Vi båda drack för mycket vin och vi sa fuck it, solen sken, vi stod vid stora scen och vi sjöng

Dagen har bjudit på strålande sol 22 graders värme, morsdags middag osv. Har även bränt min kropp efter några timmar i solen! Fått en skit snygg solglasögon-bränna i ansiktet hahahah, kan vara det fulaste någonsin men men. Har även, lite efter, skaffat instagram nu, mallan_cool(vad annars?) följ mig ;)


Think that I'll come running back, baby, you don't know me 'cause you're dead wrong

Igår var jag i Skellefteå och färgade håret på drop in, jag hade slut färg, fanns ingen tid i Malå och jag såg ut som skit i håret så det var på tiden. Idag vaknade jag upp och mådde asdåligt, efter några timmar i fosterställning kräktes jag äntligen och började må lite bättre. Fattar inte vad som händer med min kropp, måste ringa sjukvårdsupplysningen, men som vanligt drar man ju ut på det.

Som många också vet har mitt jobb gott i konkurs, men jag lessnar på att folk uttrycker sig om varför företaget gick i konkurs när dem inte har en blekaste aning. Så himla less! Ska inte rabbla upp varför, men frasses har INTE funnits tillräckligt länge för att det skulle ha hunnit påverka företaget ekonomisk. punkt.

11 dagar kvar :)

You say it's too late to make it, but is it too late to try?

hej, hej, hej, hemskt mycket hej. har vart sjuk i veckan, börjar bli bättre nu. ska jobba i helgen så det måste bli bättre. just i detta nu ligger jag och skriver packlista och kollar igenom bilder från resor 2010 och 2011. Nu är snart sommaren 2012 här, snart är vi i magaluf. Jag vet(!) lite tidigt ute med packlista, men kan inte hålla mig. 18 dagar kvar. hihi

Hey, I just met you and this is crazy but here's my number, so call me maybe

Är helt slut, trots min glada överraskning att jag jobbade kort idag vilket jag inte trodde. Kära gode gud, gör så att det blir juni nu. Amen.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa

Kan vara världens lyckligaste människa just nu! Bokade en resa till Magaluf den 5 juni med Jacki för bara en liten stund sen, känns så jävla gött!! Inte riktigt lika bra känns det att shortsen sitter lite tajtare nu än förra året, så en snabb bantning börjar på måndag. Just därför ska jag köpa chips ikväll och njuta en sista gång innan vi åker iväg! hihihihihihihihihihihi

Now you're just somebody that I used to know

Jag är död, känner mig död i alla fall. Har jobbat hur mycket som helst känns det som, idag jobbade jag till fyra på sibylla och började sen sex på konsum. Snart går jag in i den berömda väggen, utan att överdriva. Tack och lov får jag vara ledig imorgon, skulle egentligen jobba men eftersom att det byggs om i dungers entre så ska vi ha stäng där, tack gud, jag behöver det! Så gissa vad jag ska göra ikväll och imorgon? Vila, ta igen lite sovtimmar, dricka cola, se film. Jag ska MÅ! Hoppas att alla är riktigt jävla bakis imorgon, det kommer inte jag vara! BYE!

fuck you

RSS 2.0