Now and then I get insecure from all the pain I'm so ashamed

Har fullkomlig panik över livet, skulle - utan att överdirva - kunna slita ut ögonen just nu.

beautiful girl

fullkomligt HATAR att ha feber, vaknade i morse och kände mig helt klar i skallen och tänkte - Yes jag är frisk! Sen tog det fem minuter innan jag började känna att även om huvudet kändes friskt så hängde kroppen inte riktigt med. Pallar inte, börjar allvarligt tro att jag har nån farlig sjukdom i kroppen. Nu ska jag snart springa ner och duscha, klä på mig - kanske inte blir så lätt klätt för mig även om det är shortsväder, men jag fryser när jag går ut pågrund av febern. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, det är synd om mig. huhu x(

Let me show you what your missin, Paradise

Jag har varit sjuk i två månader nu, mer eller mindre, och idag när vädret var hyfsat bra så var det mer åt det dåliga. Förkyld, huvudvärk, 38graders feber och svårt för att äta mat.. kan aldrig denna sjuka ta slut är frågan. Än så länge har jag inga som helst planer för midsommar och som det ser ut nu så är det nog ingen idé att skaffa sig några. Jag ska sitta hemma, vara sjuk, äta chips och sörga att det börjar gå mot mörkare tider igen.. happyface.

I wanna be a billionaire so fucking bad

Kom hem från en trevlig går kväll, trots lite folk på mollys gjorde vi det bra och hade riktigt kul även om jag bestämde mig för att gå hem runt ett. vaknade upp ännu mer sjuk och otroligt förkyld, men det är smällar man får ta.

Idag har det kungliga bröllopet äntligen gott av stapeln, som dem tjatat om det där. Själv har jag kollat på fotbollen istället, några avsnitt har jag givetvis sett eftersom att det visas överallt på alla kanaler. Jag tycker att det kan bli för mycket av det hela men dem må väl vara lyckliga med varandra. Jag tycker bara att det är lite överdrivet jobbigt att lyssna på kungafamiljen när dem tar så förbaskat lång tid att uttrycka sig och lite jobbigt med all vett och etikett som dem har. En himla tur att man själv inte föddes till prinsessa, för vissa är det tydligen en dröm, för mig vore det nog mer i liknelse med en mardröm. Jag tror att det skulle vara rätt jobbigt. Men det positiva med det hela är väl att dem bevisar att äkta kärlek faktiskt finns, dem har nog kämpat en hel del för sitt äktenskap, och det kan ju få alla att se ett litet hopp. Nåja, grattis då..


so what i'm still a rockstar

Hemma sjukare än pesten själv har jag varit denna vecka, jobbat en dag - eller två? aja skit samma. Imorgon styr jag iväg till Skellefteå för att fira Emma och sen drar vi ut på Mollys tror jag. Har försökt peppa med Sandra, som även ska med! Annars kommer jag personligen att spring till Piteå i sömenen oc strypa dig med en fiskelina! ... eller något liknande. Linn verkar tveksam, och Jacki dug inte på att svara när jag sms'ar.. Hopplöst!! Men jag sviker inte Emma! Jag kommer om jag så ska komma själv! :) Jag tänker minnsan slå klackarna i taket!

Jag förra sommaren, lite brunar, lite längre hår - lika partysugen


you are my fire

Ett tag sen jag uppdaterade, jag vet. Har i alla fall hunnit beta av hela listan på att göra saker, har jobbat, köpt bil, träffat massa härligt folk, varit med familjen och sovit mer än vad man behöver. Har just gjort klart min sista skoluppgift för i år vilket känns förjävla skönt, imorgon har jag nationella som jag har missat tidigare. Så när det är gjort är allt klart och jag kan inte längre påverka mina betyg. Jag vet att dem inte kommer att vara dem bästa, men i alla fall bättre än förra året. Var tog motivationen från högstadiet vägen egentligen? Har i alla fall inte IG i något, skönt. Får vara stolt över mitt mvg i matte b helt enkelt, och frida sa att jag kanske skulle få mvg i psykologi om annat ett starkt vg.. lär ju bli det sistnämnda eftersom att jag brukar får nöja mig med ett plus i kanten som inte syns i betyget i slutändan.

I alla fall sitter jag och betar av det sista batteriet på datorn, min laddare har slutat funka. Datorn ska lämnas in över sommaren på torsdag och datorn är rensad på bilder, musik och filmer nu. Mycket fick slängas och resten är på ett usb-minne. Därför kommer jag inte blogga något mer på några dagar. Jag ska köra till umeå på torsdag efter skolan för att fara på carros examen på fredag. Känns rätt skönt också att min lärare berättade för oss att vi har schemabrytande nästa vecka och liksom försökte få fram att man inte behöver komma då och ifall har vi lektion till tolv. Skönt! Så sommarlovet är nära nu! Torsdag nästa vecka som avslutas med en fest med klassen!! :))

RSS 2.0