looks like an angel walks like an angel

Har jobbat idag, tre timmar bara, gick bra. Snart ska jag ta mammas bil och köra till stugan, dom är där och jag kände inte föra tt göra egen mat när dom ska äta typ fläskfilé och grejer. Så jag kör dit och äter innan jag åker hem och packar klart det sista. kung! imorgon åker vi, alanyaaaaaaaaaaaa

om du vill bli min fru får du ta mig här och nu

Har åkt tillbaka till Malå idag, stannade av hos pappa och har ätit här och börjat fixa med musiken till resan. två dagar kvar nu - helt sick. Ska se lite tv nu och sen ska jag fara till mamma för att börja tvätta lite kläder, och se hur brun dom är efter en vecka i mallorca. Jobb imorgon, seeya

I love the way you lie

Åh så jobbigt det har varit att packa och försökt få ner allt jag behöver både till i helgen och till turkiet samtidigt som jag skulle packa upp det jag tagit hit och städa. Är långt ifrån klar med städningen och upp-packningen. Men nu är jag så fruktansvärt trött att jag måste få gå och sova så jag orkar kliva upp imorgon, får åka tillbaka innan jag far till malå imorgon. :)

en del av packningen


shaka den för sean banan

Har varit nere på stan och fyndat lite idag, det blev ett lås till min resväska eftersom att jag tappat bort det gamla. 29 kronor. En aftersun för 35 kronor och ett par flippflopp för 12,50. rätt värt. Nu ska jag äta och sen packa och städa wihiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


You know I know how to make em stop and stare as I zone out the club can’t even handle me right now

Lagomt skönt att vara ledig idag och kunna sova ut på morgonen håller på att skriva en lista på lite musik som ska läggas in på min mobil för att jag ska ta med mig mina små högtalare till turkiet som vi kan pumpa på hotellrummet, niceee. nu ska jag klä på mig och fara ner på stan för att fixa några saker inför resan på söndag - alanya here we comeeeeee

Den är en av dom som står på listan..


jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova

Hemma nu. Hade någon jobbig pjäs grej och massage ring med ettorna och tvåorna idag, inte för att jag vet om man lär känna varandra så mycket av såna grejer. Sen for jag med Simone och jacki på waynes och fikade och nu ska jag äta och sen börja städa och kanske packa lite, eller packa upp. Sen får jag se om simone kommer förbi ikväll eller inte. Imorgon är jag ledig och ska då ner på stan och fixa lite saker inför resan :)

why does it rain, why does it hurt

Sitter i min lägenhet, så har en vit hall nu mera, perfekt. men min hatthylla sitter inte på väggen och spegeln och den lilla byrån är inte här pga olika anledningar. Men snart kommer det väl på sin plats också. Åh kommer inte vilja flytta i från den här lägenheten sen, jag älskar den! Skulle inte klara av att bo i ett litet råtthål, med världens fulaste tapeter eller typ ingen egen dusch. Fyfasen, tycker synd om alla som har det så. Om ett tag ska jag visa bilder på min älskade lägenhet för alla som inte sett den. :)

Från det ena till det andra, det börjar bli riktigt mörkt ute på kvällarna nu vilket inte känns så jätte bra menmen. Har inte orkat packa upp allt än, men måste nog göra det snart eftersom att väskan till turkland snart ska börja packas (a) Nått annat jag måste göra är att sova. ska orka kliva upp och duscha imorgon och sen tar jag nog den tidigare bussen till skolan! Då får jag träffa dom bästa och sen stannar nog sandra här efter skolan. orkar inte skriva mer nu. hade!


fest hos mig wohoho

Hejj!
Snart åker jag tillbaka till skellefteå för att fara på skolan imorgon, fyra dagar, jobb en dag och sen på söndag åker jag och mina brudar till TURKIET!! Kan inte fatta att vi faktiskt gör det, om en vecka ligger vi och steker! Synd att man inte har tränat så man fick den kropp man ville ha till beach 2010. men bryr mig inte. Kommer bli så otroligt roligt, en resa att minnas!

sist jag var i turkiet - sommaren08

one two three

Känner mig inte helt kry idag alltså! Men jobba måste jag ju göra i alla fall, så har snart haft min 45minuter långa rast och måste bege mig tillbaka och jobba ännu några timmar. slutar kvart över sex idag. sen ska jag till mamma och fixa lite grejer :) seeyou later!

du ligget tätt intill och jag känner hur du andas - att älskas utav dig är det vackraste för mig

Mindre än en timme kvar tills jag börjar jobba, och allt det som jag skulle ha behövt göra idag -eller i alla fall på börja har inte blivit gjort. tvätta, packa, laga lådor, städa osv. mamma, lg, alma och elin är påväg till mallorca, eller ja dom bör väl vara framme snart. pappa är och hjälper maggi att flytta ner till söderhamn. så den 6'te jobbar helgen i rad är jag ensam hemma, precis som dom fem tidigare och kanske nån helg innan det också. dessutom båda husen. ha-ha. Hade varit så fruktansvärt skönt att vara ledig i helgen. känner hur jag riktigt hade njutit av ledigheten!!

Pratade min kära vän Sandra idag som mer än gärna ville dra med mig utomland, vill så mycket men den som inga pengar har. Eller okej jag har pengar men har ändå inte råd. Men det skulle behövas för jag är verkligen verkligen vit. tror aldrig jag varit så vit en sommar som jag är nu och ändå brukar jag inte vara brun. Men det har regnat så otroligt mycket i sommar plus att jag har jobbat mycket då. Men snart får jag träffa sötsandra igen:) hihi.

jag menar hur söt är vi inte? he-he-he. btw så är det typ sådär vit jag är nu också. loveit

jag vill nåt mer än leva småstadsliv

klockan är halv tre och jag är fortfarande vaken. tur att jag börjar sent imorgon, även om jag hade tänkt hinna med en massa saker imorgon innan jobbet. Idag har jag ju i alla fall jobbat och sen for jag till simon, chips, cola. Bert och hipp hipp hora. helt ok. Sen jag kom hem har jag stannat vid youtube som alla andra kvällar. finns så jävla mycket klipp som går att kolla igenom alltså. herregudarnsss. Här får ni två av den mängderna av klipp jag brukar titta på

ett roligt klipp. Nile City med Pelle. hahahah nile city är så jävla kung, men det här är min favorit!

Det blir också mycket musik och mycket disney, sååå ni får skönheten och odjuret. loveit!

 


en helt ny värld en plats jag inte visste fanns

Känner mig såå slö idag, orkar inte röra mig. Ska väl egentligen vara duktig och fara till mamma och städa och börja packa väskorna för att om några dagar dra sig tillbaka till lägenheten igen. Var tog sommaren vägen? känner mig inte så utvilad och frisk på att ta in ny kunskap som jag önskar att jag gjorde. Men det är bara att bita ihop. får ju i alla fall träffa min fina klass, även om halva är utomlands typ. Jag är så sjukt avundsjuk, speciellt efter som jag ser ut som om det vore februari, alltså aningen blek.

skulle föresten vilja ha en sån här ring från
"style by tyra"men den ser ut att vara slut, synd.
kommer den in igen är det jag som haffar en.

you are beautiful no matter what they say

Har som sagt tvättat bilen idag, så nu är den ju faktiskt vit igen. Har också städat mitt rum hos pappa, jag trodde inte att jag hade så mycket saker där men ändå fick jag ihop två sopsäckar som ska slängas bort. Konstigt vad man samlar på sig saker, fick mig vissa skratt ändå och roliga minnen dök upp. Tiden springer iväg för fort, hittade en bild på mig från 2000 när vi var på klassresa. Jag saknar den gamla tiden, den tiden då vi liksom var ett och inte utspridda som ett krossat glas.

det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort

Ledig idag, hur skönt som helst. Kan behövas för att orka med att jobba hela helgen. Så idag har jag sovit ut, vaknade för ungefär en halv timme sen. Så idag ska jag hinna duscha, tvätta bilen och städa mitt rum. Men det ska nog hinnas med.

En halv dålig bild på mina nya älsklingar!


o-o-o-o-o-o-o-o-o overdrive

Har beställt skor idag igen, dom här bootsen 999:- gick dom på. Har velat fram och tillbaka pågrund av den summan. Men mamma fick hem ett erbjudande idag 40% på valfri vara! 599,40:- det fick mig att inte tveka en sekund. Har skickat efter dom nu så dom kommer väl förhoppnings vis snart! :) Känns super!

i have to go

Har fått hem mina skor nu, skit snygga! Finare i verkligheten än på bilden till och med. Hur nöjd som helst. Har även jobbat helg med matilda i helgen vilket gick bra och nu är jag inne på min sista hela vecka. Sen nästa tidag börjar ju skolan om och det känndes inte så där jätte roligt. Är inte redo att börja än känns det som, men ett år kvar som sagt. ett år, det klarar vi:)

från och med du

Börjar bli dags för lite uppdatering på den här övergivna bloggen känner jag, även om det inte kommer bli ordentligt förän jag fått tillbaka min dator.

Den här sommaren har varit utan tvekan det tråkigaste i mitt liv, sorgligt att säga det. Men jag var sjuk i början av sommaren trots det for jag och firade Emma i skellefteå, gick på mollys och så. Det gjorde förstås att jag blev ännu mer sjuk och låg hemma midsommarafton i feber. Sen åkte jag till Umeå och såg eclips, shoppade, umgicks med min syster osv. så for inte på musik vid malån, vilket jag inte ångrar speciellt mycket. Sen blev det faktiskt soligt i några dagar och jag kunde ligga ute innan jag for på stadsfesten, vilket var en grymt rolig helg - slog inte förra året men kul ändå. Efter det har jag jobbat resten av sommaren och alla helger, ska nu klockan fyra gå in på min femte jobbar helg på raken, börjar bli aningen less. Jobbar ju även nästa helg så får en ledig dag innan skolan börjar om det 24'de. Sen jobbar jag två lördagar på rak och sen en hel helg till innan jag äntligen får en ledig lördag-söndag. Sen har jag ju också träffat lite folk, sett film, varit med min familj. osv. Trots allt jobb är det värt varendra krona fick min första lön idag på drygt 12.000 efter skatt, får en till lön i september som är ungefär likadan kanske lite mer. Och någon lite tusen lapp i oktober. Så det är absolut värt det.

Klickade föresten hem ett par skor idag som jag har tittat på ett tag, älskar dom mer och mer för varje gång och ca; 350kr är dom absolut värda.


Where'd you go, I miss you so



5år ♥


RSS 2.0