen marknad heller eftersom att både mamma och pappa vägrade låna ut en bil till jag och maggi, sug min! nej men, marknader är ändå inte så himla mycket..

hatar rubriker

Hela gårdagen spenderade jag med Olle, vi var ute, delade på en pizza, såg teve och kollade på en massa youtube klipp. Det var alltså en lugn och skön dag, ska väl även höra av mig till han sen så han får tillbak sina pengar :)
En gammal bild på O.Ö

För övrigt så hade jag tänkt dra mig till norsjö imorgon för marknad och fest, var riktigt taggad på det! Men nu blir det inte så i alla fall, trist .. då får jag ruttna i Malå, nej men får se vad jag hittar på istället då.

boring shit

Detta inlägg läses med egen risk för en massa tjat och gnäll

Det värker liksom i hela jäkla kroppen och jag har massor med ont i huvudet samtidigt som magen ropar efter mat fast det känns jobbigt att tugga. Jag inbillar mig att det är den där förbaskade sprutan jag tog idag, men det är det nog inte. Okej, det kanske är lite väl mycket gnäll men jag har otroligt tråkigt jag känner mig kramsugen. Vem som helst skulle i stortsätt få komma hit och mysa med mig, bara ligga sked och sova. Skulle typ gå bra om mamma låg här eller ja.. som sagt vem som helst! Så det är ju bara höra av er ;) haha!

ahja.. ska väl se om jag hittar något att göra!


Spruta och soligt väder

For som sagt upp på sjukan idag och tog en spruta, det gick hyfsat bra som vanligt när man tar sprutor, tvär sticker till bara. Sen lyckades jag få barnmorskan att skriva ut Cerazette åt mig, perfekt eftersom att mina förra piller Neovletta är slut. Dom är kostar typ 80kronor mer på tre månader, men det är väl inte så farligt när det verkligen känns som om dom här ska bli bättre. Ni tjejer förstår nog vad jag menar! :)

Sen så gick jag hem, är en bit att gå men gjorde absolut ingenting i det här vädret. Jag gick till och med förbi backen, men när inte Jacki jobbade så gick jag hem igen. Hade solbrillorna på och skinjackan kändes nästan varm, jag älskar det här vädret!

Godmorgon :)

Eller kan man säga så?
Jag har ju faktiskt varit vaken i över en timme, men kvar ligger jag fortfarande i sängen, ahjaa..
Klockan kvart över ett så ska jag upp till sjukan, pappa ska skjutsa dit mig vid ett någon gång. Inget bedrövligt har hänt utan jag ska bara till barnmorskan för att ta den första sprutan mot livmoderhalscancer, jag känner att jag blir nervös nu., jag hatar sprutor! Men det ska nog gå bra ändå hoppas jag.

Nej nu ska jag kliva upp ur sängen och skynda mig med att göra mig iordning !

tillfälligt

ska fixa en ny header så småningom, orkar inte nu..

sliten

Egentligen skulle jag väl ha varit ute med Simon och några nu, men jag känner att jag måste ta mig en hemma-kväll ikväll, är otroligt trött och sliten idag.. förstår som inte varför men.
Nu har jag då laddat upp med vindruvor och cocacola, så ska väl kanske se en värdelös film eller bara klicka runt på internet :)

min lillasyster Alma

Nu sitter min lillasyster här brevid och kollar på när jag kollar runt på datorn.
Något som beundrar mig är hur jäkulst bra minne tjejen har. Hon fyller alltså fyra år i sommar och kommer ihår hur mycket som helst.
Just nu har hon suttit och tjatat om var Johan är någonstans och drar upp en massa saker som han hade gjort; för hon var ju trots allt kär i honom ;) Jag försöker förklara för henne att jag och johan verkligen inte är kär i varrandra längre men då säger hon bara "varför då?" och drar upp något nytt som hon och johan gjorde. haha!
Sen nästa hon började fråga om var Olle och att han tydligen var så himla snäll, haha! Och Simon, han busade en gång och tog på sig hennes mössa och jacka och det gnäller hon fortfarande om.. även om det var ett år sen. Hon minns till och med att hon fick en klubba när hon hade börjat gråta och vilken glass hon och maggi köpte i sommras när dom var på lekparken.

Vilken tjej!

gårkvällen

Igår så for jag upp till turismen och jacki plus några killar. Vi köpte lite att dricka på pubben där sen åkte vi hem till Erik och var där en stund innan det gick vidare till Kriberg för att bada. Tyvärr inga biler =)

Långfredagens bravader

Det blev tacos hos Patrik med Matilda, Rasmus, Frippe, Macke, Åbban, Andreas, Tobbe, Kalven och kanske någon mer minns inte riktigt. Sen så blev det festande med dom och några fler, jag fick mig även en riktig gratis fylla och det ska jag tacka några snälla pojkar för. Det händer inte ofta men när det väl händer är det jävligt bra :)

Lite bilder bjuder jag på :)


Åbban aggerade chaffis som så många gånger förr

Matilda & Peder

Frippe

Lite bråk mellan kusinerna

Rasmus & jag

Mattan var då glad

Patrik & Andreas

Jonas, Frippe & Magnus

Ingen kommentar

Några tjejer som hälsade på

Papi :)

Igår så var jag som sagt med Matilda, vi tog det väldigt lugnt och såg dom tre första Beck filmerna. - lockpojken, mannen med ikonerna och vita nätter. Men ifall jag ska vara ärlig så pratade vi nog bort mer än halva filmerna :) Vi hade chips, dipp, nötter, godis och läsk til våra vänner och kvällen varande till tolv tiden då Matilda var sovandes och jag så trött att jag berstämde mig för att gå hem!

Nu ska jag snart iväg till min kära pappa som kommit sig hem från Norsjö, så han skulle bjuda mig på mat ikväll. På något underligt vis känns det som om det var länge sen jag träffade honom.

söt kille!

Kolla in den här grabben, jag tror att jag aldrig slutar skratta. Så söt!

Påskmys på påskafton

På ett tag blir det att fara ner till Rasmus där jag och Matilda ska vara ikväll och bara ta det lugnt! :) Vi ska bygga på valkarna med att äta en massa godsaker till Beckfilmerna som vi ska se. Det blir alltså en skön, lugnoch mysig kväll skulle jag gissa och det är ju alltid skönt emellanåt.


Jag & Matilda,
dock så ska vi inte ligga under nått bord ikväll!

jag är tillbaks

Tänkte bara berätta att min telefon funkar alldeles bra igen, för dom som undrade :)


Ska berätta om gårkvällen senare när jag lagt in lite bilder och så!

död telefon

Min telefon har helt slut ström för tillfället, och ja det suger!
Eftersom att hela min familj har flytt huset så har dom ju även tagit med sig laddaren som jag brukar använda när jag är här, det sög ännu mer. Men ifall ni vill få tag på mig så kan ni alltid ringa hem, vill väl kanske inte lägga ut numret men min mamma heter Tina Lundgren - nu kan ni nog finna det i alla fall.


mamma är för gullig

Nu har mamma farit till stugan och kvar är jag hemma, innan hon for så åkte vi ner på affärn för att storhandla lite. Hem kom lite av varje, bland annat chilinötter och kladdkaka till mig :)
Men sen så har dom tre Beck filmer från första och andra säsongen för 100kronor så jag plockade ihop alla sexton filmerna och sa som lite på skoj, att det här ska du köpa till mig mamma och hon gör det! Så dom är nu mina och kommer att stå så fint i min hylla hemma på getbergsvägen i skellefteå !


tack mami :]


Gud vad jag saknar dom!

Det här kanske blir ett lite invecklat inlägg, men jag tänker inte nämna några namn.

Ikväll så berättade nämligen min kära mor att hon hade träffat en dam någon gång här på senare tid. Den här damen hade berättat hur mycket en lite flicka saknade mig, och hur mycket dom alla saknar mig för att jag var en så bra tjej - framför allt för just en person.
Jag ler för mig själv, för jag blir ju förståss mycket rörd och glad att allihopa tyckte om mig så mycket. Trots att jag inte lärde känna den här damen speciellt mycket så beskrev hon mig som en glad och mycket trevlig tjej som kunde skojja samtidigt som jag kunde vara mycket allvarlig och säga ifrån när någon gjorde fel som var så bra för den där killen.

Men jag saknar den där familjen väldigt mycket, nog för att jag är mycket glad att jag kommit mig bort från det där, men familjen var helt underbar. Framför allt saknar jag den där tjejen som saknade mig, hon hade sagt att jag så ofta lekte med henne, busade och kittlades, att jag var den bästa han någonsin kommit hem med. Hon är världens sötaste, jag saknar dig också skitunge för du är faktiskt den som jag saknar allra mest av den tiden, konstigt men sant! Hon kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta och det menar jag verkligen!


Påsklov

Idag så lyckades jag, jacki och matilda få oss iväg med den tidigare bussen mot Malå. En lång bussresa var det, men den kändes dock lite kortare när jag och jacki såg fjorton suger på vägen.
När jag kom hem tiggde jag mig skjuts av Rasmus hem, till ett hem där ingen var hemma.

Men nu har mamma kommit hem på lunch och jag frågade henne vilken dag det är man får påskägg. Hon log en stund och sen sa hon att jag redan hade ett nere i källaren, så ner sprang jag och letade ordentligt. När jag hittade mitt ägg blev jag inte ett dugg förvånad, även om det är stort, för min mamma är nämligen trditionsenlig.
Hon älskar julen och att ge bort saker till andra och det är väl en anledning till att jag får alldeles för mycket julklappar och stoooora påskägg! Men jag tackar och tar emot! =D

Mitt ägg innehöll detta år; En bilpåse, en pollypåse, en gott&blandatpåse, en djungelvrålpåse, en "jättesalt"påse, en kexchoklad, en lakritschoklad, en risenchoklad, två nötkräm, sjutton små chokladägg, tre stora skummbananer och en stor chokladpåskhare. Tack mamma!


Godnattensss

Nu ska jag trycka en macka, borsta tänderna och sova minst lika gott som jag gjorde i natt :)


och julia, vad menar du med att bilden inte var snygg ?! :O

duktigt

Nu ska jag berätta att jag har varit riktigt duktig, har nämligen städat nästan allt i sov/tvrummet, har diskat undan all disk och packat. Så orkar faktiskt inte mer för tillfället för jag har även en kraftig huvudvärk.
Hade tänkt lägga mig och se en dålig film nu, .... det blir nog festival tror jag. haha, inte något vidare men ändå. Imorgon så hade jag tänkt kliva upp första gången väckaren ringer, hur nu det ska gå till. Måste nämligen städa undan det sista i köket plus att jag ska duscha och allt det.
Jag hade ju egentligen tänkt stanna i skellefteå till på fredag men Simon, Henrik och Tobbe skulle inte komma plus att jag känner att min penga front inte ligger på den bästa sidan för tillfället. Så jag åker till Malå över påsklovet, får se om jag lyckas få mig pengar och kanske åker till Umeå också :)

Men men, dags för festival!

århundrades vackraste bild

Eller hur vare?! Två och ett halvt år tillbaka i tiden, ja saknare!


Jesus i krubban

Jag är fortfarande lika trött som jag har varit hela dagen. Det är faktiskt ovanligt, för det brukar ju som gå över passande nog till kvällen, men eftersom att min trötthet inte ger med sig så skiter jag väl helt enkelt i pluggandet och jag kan lova er att jag ska sova gott i natt. Som barnet, som Jesus i krubban eller sova som en stock, kalla det vad ni vill!

                                   

åhhh

Har riktigt tråkigt här i min lägenhet och har varken börjat plugga eller städat som planerna var idag. När jag kom hem från skolan satt jag mig vid datorn och tätt inpå det så gick jag och la mig i soffan, tror ni inte att jag somnar? Jodå, en och en halv timme som bort blåst och på det så är jag riktigt trött också!

Men, nu ska jag snart se teve har jag beslutat mig för! Då får engelskaprovet gå som det går.

monday

Bussen gick som sagt tidigt imorse och jag och jacki åkte med. Så vi fick sätta oss direkt i bussen och börja plugga, eftersom att vi inte alls hade gjort våran muntliga presentation om herkules. Men det tog inte alls lång tid och vi var färdiga innan bussbytet i åmliden. I vanliga fall så brukar jag ju sova mellan norsjö och skellefteå, men idag gick det inte alls lika bra som i vanliga fall eftersom att nån som satt bakom mig andades tyngre än ett ånglok.
tjisiken så jobbigt!
Väl framme i skellefteå köpte jag mig en välbehövlig bulle och en drickyoughurt, det var gott kan jag lova. Sen blev det svenska på skolan och det gick hyffsat bra med presentationen. Till lunch blev det korvstoganoff och sen la jag och jacki oss och sov. Just innan lektionen så kom engelska ola och väckte oss och meddelade att david var påväg till vår lektion. Så nu sitter jag här och ska väl slå upp dokumentet med min uppsats.


ungefär såhär känner jag mig nu, trött!

g-night

Kvällen har spenderats hos Hinken, precis som alla andra söndagar nu för tiden, med simon och tobbe. Blev wipeout och sanningens ögonblick. :)
Imorgon blir det att åka med bussen tjugo i sex, så det betyder att jag måste upp klockan fem.. inte skönt känner jag. Så därför ska jag nog hoppa i säng nu. Godnatt!


hur mycket gillar vi inte söndagar?

Svaret på den frågan är, inte alls!
Veckans tråkigaste dag har kommit och helgen har bara susat förbi, men jag glädjer mig med att jag bara går måndag-tisdag-onsdag den här veckan :)
Får se vad det blir att göra ikväll, men jag åker nog med bussen till skellefteå imorgonbitti tidigt tidigt!


och här bjuder jag på den absolut
skabbigaste bilden som finns på mig,
spela roll! Men så såg jag ut förra söndagen
i alla fall, bakis se nanting!

 

hey där

I fredags så blev det ju fest osv.
Vi skulle äta pizza till en början och beställde då från Domina (som ligger brevid mig) och eftersom att vi var på Sunnanå så frågade "bagaren" varför vi kört så långt. Jag bor här och vi vet ju att ni har stora och goda pizzor här, var jag inte sen med att påpeka. Så det slutade faktiskt med att han sa till mig - du som rekomenderar min pizza, du får ta en dricka! Så han bjöd mig alltså på en stor dricka för det :)
Sen så blev det lite party men ingen utgång, vi for på max senare och klockan två var jag hemma igen.
Igår så for jag tillbaka till malå och var sen hos hinken på kvällen och såg film och umgicks med lite folk :)



Skoter vm - 09

Bättre sent än aldrig brukar man säga

Fredagkväll


Tävlingen


Lördagkväll

Ändrade planer för helgen

När jag satt på bussen påväg till stan för att sen åka vidare till Malå, så ringde Jacki och istortsätt mordhotade mig om att stanna kvar i skellefteå ;)
Så det blir att stanna ikväll, fest står på schemat.. sen får vi se var det slutar denna gång! Så jag åker till malå imorgon skulle jag tro, ha en bra kväll :)

Haha, jacki har klistrat ihop en bild sen förra helgen haha! =D

crazy bitch!

Igår när vi skulle hoppa på bussen till Piteå så var båda bussarna proppfulla redan då vi kom och en massa folk hade ingen plats. Men det skulle komma en buss till och alla var som galna efter att få en plats!
Hanna lyckats höra var bussen skulle parkera och vi smög oss dit och när väl bussen kom så var vi först på plats, jag tog tag i Jackis hand och drog mig in i bussen men då kom en jävla tant som tryckte bort jacki med armbågen och började slå mig? Och det är inget skämt när jag säger att hon var minst 40år gammal!
Ställer sist  i kön! Vrålade hon ur sig samtidigt som hon höll på och slå och vifta med sina jävla skrynkel armar så när jag var inne i bussen och hon sa massa saker åt mig så stod jag bara och gav hon den så kallade "blicken" och Jacki lyckades få ur sig "men hur gammal är du?"
Det var det värsta jag har varit med om må jag säga hon var ett riktigt crazy mother fucker, även om alla var som galna! Annars var resan till Piteå lyckad och jag fick med mig en del grejer hem också :)


Ett par stentvättade jeansleggings och en blå tunika/tröja från Gina tricot
Ett skärp från Vero moda
Ett armband från Lindex
En orangerandig stor tröja från Vila
Och En rosarandig tajt trekvartsärmad tröja från JC

Ohhhhhhhhhhhhps!

Ja, det var visst ett tag sen jag skrev och jag lovar att jag ska lägga in lite bilder från VM! :) Har bara inte haft tid eller ork till det !
Ska i alla fall ner på stan om en stund och kanske äta något eller så :) Sen så blir det att sätta sig på bussen till Piteå vid halv sex eller nått för en tjej kväll där med en massa tjejerbjudanden osv ! Sen far jag hem vid tio någon gång, så hör av er ifall ni vill något. Mobilnummret kan ni redan :) Pusshej!

RSS 2.0