it's too late, too late, too late to say I'm sorry

hej bloggen!

i fredags åkte jag buss hem och sen stannade jag hemma hela kvällen och tog det allmänt lugnt.
Igår kväll for jag till Niklas och Olle kom också dit innan vi drog ner med jaggen på isladan och senare förbi statoil innan vi spelade kort och (dom) spelade nhl ett tag. Och efter en inte allt så skön skotertur var jag, olle, tobbe och niklas och niklas igen och startade paranormal activity. Jag och olle hade inte sett den förr så olle var mes och höll tobbes hand medan jag var cool. När filmen var slut så var det jag som blev rädd och ville inte fara hem, gjorde det dock och hade både lampan och musiken på och kunde ändå inte somna. Somnade klockan halv sju på morgonen och är helt slut idag, känner mig bakis. Jag gjorde även en beställning från nelly, hade bestämt mig för att köpa ett par skor första gången jag såg dom men hade inte pengar då. Att nu alla har köpt dom kändes sjukt tråkigt men vafan, jag vill ju ha dom så klickat hem. :)

blir ingen bild, min dator är seeeg!

And as you move on, remember me, remember us and all we used to be

hej. idag har jag varit hemma med feber, inte så där jätte roligt när man tvingade sig inse att inte kunna fara på skolan när det är egen hårvård. Nu tror jag dock att febern är borta och att bara förkylningen ligger i vilket betyder att jag förmodligen kan dra mig i väg på skolan imorgon och den sista inspelningen av våran film innan den ska visas upp på tisdag :) Lär väl lägga upp den på facebook och kanske här någon gång under nästa vecka.

I alla fall så åker jag till Malå i helgen och ska verkligen ta det lugnt och hoppas på att förkylningen kan försvinna lite grann. Kanske blir att se någon film och så =)



godnatt

I've had the time of my life. No, I never felt this way before

hejjjj, ett tag sen sist. Jag hann klippa av mig en bit av håret, festat, åkt hem till malå under fredagen. Lördag tog jag det lugnt och var inte bakis och söndag fortsatte jag med samma sak. Igår åkte jag tillbaka till skellefteå, skola, stan, sova och sen fika hos jenny innan jag sovde igen =) Idag har jag blivit sjuk men var på skolan ändå och sen kom jag hem och såg lite oth och städade. Känner mig fortfarande sjuk och for inte på visningen ikväll men imorgon är det sovmorgon så jag orkar nog skolan. Måste ändå dit eftersom att jag och sandra har redovisning och jag ska fara på möte med syon måste liksom bestämma mig till på måndag om vad jag ska läsa nästa år frisör tillval eller teoretiska tillval...... återkommer med det. Nu några få bilder från helgen som jag snodde av jacki!


you know i'm bad i'm bad you know it, you know

Hej, efter många om och men så stannar jag i skellefteå ikväll för en fest i en villa här i skellefteå. Förfest blir hos mig och snart är nog Sandra och Jacki här då Jacki ska klippa mig,....kort :O Lär väl komma någon bild någon gång, är sjukt nervös men vafan det växer ut igen. ;) Nu ska jag i alla fall skynda mig att göra klart det sista och sen ringa jacqueline om dom inte kommer någon gånggggggggggggggggggggggggggggg

Can you meet me halfway, right at the borderline

Efter Anjas krasch igår är jag grymt imponerad av att hon gjorde det idag, och lite turligt fick ett brons på det är riktigt bra gjort! =D Kul för henne! Är dock inte sådär jätte glad på att mitt internet kanske är det segaste som finns just nu. Hade tänkt bjuda på en härlig bild på Anja men på grund av dom sega anslutningarna så får ni ingen ;)

Imorgon är det fredag och det känns Kung! Vet ju dessvärre att helgen inte brukar vara så lång som jag hoppats på, hinner ju typ inte med någonting på en helg. Snart lov dock och det längtar jag mera till :)

sickiii

hej, blev ingen skola för mig idag. Vaknade upp före väckaren ringde av att jag svättades jävel och mådde illa, drog mig lite eller rullade runt. Tog mig ett glas nyponsoppa för att må lite bättre och ett tag senare lyckades jag somna om och vaknade efter tolv. Mår bättre nu så tar mig på skolan imorgon, annars hade jag åkt hem idag.

I've been twisting and turning in a space that's too small

Såg störtloppet och kunde inte andas genom Anjas lopp, när jag precis lättat på andan så händer något och hon krashar i sista hoppet. fan! var det jag fick ur mig. Tur att det då gick bra för henne och jag är glad att jag inte är tvungen att stå på skidorna. Aja bättre lycka nästa gång anja............ men visst fan går det bokstavligen utför för tjejen?

du är så vacker utan spackel nått du inte kan förstå ju mer du kladdar ju mer du sabbar slå dig fri och gå

Igår så tog the biggest loser slut och Ali slutade som vinnare, inte så otippat kanske, hon hade gått ner grymt mycket närmare halva hennes kroppsvikt var borta. Och älskade Bernie vann av dom utröstade!! Men ikväll börjar en ny säsong som jag ska se, sen ska jag se störtloppet och till det här blir det frukt. Har kommit underfund med att det är så himla bra med frukt. Det är gott! Jag får inte ont i magen av det och det är ett allt nyttigare allternativ. :) Aja nu börjar snart biggest loser, här får ni bild på Ali. Bara sickkkK!


längesen i december

Ikväll har jag haft besök av hannaw, åhman och ewe. Moa kom också förbi en stund. Vi åt lite gott och kollade teven, trevligt. Imorgon har jag sovmorgon och det kunde inte kännas annat än guld! Idag är det även fettisdag men ingen semla för mig, dom är inte goa över huvudtaget. uschhhhhhhhhhhhhh

manboy manboy you can call me manboy

Hej, för tillfället är min dator kanske den segaste som finns! Därför blir det ett kort inlägg utan bild. Har plockat fram aladdin hjärtarna som jag fick av mamma i alla hjärtansdagspresent och ska nu en film. Vet inte vilken blir säker något bra :)

Give me a call, I miss you

Jag skrev i ett tidigare inlägg om hur svårt jag har för att bli kär och om hur rädd jag är för att bli det. Idag är det alla hjärtansdag och det är då man vill ha en pojkvän. Så därför tänkte jag skriva om hur den perfekta killen är för mig! Så kan ni ju höra av er ifall ni känner någon som har allt det här.

Kan börja med sånt som inte har någon stor betydelse men som är ett plus i kanten. Han behöver inte ha det här men roligt ifall han har något i alla fall. (men den perfekta har det)
Bruna ögon
♥ Mörkt hår
♥ Snygga händer,
jag gillar händer.
Manliga drag. Man kan vara snygg på olika sätt men jag tycker att det är finare med manliga drag som skarpa linjer i ansiktet istället för dom söta runda. Jag gillar skäggstubb -dock inte för mycket skägg- men jag gillar INTE skäggfjun
Snarkar inte! Oj så jävla irriterande det är, jag kan verkligen inte sova till det.
Rätt snygga kläder. Behöver inte vara det modernaste som finns, bra om han är modemedveten, men huvudsaken är att det inte är fula kläder. Orkar inte skriva om vad som är fult men.

Nu till det som är lite mer viktigt enligt mig. Om han saknar en sak, okej, men nu var det den perfekta jag skulle skriva om.

Snäll 
Trogen
Tillit. Någon som man kan lita på och som håller sina löften
Kärleksfull, inte överdrivet och inte för mycket toffel, men litegrann sådär. 
Överraskande. Bara det är på ett bra sätt kan det tolkas hur det vill.
Känslosam. Jag gillar inte kalla killar som inte verkar ha några känslor över huvudtaget.
♥ Attraktiv, enligt mig.
♥ Lagom lång. Alltså inte kort, men absolut inte lång eftersom att jag är väldigt kort själv.
Inte för stor. Varken grov, tjock eller liknande. Verkligen inte pinnsmal heller, får gärna vara vältränad men inte så han blir stor för då känner jag mig bara ännu mindre än vad jag redan är.
♥ Inte allt för rolig. Om en kille är jätte rolig blir det mer kompis relation för mig, det är perfekt om han har roliga kompisar istället.


som sagt, hör av er om den här killen finns. pusssss


Thinkin of the day, when you went away What a life to take, what a bond to break Ill be missing you

Åkte till Umeå efter skolan igår och for senare på kvällen till Maggi och åt. Fick en försenad 18års present. Michael Jackson 3d tavla!! Den är grym! Hon åker i alla fall till england idag för praktik, ha det bra där sis!

Imorse gick jag förövigt upp före fem för att hinna sjunga för carro innan hon for och jobbade, snacka om snäll syster jag är ibland, hon fick i alla fall en väska och ett halsband av mig :) Nu sitter jag själv i hennes lägenhet och ska väl på en timme eller två fara ner på stan en stund. Ikväll ska vi äta ute för att fira carpan och senare på kvällen ska vi äta tårta :)

Grattis carrrrrro 23 år!!

jag ska få känna dig snart och allting känns så jävla... Underbart

Ska krypa i säng nu så att det någon gång kan bli fredag!!

säger godnatt med denna bild -scrollade och stannade- i sommras på beachen


a lalalala long a lalalala long long lee long long long come on

Idag var det en lång dag på skolan som bestod av permanent och fönblåsning. Kanske inte det roligaste men! Sen bar det i alla fall av hem och jag tog mig en lång powernap vilket verkligen behövdes. Imorgon är det äntligen(!) fredag och direkt efter skolan åker jag iväg till Umeå, skulle få sluta tidigare eftersom att vi skulle ha något oförberett prov med Pär så förhoppningsvis hinner jag med två bussen :) Nu ska jag städa i min garderob och sen packa. hare kung!

bild på matilda, jacki, sandra & jag från första klassfesten. tror vi allihopa har förändrats en del sen dess!

Jag vill känna din kropp emot min

När jag publicerade det förra inlägget ringde Jacki och frågade om inte jag skulle på inackmiddagen. Jag skyndade mig på e4an där jacki, linn, lisa, sandra, steff och carro också var. Det bjöds på tacos vilket var helt ok! Halv sju började jag och sandra vandra hem för att inte missa biggest loser. Kan medela att mina ben höll på att frys sönder.

Nu ska jag än en gång starta en tjejfilm och idag blir det Fucking Åmål!! =D Jag är en tönt men jag har faktiskt sett filmen med kommentarer från regissören.............två gånger! Gillare ;);););) älskar 90'talet!

It's like the darkness is the light

Hej. Idag har jag varit nere på stan en stund och köpt hem lite saker som tights, linne, hårsnoddar, klämma och lite sånt =) Har inte börjat plugga än, får bli ikväll istället. Fick även ett brev i brevinkastet där det stod att måndag, tisdag eller onsdag klockan åtta på morgonen ska det komma hit någon som ska kolla ventelationen i lägenheten och förövrig i alla andra lägenheter här runt om kring också. Kändes drygt, måste städa garderoben nu för annars får dom sig inte in i den när dom ska kolla i det rummet ;S Och man vill ju gärna inte kliva upp i trosor när dom kommer så blir att vara klar för skolan redan klockan åtta varje morgon. Hoppas att dom inte kommer onsdag bara, det är ju min sovmorgon dag! Nu ska jag i alla fall göra lite mat tjingeling! 

Ska bjuda på min kära vän jonas härliga stämma och version av disturbia. har visst börjat lyssna på det här filmklippet ganska ofta nu. Starta upp din blogg igen så jag får mer låtar att lyssna på Jonas!!!

But first I need your hand, than forever can begin

Klockan är mycket och jag ska snart sova. Men fick veta att jag är ledig imorgon! =D Eller hemarbete på engelskan som är min ända lektion imorgon! Men ska dock försöka stiga upp vid tio i alla fall, duscha, fara ner på stan en snabbis och sen hinna plugga lite! Skön morgon dag med andra ord!

Puss & god natt!

Just the other night I thought I heard you cry asking me to come and hold you in my arms

Imorse vaknade jag och var helt övertygad om att det var onsdag, som betyder sovmorgon, somnade om rätt fort och sovde ganska länge. När jag sen vaknade kom jag underfund med att det faktiskt bara var tisdag så jag hade sovit bort hela förmiddagen. Typiskt tänkte jag! Fick sen reda på att båda våra lärare var sjuka så dom som var på skolan hade fått måla eller nått? som tydligen tog fem minuter! Kändes då rätt bra att jag legat kvar i sängen! =D Sen tog jag mig på skolan och hade psykologi som jag var rätt ofokuserad på. Åkte ner på stan för att köpa två presenter till min syster som fyller år på lördag och sen hem igen!

Nu ska jag skära upp ett äpple och dricka ett glas nyponsoppa. Bra kombination? Ska i alla fall se en film till det, har nämligen börjat trappa av mina tjejfilmer eftersom. Jag gillar nämligen såna filmer. Har hunnit se, "a cinderella story", "the perfect man" och "mean girls". Idag lutar det nog åt "Honey" med Jessica Alba i huvudrollen. Filmen är inte lika mycket tjejfilm som dom andra, men ja gillaren.

Bild från filmen, älskar den ungen!

it's to good to be true

Ska inte börja detta inlägg med att berätta om hur rolig helg jag haft, för det har jag verkligen inte. Min helg har nämligen bestått av att blivit väckt av två ungar som hoppar i sängen alldeles för tidigt på morgonen, måstat vara barnvakt medan min mamma tapetserat. Blivit otroligt irriterad på att dom är så ouppfostrade, den ena kanske är för liten för att förså men hon slåss då ordentligen och den större lurar i henne en massa jävulstyg som tillexempel att kleta glass på mina byxor och spotta på mig. KUL! Sen så påstår den äldre ungen att hon inte behöver lyssna på mig och inte tänker göra det heller. Undra varför jag börjar fundera på att aldrig skaffa barn?!

Har varit på dåligt humör hela helgen och när folk i min omgivning kommer med spydande kommentarer blir inte allt bättre, blev arg som en åtta åring som stampar i trappor och smäller i dörrar samt att tårarna sprutar ur mina ögon av illskan. Söndags kvällen fick jag ägna till att skriva mitt nationella tal som jag hade idag, kunde allt utan till men glömde förstås lite när jag väl skulle presentera det, hoppas att det blir bra ändå. Sen har även min säng kommit hem till mig idag så den ligger, utan ben, på sin plats och min gamla säng står brevid. snyggtttt! Tog en powernap i en timma och sängen var helt OK!

På fredag åker jag i alla fall till Umeå och jag kan inte mer än längta! Hoppas alla har haft en bättre helg än jag själv.............

ibland gör ni mig endast irriterad och arg!!!

Come on baby we ain't gonna live forever

Hejhej, ett midnattsinlägg här. Jag har just sett klart en film. Innan jag startade filmen blev jag jätte sugen på kladdkaka, så jag gick till statoil och köpte en. Jag har ju slutat med mitt Gi nu men har ändå inte ätit speciellt mycket onyttigt. När jag kom hem så vispade jag lite grädde för att sen feta i mig. Efter en bit så ville jag kräkas, smaken är god, men nu får jag liksom ont i magen om jag äter sånt där och godis och sånt. Min mage är inte van det. Men det är lika bra, äntligen har jag kanske lyckats bryta min vana med att äta onyttigt hela tiden =) Frukt är ju ändå hur gott som helst och det får man inte ont i magen av så det kanske får bli mitt nyta godis !



Country roads, take me home to the place i belong

Hej bloggggggggggen
har inte orkat skriva så mycket och orkar egentligen inte nu heller. i alla fall så ringde nått företag som hade min säng nu och tänkte köra ut den till mig men kunde bara imorgon och då är ju jag inte hemma så får bli nästa vecka istället. I helgen drar jag mig hem till Malå och på fredag kväll måste jag skriva klart mitt tal eftersom att min samanfattning om vad jag ska säga måste vara insickad på lördag. ;S Lördag har jag då ingen aning om vad jag ska hitta på men det lär väl visa sig. hare götttt

Sanning om mig

Hade tänkt försöka få min blogg lite roligare än bara en massa inlägg om vad jag gjort under dagen. Så nu framöver kommer det slinka in några "sanning(ar) om mig" så kan alla börja känna mig lite bättre.

Jag skulle mer än allt vilja bli kär och ha ett förhållande med någon som jag tycker om och som tycker om mig tillbaka. Samtidigt finns det ingenting som jag är mer rädd för, att bli beroende av en annan människa, bli sårad och ledsen. Jag är jätte rädd för att förhållandet inte ska bli lika bra som jag har tänkt mig, inte bli älskad lika mycket som jag älskar, jag är rädd för att starta ett helt nytt förhållande, att anförtro mig till någon och jag är otroligt rädd för att förlora.  

Därför håller jag mig undan
och vad som helst duger inte för mig längre, ifall någon otroligt nog får mig att gilla och visar dåliga sidor springer jag därifrån. Allt det här har naturligtvis en förklaring, men det tänker jag inte gå in på. Det är mitt förflutna som jag helst inte ser tillbaka på men som ändå alltid kommer att följa med mig, något som jag ser som både en fördel och en nackdel…..


With the bad boys always catching my eye

Måste säga att jag tycker att paradise är ett halv b-program men ändå har jag halkat in i smeten och är liksom tvungen att se det nu. Och jag måste säga att, ifall vi bortser från håret, så är Kristoffer Levik en av dom snyggaste personer jag sett i vårat avlånga land.




RSS 2.0