fyra bugg och en coca cola

Hej, var ett tag sen sist :)
Jag jobbar ju som för det mesta nu för tiden, jobbar, äter sover. det är mitt liv just nu, tråkigt? ja. Idag så trodde jag att jag skulle få se lite sol i alla fall, hade ställt väckaren på halv tio och skulle fara och jobba tolv. Men då hade varorna kommit några timmar för tidigt idag så mamma ringde mig just efter nio och bad mig komma ner så fort jag kunde, så skulle jag få sluta tidigare istället. Hoppade in i duschen gjorde jag och var nere på konsum tjugo över tio. Jobbade till tjugo över fyra istället, och stressigt var det. Vid halv åtta ska jag ner igen för att flytta om lite på affärn, hoppas det tar mångatimmar! Jag hinner ju ändå inte göra något annat och jag tjänar ju bättre med pengar om jag jobbar sent på kvällen på grund av ob-tilläggen :)

Ahja, vi ses puss :)

and you don't really care for music, do you?

Ny dag och jag är ledig. mäktigt skönt!
Bosse(min farbror) och Ann-Sofie har varit hos pappa idag så jag har varit där och hälsat på. Nu är jag hos min mamma och jag är själv hemma i veckan - igen. Dom kommer hem på torsdag när Maggi fyller 24år. Ikväll så tvingar pappa mig att följa han och maggi och se bio i Adak. Män som hatar kvinnor, och visst jag vill se filmen, men Adaks biosalong är väl kanske den sämsta som finns, stenhårda stolar och paus mitt i filmen för att dom har alldeles för gammal projektor som inte kan visa en hel film. Förstår inte varför folk skryter upp sagabiografen,är mer något att skämmas över.

Men men lite splittrat inlägg, ska i alla fall köra bil till Adak eftersom att jag är så duktigt :) Hejdå

hallelujah hallelujah hallelujah

Ska snart hoppa på cykeln för att fara ner och jobba igen, .. kväll =S
Men jag tänker posetivt, jag är ju faktiskt ledig imorgon och på onsdag vilket känns gode mer lockande! =) I helgen är det pdol som gäller för hela slanten. men inte för mig, för jag jobbar ju lördag till klockan 14.00 och vet ingen som ska köra dit efter det som jag kan åka med. Så jag får nog vara hemma och tråka jag! Helgen efter är det mycket, lulekalaset, storsjöyran och norsjö beach. Får väl se om jag tar mig någonstans, gissar väl att det blir norsjö om det blir något över huvudtaget. Efter det börjar ju sommaren nå sitt slut och jag börjar redan gruva mig inför skolstarten, sommaren är för kort! Jag är inte redo för att ta nya tag till skolarbete än.. usch!


i believe i can fly

Nu har inte mitt internet funkat på ett tag, men nu är jag här igen :) Har ju helt glömt bort att berätta att jag var på musik vid malån förra helgen :) Härligt att träffa folk som jag inte träffat på ett tag, blev några telefon nummer rikare och hade kul! Att se vissa personer är mindre roligt tycker jag, men dom skiter jag fullständigt i jag sket i det och hade kul ändå :)

Lite bilder!

Fredag

Gabban och jag

Mina besökare

Jocke drog några danssteg

Simon var nykter

Erik och jag

Gabban och lite annat folk

Johan

Skål bridzzz

Kaisa, Linn och jag

Jasi...

Lördag

Vi var hos Johan

Mina skor gick sönder

Jag blev sadface

Ziggo och Kenny

Julia kom och skulle sova hos mig

Jag och Gabban

Jag och Julia

Sluch!

Maja, jag, Julia och Wickan

Hahaha William!

Sen for vi några stycken till William - Maja och Linn

Sen for vi till Simon - Jag, Julia och Simone

En av dom nya kontakterna i telefonboken Matilda! innan vi for till området

På området - Matilda, jag, Linda och Julia

Total risig bild på mig, men i alla fall träffade jag min gamla vän som jag var med hela tiden förr -Sandra. Det var inte igår!

Sista bilden för kvällen, jag och Simone. Puss gullunge!

Love is in the air

Ja, snart är det dags att cykla ner för jobb igen. något jag verkligen inte vill när jag tittar ut genom fönstret! Men jag väntar ju på lönen, för den blir desto roligare kan jag tänka mig. uppdelad på två löner och samanlagt ungefär 15.000, aningen bättre än komunarbetarnas lön i alla fall :)


Malin, jag och Simone.
bilden är snodd från malöön. :)

working 9 to 5

Det börjar ändå bli hyffsat väder nu, lite senare på dagen. Men jag ska inte ha så roligt att jag ska få spendera dagen och kvällen ute och äta en glass eller så. nejnej, kvart i tre börjar jag att jobba idag. slutar kvart över åtta. jobbar kväll måndag, tisdag, onsdag och torsdag den här veckan - det suger! Men skönt att jag fick en sovmorgon idag i alla fall:) Ahja, nu ska jag äta upp melonen, borsta tänderna och fara och jobba :)

.

Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera i sommar och kommer nog att fortsätta vara det den största tiden av det som återstår också. Började jobba i dag i alla fall 11timmar och 15minuter stod på schemat och ja, jag är gode slut i kroppen. Konsum, har alltså fått mig i tjänst i år igen och jag jobbar skiten ur mig!

Men anledningen till att jag skrev idag var väl egentligen för att få säga grattis till två tjejer. Maja fyllde nämligen 17år igår. Grattis! :) Och idag fyller Sandra 18, träffade henne i lördags på mvm faktiskt.. hundra år sen sist, och då var vi som ett och två. inte lika dana rakt igenom, men ändå så hörde vi ihop.
Grattis tjejer!! :)

bildbomb-stadsfesten

bättre sent än aldrig :)


Festen startade på fredag

Niklas bytte om

Peder och jag

Hinken klagade på att jag hade kuksugar läppar på en bild(vilket jag absolut inte har)så jag tog bort dom helt

Hinken och jag

Tobias

Olle och Henrik

Vi for till området

Erik Hassle

Tomas Ledin

Simone var där

På lördagen tog vi en återställare och gick för att se laila bagge

Johan Palm, värdelös

Kevin borg var rätt bra dock

Hinken sura, så jag visa hur han såg ut.

Niklas och jag

Skål

En Hinken

Jag var på topp

Niklas och jag, längd skillnaden

Medan vissa sov for andra ner på området. men glömde kameran :S

Niklas tog en återställare även söndag.

Två slitna tjejer

hold on

Helgen får 5 av 5 plus från min sida.
KANONHELG!
Lördagen var bättre än fredagen tycker jag, även om ett karusellåk gick lite dåligt. Jag bjuder på en bild nu resten får ni innom en snar framtid. ska se lite från Michael Jacksons minnesstund nu.



SKÅÅÅÅÅL!

Gästbloggare

Shueee bitcheeeeeeeeeeeeeees picc0 in tha blogghouse maayn! gårkvällen var jävligt tung med typ mins två öl i kroppen, (phett full alltså, och ful såklart ;D) Just nu ligger vi 4 st i malin soff mitch och skedar för fucking fullt biitch. sovde på golvet inatt, inte kuuul vakna halv 8 började dricka ö då, väckte roert och han hängde ju såklart med på en bäs eller 40.. 
Snart blire slita runken till Laila Bagge, inte ful nånstans. MILF! senblir väl Johan Halm på stan, sen typ Kevin bögborg och sån shiet. Plus att jag har slut pengar så robert bjuder på mat ikv! FETTTTTTTTTTTTTTT/ MVH PICCCHoe 

you drive me crazy

Nu taggar jag jääävel måste jag säga! Har snart packat klart, drickat är inhandlat, biljetterna är betalda. Imorgon bär det av klockan 08.25 för mig och tobias som åker buss till skellefteå. Det blir fest fredag-lördag, kalaaas!
Blir dock lite trångt i min lägenhet, Tobias, Henrik, Olle, Niklas, Peder, Robert och jag. ojojoj, hur ska det sluta! =D Jag tror det blir kanon.. vi ses i dimman!


RSS 2.0